Perfektion


Det hände en grej..

Jag råkade snubbla över en sax, hatar när det händer! Haha ;)
 
 

Fått hem flera paket

Hämtade ut ett paket innan jobbet igår, det innehöll min efterlängtade tatueringsmaskin!! Sen idag hade jag ytterligare ett paket att hämta ut, detta innehöll julklappar till mina bröder, underkläder till mig själv och även en helt svart oversize t-shirt. Bilder på underkläderna och tatueringsmaskinen hittar ni här under! 
 
Är helt kär i dom här, underbara! 
 

Intervju med Sebbe Staxx och Stress

Hittade den här på en annan blogg och kände mig tvungen att lägga upp den. Har på sista tiden blivit väldigt intresserad av Sebbe Stakset och hela Kartellen. Deras nya skiva var fet, har 3 favoriter på den: "Ånger & Kamp", "Lilla flicka" och "Tryck inte på knappen". Nu fattas bara att jag får se Sebbes teater "Medans vi faller", det vore grymt!
 

Här ska det vara en rubrik

Vet att jag inte bloggat så mycket som jag borde ha gjort men jag har haft annat som kommit i vägen. Igår hade jag migrän så sov bort typ hela dagen, idag har jag jobbat 17-22.15 och då kliver jag inte upp fören 3 på eftermiddagen ungefär. Är sjukt dålig på att passa tider så det blir alltid jätte stressigt sista minuterna, därav hann jag inte skriva något innan jag åkte på jobbet.
 
Imorgon jobbar jag också 17-22.15 men sen har jag inge mer jobb den här veckan vad jag vet än så länge, kan hända att det tillkommer nån dag. Funderar på att åka till Kiruna till helgen och kanske till Luleå en sväng, men får se vad som händer. Min tatueringsmaskin borde komma vilken dag som helst så då vet jag ju en tjej som lär vara upptagen, hehe! Aja, nu ska jag spela lite LoL sen försöka sova lite tidigare än 5 på morgonen som jag gjort dom senaste veckorna. Ha det bäst så hörs vi imorn :love:
 
Jag just nu!

Inspiration

Bilderna kommer från tumblr och We<3it

Paltkoma

Heey! Vaknade för en liten stund sen, är ledig idag, riktigt skönt! Ber om ursäkt för att det inte blev någon uppdatering igår, jobbade hela dagen och kom hem just före 11 på kvällen. Då var jag alldeles för trött för att kunna skriva något bra så tog det lugnt med några filmer bara. Ni förstår säkert :)
 
Nu ska jag fixa mig lite snabbt sen dra ner till mormor och morfar och äta palt, paltkoma here I come! Haha aja, bloggar mer sen när jag är hemma igen. Puss på er goingar!
 
gammal bild, har bildbrist. 

Tröstshopping

Seriöst, hur fan kunde Malcolm B åka ut från x factor?! Svenska folket måste ju ha allvarliga problem. Som tur är har han redan skivkontrakt så han kommer gå långt även fast han inte vann. Aja, löste det hela med lite tröstshopping och några LoL games att ta ut min ilska på, haha! Bild på det jag beställde hittar ni här under :)
 

Aki feat. Kapten Röd - När Solen Går Ner (Official Video)

En av låtarna jag la upp tidigare fanns nu ute på youtube,både låten och videon är överfet så kolla in den folks! 
#Rödnovember
 
Själva låten börjar på 1.37 

Rysningar ut i fingerspetsarna

Kommer sjukt mycket bra, ny musik nu!! Helt galet, får rysningar av låt efter låt. Lägger upp dom bästa här under, dom finns dock inte på youtube eller som live version ännu men ni får spotify länkar, dom flesta har ju ändå det så :) MASSA KÄRLEK
 
 

När jag var liten var du min stjärna

Eyoo! Kom hem från jobbet för en liten stund sen, har jobbat mellan 14-21. Nu ska jag sätta mig och kika lite julklappar till nära och kära och sen köra lite LoL, måste bli bättre på det :) Kan hända att det dyker upp en ny bloggdesign snart också, är redan less på den jag har, haha! Börjar jobba redan 8 imorgon så ska sova om en stund, är helt slut eftersom jag sovit jätte dåligt natten till idag. Ha en fortsatt fin kväll allihop!
 
