Nytt i garderoben!

Köpte en klänning för ett tag sen men har glömt att visa den så tänkte att då kan jag ju lika gärna göra det nu! :) Har tänkt ha på mig den på nobellmiddagen i skolan, julavslutningen och eventuellt nyår också. Men får se hur jag gör! Har inte riktigt bestämt vad jag ska ha till den men det lutar mot ett par svarta transparenta strumpbyxor och sen nå snygga, höga svarta klackar ;) Än har jag ett tag på mig att bestämma mig iallafall!


F.A.Q - frequently asked questions


Får en massa frågor angående min design i princip hela tiden så tänkte ta och svara på några av dom i ett inlägg. Har ni fler frågor som ni inte fått svar på i det här inlägget så lämna en kommentar så svarar jag er!


Gör du dina bloggdesigner själv?
Svar; Ja det gör jag, alltid.

Vad använder du för program till dina designer?
Svar; Jag använder mig utav photoshop cs5 som jag tycker är jättebra, det rekomenderas absolut!

Kan du göra en design åt mig gratis?
Svar; JA det kan jag, MEN då vill jag ha en riktigt bra beskrivning på hur den ska se ut i minsta detalj. Inget "bestäm du" eller "gör som du vill". Visst jag kan använda mina egna idéer men då får ni slänga fram pengar också. End of story!

Kan du hjälpa mig med kodning?
Svar; Med småsaker, javisst! Men om jag ska koda en hel blogg med ett flertal funktioner så som bloglovin ikon, facebook & spotify ikon osv då kostar det!


Ps. Jag hade gärna gjort gratis designer till alla om jag hade haft den tid och inspiration som det kräver. Eftersom att en design tar runt 1,5-2 timmar med kodning och hela köret så har jag helt enkelt inte tid att göra åt alla! :(

Nu kan ni gilla mig på facebook!


Att jag söker bekräftelse, say whaaat?

HAHA skrattar bara åt era kommentarer så ni vet! Sure, jag älskar uppmärksamhet men jag söker inte efter någon slags bekräftelse för det, har lite bättre självförtroende än så till skillnad från er som försöker sitta och trycka ner mig! :) Sen så sitter ni bakom en dataskärm och skriver, skärp er förfan! Vill ni yttra er om något så säg det till mig face-to-face istället. Var nog allt jag hade att säga just nu, pusspuss haterz ;)

Sometimes all you gotta do is say "Fuck you!" and smile! ;)

Svar på tal!


Anonym om Hur man laddar ner The sims 3 - gratis!:
Behöver hjälp! jag har mountat den och får igång spelet, men bara introt... efter det kommer det upp "skivverifieringsfel". Tror jag gjort fel med cracken, när jag ska klistra in den... Hittar ingen mapp eller fil som heter "GameBin". Finns bara "bin", och det enda som innehåller ordet Game heter "Gameplay". Om det är "Bin" mappen, ska jag ta bort innehållet i den och klistra in cracken?

Svar; Ja det är något fel med cracken isåfall. Antar att du gått in på Program files (x86), där finns en mapp som heter Game, klickar man på den kommer man till mappen Bin. (Jag råkade skriva ihop dessa två) Och dit in ska cracket. Du ska INTE radera något utan bara ersätta de filer som redan fanns där!

Elin om Hur man laddar ner The sims 3 - gratis!:

Oj ofta det funkar ;o ?
Har också Sims 3 eller brukar sno det av min pojkvän hahah :D

Svar; Haha klart det funkar, annars skulle jag ju inte skriva det! ;)

Lovisa om Mår inge bra alls.:

Svar; Du kanske ska kommentera något nästa gång, så jag har något att svara på! :)

Anonym om At first I was like..:
armory? ^^

Svar; Antar att du menar vad jag har för gear? Det kan du kolla in HÄR!
Har en DK som är lvl 72 också men priesten är min main så därför länkar jag bara den, hehe! :)

At first I was like..

