Friday

Onyttigheter i massor, några filmer, middag med familjen, träffa mormor och morfar som jag inte sett på flera veckor, kört bil, planerat tatueringen jag ska göra i december. Det beskriver nog gårdagen ganska bra! Jag blev väckt för ett litet tag sen så ska hoppa i duschen alldeles snart, sen fixa mig lite snabbt och åka ner på stan med mamma en sväng. Måste leta ett par löparskor så jag kan börja träna igen, får så otroligt ont i fötterna av dom jag har nu. Ska även köpa ett nytt skärmskydd till min iphone och kanske nån tröja ifall jag hittar något fint! ;)
 
Aja, alla väntar på mig nu så måste börja fixa mig. Köper jag något lägger jag upp bild på det senare :)
bilder från igår!

Hem till Gällivare snart!

Vaknade vid 10 men klev inte upp från sängen fören alldeles nyss. Nu ska jag packa och sen hoppar jag på 14.55 tåget hem till Gällivare och snön över helgen, underbart! Här i Luleå har det bara regnat, hur tråkigt är inte det? Mycket mysigare med snö :) Gårdagen spenderades med den bästa, vi gjorde inget speciellt egentligen utan kollade bara tv och sådär. Sen promenerade vi in till stan när han skulle hem, planen var att äta på Max men det hann vi inte med så jag hoppade på bussen tillbaka till Skurholmen nästan direkt vi kom fram. 
 
Nu måste jag som sagt packa så jag inte missar tåget, jag är inte den snabbaste precis hehe! Uppdaterar mer sen, kanske på tåget också. Ha det bäst så länge :love:
 
Bilder från tidigare i veckan!

Tävling: Vinnaren får en bloggdesign!

Back on track med en tävling! Om nog många är med och tävlar kommer det upp en ny tävling om några dagar. Hoppas det här uppskattas! :)
 

Mists of Pandaria

Dålig uppdatering jag vet, anledning är att det kommit ut en ny expansion i World of Warcraft. Som några kanske vet är jag en ganska stor spelnörd så har suttit bänkad framför datorn hela natten när det launchades så har inte haft tid till bloggen överhuvudtaget. Sen idag hann jag inte mer än vakna så fortsatte jag spela, haha! Kommer kanske vara lite halvtomt här dom kommande dagarna också, men ska ge göra något riktigt bra sen för att ge tillbaka det ni missar. Hoppas ni har förståelse, detta är något jag verkligen tycker är superkul och vill inte missa hela den här grejen när allt är nytt :)
 

Lunch

Just nu:

Sneak peek på lägenheten

Flera som velat se bilder på lägenheten, så tänkte att jag kan visa lite av den nu när jag äntligen börjar bli klar här inne :) Dock är inte hallen, köket, toan och garderoben med på bilderna men det är inte riktigt som jag vill där ännu så det får vänta!
 

Ikea

Godmorgon! Vaknade för runt en timme sen, blev precis klar med sminket. Nu ska jag platta håret och sen vänta på att familjen är framme i Luleå så styr vi mot Haparanda och Ikea sen. Måste köpa ett databord, skålar och lite annat smått till lägenheten så det blir klart här nångång :) Igår var jag duktig och storstädade, mest för att jag skulle få finbesök hehe! Blev en sen natt igår så är väldigt trött idag, men det var absolut värt det! Har inte destomer att säga just nu så ska ta och fixa det sista innan dom är här, puss :love:
 
Bilden är inte från idag..

It's okay not to be okay

(Detta skulle ha blivit publicerat igår redan.)
 
 
544479_342927722456317_755881452_n_large

Dagens outfit

Hoodie - Cubus
Jeans/chinos - Humör (köpt på Hollywood.se) Ett par av dom jag hämtade ut igår!
Keps - Zephyr (köpt på Hollywood.se)
Skor - Mammas, så har ingen aning om vars dom är köpt.
Och min ryggsäck som knappt syns är från Adidas!

Jag lever!

