Missnöjd tjej..

Fick hem mina Adidas skor jag beställt idag. Dock är dom alldeles för småa! :( Är storlek 38 som jag alltid annars har, men skulle säga att dom är mer som en 37a. Lite dåligt att det inte stod något om det. Anyways, ids inte hålla på skicka tillbaka å tjorrva med det för det är så besvärligt så tänkte kika om någon här i bloggen är intresserad? Dom är som sagt bara provade inomhus!

Nypris: 699kr
Mitt pris: 400kr (priset kan diskuteras!)


Kommentarer
Postat av: Bot

Du kan ju skicka tillbaka skuuuurna och få nya hemskickade?



Annars är adidas alltid trånga i början men blir större ganska snabbt. Jag har 46 men när jag köper adidas så får jag knappt på mig skorna.. efter ett par veckor sitter dom som ett smäck!



Dom var ju grymt jäkla snygga btw!

2011-11-13 @ 01:25:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback





Jag som driver bloggen heter då Ronja Viktoria Rosenberg och är 17 år ung. Mitt största intresse är tvspel och datorspel, främst League of Legends. Men också hiphop, webbdesign, teckning och tatuering. Jag har hoppat av skolan och jobbar för tillfället extra i en matbutik undertiden jag försöker klura ut vad jag vill göra med mitt liv. I bloggen kommer ni få ta del av min vardag, få dom senaste låtarna inom svensk hiphop och förhoppningsvis bli inspirerade inom streetwear.

xoxo Ronja