Blev inget Snöyran och Freestyle night för mig igår, åkte upp på dundret ett tag efter det börjat men det såg så himla dött ut så sket i det. Istället åkte jag på coop med mami och köpte massa onyttigheter och hade en mysig hemmakväll. Funkar ju minst lika bra! :) Har också fyllt på mitt spotify premium och gametime i WoW så nu är min månad räddad, haha nej skämt åsido!

Hade i löshåret igår. Slängde i en skumtoning i det så nu är det vädigt nära min egen hårfärg, har ju typ helt vitt hår nu så måste få bort typ alla pigment från det, haha! :o Aja, sen tänkte jag samla ork till att bleka bort min utväxt också, kan som behövas, hehe. Funderar på om jag skulle dra en sväng till solariumet också, men ser ju! Har inte så mycket mer att skriva om nu så jag bjuder på lite egobilder från igår, haha!



Mår inge bra alls.

Tror att jag håller på bli sjuk. Ena sekunden svettas jag och nästa sekund så fryser jag, känns lite som jag har feber. Och som pricken över i;et har jag fått migrän, och för dom som inte vet hur den känns är det som att hela huvudet håller på explodera samt att man mår förbannat illa och det blir värre av ljus och ljud. Ytterst trevligt, right?! Eller så inte. Ska gå och släcka alla lampor i rummet sen försöka sova, skriver mer imorgon om jag mår bättre då, godnatt!

Bjuder på en söt bild från igår, hihi. Lillebroooor ♥

Tänkte bara säga att jag lever!

Har haft kass uppdatering senaste dagarna, jag vet. Har inte alls haft lust att blogga.. Aja hoppas inspirationen kommer tillbaka snart! Har prao den här veckan, är på Ericssons bil på billackeringen. Ska ju som sagt välja den linjen på gymnasiet så tänkt att det kunde vara kul att se vad dom gör där och hur allting funkar! :) Och vet ni vad? Kunde nog inte ha valt ett bättre ställe att vara på! Dock är det inte alltid det finns saker att göra, men har bl.a fått slipa ner framskärmar, slipa en bildörr, spreja på nå skydd på stålet (?) som kom fram runt kanterna när jag slipade och sen ska jag få prova på att lacka dörren imorgon! Taggad till max :D Har glidit runt i en sjukt ful overall under i princip hela praoen, haha den är typ 3 storlekar för stor dessutom. Men jag är glaad ändå!

Aja, slutade för snart en timme sen för behövde inte åka tillbaka till praoen efter lunchen eftersom det inte fanns något att göra. Nu ska jag hoppa i träningskläderna och sen dra vidare mot gymmet. Trodde inte jag skulle hinna träna idag men tur som jag har så gör jag det, woho! :D Bloggar mer sen, pusspuss

NU KÖR VI!


Hur man laddar ner The sims 3 - gratis!

Lovade ju att förklara hur man laddar ner The sims 3 gratis, so here you go! Det kan hända att det är lite komplicerat så fråga om det är något ni inte förstår så ska jag försöka hjälpa dig! ;)

1. Börja med att ladda ner spelet härifrån;
http://thepiratebay.org/torrent/5022393/The_Sims_3_-_Razor1911_Final_MAXSPEED
Du måste ha Utorrent installerat på datan, om inte ladda ner det från http://www.utorrent.com/

2. Sen mountar du iso. filen i Daemon tools. Vet du inte hur man mountar? Googla det, är väldigt enkelt!
Har du inte Daemon tools kan du enkelt ladda ner det här; http://daemon-tools.swedish.toggle.com/

3. Sen installerar du spelet med hjälp av keygen razor1911 dir (Den följer med när du laddar ner spelet)


Sen för att få första senaste versionen av spelet så gör du såhär:

1. Kör och installera senaste patchen.

2. Kopiera TS3.exe och TSLHOST.dll från crack dir till istallationsmappen GameBin. (Välj ersätta fil)

3. Sen ska det vara klart att spela! :)

OBS: Rekomenderar att du startar spelet från Bin mappen istället för spelets launcher. Det gör du enkelt genom att skapa en genväg på skrivbordet så du slipper leta reda på Bin mappen hela tiden! Har du fortfarande problem med spelet så prova att blockera TS3.exe från din brandvägg!