Hallå! Tänkte säga att jag lever trots att det bara blev ett inlägg igår. Fick migrän igår på eftermiddagen så däckade direkt jag kom hem från skolan just efter 3. Har sovit jätte dåligt, drömt massa konstigt och vaknat/somnat om hela tiden. Klev upp vid 11 tiden idag, har alltså sovit 20 timmar.. Helt sjukt egentligen men det behövdes. Blir alltid helt slut efter jag haft migrän och sover galet mycket, någon mer som har så? Som ni säkert förstår blev det ingen skola idag, hade ställt larmet imorse men när det ringde klockan 7 hade jag fortfarande migrän så jag stängde av det och somnade igen.
 
Nu ska jag ta och laga mat, sen vänta på att mamma slutar klockan 5 så jag kan hämta ut mitt paket och även gå å handla. Lägger upp bild på byxorna så fort jag hämtat ut dom, så vi hörs lite senare :love:
 
Bilder från i söndags :)

The hundreds

Hade kommit in lite nytt från The hundreds på Hollywood som är ett av mina favoritställen att beställa kläder/kepsar från. Svarta jackan blev jag helt kär i, måste ha den!! :bigeyes:
 
Förövrigt har mitt paket med humör byxorna i kommit, hämtar troligtvis ut dom imorgon. Har även börjat planera in Dreamhack i november, världens största lan för dom som inte vet. Livet är bra just nu!
 
 

Stiftelsen - Ur balans

Lyssnar i vanliga fall inte på sådan här musik, men Stiftelsens låtar har verkligen fastnat. Sångaren är Robert som också är med i bandet Takida, detta kanske de flesta redan vet? Aja, deras nyaste låt är min favorit så lägger upp den här under :)
  

Dagens outfit

Bilden är redigerad med min iphone, lite annorlunda än mina vanliga outfit bilder. Men när jag ändå är inne på att förändra, förnya, förbättra så varför inte? :)
 

Resultatet!

Glömde lägga upp bild igår, hehe! Men här har ni :) Blev väldigt nöjd, förändring är bra speciellt eftersom jag var så less på exakt allting. Eftersom jag färgade ögonbrynen också behöver jag inte måla dom lika mycket som förut så dom ser mer naturliga ut nu och det går även snabbare att fixa sig på morgonen, superbra!
 
och nej min hy är inte den bästa just nu, det beror på p-piller. Förhoppningsvis ordnar den till sig snart :)

Mini shopping från igår!

Fick med mig lite småsaker hem igår, bilder på det hittar ni här under! Så nu ska jag roa mig med att färga både hår och ögonbryn fram tills bussen hem till Luleå går strax efter 4 tiden. Ska försöka hinna visa bilder på hur håret blev innan dess, annars dyker det upp bilder ikväll :) Ha det bäst så länge!
 
Sockarna är som sånna där knästrumpor från american apparel ni vet? Fast dom här är lägre

Denim vest

Tog och klippte lite i mammas gamla jeansjacka av märket Lee idag, blev supernöjd! Nu kommer den till mycket bättre användning istället för att ligga intryckt i någon låda nere i källaren :)
 

Dagens outfit


Beslutsångest till tusen!

Godmorgon! Vaknade vid 11 tiden idag, nu håller jag på laga middag till familjen kommer hem vid 5 ungefär. Ibland kan även jag vara duktig! Har haft väldigt mycket att tänka på senaste tiden så funderar på att gå iväg till gymmet en sväng sen, vore skönt att bara släppa allting för en stund. Men får se vad som händer, måste iallafall sätta mig och skriva ihop ett ordentligt CV så jag kan söka jobb och dessutom välja hur jag ska göra med flytten. Började tveka igår om hur jag ska göra, har verkligen beslutsångest till tusen och måste ha bestämt mig innan helgen är slut :( Om jag nu bestämmer mig för att flytta till Gällivare vet jag inte alls vad jag ska börja för linje, jätte jobbigt..
 
Kommer upp lite inspirations inlägg senare, så vi hörs då :love:
 
Bild från igår när jag väntade på tåget

Bloggar från tåget!

