Min önskelista

Tänkte att det skulle vara lite roligt att se vad som står högst upp på min, ganska så långa, önskelista. Glömde dock att ta med tatueringarna, men den önskan är ju snart verklighet!! :D Hur som helst, skrev lite kort om varje grej också vad det är för något. Att få se Näääk live är det jag vill göra allra mest, då hade jag som bildtexten säger kunnat dö lycklig. Reebok skorna funderar jag starkt på att klicka hem senare idag, men får se!
 
Finns det något ni verkligen vill göra/ha? Skriv gärna vad i en kommentar :)
 
 
 

Godmorgon!

Är ledig idag så vet egentligen inte varför jag är vaken nu? haha aja, har blivit sjuk. Var helt slut redan igår, är rejält förkyld så orken ligger inte på topp precis. Nu ska jag gå och fika något och sen kolla film, bara tat lugnt så jag hinner bli frisk till helgens äventyr.
 
Hittade en otroligt fet låt inne på Ericas blogg som ni hittar HÄR! Är ni intresserade av hiphop precis som mig så tycker jag absolut att ni ska klicka in där, ni kommer inte ångra er! :D
 

Södra sidan - Min hemstad

Heey! Kom hem för en liten stund sen, har jobbat fram tills 1 sen åkte jag på stan en sväng med familjen. Fick med mig lite saker hem, ska fota och lägga upp bild på dom snart. Nu sitter jag och väntar på att middagen ska bli klar sen blir det bara några filmer och ta det lugnt, är helt slut efter jobbet! Har knappt sovit något inatt heller så det gör nog sitt. Har någon nå tips på bra filmer få ni mer än gärna kommentera dom här, det skulle uppskattas! :)
 
 

Playboy bunny

Hallå! Dagen har gått åt till att hjälpa till med min lillebrors halloweenparty, har bland annat sminkat honom och haft fiskedamm. Saknar verkligen tiderna som liten när man själv fick gå på sånt där kul, haha! Jag själv var utklädd till kanin, bild på hur jag ser ut hittar ni här under. Nu ska jag kolla några avsnitt av gossip girl och ha en myskväll innan helgen är slut, imorgon väntar jobbet igen så måste upp redan 6 medans alla andra har lov. Det känns ju lite surt, men nu är det inte länge kvar tills lönen rullar in på kontot. Ska även se till att boka tid för tatueringen så jag kan göra den direkt jag fått pengarna den 17onde. Tror det kommer bli riktigt bra! Vi hörs mer imorgon, puss på er så länge! :love:
 
Robin efter att jag sminkat honom :)

KUPPEN: Gustav Fasa vs Tay Tay - Finalen

Har precis kollat finalen av kuppen, Basementality battles & Infininety, där vinnaren får 50.000. Har följt dom här nu, tycker det är riktigt roligt att kolla på och skrattar massor åt vissa dissar, haha så sköna! Hur som helst, Gustav var den som vann finalen. Tycker absolut att han var värd det! Tay chokade (stavning?) några gånger, första gången var i nästan första meningen så det förstörde en hel del för honom. Hade han startat på ett annat sätt tror jag att resultatet kunde ha sett annorlunda ut faktiskt för han körde några feta meningar i sista ronden.Gustav däremot hade ett bra flow igenom hela battlen vilket enligt mig gör honom till vinnaren. Vad tycker ni, vem vann?
 

lack på världen

Otroligt dålig dag, är så himla less på allting som har med den här hålan att göra. Gör man ett endaste fel står det stämplat i pannan för all framtid, alla tror sig känna alla och rykten sprids snabbare än vinden. För någon dag sen fick jag höra saker som jag skulle ha gjort, säger bara en sak.. BULLSHIT! Tänker inte gå in på exakt vad det var för då skapas 3504465345 nya historier om det, men ni som går runt och pratar vet garanterat vad jag pratar om. Och nej jag brydde mig inte fram tills folk som jag faktiskt bryr mig om började lyssna på skiten, det trodde jag inte.
 