Dag 03- En sång som får mig att må bra

Massvis med kärlek på den här låten, har lyssnat på den säkert 50 gånger bara idag och jag tröttnar ALDRIG! ;)

Lyckad dag, helt klart!

Har inte haft tid att sitta framför datan fören nu faktiskt. Slutade skolan vid 2 tiden och då drog jag snabbt förbi biblioteket och hämtade ut en bok som jag reserverat igår. Inget jag ska läsa privat, gör inte sådant, utan det är till ett skolarbete som ska vara klart imorgon. Så ska spendera resten av kvällen med boken uppe i ansiktet, eller...? Tur att jag är så himla smart som laddar ner filmen och skriver utifrån den istället, hehehe don´t tell anyone!

Nej men helt ärligt, vem ids läsa en hel bok? Att läsa är nog något av det tråkigaste jag vet. Aja, efter besöket på biblioteket halvsprang jag hem och bytte om och sen bar det av till gymmet. Känner mig riktigt duktig som tränar så hårt, hehe! ;) Ökade vikterna ytterligare idag och tro mig, det känns grymt mycket!! Men som sagt, jag klagar inte på lite träningsvärk! Gymmade i lite drygt en timme innan jag gick hem och åt en mysig middag tillsammans med familjen samt duschade och fräschade till mig lite. Därefter fick jag skjuts in till stan vars jag mötte upp Yanka, Louise och Komsijat för att gå på premiären av Breaking Dawn part 1. Riktigt bra film måste jag säga, men jag älskar ju alla twilight filmerna så är väl inte så konstigt? Kom hem strax efter 9 och efter det har jag bara tagit det lugnt och pratat lite med mamma om allt och ingenting. Men sådana stunder behövs också ibland tycker jag! :)

Nu är filmen klar så ska kika den och sen blir det sängen för min del, tänkte att jag skulle slippa vara en zombie imorgon men vi ser väl hur bra det kommer gå :D Aja, sov så gott och dröm sött alla läsare, hihi! ♥
Just nu:
haha skulle försöka se sur ut!



Dag 02- Någonting jag saknar väldigt mycket

Måste nog säga kärleken, alltså när det verkligen är på riktigt! Ni vet den där bubblande känslan man får av att vara nära någon speciell? Sen kollar man någon sån där riktigt smörig film, och allt blir helt plötsligt mycket värre. Känner mig som värsta forever alone när jag skriver det här, hahaha. Nej men, tycker allt känns värre nu när det är höst också, eller vad tycker ni?



(Bilder lånade från Weheartit.com)

Ny bloggdesign!

Ah, blev så himla less på den andra så slängde ihop en ny design :) Ganska enkel och stilren, men jag gillar den! Vad tycker ni? ;) Finns dock småsaker som ska fixas, men det fixar jag när jag ids!

En nyhet är att ni nu mera kan gilla mina inlägg på facebook, smart va?! Tycker jag iallafall, hoppas ni använder funktionen rejält nu! ;)


Svar på tal!


melinda om Dagens!:
Din halsring är så sjukt snygg! Vart har du köpt den? :)

Svar; Visst är den! :D På h&m för länge sen, kollade på deras sida men den verkar inte finnas kvar :(

moa om Dag 01- Presentation av mig själv:
hej! Hur laddar man ner Sims 3? är det gratis? :) tänkte göra det, men vet inte hur?

Svar; Har redan svarat på det här en gång och det kommer en guide under den här veckan. Ska försöka förklara så noga jag kan då det kan verka lite komplicerat första gången man gör det. Och ja, det är gratis. Dock är ju själva nedladdningen olaglig så.. haha.