Hallå! Sitter alltså på tåget som ska ta mig hem till Gällivare nu. Tänkte egentligen åka redan igår men allt hade blivit så himla stressigt då så tog det idag istället. Jag är framme vid 7 tiden och då hämtar mamma upp mig på stationen, tänkte egentligen överraska henne och bara dyka upp bakom dörren men det blev problem med biljetten så var tvungen att ringa och säga att jag kommer, tyvärr! Hade varit oslagbart att få se hennes min om jag plötsligt stod där, haha! Vet faktiskt inte hur länge jag blir kvar i Gällivare, har packat kläder som räcker kanske 5 dagar så stannar minst hela helgen iallafall. Nu ska jag slå på en film så tågresan går lite snabbare, vi hörs igen när jag är framme i lägenheten :love:
 
Just nu @ tåget!

Svar på tal - Varför jag vill flytta


Många som inte verkar förstå hur jag vill flytta hem till byn igen, haha! Det är visserligen ganska skönt att kunna göra som jag vill när jag vill men ändå, jag trivs inte med att bo själv. Det är alldeles för tyst och tomt här hemma. Bo själv hinner jag göra sen när jag tagit stundenten, tills dess ska jag gå i skola och jobba på deltid. Dessutom har jag ju mer pengar över att leva på om jag bor hemma, då behöver jag ju inte lägga dom på ex mat och annat tråkigt. Tänkte bara skriva lite om hur jag tänker med hela den här grejen. Finns även dom som försökt få mig att stanna och försöka en gång till, det uppskattas även fast jag nu bestämt mig att flytta hem igen!
 
Lämnar ju trots allt min fina pojk här, känns otroligt jobbigt. Men kan inte stanna bara därför, trivs inte här så. Vi ska iallafall försöka få det att funka ändå, hur det går återstår att se. På helgerna lär han ju ändå bara vara 9 mil ifrån mig då han kommer från ett litet ställe i närheten av Gällivare. Om du läser det här så vill jag bara säga att jag älskar dig mest! :love:
 
 

Tillbaka till Gällivare!

Blev ingen skola för mig idag då, humöret är i botten och jag vet inte alls vad jag ska göra. Har iallafall bestämt mig för att flytta hem igen. Funderar seriöst på att hoppa på första bästa tåg och åka hem till Gällivare redan IDAG. Dock får jag inte upp mina grejer fören 28onde så det blir ju lite problem.. Men jag orkar verkligen inte vara här, till en början var det roligt men sen blev det bara jobbigt. Ska fundera ett tag men om jag åker tar jag 16.30 tåget, så uppdaterar mer sen hur jag gör!
 

Bilder från sist jag var i Gällivare, min älskade älskade bror på andra bilden :love:

Yung J - Free Falling


Flytta hem igen?

Som några vet funderar jag på att flytta hem till Gällivare igen. Trivs egentligen inte alls i den staden, men inte här heller. Dels för att jag tycker det är väldigt jobbigt att bo själv och dels för att jag i större grupper människor kan vara blyg och har svårt att lita på folk därav blir det svårt att lära känna folk. Men tanken är att jag ska stanna här ett tag till och se hur allting går, att ge det en chans till.
 
Har ändå börjar kolla på andra alternativ, ett jag fastnat för är att läsa samhälls på distans (dvs göra allt jobb på datorn hemifrån) för då får jag tid över till att ha ett deltidsjobb och inom en tid kunna göra något jag länge velat göra, starta eget företag. Idéen till företaget är fixat och klart, behöver egentligen bara en startbudget och en "publik". Därför skulle jag också lägga ner mer tid på bloggen för att få den att växa ytterligare, då hade jag haft min publik och kunnat genomföra det här. Så om någon kan länka mig i ett inlägg skulle det betyda massor, behöver mer trafik här. Fast inget är bestämt ännu så får se hur allting blir. I slutet av den hära månaden borde jag ha bestämt mig för vad jag vill göra. Skriver mer om det här så fort jag bestämt mig :)
 
 
 

Filmkväll

Hallå! Är supertrött och varit det hela dagen. Höll på somna sittandes i skolan så fick kämpa med att hålla mig vaken haha! Nu väntar jag på min fina, blir nog bara en filmkväll eftersom jag är så himla trött. Men sånna behövs också. Ska mysa ner mig i sängen så länge, fryser hela tiden, jättejobbigt!
 