Nej usch, jag vill bara packa väskan och dra långt härifrån och börja om. Det var en sak jag älskade med Luleå, ingen brydde sig om historian utan allt var nytt. Dagar som denna kan jag nästan ångra att jag flyttade tillbaka, även om det var de bästa jag kunde ha gjort just då. Jag flyttade ju trots allt inte tillbaka för Gällivare i sig, utan för att jag inte ville bo ensam. En nystart hade varit helt perfekt nu, att bara flytta till ett nytt, större ställe där man kan få känna sig totalt oviktig för en stund. Jag hade velat stänga av mobilen i några veckor, kanske månader och bara försvinna, sköta mitt eget och få ordning på alla tankar. Det är nog vad jag hade behövt just nu.
 
Bilden är lånad från tumblr

Målat självporträtt

Det var ganska länge sen jag målade så gjorde ett självporträtt. Bilden är alltså gjort utav bara mig, allt på den är målat med datormusen i Photoshop cs5 :) Blev väldigt nöjd!
 

Äntligen helg!

Hallå! Kom hem från jobbet för en timme sen, hade alltså ikväll idag så gick mellan 17-22.15. Hade kassan hela dagen, shop expressen, så hade inte allt för mycket att göra då de flesta går till vanliga kassan. Måste ju erkänna att det känns lite småsurt att se alla statusuppdateringar om höstlovet som är nu på facebook. Men ja, det kommer ju kännas värt det när jag får min lön om 3 veckor :) Eftersom jag missat x factor så har jag plockat fram godiset och julmusten för att kolla hur det gick för min kung Malcolm tidigare ikväll. Sen är jag ledig resten av helgen så tänkte stanna upp lite längre ikväll och kolla några filmer, fast jag är supertrött redan nu så får väl se hur det går med det, haha! Har ingen aning om vad som händer under helgen så får väl se vad som händer, blir nog att bara ta det lugnt och ladda inför halloween helgen istället, dvs nästa helg. Vet inte riktigt vad som händer då, men något kul vill jag iallafall göra. Kanske åker någonstans? Men nu ska jag som sagt kolla x factor så vi hörs imorgon, puss på er! :love:
 
Jag just nu! Klippte mig förresten igår, tog bort lite drygt 1 dm och klippte upp luggen lite. Kan visa er en bättre bild på det imorgon :)

Finns det fler fel?

Fick en kommentar om att länkarna under headern inte syntes när man var inne på ex. inlägg, det och lite andra småsaker är nu fixade. Bloggen ska nu även se likadan ut när man läser den via bloglovin som när man bara skriver in webbadressen. Har även fixat till utséendet på mina svarskommentarer, ni vet blogg.se´s nya svarssystem? 
 
Men nu till själva grejen med det här inlägget, jag försöker hålla koll på att allting ser rätt ut men ibland så missar jag vissa småsaker som ser fel/konstigt ut. Då är det jättebra om ni säger till så jag kan fixa till det! För jag vill självklart att bloggen ska se så bra ut som möjligt. Kommentera även om ni saknar någon funktion, typ en översättare ifall jag har läsare från något annat land.. ja i princip vad som helst! :)
 

Nytt på bloggen!

Som ni kanske har märkt har jag gjort lite ändringar på bloggens utséende, har bl.a bytt bakgrund för det var som sagt en som skaffade likadan som min förra. Sen bytte jag bilder både i headern och profilbilden :) Blev iallafall nöjd, kul med lite förändring då och då. Lämna gärna en kommentar så är ni söta!

working class hero

Heey! Har inte haft tid att skriva här fören nu. Har jobbat både igår och idag, igår mellan 12.45-17 och idag mellan 07-13 så kom nyss hem. Imorgon skulle ha varit en ledig dag men då fick jag reda på att jag ska jobba då också, 06-13. Sen på fredag jobbar jag kväll och sen är det äntligen helg! Har alltså fullt upp som ni ser därför prioriterar jag annat än bloggen. Har knappt sovit något alls i natt så är supertrött efter en hel dag av kassa. Därför ska jag ta och vila en stund innan Johanna slutar skolan. Vet inte riktigt vad vi ska göra men det blir nog bra oavsett :) Ska beställa lite kläder om en stund också så lägger upp bild om jag hittar något fint. Pengar rullar in som dom ska, det går bra nu! haha.
 

