Dear Friday, oh how I love you

I vanliga fall iallafall, den här fredagen blev tyvärr ganska värdelös. Slutade med att jag sitter hemma och spelar wow istället för att vara med fint folk. Åh, sämst. Idag har jag inte gjort något speciellt, var i skolan i lite drygt en timme och fixade lite saker till en skrivuppgift i fysik. Sen gick jag hem, bakade lite saker åt mamma eftersom hon fyller år imorgon. Efter det lagade jag även middag till hela familjen, så creds till mig! haha :) Sen har jag bara umgåtts lite med familjen, vilket kunde behövas då jag åker hemifrån nästan direkt dom kommer hem från jobb, dagis och skola. Inte avsiktligt då, det bara blir så att vi går om varandra lite :)

Kom på att jag inte skrev något om igår
, men gjorde inget speciellt då heller. Sov bort i princip hela dagen så missade skolan och allt, sen avslutades kvällen med världens bästa sällskap hemma hos mig. Kunde nog inte bli mycket bättre än så faktiskt :) Har inte så mycket mer att berätta just nu så slänger upp lite bilder från idag, enjoy!





Så här såg jag alltså ut idag, skriver här under vars allting kommer ifrån ifall någon undrar :)
Jacka - Fjällräven
Linne - Gina Tricot
Farfarströja - H&M
Leggins - Lindex
Skor - Dinsko
Tubhalsduk - Gina Tricot
Kepa - New Era
Solglasögon - H&M

Svar på tal!


Nyfiken/förvirrad cheeeyy :)
om And by the way, I'm wearing the smile you gave me:
Skulle inte du gå fordons och bli lackerare egentligen, vrf ändrat dig ? :)

Svar; Hej! Jo det skulle jag. Grejen är den att jag inte riktigt vet vad jag ska gå, haha! Har sökt fordons som förstahandsval inom kommunen. Sen har jag också gjort en ansökan till energigymnasiet som är en friskola, dvs den är INTE ägd av kommunen. Därför kan man göra en ansökan dit på sidan om sitt "riktiga" val eller vad jag ska säga. Det roliga är att jag sökte energi mest som en kul grej, för att se om jag kom in liksom. Sen dom senaste veckorna har jag börjat funderar mer och mer på att faktiskt gå det. Planen är då att gå en extrakurs i el eftersom att grundkursen handlar rätt mycket om förnybar energi dvs solcellsteknik och sånt. Så har iallafall jag förstått det! Och då blir jag hellre elektriker än att jobba med vindkraft, solceller osv.

Och varför jag ångrade mig? Jadu, kan väl inte säga att jag ångrat mig helt. Ligger någonstans i mitten mellan fordons och energi. Men det som känns jobbigast med att gå fordons är att jag måste flytta andra året. Det skulle i och för sig vara ganska skönt att komma bort från den här lilla hålan jag bor i, men ändå väldigt jobbigt att behöva laga mat, städa och allt sånt själv eftersom det är inte min starka sida om man säger så :) Sen ifall att jag går fordons, måste jag gå första året på Välkommaskolan och läsa till mekaniker. Jag tycker inte riktigt om den skolan och fordonslinjen där är samma som för 40 år sedan. Energigymnasiet har funnits i 4 år (tror jag? rätta mig om jag har fel) och därför känns den mer uppdaterad och fräshare på något sätt.


Det här blev och ganska lång text och kanske lite otydligt. Men ja, hoppas du fick svar på din fråga iallafall!
Undrar du något mer utöver det jag skrev så fråga gärna!

I'm having the time of my life and I owe it all to you

Har som jag nämnt tidigare knappt något internet hemma, det disconnectar exakt hela tiden.. så sjukt jobbigt! Men för tillfället funkar det ganska bra iallafall så tänkte passa på att slänga in ett inlägg eller två här :) Har inte tid att skriva något långt den här gången för jag försov mig och missade hela skoldagen. Så nu ska jag bara slänga mig i duschen och fixa mig lite snabbt och sen bär det av till stan. Har lite private things jag måste ta hand om, hehe! Sen ska jag hem, byta om och sen tänkte jag faktiskt gå på gymmet. Känns som att det kan behövas med tanke på hur länge sen det är sen jag tränade sist.