Lägger upp bilder på skorna jag hämtade ut igår så får vi höras imorgon. Har även tänkt göra videoinlägget med svaren på frågestunden då, beroende på hur pigg jag är hehe! Vill liksom inte sitta och se ut som en zombie på videon. Men vi får se helt enkelt, ska ta tidig kväll idag så är nog ganska pigg imorgon. Ha en bra kväll allihopa :love:
 

Hämtat paket!

Igår åkte jag som sagt hem till Luleå. Självklart var det problem med äckel SJ, dom hade ställt in tåget så var tvungen att åka buss i 3,5 timme istället för 2,5 timme med tåg. Dessutom så skickade dom bussen från Kiruna?! Så fick sitta och vänta på tågstationen i 1,5 innan vi ens började åka. Var så himla less! Kom hem vid halv 9 tiden på kvällen fast jag egentligen skulle vara framme 5 så hann inte ens hämta ut mina skor jag beställt. När jag kom fram slängde jag bara in alla väskor i lägenheten och gick sen iväg till Coop och handlade och hämtade ut ett av paketen iallafall. Bilder på det och väskan jag pratade om hittar ni längre ner i inlägget!
 
Nu ska jag fixa mig sen gå in till stan och fixa busskort och även hämta ut mina skor så det kommer upp en inlägg med dom lite senare :) Ha det bäst så länge :love:
Väskan var inget speciellt egentligen, behövde bara en ryggsäck eftersom jag bär runt på skoldatorn hela dagarna :)

Dagens facelook


outfit bilder kommer senare, nu ska jag åka iväg till tågstationen!
 

Beställt: Humör byxor

Beställde som sagt kläder igår, blev inte så mycket utan bara två humör byxor :) Beställde ju dom svarta för längesen men då när jag fick hem dom så var dragkedjan trasig och när vi skickade tillbaka dom för att byta var den storleken slut. Så nu klickade jag hem ett par likadana i en storlek större och passade även på att klicka hem ett par gråa också ;) Fick förresten hem en adidas ryggsäck idag, visar bild på den senare och då även mina två paket som jag ska hämta ut ikväll! 
 
Nu ska jag börja packa ihop mina saker för att sen ta tåget hem till Luleå, puss på er :love:

Snart hemma igen!

Hallå! Har sprungit i affärer mest hela dagen med mamma eftersom jag åker hem imorgon. Längtar faktiskt tills jag befinner mig i lägenheten i luleå igen, dels för att jag trivs betydligt mycket bättre i den staden och dels för att jag har två paket att hämta ut, woho! Dessutom kommer min fina tillbaka till stan på söndag, längtar otroligt mycket.Tar tåget strax efter klockan 2 imorgon så är framme vid 5 tiden. Jag kanske drar en utgång på kvällen då får se hur sent allting blir, men det skulle vara roligt! :) Visar också bilder på det jag beställt. Nu ska jag sätta mig och klicka hem lite kläder, kanske ett till par skor hehe! Sen blir det att umgås sista timmarna med familjen eftersom jag inte riktigt vet när jag kommer tillbaka nästa gång. Hoppas ni alla får en superbra fredagskväll för det ska jag ha! :love:
 
Dagens facelook :)

Hemma i Gällivare!

Tog en tidigare helg igår eftersom att mamma ändå skulle ner och köpa någon bil i Luleå, så jag följde med henne hem till Gällivare direkt efter skolan. Har inga speciella planer för dagen egentligen. Jag vaknade alldeles nyss så nu ska jag göra bort lite skolarbeten och sen höra om någon vill följa med på stan en sväng, måste köpa en primer och lite annat från kicks. Stannar här till söndag men nu har jag med mig min egna dator så jag kan blogga som vanligt, bra va?
 
Aja, ska som sagt göra skolarbeten nu. Vi hörs lite senare :love:
Bilder från måndag och tisdag!
 