 

Dagens och Halloween outfit

Hallå! Har inte gjort destomer idag, for och handlade en sväng med mami. Köpte det sista till halloween, bild på min outfit hittar ni längre ner i inlägget. Har också spelat Slender idag, fyfan säger jag bara, måste vara världens läskigaste spel! Kommer drömma mardrömmar om slenderman i flera veckor framöver. Har även tankat ner spelet Skyrim som jag ska kika på imorgon, ser då hur kul ut som helst iallafall så hoppas på det bästa! :)  Ska alldeles snart gå och fika något sen blir det sängen på ett tag eftersom jag ska jobba imorgon. Lägger upp bild på dagens outfit och skriver vars kläderna kommer ifrån så hörs vi imorgon igen. Sov gott allihopa! 
 
Dagens! Gjorde en fake sidecut, har alltså inte klippt av något hår utan bara gömt undan det på sidan.
Snowboardjacka - Nike 6.0 (köpt från Ridestore för ett tag sen)
Tröja - Dope (även den från Ridestore!)
 
Och så kläderna till halloween, blir nog riktigt bra! ;)

Tonight we're young

Heeeei! Väntar på att Johanna ska komma och hämta upp mig, vet inte alls vad vi ska göra utan får se vars kvällen tar oss! Bir nog bra oavsett :) Sen vet jag inte om jag skulle förbi R en sväng ikväll och kolla nån film också, aja ser ju! Har inte destomer att säga, tänkte bara göra en snabb uppdatering och visa hur jag ser ut. Vi hörs inatt när jag kommit hem, puss på er :love:
 

Keep calm and stay supreme @ tumblr

Såja! Har rensat upp på bloggen nu har tagit bort onödiga inlägg, spärrat lite ip adresser osv, skönt! Fick en kommentar om att det är roligare att läsa en glad blogg och det stämmer verkligen, det var inte så här jag ville ha den så ska försöka styra upp allting. Annars hittar ni mig på min tumblr som jag nämnde igår; http://keepcalmandstaysupreme.tumblr.com där skrivs ingenting annat än svar på frågor som ställs genom "Ask me anything" i menyn utan det är bara bilder och filmer som läggs upp. Följ mig gärna, följer tillbaka! Den kommer att uppdateras varje dag, alltså finns en hel del inspiration där eftersom det är samma "stil" på dom bilderna som i mina inspirationsinlägg här på bloggen. Nu ska jag ta och fixa mig sen dra ut med nå fint folk, får se vars fredagskvällen tar mig helt enkelt. Känner egentligen bara för att ha en filmkväll så det blir nog mest troligt så och självklart x factor sverige klockan 8, måste ju se min kung Malcolm B! ;) Ha en fortsatt fin fredag allihopa!
 
 

Malcolm B & Adam Kanyama

Tror ingen missat Malcolm Brandin från x factor? Har bara ett ord för honom: KUNG! Får gåshud ända ut till tårna av hans låtar så tänkt dela med mig av två klipp som inte setts i programmet. Enjoy!
  
Även Adam har varit med i x factor, så söt! haha

Här ska det vara en rubrik

Hallå! Har nyss ätit lunch, nu sitter jag och fixar med min egen tumblr som jag skaffat, länk kommer upp snart! Senare idag ska jag iväg på gymmet med R, blir nog bra. Sen blir det nog bara att vi kollar film eller så, lär vara helt slut efter träningen. Har inte destomer att berätta just nu, sitter och kikar epor för känner att det börjar vara dags att köpa nå nytt snart. Är längesen jag körde nu! Saknar min vita stjärna.. aja, uppdaterar mer senare. Puss så länge! :love:
 
Bild från igår!

We're beautiful like diamonds in the sky

Hallå! Tänkte väl mest säga att jag lever, råkade sova bort hela dagen idag.. blev väl runt 20 timmar tror jag? haha galet. Sen blev jag väckt av mamma som kom med mat från dannes åt mig, ni som inte bor i malmberget har absolut missat något. Hade kunnat leva på bara deras mat, haha! Sen har jag inte gjort så mycket mer, gick och handlade en sväng eftersom halva familjen är sjuk. Nu ska jag snabbstäda rummet innan en fin kommer hit, blir nog bra :) Har inte så mycket mer att säga just nu så uppdaterar mer senare, puss!
 

