Inspiration

Alla bilder är lånade från tumblr.

I'm happy

Fick en fråga om hur jag mår idag, kan med glädje säga att jag mår bättre nu. Klart jag har nån dålig dag med dom är mycket färre. Varför? Det vet jag faktiskt inte, sommaren eller så kanske jag är på väg att vinna över depressionen? Hoppas självklart på det sistnämnda. I övrigt har jag hållit mig sysselsatt med det som gör mig glad, musik! Har börjat på en egen låt faktiskt. Jag kan inte säga att flowet på rappen alltid ligger där det ska men jag försöker och tränar mycket. Blir den bra får ni säkert höra den sen när den är klar också. Har länge haft tankar på att göra en egen låt faktiskt och nu när humöret blivit bättre kändes det som ett bra tillfälle.
 
Dagen har spenderats ute i solen, äntligen kom sommaren till Norrland också! Fått en hel del färg :) Senare ikväll ska jag färga håret och bara mysa tänkte jag. På fredag blir det Kiruna och sen funderar jag på att dra förbi Piteå och pdol en sväng. Om jag lyckas hitta en sovplats dvs :) Life's good right now! Hoppas det håller i sig.
 
bild från idag
 
 
 

yalla bye

Hej på er! Är egentligen ganska stressad nu, vet ni varför? Jo för om en liten stund kommer det några och kollar på våran lägenhet. Känns bara sjukt, det är ju våran lägenhet som vi bott i under flera års tid. Aja life goes on. Snart bor jag i Luleå ;)
 
Vaknade med världens sug efter Stockholm idag, tur det inte är så länge kvar nu. Snart får jag åka hem! Nu måste jag äta något och fixa lite innan det kommer folk, yalla bye!
 
 
 
 

Dani M, Jacco och Linda Pira live

Igår var Dani M, Jacco och Linda Pira med i Nyhetsmorgon på tv4. Vill börja med att säga att det gör mig så himla glad av svensk hiphop sprids så mycket som den gör, äntligen! Sen är det ju lite kul att dom stavat Dani M's namn fel "Dany M" och att programledaren säger att Linda Pira var med på "Rom and CASH" haha!
 
Dany%20M%20-%20Naiv
Linda%20Pira%20-%20Bang%20bang

SOMMARLOV!

Hej på er! Kom nyss hem från jobbet, äntligen är mina 5 veckor över. Har alltså sommarlov nu fram tills skolan i Luleå börjar. Innan dess ska jag hinna ner till Sthlm minst en gång, redan börjat kolla på lite resor, sen ska jag även flytta och förhoppningvis spendera tid i både Kiruna och Luleå. Är på riktigt bra humör idag trots att jag bara fick 4 timmars sömn inatt, helt underbart med ledighet! :D Nu ska jag käka middag sen får jag se vad som händer. Ha det bäst så hörs vi lite senare!
 
Bjuder på en bild från hotellrummet under Kirunafestivalen, fan vad jag saknar den helgen!
 

NYTT: Hopsin - ILL MIND OF HOPSIN 6

Galet. Allt jag har att säga!
 

Beställt lite nytt!

Fick lön för ett par dagar sen och sen råkar det vara massa bra reor överallt just nu, inte den bästa kombon kanske? ;) Men nu är detta på väg hem till mig iallafall. Mini-julafton!
 

Bloggpausen är över!

Hej på er! Haft en ganska lång bloggpaus dels för att jag jobbat en massa och dels för att jag inte riktigt haft inspiration till att skriva här. Nu är den över och jag har en hel del att berätta om bl.a festivaler, min födelsedag, nya kläder, ny musik osv! Hoppas ni är lika taggade som jag :)
 
 

Nytt: Linda Pira - Bang Bang / Bäng Bäng (Official Video)

Nu är videon av "den tyngsta gärin med rhymes och nice flow" också här, enjoy! 
 
Girl crush alltså! 
 
Bang Bang (prod. Salla Salazar / TSB)
http://open.spotify.com/track/1ux7x9i...
https://itunes.apple.com/se/album/ban...

Bäng Bäng (prod. Masse Salazar / TSB)
http://open.spotify.com/track/2QDibaj...
https://itunes.apple.com/se/album/ban...

Regissör: Oliver Martin / Concrete Steppa Pictures
Foto: Lionel Cabrera
Elektriker: Olle Molander
El-assistent: Robin Asselmeyer
Prod.assistent: Dewan Myrza
Smink: Áurea Floria Fava
Smink assistent: Maria Magdalena Saouk

Label: Redline Recordings / Universal Music


Jag som driver bloggen heter då Ronja Viktoria Rosenberg och är 17 år ung. Mitt största intresse är tvspel och datorspel, främst League of Legends. Men också hiphop, webbdesign, teckning och tatuering. Jag har hoppat av skolan och jobbar för tillfället extra i en matbutik undertiden jag försöker klura ut vad jag vill göra med mitt liv. I bloggen kommer ni få ta del av min vardag, få dom senaste låtarna inom svensk hiphop och förhoppningsvis bli inspirerade inom streetwear.

xoxo Ronja
Ronja-R@live.se