Dag 01- Presentation av mig själv

Mitt namn är då Ronja Rosenberg vilket jag antar att de flesta som läser min blogg har förstått, haha! Jag är 15 år och går alltså sista året på grundskolan. Jag går på Malmens Friskola och där har jag gått sedan 6an, alltså år 2008. Jag bor i en håla mitt ute i skogen kallad Malmberget, ligger drygt 0,5 mil ifrån gällivare så det är ju same shit but different names! Jag är dock född i Piteå och har därefter flyttat runt lite hit och dit, bl.a till Luleå och Boden ett antal gånger. Jag bor tillsammans med min mamma och mina två små bröder Robin och Svante, har även en lillasyster vid namn Amanda som jag aldrig har träffat. Har heller ingen kontakt med min pappa, eller ja.. vi har skickat några sms sedan i somras då vi träffades för första gången någonsin, men det kan jag inte kalla att ha kontakt med. Ganska ovärt att ens nämna faktiskt..

Aja, ska snart göra mitt gymnasieval och mina planer är att gå Fordons med inriktning på lackering och karosseri. Tycker det verkar vara ett sjukt fränt jobb så jag är hur taggad som helst! :) Planerna är att flytta till Östersund till sommaren, kommer bli riktigt kul men är samtidigt lite smått nervös.. haha för måste ju liksom städa, laga mat, handla, tvätta och göra allt sånt där själv då! Dessutom känner jag ingen alls i Östersund och har varit där en gång tidigare så kommer ju tappa bort mig hela tiden!! :( Men men, it´s totally worth it!

Annars är jag en ganska blyg tjej, vilket man kanske inte kan tro om man inte träffat mig.. fast vad vet jag? ;) Vore riktigt kul att få reda på vad ni läsare tycker om mig och hur ni ser mig, så lämna gärna en kommentar eller något! Jag är även ganska känslosam, har lätt till både gråt och skratt och det är väl delvis något bra iallafall. Jag tänker alldeles för mycket på allt som händer och sker och jag skulle vilja kalla mig själv "djup" haha låter väldigt fult men jag skriver ner och målar mina känslor istället för att skrika eller bli förbannad. Och är det något jag hatar så är det att förlora eller att inte klara av något. Sen hatar jag också negativa eller fördomsfulla jävlar. Finns några som inte tror jag kommer klara av att gå fordons för jag är ju tjej. Jaha so what? Varför skulle inte en tjej kunna skruva liksom?! Näe jag ska bevisa att dom har såå fel ;) Jag är väldigt intresserad av bilar och sådant men ändå kan jag ingenting om dom? haha sjukt egentligen men det ska det bli ändring på när jag får min traktor, det är ett som är säkert!

Mitt stora intresse förrutom bilar är webbdesign
, dvs allting mellan photoshop till html och css koder! Jag ändrar därför ofta utséende på bloggen, dels för att jag blir less på saker väldigt snabbt och dels för att jag tycker det är grymt kul med variation och hela processen från att göra designen till att fixa med koder och pussla ihop allting! Sen brukar jag fixa folks bloggar lite då och då också. Dock inte så jätte ofta nå mer, utan bara när jag har tid, lust och inspirationen som krävs! :)
Nu vet jag tyvärr inget mer att skriva om, men undrar ni något så är det ju bara att ni frågar så får ni svar! :)

Kör en sån här lista då!

Känner att jag har ganska lite att blogga om just nu så gör ett försök på en sån här lista! Snodde den från en kompis, dock ändrade jag lite.. eller ah, plockade ut det jag tyckte var mest intressant* rättare sagt :)