Bild från igår!
 
Kan vara världens finaste låt, sjukt rörande

Hoppa av skolan kan vara det bästa jag har gjort

Kom att tänka på en grej, när jag hoppade av skolan var det några stycken som direkt kom med kommentarer som "är du dum?" "osmart" osv. Men jag håller fortfarande fast vid att det var det absolut bästa jag kunde ha gjort. Jag var inte lycklig, jag var jävligt deprimerad varje dag vilket ledde till att jag inte ens tog mig upp från sängen och missade därför hur mycket som helst av skolan. Dom dagar jag väl var där visste jag ingenting, hade inga uppgifter att lämna in och hängde inte alls med på lektionerna. Sen visste jag att när jag kom hem skulle mat lagas, det skulle diskas, jag skulle städa, jag skulle gå ut med soporna, jag skulle handla mat, jag skulle plugga osv. Och dom som är det minsta lilla pålästa vet att en depression bara blir värre ju mer krav man har. Det var en tävling mot mig själv att ens öppna ögonen på morgonen liksom.
 
Jag åkte hem några helger, fast hemma var inte hemma längre. Jag hade inget rum här längre, mamma hade skaffat ett förhållande under tiden jag varit borta. Allt kändes bara väldigt knas. Jag fick ont i magen av bara tanken att säga hejdå till mina älskade bröder och sätta mig på tåget hem till Luleå, den minsta var så ledsen varje gång. Varje gång jag klev in genom dörren till min egna lägenheten var det enda som fanns där mörker och en riktigt jobbig tystnad.
 
Kvällarna spenderades oftast ensam i lägenheten, det gjorde ont i hela mig att veta att all den trygghet jag någonsin haft var 25mil bort. Oftast sov jag också på soffan för att det inte skulle kännas lika tomt som i min dubbelsäng. Visst jag umgicks med folk i skolan och några få även på fritiden, men verkligen inte tillräckligt mycket. Jag kan många gånger vara ganska blyg, i alla fall i större folkgrupper vilket leder till att jag inte gärna är den som tar första steget och söker kontakt med folk. Min depression ledde även till att jag gärna isolerade mig och sov bort dagarna bara för att slippa den där jobbiga, huggande känslan. Depressionen fanns där redan innan men den blev bara värre när jag flyttade. Allt detta blev för mycket och jag klarade inte av allt på samma gång. 
 
Att säga till mamma att jag skulle flytta hem kändes till en början som ett misslyckande, ett stort slag i ansiktet. Men detta kom att bli det absolut bästa jag kunde ha gjort! Sen att jag fick jobb samma dag som jag satt i bilen tillsammans med alla flyttlådor hem till Malmberget var också riktigt härligt, som att säga "jag sa ju att allting skulle ordna sig" till alla som trodde jag skulle sitta och ruttna bort någonstans. Bara för att man inte gör som alla andra finns det alltid andra vägar att gå, det är bara en själv som bestämmer hur långt man ska gå.
 
Aja, blev ett väldigt långt inlägg så nu tänkte jag avrunda här. Världen har så mycket krav, gör det du blir lycklig av! :)
 

Adoo -Tunna Klackar & Stort Bagage (Ft.Sam-e & Dacosta)

Att jag älskar DaCosta var ingen nyhet, här är en grymt skön låt han är med i. Lyssna på den folks!
 
 

Cause today I swear I'm not doing anything

Hallå! Har inte gjort destomer idag, har installerat LoL och tänkt ge det ett nytt försök eftersom jag knappt spelar WoW längre. Måste säga att det var roligare än vad jag trodde, även fast jag är totalt värdelös på det än så länge. 
 