Helgen min har förövrigt varit bäst, kunde inte ha spenderat den med bättre personer!
På fredag var jag i skolan som vanligt, sen på eftermiddagen åkte jag hem till E. Kom väl hem just innan 1 tror jag och då gjorde jag absolut inget speciellt, kollade bara lite filmer och så :) Sen på lördag sov jag bort nästan hela dagen, tyvärr. Men på kvällen fixade jag mig och sen mötte jag upp Edevardt, det hela slutade med att vi hamnade på något förkrök med massa folk. Efter några timmar där drog jag, Edevardt och Sigurd tillbaka till deras place. Vi gjorde absolut inget speciellt utan kollade bara lite filmer och sånt. Stannade över natten hos världens finaste, mys! Söndagen började vi med att möta upp min familj för att sedan äta middag på Sibylla tillsammans, riktigt trevligt :) Bästa helgen på länge, kan helt ärligt inte komma ihåg när jag sist skrattade så mycket som under de här dagarna. Så nu ska jag kriga mig igenom skolveckan och hoppas på att nästa helg blir minst lika bra!

Har egentligen inga bilder från helgen, har inte haft tid att fota. Så bjuder på några söta bilder!




Euphoria *-


I want it so badly



In the end everyone ends up alone -'

Hallå allihopa! Blev inget bloggande igår, jag hann helt enkelt inte med det. Skulle egentligen till Kiruna med skolan som jag nämnde tidigare, men det hela slutade med att jag missade bussen med några minuter då jag försov mig. Så istället spenderade jag just under 4 timmar i ett grupprum på skolan. Kan ju säga att jag inte fick så mycket gjort, men jag var ju där iallafall.. bättre än inget alls, eller? Aja, efter det gick jag hem, vilade ett tag sen fixade jag mig lite snabbt innan jag fick skjuts ner till Gällivare där jag gick och hälsade på Edevardt. Hängde med honom, Sigurd och Ruben ett tag innan jag och E gick och kollade en film och spelade lite Mw3, hehe! Eller ja, han spelade och jag kollade :) Gjorde ett försök att lära mig fast det gick inte så bra, så tror nästan att jag måste köpa mig ett playstation 3 och lära mig spela, haha hatar att inte klara av saker! Kom hem just innan 10 efter att ha spenderat ett antal timmar på elevhemmet, somnade nästan direkt efter jag kommit in genom dörren för var så sjukt trött. Men det var nog lika bra ändå eftersom jag var tvungen att kliva upp redan klockan 5 (!!) idag då vi skulle till Boden en sväng och sen till Luleå. Låg och sov i bilen nästan hela vägen dit, ändå var jag i zombie-m0de hela dagen idag. Tror jag lider av någon slags sömnbrist eller nått sånt, har inte sovit bra alls dom senaste dagarna kanske till och med veckorna? Jaja, bara hoppas att det går över snart..

Fick med mig en hel del saker från Luleå men det visar jag imorgon, nu är jag alldeles för trött för att ens fundera på att börja fota allting. Har inte så himla mycket mer att säga just nu än att jag ska slänga mig i sängen och kolla det sista som är kvar av kvällens Big Brother. Vi hörs imorgon då, godnatt alla :love:

Bjuder på någon lite halvt gammal bild, ska fixa nya imorgon jag lovar!

And by the way, I'm wearing the smile you gave me

Tro det eller ej, men jag lever. Har inte haft tid att blogga speciellt mycket dom senaste dagarna. Den lediga tid jag har haft har jag lagt ner på någon riktigt fin som absolut är värd den. Annars har jag varit i skolan, spenderat lite tid med familjen och ja.. det vanliga helt enkelt. Imorgon sticker jag till Kiruna över dagen och kollar läget lite, ska på en föreläsning med skolan och några från energigymnasiet så det blir nog säkert bra! På tal om energigymnasiet, fick ett brev därifrån igår. Visste inte riktigt om jag skulle våga öppna det när det ramlade ner i brevlådan, var så himla nervös. För där i stod nämligen beslutet om jag kom in eller inte. Efter en lång stund vågade jag till slut kika ner i kuvertet för att sedan hitta de glädjande meningarna vars innehåll berättade att jag fått en preliminär antagning. Alltså är ingenting säkert ännu men pratade med deras rektor och han sa att så länge jag behåller mina betyg på samma nivå som nu ska det inte vara något problem alls att ta mig in där. GISSA OM JAG BLEV GLAD?! haha :D