Går förresten super bra på instagram nu, har 2100 + followers!! Fortsätt följa mig "rrosenbeerg"

Proud girl

Hallå! Varit hela dagen i skolan idag, haha typ stolt över det. Ingen stor grej egentligen men jag och skola är ingen bra kombination så jag är glad att jag klarade det. Kom i tid även fast jag knappt sovit något natten till idag! :D Jaja, imorgon är det bad direkt på morgonen vilket betyder att jag tar sovmorgon. Är det något jag hatar så är det bad med skolan. Annars har jag bara pluggat idag, dragit en powernap eller två och ätit onyttigt. Känner att det blev mycket prat om skolan nu, haha! Nu sitter jag och kollar anger managment tror jag det heter, ni vet det nya programmet med Charlie Sheen? Ska alldeles snart ta och hoppa i duschen, fixa naglarna och lite annat småfix bara för att jag kan typ. Tar nog kväll ganska tidigt idag känner jag, är helt slut.
 
Imorgon när jag slutar sitter N och väntar på mig i skolan så ska vi hitta på något, har ingen aning om vad ännu men vi kommer säkert på något. Ska försöka blogga då jag är i skolan också, har ju trots alls skoldatorn med mig hela dagarna där så det blir nog inget problem. Enda negativa är att jag inte har några bilder på den datorn så isåfall lär det bli bildlösa inlägg vilket jag hatar, men ni kanske skulle tycka det var roligt ändå? Nu ska jag sätta ihop lite bilder på det jag har beställt, inlägget kommer upp alldeles strax så vi hörs på ett tag igen ;)
 
Så här såg jag ut idag! :)

Your daily dose of inspiration!


Nu kan ni beställa bloggdesigner igen!

Halloj! Klev alldeles nyss upp från sängen, vaknade redan vid 10 men låg och drog mig i sängen hehe. Nu ska jag sätta mig och göra bort dom sista beställningarna av bloggdesigner. Så nu är listan helt tom och det är fritt fram att beställa om någon är sugen :) Dom kostar som sagt 50kr och då kodar jag också.
 
Annars har jag inga större planer för idag, köpte aldrig någon mössa igår så ska sätta mig och kolla runt på Junkyard ifall jag hittar någon fin där som jag kan beställa (självklart lär jag göra det, ALLT är fint där!) och sen göra bort lite skolarbeten tänkte jag. Även jag kan vara duktig ibland ;) haha! Uppdaterar mer senare när jag är klar med allt detta, och beställer jag något lägger jag som vanligt upp bild på det. Puss :love:
 

Lite bilder från igår! Superkul med så många nya followers på instagram, ligger på 400+ nu, TACK!
Heter som sagt: rrosenbeerg 

Dagens outfit

Haha hatar dom orden, men ah.. här har ni bilder på vad jag har på mig idag! Inget speciellt egentligen, idag är en ganska seg dag.
 
och ja lägenheten är kaos ännu, hehe!

Godmorgon!

Äntligen är jag frisk! Var i skolan igår, första roliga skoldagen faktiskt. Så nu har jag absolut mer motivation till att gå dit, känns bra för det behövs!
 
Annars så vaknade jag för lite drygt en timme sen, klev nyss upp från sängen. Nu ska jag fika och sen fixa mig och dra in till stan en sväng. Ska leta en mössa då det redan börjar vara sjukt kallt ute, gotta love norrland ;) Ska också kolla om jag hittar några fina skor eftersom mina nya blev förstörda under luleåkalaset. Lägger upp dagens outfit på ett tag också.
 
Vill också påminna er om att fråga mer i frågestunden, får jag inte fler frågor blir det ingen svarsvideo heller.
 







Jag som driver bloggen heter då Ronja Viktoria Rosenberg och är 17 år ung. Mitt största intresse är tvspel och datorspel, främst League of Legends. Men också hiphop, webbdesign, teckning och tatuering. Jag har hoppat av skolan och jobbar för tillfället extra i en matbutik undertiden jag försöker klura ut vad jag vill göra med mitt liv. I bloggen kommer ni få ta del av min vardag, få dom senaste låtarna inom svensk hiphop och förhoppningsvis bli inspirerade inom streetwear.

xoxo Ronja