Dag 01- Presentation av mig själv
Dag 02- Någonting jag saknar väldigt mycket
Dag 03- En sång som får mig att må bra
Dag 04- Två dagar jag längtar efter
Dag 05- Min favoritlåt
Dag 06- En nytagen bild
Dag 07- Tio sanningar om mig
Dag 08- Fyra bilder som gör mig glad
Dag 09- Min favoritplats
Dag 10- En person som betyder mycket för mig
Dag 11- Alla bloggar jag läser
Dag 12- Någon jag saknar
Dag 13- Fem bilder från ett minne 2010
Dag 14- Två saker jag inte skulle klara mig utan
Dag 15- En bild från när jag var liten
Dag 16- Tio saker jag gillar att göra
Dag 17- Mina favoritdagar på året
Dag 18- Mina syskon
Dag 19- En sak jag önskar att jag får uppleva igen
Dag 20- En sak jag gör dagligen
Dag 21- Två favorit smycken
Dag 22- En bild jag tagit som betyder någonting
Dag 23- En bild som är över 1 år gammal¨
Dag 24- En bild som är tagen i staden där jag bor
Dag 25- En bild som inte är tagen i staden där jag bor
Dag 26- En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna
Dag 27- Tre filmer jag sett och gillat
Dag 28- En före och efter bild när jag fixar mitt hår
Dag 29- Något jag vill göra just denna sekund
Dag 30- Tre saker jag ska göra innan detta år är slut
Dag 31 - Någon/Några som betyder mycket för mig!

My universe will never be the same, I´m glad you came

Hallå bloggen! :) Idag har jag i princip inte gjort något alls, skulle egentligen vara med ***** men stackarn har blivit sjuk :( Tror jag också håller på bli sjuk för jag är förkyld, har ont i huvudet och känner mig helt däckad. Därför ska jag slå på första säsongen av Gossip girl och mysa ner mig i sängen och vila upp mig till imorgon. Får absolut inte bli sjuk, för jag vill kunna träna!! ÅÅH FML. Skriver mer när jag känner mig piggare, vi hörs! ♥


Svar på tal!


Anonym om The sims 3 - mitt nya beroende?:
kan du förklara hur man laddar ner the sims 3? :)

Svar; Visst kan jag det :) Får se när det blir, men nångång under nästa vecka iallafall så håll utkik! ;)

Sofia
om Dagens!:

Du är sjukt fin Ronja!

Svar; Men dudå! Saknar dig min vän, nu måste vi ta tag i det här på riktigt!

Bot om Missnöjd tjej..:
Du kan ju skicka tillbaka skuuuurna och få nya hemskickade?
Annars är adidas alltid trånga i början men blir större ganska snabbt. Jag har 46 men när jag köper adidas så får jag knappt på mig skorna.. efter ett par veckor sitter dom som ett smäck!

Dom var ju grymt jäkla snygga btw!

Svar; Jo jag vet men som jag skrev tycker jag bara det är besvärligt att hålla på skicka fram och tillbaka.
Hm okej, kanske ska prova använda dom ett tag då :)


Ja visst var dom! Hoppas bara att dom blir större nu då.
Bilden är från i fredags, hade precis fixat mig innan skolan. Haha man såg min nipple så var tvungen att censurera :D

The sims 3 - mitt nya beroende?

Blev inte så mycket bloggande igår för var knappt hemma nånting alls. Slutade skolan vid halv 12, då gick jag hem och fixade mig lite snabbt och sen åkte jag och mamma på stan en sväng för skulle köpa en vattenflaska, haha vi hade redan sånna hemma men hade bestämt att jag ville ha en rosa :D hahaha nödvändigt jag vet! Aja, fick hem ett paket också och där i fanns mina Hummel byxor jag beställde för några dagar sen, wiiie! Sen efter det skyndade jag hem och bytte om och sen halvsprang jag till gymmet för var typ 35 min kvar innan dem stängde, blev alltså inte ett så jättelångt pass men bättre än ingenting.. right? ;) Höjde vikten på tyngderna med 5 kg och kan bara säga en sak.. det känns!! Men träningsvärk är bra, för då vet man att träningen har gett någonting. Så tänker jag iallafall dom dagar jag har så himla ont så jag typ haltar fram, haha! :) Efter gymmet gick jag hem och åt, duschade och fixade mig lite innan mamma skjutsade mig till en snygg jävel för lite fredagsmys, hehe skriver inga namn här för då börjar folk prata och hitta på en massa. Vi gick på coop och köpte varsin dricka och sen tillbaka till han för att kolla nån film. Vi bestämde oss för att se Insidious, jag blev lite besviken på den faktiskt för hade trott att den skulle vara jätteläskig men den sög! Sjukt dåligt gjort, allt såg helt fejk ut :( ***** däremot tyckte den var jätteläskig sa han, haha gulligt värre!

