Svar på tal

 
Ska som sagt komma upp en helt ny blogg men kände att jag behövde svara på vissa kommentarer.
 
Postat av: Hmm
Ja inte vet jag om man nu "sliter" så mycket för att få ut några extra tusen i månaden. Det finns olika inriktningar i lkab och aitik och man kan jobba skift. Man får flera tusen i belöning inom lkab varje år om det går bra, upp till 5000 kr/år hos tandläkaren och massa mer. Så nej man behöver nödvändigtvis inte slita ut sig för att få ut sin lön :)
 
Och vill man inte stanna här för resten av livet så kan man spara massa pengar från sin lön. Det är där som dom extra "slitsamma" tusenlapparna kommer in och hjälper till, plus att man kan jobba extra om någon är sjuk eller så :) Man kommer längre i sparandet och lidandet i denna håla blir kortare. Men nu tror jag personligen inte någon chef skulle anställa dig om dom skulle läsa detta inlägg...så tur att du ändå inte vill jobba i varken lkab eller aitik. no offence :)
 
Svar; Ja fast nu menade jag inte slita fysiskt utan mer psykisk, är det inget man vill jobba med så lär det bli tyngre att kliva upp på morgonen och gå till jobbet. Spara kan man göra så länge man har en inkomst oavsett hur stor eller liten den är, handlar bara om prioriteringar. Sen tror jag att om man nu har det "jättebra" i t.ex. lkab så blir man van vid mer pengar osv och har svårare att ta sig därifrån. Då blir man kvar i den här äckliga hålan oavsett om man vill eller inte. Sen måste man förövrigt gå klart skolan för att få jobba på dessa ställen och det är inget jag vill göra just nu precis som jag skrev i inlägget. Ville mest tala om att man kan gå olika vägar och inte måste följa strömmen, är bättre att göra det man själv känner för. Sen att ingen chef skulle vilja anställa mig i lkab/aitik? helt lugnt för mig eftersom jag redan har ett annat jobb :)

 

Postat av: Anonym
vart köpte du den?
 
Svar; På Nelly.com :)

Nytt förnamn

Bloggen har legat nere ett tag nu. Som några av er vet har jag bytt förnamn till Viktoria så en ny bloggdesign, domän och allt som hör till kommer att dyka upp här inom kort. Känns lite oaktuellt att blogga på en bloggadress med mitt gamla namn just nu. Ska även fixa nytt körkort osv till veckan så JA jag har bytt förnamn på riktigt, såg av några inte verkade förstå det riktigt hehe!
 
Anledningen då? Jo jag har alltid ogillat namnet Ronja, tycker inte det är fint helt enkelt och vet inte hur många gånger jag fått lyssna på Ronja Rövardotter. Sen så har jag liksom aldrig kunnat ha ett seriöst smeknamn med det namnet, därför jag trivs bättre med Viktoria för då finns det flera smeknamn. Favoriten är då Vicky vilket min nya bloggadress kommer innehålla. Men jag lovar att hålla er uppdaterade kring när den nya bloggen ligger uppe, är ännu mycket som ska fixas. Men det är superkul med förändring både på bloggen och i verkligenheter, det gillar jag!
 


Jag som driver bloggen heter då Ronja Viktoria Rosenberg och är 17 år ung. Mitt största intresse är tvspel och datorspel, främst League of Legends. Men också hiphop, webbdesign, teckning och tatuering. Jag har hoppat av skolan och jobbar för tillfället extra i en matbutik undertiden jag försöker klura ut vad jag vill göra med mitt liv. I bloggen kommer ni få ta del av min vardag, få dom senaste låtarna inom svensk hiphop och förhoppningsvis bli inspirerade inom streetwear.

xoxo Ronja
Ronja-R@live.se