Dagens avslutade sedan hos "E" där vi kollade film, socialiserade oss med hans vänner och ah.. gjorde inget speciellt. En riktigt bra dag med andra ord, men sådana är välbehövliga nu för tiden. Finns nog inget som jag tycker är så deprimerande som våren, haha förstår inte varför. Har aldrig riktigt varit något fan av hösten och våren, antingen så är det sommar eller vinter.. inga mellanting! Skulle inte kalla det för vårdepression men inte så långt därifrån heller. Tror inte jag är helt ensam om att känna så heller? Men men, ska lägga ner all min tid nu på att göra saker som jag tycker är kul och blir glad av. Det är ju trots allt inte så länge kvar till sommaren är här, och mina 9 år i grundskolan får ett slut. Något som jag ser fram emot! Vårterminen avslutas även med grundalbalen för alla som är födda 96. Ska bli riktigt roligt, en sista kväll tillsammans. Därför har jag spenderat en stor del av den här dagen till att sitta och klicka runt på olika webbshoppar för att hitta "the perfect dress". Det gick inge vidare, men jag försökte ju iallafall! Imorgon fortsätter mitt sökande, måste även skaffa mig någon att gå med, NÅGON FRIVILLIG SOM LÄSER DET HÄR ELLER?!?! Skoja bara, så desperat är jag inte, hehehehe. Nu känns det som att jag suttit och skrivit i flera veckors tid, börjar nästan få lite skrivkramp i fingrar, haha! Så för mina fingrars skull avslutar jag inlägget här. Ha en fin kväll allihopa! :love:


Pain is only weakness leaving the body

Yee, var på Dundret igår med min väldigt fina vän Tommy. Gick riktigt bra ända tills mina skidor högg fast i en snöhög mitt i backen och jag flög frammåt. Landade på min vänstra arm på något konstigt sätt så nu har jag stukat handleden, IGEN! Det är alltså samma hand som jag stukade i December, den som just hade läkt klart *suck* Jaja, nu sitter jag med gasbinda runt om den igen, känner mig helt handikappad när jag i princip bara kan använda ena armen. Och som om det inte räckte har min mobil slutat funka, eller ja.. det är troligtvis bara något fel på nätet eftersom den är rena stormen ute. Hoppas det inte är något allvarligare än så bara! :(

Har inte planerat något speciellt i helgen. Ska åka förbi marknaden imorgon även fast det är så tråkigt när det bara är precis samma saker varje år så blir nog inte där så länge och efter det ska jag upp på Dundret med Tommy igen, även fast jag har väldigt ont. Det som inte dödar det härdar, hehe! Var och köpte nya stavar idag, så måste ta och inviga dom ;) Sen på söndag kommer en fin pojke hem, så då ska jag hitta på något med honom. Är så taggad! :) Tänkte inte berätta mer än så, utan ni får klura lite, hehehe. Nu ska jag kolla någon film, ta det lugnt och bara njuta av helgen. Ni får ha det bäst så hörs vi lite senare. Puss :love:


VINNAREN!

Har inte haft internet på flera dagar, så himla typiskt när jag tänkte börja uppdatera mycket. Men ja, nu kör vi.. bättre sent än aldrig, right? ;)

Vinnaren av tävlingen är alltså Isabelle Trönnblom, grattis! (http://tronnblom.blogg.se/)
Jag kommer kontakta dig ikväll så får du skicka bilder och en beskrivning :)

Vann du inte? Det är lugnt, för det kommer vara många fler tävlingar eftersom att så pass många var med.

Nu kör vi!

Och nu menar jag det, ska starta upp bloggen igen! Har inte haft någon lust eller inspiration till att blogga alls men nu känns det som att det kan funka :) Såg att jag fått massvis med deltagare i utlottningen om en bloggdesign och även några nya prenumeranter på bloglovin, jätte roligt verkligen! Utlottningen kommer att avgöras imorgon, dvs på SÖNDAG kl. 00.00 så alla kommentarer efter det kommer att räknas som ogiltiga. Presenterar vinnaren i ett inlägg på måndag, så lycka till nu!

Ska absolut försöka ha mer tävlingar,
om andra saker än bloggdesigner också. Ska kolla runt efter lite sponsorer så får vi se vad jag hittar på för något ;) Hur som helst, dagens planer är att vara med min fina vän Johanna. Vet inte riktigt vad vi ska göra, men det blir nog kul ändå! Sen ska jag försöka fixa ihop en ny bloggdesign ikväll också, men får se hur det blir med det. Har inte så mycket mer att berätta om just nu så ska hoppa i duschen, sminka mig, platta håret och äta middag innan jag drar ut. Så vi får höras lite senare helt enkelt, ha det bäst!







Jag som driver bloggen heter då Ronja Viktoria Rosenberg och är 17 år ung. Mitt största intresse är tvspel och datorspel, främst League of Legends. Men också hiphop, webbdesign, teckning och tatuering. Jag har hoppat av skolan och jobbar för tillfället extra i en matbutik undertiden jag försöker klura ut vad jag vill göra med mitt liv. I bloggen kommer ni få ta del av min vardag, få dom senaste låtarna inom svensk hiphop och förhoppningsvis bli inspirerade inom streetwear.

xoxo Ronja