tacktacktack!




Och med det säger jag godnatt, pusssshej! <3

Brb, förstöra håret!

Sitter med blekning i underhåret just nu, sen ska jag slänga i en ljusbrun för att försöka få samma färg på överhåret som på underhåret.. eller på ett ungefär iallafall! Önska mig lycka till? haha tänkte att det kan behövas :) Håller på bli tokig, blekningen kliar som faaan! Usch :(

Hur som helst, bilder kommer ikväll/imorgon! :)

suddig men gullig bild på mig och bror :*

hahahahahahah dog lite!

Länk till artikeln: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/spela/article13088083.ab


Mini-shopping :) hihi

Fick med mig lite annat kul hem även idag, och det var det här:




Concealer "Cover all mix" - Makeup store 265kr






2st hårfärger "Mood scandinavian care" - Coop 49.90kr /st




2l coca cola - coop
haha!

ahmen TJA!

haha fin rubrik. Iallafall så klev jag upp för typ en timme sen för började egentligen nu. Men orkade inte med gympan så drar en sovmorgon till 11.15 istället! :) haha. Såå nu testar jag hur högt högtalarna funkar och chillar, he-he. Nej men.. nästan :) aja, nu ska jag gå och äta något och fixa mig! hörs senare, puss puss!



ÄLSKA låten!!

Beställt!




Nytt i bloggen!


Tänkte börja skriva lite små saker om photohop ibland, typ som tutorialen på hur man gör en egen bloglovin ikon. Är det något speciellt ni vill veta så kommentera så ska jag försöka ordna det! :) Kommer bl.a. skriva hur man får en bild INNE i texten ;) missa inte det!

Det jag fick med mig hem från luleå!


googles - Biltema, kommer inte ihåg vad dom kostade eftersom jag fick dom!


Halsband - h&m 69.90kr


Topp - h&m 99kr


topp - h&m 99kr. Ja jag vet att bilden är suddig men orkade inte ta en ny xD

+ en vit likadan som den randiga!
Fick också med mig en ögonbrynspenna och ett bälte hem, men det orkar jag inte fota!

Min pärla :')

Kom nyss hem från luleå, herregud vad jag är trött! Varit vaken sen kl 07.30 imorse och har knappt sovit något inatt så är helt slut.. Sämst bild på moppen men kommer bättre när jag laddat systemkameran :) Fick även med mig lite kläder och ett par googles hem, men bild på det kommer imorn för nu ska jag sova :) G-natt alla fina <3


Bakis på redbull? haha

Har sjuuukt ont i skallen idag, har haft den ända sen jag vaknade.. är typ bakis på redbullen jag drack igår?! hahah! Tror knappast att det går men vem vet?

Aja, Nu ska jag samla ork och föröska ta mig till duschen, har inte gjort ett skit sen jag vakade för ett X antal timmar sen, haha!



tagga imorgon!!!

Wooh, som sagt dammar jag till luleå imorn och hämtar hem aeroxen, är taggad till tusen verkligen :) Ska väl också förbi h&m på storheden eftersom det är de enda affärena som är öppet imorn, det suger ju lite smått men hade inte gått att fara idag ändå. Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, troligtvis inget speciellt.. ska iallafall kliva upp från sänngen snart och duscha, sen börja städa rummet. Sen vet jag inte om jag skulle iväg till Matti, får se hur det blir :) Har inget mer att skriva om just nu, så vi hörs!

Gammal bild, men w/e

tar en tidig kväll

Är massa känslor och tankar som inte ska vara här som kommit fram idag. Har alltså inte varit en bra dag alls.. Därför tänkte jag gå och krypa ner under täcker och kolla om det finns något att se på tv, annars sova.. Skriver mer imorgon, godnatt alla :*


bara för ikväll


panik!

Kan inte lägga upp inlägg verkar det som, får se om det här ens kommer läggas ut. Får lite smått panik för satt nyss i typ en timme och pusslade ihop en tutorial på hur man gör en egen bloglovin ikon..!! Aja, får hoppas på det bästa!

Tutorial på en egen bloglovin ikon!

Som sagt så skulle jag slänga upp en tutorial på hur man gör en egen bloglovin ikon då jag har fått frågor om det :) Är dock ganska dålig (enligt mig) på att förklara saker men ska försöka göra det så nogrant om möjligt. Undrar ni något, tveka inte att fråga! Hjälper er gärna!


° gör en bild du vill ha i PhotoShop (eller annat bildredigerings program) Tänk på att anpassa bildens storlek efter din meny!!

° ladda upp den på din blogg alternativt tinypic eller liknande sida


När bilden är uppladdad kommer det upp en liten miniatyr, klicka på den! Då ska det se ut så här:

Det som är markerat uppe i adressfältet är alltså din bildkod, spara den någonstans för den lär behövas lite längre fram!


° gå in på Bloglovin, sök reda på din blogg!

° det kommer då upp en liten bild på din blogg, klicka på den lilla bilden!


Då kommer det att att se ut så här uppe i adressfältet:


Sedan använder du koden nedan:
<a href="http://www.bloggkoll.com/inc/addsubscript.php?id=Ditt blogg-ID">
<img src="http://Adressen till din knapp" border="0" target="_blank"></a>



Gå nu in i "DESIGN" och sen i "KODMALL"


När det är klart ska det se ut så här: (givetvis med andra nummer och bildkoder då)


he-he, var tvungen!!

Kommer kännas förjävligt att ge bort högen på söndag, men men.. får en grymt snygg Yamaha aerox så ;)

Börjar om på blogg.se!

Hatade nattstad för att man inte kunde ändra bakgrund, meny osv.. Men nu så är jag tillbaka här på blogg.se:) Hoppas att alla gulliga läsare följer med hit! :*

Aja, Många har undrat hur man gör en egen bloglovin ikon som jag har, tänkte slänga upp en tourtial på det senare för ska iväg nu :) Vi hörs! <3

Välkommen till min nya blogg!







Jag som driver bloggen heter då Ronja Viktoria Rosenberg och är 17 år ung. Mitt största intresse är tvspel och datorspel, främst League of Legends. Men också hiphop, webbdesign, teckning och tatuering. Jag har hoppat av skolan och jobbar för tillfället extra i en matbutik undertiden jag försöker klura ut vad jag vill göra med mitt liv. I bloggen kommer ni få ta del av min vardag, få dom senaste låtarna inom svensk hiphop och förhoppningsvis bli inspirerade inom streetwear.

xoxo Ronja