Skickade iväg mamma på lite affärer eftersom jag själv inte ides åka nånstans, haha! Hon hittade dock inte det jag skulle ha så måste själv till stan en sväng imorgon. Men hon hittade en annan sak som jag helt glömt bort, en spray så blyerts/kolen inte smetas ut på pappret, superbra! :) Har varit en otroligt seg dag, är helt slut fast jag inte ens gjort något? Haha aja, nu ska jag fika något och sen glo en film eller två. Ha en fin kväll allihopa :love:
 
bjuder på två skitsnygga bilder, hahah!

Vinden har äntligen vänt

Måste bara få skriva av mig lite innan jag somnar. Jag är så jävla lycklig just nu, kan inte ens komma ihåg sist jag var så här glad. Så otroligt skönt att äntligen få le igen, på riktigt alltså. Jag har haft några jobbiga månader med flytten fram och tillbaka och hela den historian och sen har jag varit deprimerad från och till under flera månaders tid. Detta finns fortfarande kvar, men inte lika mycket.
 
Sen dom senaste dagarna när hela den här ritgrejen exploderade har jag varit så otroligt glad, har sjungt falskt och dansat runt i lägenheten dom stunder jag varit ensam hemma, haha! Har känt mig the world's greatest helt enkelt. Sen när ångesten kommer krypandes kan jag komma på saker som "nu kan det bara bli sämre, förbered dig" typ. Men nej, så ska jag inte tänka! Det går bra nu och det är jag värd efter alla svåra månader. 
 
Äntligen får jag hålla på med det som gör mig glad, hade helt glömt bort hur kul det faktiskt är. Jag tappade fokus och fastnade på dåliga spår. Men nu är jag back on track, jag ska ta detta så långt det bara går. Citerar:
"Du kan fråga mig vad klockan är, för det är min tid."
- Malcolm Brandin
 

Massvis med jobb just nu

Hallå! Har haft fullt upp idag, direkt jag vaknade var jag tvungen att börja fixa mig och sen bar det av mot jobbet. Slutade 9 på kvällen och då fortsatte jag rita upp tatueringar. Det känns som att det enda jag bloggar om just nu är mitt ritande men det händer väldigt mycket på den fronten just nu. Hela grejen bara exploderade och jag har massvis med jobb där som jag tjänar pengar på, alltså är det serious business på gång :D
 
Imorgon är jag ledig, eller iallafall från Coop. Måste iväg på en hobbyaffär och köpa större papper och lite olika pennor till en riktigt stor ryggtavla (tatuering över hela ryggen) som jag ska rita upp. Den är absolut något av det mest avancerade jag gjort hittills! Kan dock inte lägga upp bild på den före jag och killen som ska ha den är helt nöjd, men jag lovar att den kommer bli grym! Nu på natten innan jag ska sova så passade jag på att kladda lite, både på papper och en del på armen. Bild på det hittar ni här under, nu ska jag sova så jag orkar fortsätta med mina projekt imorgon. Ska även försöka få upp lite andra inlägg som inte bara handlar om mitt kreativa jag, haha! Puss på er, sov gott :love:
 
Kanske gör något liknande på fingrarna när jag lärt mig tatuera? Tyckte det blev väldigt bra faktiskt!

Ska börja tatuera!

Som några av er kanske vet så ska jag börja tatuera, beställde nyss en maskin och allt som behövs. Självklart lär det ta tid innan jag blir bra, men någonstans måste man ju börja och övning ger färdighet! Kom på idén när jag satt och ritade tatueringar till andra, har gjort klart två och har tre till att göra. Sen har jag redan nu hittat ett gäng försökskaniner som jag ska få öva på ;) hehe! 
 
Beställde från England så det tar väl ett par dagar innan jag får maskinen, men nu har jag verkligen något att se fram emot. Ska bli så himla kul! Har fått höra jätte mycket fint om dom här bilderna jag lagt ut igår och idag, har tyckt om att rita så länge jag kan minnas men har aldrig riktigt vågat lägga upp mina bilder för har inte riktigt trott på mig själv. Men nu är jag helt hundra på att jag klarar av detta bara jag vill. Så vill bara säga tack till alla er som tror på mig, ni är bäst :love:
 
Haha svampbob!
Och en text till Fredrik :)

This or that

De med fet text är det jag har valt, är båda två feta kunde jag helt enkelt inte välja.
 
