Svar på tal - kläder

 
 
 
 
Emilia
hej!! vars har du köpt din gråa väst? sjukt snygg :)
 
Svar: Hallå! Den är köpt på h&m förra året, tvivlar på att den finns kvar nu :/
 
Titti
hej! snällaaa snälla kan du säga vart du köper dina kläder? och mössan här tex?:)
skulle bli happiest ever! 

//titti

 

Svar: Hej! :) Mina kläder kommer oftast från Junkyard, Hollywood och Caliroots (mössan är därifrån). Men det händer att jag hittar vissa saker i vanliga affärer som h&m, bikbok osv också :)


24K FEAT SEBBE STAXX & MYRNA - DJÄVULEN VISKAR

En låt som gått på repeat dom senaste dagarna. Den kom ut för ungefär en vecka sen så är lite sen med att lägga upp den tho, men bättre sent än aldrig? :)
 
Älskade Sebbe, jag har nog inte förstått ännu att jag sett honom live. Sick.
 

Beställde lite nytt!

Beställt finaste t-shirten med finaste människan på, ååh vad jag längtar tills paketet kommer!!
 

Nytt: SödraSidan - Äntligen Solsken (med Kaliffa från Hoffmaestro)

SödraSidan - Äntligen Solsken (med Kaliffa från Hoffmaestro) 
© Playground Music Scandinavia 2013

Beat producerat av: Rasmus "CJ" Nilsson (@CJofJewoit) 
Co-prod: Proclaimer

Video av: Emilio Di Stefano
www.emiliodistefano.se

Kontakta SödraSidan
[email protected]
Twitter/Instagram @sodrasidan121

Vad gjorde jag i Stockholm?

Shululu! Vet inte riktigt vad jag ska skriva om för händer inte så mycket i norrland. Tänkte därför berätta lite kort om Stockholm, vad vi gjorde där osv :) 
 
Måndag
Nästan hela veckan hängde jag med Erica, hennes syster och kusin (tror jag? xD). Riktigt bra sällskap! På måndag var det grönan och Kartellen som gällde, jag missade dock en stoor del av spelningen för att jag hade migrän. Men jag hann se Sebbe en stund iallafall vilket kan vara lyckligaste stunden på länge. Fick rysningar över hela kroppen. 
 
Tisdag
Mötte jag upp samma folk i stan, var runt lite överallt och sen på kvällen kom bästa David och David förbi. Fick även se massa bilder och filmer från spelningen på måndag. Tusen tack för det Erica!
 
Onsdag
Dagen spenderades inne i stan, gick runt i lite affärer och brände pengar. Köpte leopard Vans som jag kollat på länge och en Sweet Skateboards t-shirt, älskar dom! Blev även lite småsaker från h&m. Sen på kvällen hoppade jag och Erica på pendeln till Uppsala. Vet inte riktigt vad jag ska säga om den kvällen haha, dom som var där vet vad jag pratar om..
 
Torsdag
Hade världens ångest och klump i magen över att behöva åka hem. Men vi åkte iallafall till slussen, satte oss vid vattnet å käkade glass och bara hade det bra! Sen tog vi färjan till grönan innan jag var tvungen att dra ut till Arlanda. Tog flyget till Kiruna och stannade där en natt sen tillbaka till hålan Gällivare. 


Hotellet jag bodde på ligger på Fridhemsplan men det är tyvärr inget jag kan rekomendera nu, var problem med vattenskador osv undertiden jag bodde där så fick hålla på byta rum och tjorrva.. Gillar dock området Fridhemsplan nära till stan, affärer osv! :) Är det något annat ni undar över så är de bara att lämna en kommentar så ska jag försöka svara så gott jag kan.

Vill. inte. vara. här

Vet att jag skulle ta upp bloggen men jag har ingen ork. Den här hålan tar sakta men säkert död på mig. Var i stockholm mellan 18-22 augusti, alltså nyss, kan säga att det var bästa dagarna på länge. Var även i Uppsala en sväng och träffade bästa människorna. När jag vaknade i hotellsängen i torsdags hade jag världens klump i magen över att ens behöva åka hem, så borde det inte vara.
 
En släkting sa till mig att gräset inte är grönare på andra sidan, jag säger inte att allting hade löst sig men jag hade mått tusen gånger bättre i en annan stad. Finns så mycket skitsnack här så det är inte sant. Förut hade dom där orden sänkt mig direkt, det gör dom inte längre men de är klart att det inte är kul att få höra massa elaka ord, få falska rykten om sig osv. Sen är det inte bara mig det handlar om utan finns så många andra som man märker tar åt sig av all skit som händer här. Skäms ni inte? 
 
Nej nu ska jag härifrån på riktigt, har sökt lite jobb och ställt mig i fler bostadsköer än jag redan gjorde. Jag klarar inte av det här längre.
 
Bild från finaste Stockholm när jag väntade på Erica :)
 

Livet är bra!

Herregud vad längesen sist men det sjukaste är nog ändå att ni fortfarande klickar in här. Tack, det värmer! Har helt enkelt inte haft någon inspiration till att blogga sen har jag varit upptagen med annat under sommaren. Varit en hel del i Kiruna med bästa människorna. Jag hade lätt kunnat bo där!
 
Hur som helst, helgen lär spenderas i Stockholm dvs hemma om allt går jag som vill. Håller verkligen tummarna! Då blir det förmodligen en tur till uppsala också. Sen nästa vecka sticker jag, Kevin och Johan iväg på en sista minuten resa till antingen Ayia Napa eller Magaluf. Behöver jag ens nämna att jag är taggad?! nej tänkte väl det. Nu tänkte jag fördriva tiden med att beställa lite kläder. Livet är bra. Smell ya later!
 
random bild som inte har något med inlägget att göra egentligen
 
 
 

MACK BEATS feat. GEE DIXON & STOCKHOLM HIGHGRADES - GUNSHOTTA BLAZE

En riktigt fet video till en av mina favoritlåtar, kan det bli bättre? Nej tror inte det. Videon kom ut idag så checka den NU!
 
Officiell musikvideo för Mack Beats feat. Gee Dixon & Stockholm Highgrades "Gunshotta Blaze". Från Mack Beats album "Centrum".

Foto/Regi: Duncan Mukada
Producent: Mac Martinez Darboe
Post Production: Carlos Diaz Carrasco/Duncan Mukada
Tack till:
Desiree Holmqvist (Cirkuspiraten)
Revolution Dancecrew
Rizal Karim
Concrete Steppa Pictures






Jag som driver bloggen heter då Ronja Viktoria Rosenberg och är 17 år ung. Mitt största intresse är tvspel och datorspel, främst League of Legends. Men också hiphop, webbdesign, teckning och tatuering. Jag har hoppat av skolan och jobbar för tillfället extra i en matbutik undertiden jag försöker klura ut vad jag vill göra med mitt liv. I bloggen kommer ni få ta del av min vardag, få dom senaste låtarna inom svensk hiphop och förhoppningsvis bli inspirerade inom streetwear.

xoxo Ronja