NYC - inspiration

 
Bildernas källa: tumblr
 

Besöksrekord - tusen tack!

Så himla tacksam för det, kan vi nå ännu högre idag? ;) Hoppas det!
 
Jag har iallafall vaknat nyss, nu ska jag snabbfixa mig och sen dra ut på en powerwalk hade jag tänkt, bra start på dagen! Sen vet jag inte vad som händer, får se helt enkelt. Har två paket att hämta ut men hittar inte varken körkort eller id så får inte ut dom, typiskt.. Måste kolla om mamma kan hämta dom annars vet jag inte vad jag gör. Igår fick jag även veta att jag kan göra min tatuering om några dagar istället för att vänta ändå till december, gissa om jag blev glad?! Har även gjort klart skisserna på hur dom ska se ut, ska göra 2st. Är så himla taggad!! Aja, har inte destomer att skriva just nu så uppdaterar mer senare. Ha en fortsatt bra lördag allihopa :love:
 

Nya sockar har jag också, precis som knästrumporna från american apparel fast lägre. Dom är nästan precis likadana som mina vit/rosa och vit/blåa fast dom här är lite tjockare bara.

Ny bloggdesign!

Och även ett nytt bloggnamn, behövde något kortare för att det skulle passa in på headern, hehe. Domänen är dock samma som förut, fast det kommer dyka upp en till domän snart. Den gamla adressen kommer ändå att funka bara det att det kommer finnas en ny, kortare väg att ta sig in på bloggen. Tror det kan bli rktigt bra faktiskt!
 
Blev då väldigt nöjd med bloggdesignen, jag har fått en liten hang-up på rymdmönster, haha! Lämna gärna en kommentar om vad ni tycker :)
 

work hard, play hard

Hallå! Idag var som sagt första riktiga dagen på jobbet. Gick väl helt okej till en början, skrev på lite avtal, gjorde några tester om läkemedel osv.. var dock tvungen att gå hem tidigare för att jag blev sjuk. Men några timmars jobb blev det iallafall, hann även med lite kassaträning. Direkt jag kom hem gick jag och la mig, fick några timmars sömn innan det var dags för middag. Sen dess har jag inte gjort annat än att vila, är fortfarande helt slut men lyckas inte somna helt. Har tagit alvedon så huvudvärken blev lite bättre, men mår långt ifrån bra. Tvivlar starkt på att det blir jobb imorgon för isåfall måste jag upp om 4 timmar om jag ska hinna. Otroligt dålig natt, hinner somna i 20-30 minuter innan jag vaknar igen. Nu ska jag slå på en film och försöka få åtmistonde några timmar tillsammans med John Blund, puss på er! :love:
 

Kompis, det går bra nu!

Väldigt länge sen jag skrev här, ledsen för det! Har haft och har fortfarande ganska mycket att göra på dagarna, därav har jag inte lika mycket tid till bloggen. Har som ni vet skaffat jobb, fick kläder och sånt i måndags men det startar inte "på riktigt" fören imorgon. Då har jag kassaträning både torsdag och fredag. Jag vill väl egentligen inte sitta i kassan men ah.. what to do? Får försöka göra det bästa av situationen, något jag är dålig på hehe!
 
Annars så har jag kommit igång med träningen igen, känns riktigt skönt. Har grym träningsvärk idag, precis som det ska vara ;) Ska iväg på en 1 mil lång powerwalk om ett tag sen blir det gymmet lite senare idag. Minns inte om jag sagt det här men jag har beställt proteinpulver som borde komma vilken dag som helst, kompis det går bra nu!
 
haha jobbkläderna!
 
Kung!

Har skaffat jobb!