Jobb/Skola
Ronja nu/Ronja för ett år sen
Kissie/Kenza
Mobil/TV
Glee/Gossip Girl
Hemmakväll/Utekväll
Bada/Sola 
London/New York
Shoppa/Slappa
Sminkad/Osminkad
Pojkvän/Singel - har egentligen ingenting alls emot att vara singel men börjar bli lite smått less nu, hehe!
Rosa/Blå
Havet/Pool 
Sverige/USA
Glass
/Tårta
Marabou/Magnum
Sova/Vaken
Blogg/Facebook
Ful och rik/Snygg och fattig
Julafton/Födelsedag
Kläder/Inte kläder
Shoppa/Blogga
Sms/Telefon
Chips/Godis
Jeans/Mjukisbyxor
T-shirt/Linne
Jordgubbar/Hallon
Godis/Frukt
Mjölk/Läsk
Hund/Katt
Fanta/Cola?
Foto/Video?
 

Ritat en tatuering

Heeey! Dom senaste timmarna har gått åt till att rita upp en tatuering åt en kompis. Det var flera månader sen sist jag ritade så det var kul, älskar att göra det har bara varit så mycket annat att göra sista tiden så har inte riktigt hunnit. Men nu är jag alltså igång igen så ni får räkna med att det dyker upp mer sånt här i bloggen. När jag ändå höll på så passade jag på att rita Patrik från Svampbob Fyrkant också, haha! Bilder på hur dom blev hittar ni här under :)
 
Detta var första gången någonsin jag ritade döskallar, så jag blev riktigt nöjd!
 
haha söt!

Punkt

Tro det eller ej men jag har beställt en bok, haha jag som verkligen hatar att läsa ska ge det ett försök! Jag läste mycket böcker förut men nu blir jag otroligt rastlös av det, men den här boken är något jag verkligen vill ta del av så förhoppningsvis kan jag ta mig igenom den. För er som inte vet så är Johan Alander, författaren, med i gruppen Ismen som gör riktigt bra musik, lägger upp en video med dom här under.
 
Så här lyder beskrivningen av boken:
"Hej, jag heter Johan och är alkoholist och narkoman.
Första gången jag skulle presentera mig på det sättet var jag så nervös att jag
nästan svimmade. Vi satt tio personer i ring kring ett litet bord i ett släckt rum.
På bordet stod några tända värmeljus och böcker som handlade om drogmissbruk.
Det var första morgonmötet i behandlingen och vi skulle gå ett varv där
vi fick presentera oss lite kort för varandra. Jag hörde inte ens vad de andra
sade för jag var så nervös. Det gjorde inte saken bättre att en av killarna runt
bordet hade dragit kniv mot mig på en fest för några år sedan.
Ordet hade kommit till mig och jag presenterade mig som "Johan, alkoholist
och narkoman", och det enda jag kunde tänka var:
"Hur fan hamnade jag här?!"

Johan Alander" 
 

Malcolm B - Jag saknar dig

Hallå! Efter powernapen tidigare idag drog jag ut en sväng vilket betydde att jag missade X Factor och Malcolm. Men jag var inte orolig, inte alls, för han kommer vinna hela grejen! Ett ord räcker, kung. Lägger upp låten här nere ifall någon missat den :)
  
Malcolm%20Brandin%20-%20Jag%20saknar%20dig

DaCosta - Lever min dröm (teaser)

Herregud säger jag bara, DaCosta är absolut en av dom tyngsta och nu är det inte länge kvar till han släpper en ny låt. Jag kan ju säga redan nu att jag lär räkna ner varenda dag tills dess. Den 23e November kommer låten ut på Spotify, can't wait!

New in //

Hej! Kom alldeles nyss hem, slutade jobbet 13.30 och då fick jag skjuts in till stan en sväng. Gick på banken och fixade lite saker och hämtade ut mitt paket. Bilder på vad det innehöll hittar ni här under :) Nu ska jag äta middag och sen dra en powernap, har bara sovit 1,5 timma inatt så är sjukt trött. Uppdaterar mer lite senare, ha det bäst så länge!
 