Nu sitter jag och väntar på att The sims 3 ska bli klar, håller nämligen på ladda ner det då min gametime i WoW är slut och jag känner att jag behöver ett nytt tidsfördriv. Haha, hoppas inte jag blir lika beroende som alla andra nu bara! :D Aja, skriver mer senare/imorgon. Tills dess får ni sötnosar ha det bäst!
Nästan sånna byxor som på bilden här nere, bara det att "strecken" på sidorna är guldiga på mina! Men hittade ingen sån bild :)


(Bilderna är lånade från sportamore.se & Smartgirl.se)

Dagens!

Inget speciellt alls, bara en vanlig vit halvtransparent skjorta och sen ett par svarta leggings. Sen till det har jag mina favoritsmycken, min halsring och dubbelring :)


Nu kööör vi!

Blev inget gym idag för glömde helt bort tiden (dvs fastnade framför facebook.) så hann inte :( Aja, ska ut och dra en powerwalk nu, sen träna lite hemma och använder mig då av lösa vikter, en motionscykel och en pilatesboll, riktigt skönt! Kan tipsa om att en pilatesboll är grymt bra och billig, kanske låter lite töntigt men det hjälper sjukt mycket! Har alltid galet mycket träningsvärk i magen dagen efter, haha. Är bara att be någon duktig inom träning ge dig några övningar. Jag fick mina från en som jobbar på fysioterapin, annars går det säkert lika bra att bara googla några? haha aja, nu ska jag dra ut... pusstjaaa0


BiffeN.se - yep that´s me

Kom precis hem från gymmet, känns grymt bra! Körde mest ben, haha skakade när jag gick hem vilket jag fortfarande gör och mina armar är stenhårda, hörde jag att muskler var på väg? oh yes! Känns super bra iallafall! Nu ska jag belöna mig själv med en iskall julmust och en piggelin, mums :) Mitt humör är förövrigt på topp, träningen hjälpte verkligen för nu är alla problem som bortblåsta. Åh, love life just nu! Kommer säkert ändra mig imorgon när larmet ringer kl 06.30, men det är morgondagens problem ;)

Slänger upp lite bilder på nya jackan också, är så himla svårt att fota med mobilen i dåligt ljus så fick bli cambilder.. Saknar min systemkamera!


Hallå! :)

Kom hem från öppet hus på välkommaskolan för typ en timme sen. Var väl lite små drygt att bara gå fram och tillbaka. Men pratade med lite folk och sådär så det var helt okej ändå! :) Fanns massa information och sånt om alla linjer men vet redan vad jag ska gå så hela grejer kändes rätt onödig faktiskt. Hur som helst, min Burton jacka jag beställde för några dagar sen har kommit så mamma är och hämtar ut den nu, wohooo! haha jag älskar att få paket :D

Ska väl vänta till mamma kommer hem och lagar mat och sen drar jag på gymmet och biffar mig, hehe! Sen ikväll ska jag umgås med Gustav och Tobbe, har ingen aning om vad vi hittar på men det blir säkert hur kul som helst :) Har inte så mycket mer att säga just nu så vi hörs lite senare, pusshej!

Haha mamma hann komma hem innan jag publicerade detta, så här har ni en glad chey med ny jacka! Bättre bilder kommer senare :) Nu fattas bara snön!


Måste ta tag i allting nu!

Förlåt för sämst uppdatering senaste dagarna. Har haft noll inspiration till att skriva och ingenting är som det ska nu. Allt är helt knas! Men jag tänker så här: antingen kan jag ligga hemma och må dåligt över allt som hänt eller så kan jag bara skita i allting och börja om? Det sistnämda låter bäst och är det jag ska köra på.

Hur som helst, vakade inatt så är helt sjukt trött nu.. måste anstränga mig för att en orka sitta upp!! Trots det funderar jag på att dra på gymmet, haha trög jag är. Aja, nu ska jag äta och sen ser jag hur jag gör, uppdaterar senare. Tänkte visa vad jag fick med mig hem från Luleå bland annat.. hehe spännande! ;) Vi hörs!