Hallå! Har som sagt hållt på flytta hela dagen, är super trött för jag sov knappt något inatt. Nu bor jag alltså i Malmberget igen. Men eftersom jag inte får börja fordons fören nästa år så visste jag inte riktigt vad jag skulle göra fram tills dess, nu är det problemet löst. Fick reda på att jag fått jobb idag!! Ska faktiskt bli jätte kul. Så nu hittar ni mig på Coop Forum hela veckorna fram till augusti 2013, haha! Coop är väl inget ställe jag vill stanna på precis men det funkar absolut fram tills jag börjar skolan igen. Kändes lite bättre när jag kollade upp vad jag har i lön också, kan leva fint dom kommande månaderna ;) Hur som helst, har packat upp lite av alla grejer idag men eftersom jag är så trött så tog jag plats i soffan och där stannade jag. Så imorgon blir det att fortsätta packa upp och fixa i ordning rummet mitt. Fick ett nytt tvbord av mamma idag också, ett jag har velat ha väldigt länge. Det är svart och gjort i glas, väääldigt fint tycker jag! Lägger upp bild imorgon då jag byggt ihop det. Nu ska jag slå på en film eller två så vi får höras imorgon. Puss på er! :love:
 
Älskar dig!
 
Bjuder på en fin låt också, bättre än Näääk finns nog inte!!

Sebbe Staxx vs Shazaam - Basementality Battle

Tror nog att dom flesta redan har sett den här battlen, men tänkte att jag tänkte ta upp den här ändå. Shazaam utsågs som vinnare, det håller jag nog med om. Dock låg inte Sebbe långt bakom! Jag trodde helt ärligt att han skulle förlora stort men han gjorde det riktigt bra. Sen får man väl kanske ha lite förståelse för att Shazaam gjort betydligt fler battles än vad Sebbe har också.
 
Vem tycker ni vann?

Flyttar!

Har inte riktigt haft tid att blogga idag, har inte det nu heller egentligen. Vaknade strax efter 12 idag, kollade mobilen av gammal vana och fick se ett sms om att morfar kommer och hämtar mina grejer IMORGON på morgonen. Jag som inte hade packat något alls fick panik och har hållt på packa hela dagen, är fortfarande inte helt klar.. stressigt värre! Som några vet hoppade jag av skolan i tisdags, kommer att börja fordons i Gällivare nästa år. Vet inte riktigt vad jag kommer göra fram tills dess, kanske jobb? Aja, det löser sig alltid på ett eller annat sätt. Måste fortsätta packa nu så vi får höras imorgon, puss på er! :love:
 

Nike Lunarglide+ 3

Äntligen är dom här! Måste ärligt säga att det är dom skönaste skorna jag haft på mig. Är super nöjd helt enkelt :) Dock har jag bara promenerat i dom än så länge, tänkte testa springa i dom i kväll trots min träningsvärk sen gårdagens springrunda. Men träningsvärk är bra, det bevisar ju bara att jag gör nånting rätt hehe! Har äntligen hittat motivation till att ta tag i träningen igen, så fort jag flyttat hem så ska jag börja gymma som förut.
 

Vem vann?

Skulle ha lagt upp detta inlägg redan i måndags men jag är senil så glömde bort det, haha! Nej men seriöst, har jätte dåligt minne och haft mycket att tänka på så ber om ursäkt för att ni fick vänta :)
 
 
Såg att du mejlat mig, tar och svarar på det så får du din design!

Nike Air Max

Ni hittar skorna på bilderna HÄR! Mina favoriter är absolut dom längst uppe till vänster, vill ha!!
 

LyrikzNotes

Ni hittar fler sånna här citat på: www.lyrikznotes.tumblr.com
 

New in

Jag lever, har bara haft annat för mig dom senaste dagarna. Fick med mig lite grejer hem i lördags, ni hittar bilder på det här under. Beställde även ett par nya löparskor som borde komma imorgon faktiskt, underbart! Även dom lägger jag upp bilder på.
 
Ja det är likadana sockar som förra gången för att dom andra blev förstörda och ville verkligen ha sånna så köpte nya, hehe!
 
Löparskorna som är på väg hem till mig, Nike Lunarglide+ 3 breathe. Dom kostar 799:- och ni hittar dom HÄR!






Jag som driver bloggen heter då Ronja Viktoria Rosenberg och är 17 år ung. Mitt största intresse är tvspel och datorspel, främst League of Legends. Men också hiphop, webbdesign, teckning och tatuering. Jag har hoppat av skolan och jobbar för tillfället extra i en matbutik undertiden jag försöker klura ut vad jag vill göra med mitt liv. I bloggen kommer ni få ta del av min vardag, få dom senaste låtarna inom svensk hiphop och förhoppningsvis bli inspirerade inom streetwear.

xoxo Ronja