Nästan flyttat in på Coop

Kom hem för en stund sen, slutade som sagt jobba 21.00. Förstår inte varför jag inte fick ha stängningen till 22 när jag ändå satt i kassan? Aja, skulle egentligen ha varit ledig imorn men då frågade dom om jag ville jobba extra, sa ja, så ska jobba från 06.00 till obestämt tid. Men jag slutar säkert vid 2 tiden redan. Känns som jag bor på Coop just nu.. Sen måste jag hämta ut lönen imorgon, trodde den kom direkt in på kontot med inte det, fick ett brev med nå papper till banken. Och självklart även hämta ut mitt paket med kläder i, woho! Lägger upp bild på grejerna så fort jag hämtat dom i vanlig ordning.
 
Nu ska jag slå på en film och försöka sova om en stund, börjar ju som sagt väldigt tidigt imorgon. Sov gott allihopa! :love:
Bild från idag, haha sjukt snygga jobbkläder. Färgade håret för typ 2 dagar sen och färgen har redan gått ut i topparna?! Värdelöst märke.. Måste förbi frisören och köpa bättre färg nån dag, för så här kan det inte se ut.

Stor feat. Linda Pira - Rom & Kush

Godmorgon! Klev alldeles just upp från sängen, nu ska jag börja fixa mig för jobb 14-21.
 
Mitt paket har kommit redan i förrgår men hinner inte hämta ut det fören imorgon, åh jag som hatar att vänta!! Haha terapi typ.. Idag rullade även lönen in på kontot så kan hända att jag klickar hem någonting ikväll, men får se :) Blev ett kort och konstigt inlägg för hinner inte riktigt skriva något ordentligt nu. Ber om ursäkt men nu vet ni att jag lever iallafall, puss på er och hoppas att alla får en fin dag! Lägger upp outfit bild innan jobbet om jag hinner. :love:
 
 
Här har ni Stors nya låt "Rom & Kush" tillsammans med Linda Pira hos Ametist. Själva låten kom ut för några dagar sen, men tycker det är roligare att se sånna här videos än att bara lyssna på låten så lägger upp den först nu. Enjoy!

... and that's who I am

Källa: http://andthatswhoiam.tumblr.com

Filmtips

Eftersom jag kollar ganska mycket film nu så tänkte jag lägga upp lite filmtips då och då, hope you'll like it!
 
"As the result of a childhood wish, John Bennett's teddy bear, Ted, came to life and has been by John's side ever since - a friendship that's tested when Lori, John's girlfriend of four years, wants more from their relationship."
 
 
"Emily arrives in Miami with aspirations to become a professional dancer. She sparks with Sean, the leader of a dance crew whose neighborhood is threatened by Emily's father's development plans."
 
 
(Texterna är lånade från http://www.imdb.com)

Här ska det vara en rubrik

Hallå! Hann inte blogga tidigare idag för jag sov så länge och 17.00 var det dags för jobb. Kom alldeles nyss hem därifrån så har inte ens hunnit få av mig jobbkläderna ännu, haha viktigare att blogga först! Bilder på resultatet av hårfärgningen hittar ni här under, nu ska jag byta om, slå på en film och bara ta det lugnt. Köpte med lite godis också efter jobbet, mums!
 

Just nu:

Resultatet får ni se lite senare! :)

Kartellen, Sebbe Staxx ft. Chrippa - Ställ dig upp (Officiell)

Jag har väl egentligen inte gillat Kartellens låtar fören nu, har tyckt dom varit så överdrivna. Men den här är riktigt bra och jag hoppas att resten av låtarna på albumet "Ånger och Kamp" som kommer ut 23e November är lika bra! ENJOY!
 

Nu är det inte länge kvar!