Livet är för härligt ibland!

Tur att jag har så fina vänner och pappa som bara får tummen ur röven och hör av sig på fyllan, livet är för härligt ibland! Irritera mig mer just nu (om det ens är möjligt?) och du åker på en rak höger.. typ. Nej men helt seriöst, blir så himla less. Enda gångerna man duger är när dem har problem, när dem behöver prata, när dem behöver låna något osv.. men aldrig någonsin tvärtom, nejnej!

Ska ta och avreagera mig med lite Raubtier nu, hörs senare när jag är på bättre humör!



KÄÄÄÄRLEK till er!

Just chillin'



Nån gammal WoW bild.. men man ser en av min bebisar och min nya flyingmount, hehehe nördig jag är. Gotta love it :love:

Helt plötsligt kändes allt så himla värdelöst.

Började dagen med att dra på gymmet med Philip och Krille, fast är lite tråkigt att dom bara ska leka biff med tyngder hela tiden! heheheh, skojja bara! Nej men det var iallafall riktigt kul :) Åt sedan en jätte god middag som bestod av gräddstuvad pyttipanna och massvis med grönsaker, har tänkt försöka äta hyffsat nyttigt nu när jag har börjat träna. Ska också försöka äta mer regelbundet så det är något jag är verkligen jätte dålig på att göra. Men det är något jag måste göra för att kunna bygga muskler lättare, så det är bara att kämpa på! ;)

Fick ett sjukt tråkigt samtal alldeles nyss, min fina vän flyttar redan imorgon istället för i december så ska gå förbi där och prata och säga hejdå för jag vet inte hur lång tid? Fyfan, hur ska jag klara mig? Vet själv inte ens det. Allt känns helt plötsligt så himla värdelöst, har absolut ingen ork att göra något. Vi har gått igenom så himla mycket tillsammans så det finns inte ens ord till det, har känt henne ända sen dagis. Under åren har vi bråkat en hel del, men vi har alltid kunnat lösa det på ett eller annat sätt. Vi har också delat en hel del tankar och händelser, tror ingen känner mig så bra som hon gör. Hon är mitt stöd, hur ska det gå när hon lämnar mig? Hojj, åt helvete med allt helt ärligt. Nu ska jag göra ett försök att ta mig in i duschen, har ingen lust att gå iväg.. Klart jag vill träffa henne men inte när jag vet att det är sista gången på en så lång tid. Jag är inte nog stark. Tårarna bara rinner i massor när jag skriver det här så tror jag avrundar här.

Vill också passa på att tacka min fina vän Alexander för att han är så himla bra och stöttar mig, loveu bästavän! ♥


Runa till vänster och jag till höger. Bilden 1 år gammal men hade ingen nyare på datan just nu.. Kommer sakna dig nå enormt mycket!


Missnöjd tjej..

Fick hem mina Adidas skor jag beställt idag. Dock är dom alldeles för småa! :( Är storlek 38 som jag alltid annars har, men skulle säga att dom är mer som en 37a. Lite dåligt att det inte stod något om det. Anyways, ids inte hålla på skicka tillbaka å tjorrva med det för det är så besvärligt så tänkte kika om någon här i bloggen är intresserad? Dom är som sagt bara provade inomhus!

Nypris: 699kr
Mitt pris: 400kr (priset kan diskuteras!)







Jag som driver bloggen heter då Ronja Viktoria Rosenberg och är 17 år ung. Mitt största intresse är tvspel och datorspel, främst League of Legends. Men också hiphop, webbdesign, teckning och tatuering. Jag har hoppat av skolan och jobbar för tillfället extra i en matbutik undertiden jag försöker klura ut vad jag vill göra med mitt liv. I bloggen kommer ni få ta del av min vardag, få dom senaste låtarna inom svensk hiphop och förhoppningsvis bli inspirerade inom streetwear.

xoxo Ronja