Lite senare idag släpper Kartellen nytt, i videon jag lägger upp här under finns en liten sneak peak på låten. Jag tycker i varje fall att det låter riktigt tungt så nu väntar jag med spänning på hela låten. Lägger upp den här i bloggen så fort den dykt upp på youtube så stay tuned!
 

Beställde lite nytt!

Dagen har varit väldigt lugn, vi bjöd hit mormor och morfar på en familjemiddag. Riktigt trevligt var det :) Nu ska jag slå på en film eller två och bara mysa. Hatar söndagar för dom är alltid så sega, spelar ingen roll vad man har gjort innan. I och för sig har hela den här helgen varit ganska så seg, men nästa helg blir det annorlunda. Då drar jag till Kiruna en sväng igen, haha! Då kan det hända att jag sover nån natt där också och inte bara åker över dagen som sist, men får se hur jag gör har inte riktigt bestämt mig än.
 
Klickade även hem ett par nya leggings och ett halsband för en stund sen, bild på dom hittar ni här under. Ha en fin kväll allihopa! :)
 

Farsdag utan någon pappa

Idag är det alltså farsdag så facebook är fullt med grattis och kärleksfulla ord, iallafall min. Kan ju kanske kännas lite surt med tanke på att jag inte har någon som är värd att kallas för pappa, men det gör inte mig så mycket egentligen för jag har världens bästa morfar istället. Han om någon finns alltid där och hjälper till om det behövs. När jag var mindre kallade jag till och med han och mormor för "gammelmamma och gammelpappa" haha sött! Så idag firas han av både mig, mamma och mina morbröder. Grattis älskade morfar! :love:
 

Svar på tal - tatuering

 
Amanda
Vad ska du göra för tatuering? :D
 
Svar; Vill inte lägga upp bild exakt på hur den ska se ut innan den är gjord så någon gör likadan, hehe! Men lägger upp en sneak peak så länge så får ni bättre bild så fort jag har gjort den, är ju inte så många dagar kvar nu ;) Några av er kan säkert gissa redan nu vad det ska stå.
 

Gatan - 26 November

JAG VILL DIT, Näääk & Nimo, Södra sidan, Kartellen, Grillat & Grändy, Jaqe m.fl.
 
Jag missar alltså Näääk, förstå hur illa det känns. Han fanns med i min önskelista med texten "Se Näääk live, då hade jag kunnat dö lycklig" Och ja, jag menar varenda litet ord. Att se honom live skulle betyda allt. Må det låta fjantigt men det är sant, bättre finns nog inte.
 
Nej, nästa Gatan event måste jag åka på, det är bestämt nu. Den här gången har jag tatueringstid för pengarna istället, vilket också är bra i och för sig. Bara 5 dagar kvar nu, kommer bli fett!
 
Lägger upp trailern till eventet.
"Jag kan Shazaams favorit McDonalds" HAHA

Galagowear - closeups


Äntligen helg!

Hallå! Har jobbat hela dagen idag, nästan så jag flyttat in på coop nu, haha! Jobbade mellan 08-17, sen fick jag skjuts till mormor och morfar en sväng för att äta middag där. Det känns alltid som om man gått upp typ 5 kilo när man lämnar deras hus för dom ska alltid bjuda på massa gott. Tror knappast jag är den enda som har det så.
 
Hur som helst så sitter jag och kollar X Factor nu, min kung Malcolm B tog nyss över hela programmet som vanligt. Han mördar på beaten! Självklart röstar jag på en broder ikväll och jag hoppas att ni gör detsamma för det är han värd. Malcolm B for president!! :cool:
 
 
Han gör det igen!

Godnatt alla!

Hallå! Vet att jag skulle visa bild på Galagowear tröjan idag men hann inte innan jobbet för jag sov så länge och sen blev det så sent innan jag var hemma igen.. ber om ursäkt för det! Kan inte sova och ska upp 7, alltså om lite drygt 5 timmar, sjukt jobbigt. Måste göra ett sista försök med sömnen nu så får vi höras mer imorgon, godnatt goingar!
 
på jobbet idag!

Hemma igen!

Heeey, kom alldeles nyss hem. Började jobba klockan 6 imorse efter bara 2 timmars sömn (!) sen drog jag hem vid 12, hämtade ut min nya tröja som kommit på posten och sen drog jag vidare till Kiruna. Hann dock inte vara där så länge, tog 18.11 tåget hem, blev upphämtad på stationen av morfar och avslutade kvällen med mat från Dannes gatukök. Nu är jag så trött att jag knappt orkar hålla ögonen öppna så jag tänkte avsluta här så hörs vi mer imorgon innan jag börjar jobba, då visar jag även bättre bilder på Galagowear tröjan. Sov gott allihop! :love:
 
På tåget! Skorna är av märket Reebok och är köpt på Intersport för ganska länge sedan.

Kiruna

Sticker till Kiruna en sväng, är hemma vid 7 tiden. Hinner inte skriva mer nu så vi hörs senare, pusshej!

Sebbe Staxx - Stockholm (akustisk version)

"Denna låt skrev Sebbe i på häktet i täby 2006. Han hade fått in en gitarr och smugglat in sprit via toalettlocket på Södra Roslagens Tingsrätt. Efter att blivit dömd till 3 års fängelse greppade han sin gitarr söp sig full och skrev denna låt. Det ni ser är en nyinspeling som gjordes på Soundtrade Studios i Solna med musikproducenten Stress och mixare Marz mellan allt arbete med albumet Ånger & Kamp."

(Trailer av Henrik "Critical" Jensen för Basementality)
 
Måste säga att jag älskar låten, det är verkligen en helt ny sida av Sebbe, en bättre sådan! Hoppas att det kommer mer sånt här från hans sida :)
 

Bara 9 dagar kvar!!

Godmorgon! Vaknade för en liten stund sen, skulle egentligen till Luleå idag men det gick inte så bra att kliva upp imorse. Skulle åka klockan 06.30, vilket hade betydit att jag skulle behöva kliva upp 05.00, galet tidigt! Speciellt när jag råkat vända på dygnet helt så jag somnade typ 4.. Aja, skulle ändå inte göra något speciellt där och kläder det har jag redan, så det kanske var lika bra? Nu sitter jag och försöker komma på vad jag ska göra av dagen, har inga planer alls. 
 
Off topic, men nu är det bara 9 dagar kvar tills jag ska tatuera mig!! Är så taggad så det är inte klokt. Så ni kanske får räkna med att jag tjatar om det här nu :D Vet precis vad jag ska göra och det kommer bli så himla bra. WOOPWOOP
 
Har inte destomer att säga nu, ska gå och fixa nå mat så hörs vi lite senare. Puss på er :love:
HAHAHA åh herregud, skrattade så jag grät åt den här bilden. Min bror är ju för söt
 

Egen domän på bloggen

Trodde faktiskt att det skulle ta längre tid, därför skrev jag att nya saker inte skulle komma upp fören imorgon. Men strax efter att jag publicerat det fick jag ett mail om att domänregistreringen gått igenom så nu har jag alltså min egna adress, dvs utan blogg.se i slutet. Dock fungerar blogg.se adressen också, den kommer bara att leda dig hit.
 
Det här namnet är inte lika långt och därav lättare att komma ihåg, jag hoppas att detta leder till fler besökare. Lägg nu nya adressen på minnet! ;)

Nya, större saker på väg!

Heey! Tidigare idag så var jag på stan en sväng med mami, fick med mig lite saker hem också som ni hittar bild på här under. Blev inget speciellt egentligen utan bara lite småsaker. Nu håller jag på fixa med bloggen. Imorgon lär något nytt dyka upp här, vad det är får ni helt enkelt vänta och se! ;) Och nej det är ingen ny bloggdesign utan något större än så.
 
Så här såg jag ut idag :)
 
Behövde nå vanliga underkläder bara, sen en ny foundationborste, lösögonfransar och en t-shirt i XL så den kommer vara stor och mysig!

Carlito feat. Amsie Brown - Krigarsjäl (live)

Låten kom ut på youtube för 3 dagar sen, men liveversionen kom inte ut fören igår. Måste säga att jag älskar den, fick rysningar under hela låten och refrängen är sjukt skön. ENJOY!
 

Tower of Hollywood

Hallå! Har varit barnvakt idag så har haft fullt upp, sen så sov jag ganska länge också så har inte riktigt haft något att blogga om. Nu ville jag mest bara göra ett inlägg för att säga att jag lever och säga godnatt till er alla.
 
Kan även tipsa om att Flipsyde har släppt lite nya låtar, ni hittar dom här under. Jag lyssnar ju för det mesta bara på svensk hiphop, men detta är riktigt bra! Check it out så hörs vi mer imorgon, lovar att skriva lite mer intressanta inlägg då haha! Sov gott :love:
 
Favoriten är nog "Tomorrow"
 

Beställt - Galagowear

Ni vet att jag tog med en Galagowear hoodie i min önskelista, nu har jag äntligen beställt en! Sjukt glad tjej alltså, haha! Blev en svart :)
 
Den finns på http://shop.galagowear.com och kostar €60.00 vilket blir just lite över 500 svenska kronor.
 
Första bilderna är lånade från google och sista bilden från http://galagowear.tumblr.com

Äntligen helg

Har jobbat idag så har inte hunnit blogga fören nu, kom hem för en halvtimme sen. Och vilken jävla dag det har varit, började dagen med att få hem en helt oväntad faktura på 600 spänn?! Sen har kassan hållt på hänga sig hela dagen idag, så himla less.. usch säger jag bara. Bitterf*ttan Ronja har kommit fram nu, haha nej skoja dåliga dagar har väl alla. Nu sitter jag och väntar på att min kung Malcolm B ska dyka upp i tvrutan, han lyckas alltid ge mig gåshud, underbart! Mer vet jag inte, blir nog bara en lugn kväll eftersom jag fortfarande är lite sjuk så kör jag imorgon istället :)
 
haha tjena

Kartellen, inte bara ett dåligt skämt?

Önskelistan igår inehöll mest materiella saker förutom att få se Näääk, självklart finns det annat jag vill göra också. Skulle göra i princip vad som helst för att få åka ner till Stockholm på en eller flera basementality battles, att få se Malcolm B, Adam Kanyama, DaCosta, Labyrint, Ismen, Södra Sidan, Dani M o.s.v.. listan kan göras lång! Nu när jag har jobb har jag börjat funderar starkt på att åka ner snart, har till och med börjat kolla resor och planera så förhoppningsvis dröjer till inte allt för länge. Så om någon ska med är det bara att höra av er så styr vi upp någonting, haha!
 
Nej men seriöst, det vore sjukt kul. Tro det eller ej men jag har aldrig varit längre ner i Sverige förutom till Östersund, förutom i stockholm en gång när jag var liten men kommer inte ihåg något av det så det räknas inte. Hade också velat se Sebbe Staxx teater "Medans vi faller". Mestadels för att jag alltid sett Kartellen som ett dåligt skämt p.g.a allt prat om skottsäkra västar och kåken i deras texter. Men har hört folk som ändrat åsikt helt efter att ha sett teatern, att dom liksom fick en sorts förståelse för allt som Sebbe gått igenom. Det är något jag också vill ha! Tycker det är väldigt intressant att se och läsa om folks olika livsöden, vad de gått igenom och få ta del av deras historia. För alla har en helt egen historia, ingen är likadan. Sen är det ju otroligt starkt om man kan resa sig upp från skiten och göra något bra av den som i det här fallet musik och teater.
 






Jag som driver bloggen heter då Ronja Viktoria Rosenberg och är 17 år ung. Mitt största intresse är tvspel och datorspel, främst League of Legends. Men också hiphop, webbdesign, teckning och tatuering. Jag har hoppat av skolan och jobbar för tillfället extra i en matbutik undertiden jag försöker klura ut vad jag vill göra med mitt liv. I bloggen kommer ni få ta del av min vardag, få dom senaste låtarna inom svensk hiphop och förhoppningsvis bli inspirerade inom streetwear.

xoxo Ronja