Ber om ursäkt för dålig uppdatering!

Har inte haft tid helt enkelt, har pluggat en massa och gjort bort massvis med grejer jag missat till skolan.. har dock en hel del kvar, hojja :( Är inte okej att vara sjuk i två veckor när man får stora högar med grejer som ska göras sen. Aja, nog om det för nu tänker jag stänga varenda bok och ta vara på helgen istället!

Ska snart plocka ihop lite snabbt i rummet innan Alle kommer hit och håller mig sällskap. Tur det eftersom jag annars hade behövt sova ensam och ni vet hur mörkrädd jag är? haha helt sjukt :) Har inte så mycket mer att skriva just nu så uppdaterar mer senare, tills dess slänger jag upp en grymt bra låt som jag iallafall blir på riktigt bra humör av!




Bara för att bilderna är söta!



Haha såg ut som nå kioskmongo så bjuder på bilden, men glad var jag iallafall!


Svante blev galet suddig men var bara på den bilden som Robin var med, därför åker den upp ändå!

Att bli avvisad redan som liten.

Hörde en sjukt tung låt, och då började jag tänka en massa som vanligt. Fuck this, klart jag kan låtsats att jag inte bryr mig om att jag inte har någon pappa. Eller ja klart det finns nån som ska föreställa det men jag anser inte att jag har någon som är värd att bära det namnet. Nu menar jag inte att man ska springa och råna en bank som i låten men själva grejen.. nån som kämpar för en och faktiskt vill ha något att göra med en. Jag kan inte göra något åt hans val men ändå, det känns förjävligt helt ärligt.. Liksom att bli avvisad redan som liten. Som liten förstod jag heller inte alls varför alla andra ritade sina pappor för liksom.. vad var en pappa? Det visste jag ju inte, eller det vet jag ju inte* Kanske jag ska säga.


Suuuuug!

Sitter och gör nån skrivuppgift till SO;n om Adolf Hitler, så här säger jag om det;

Jag har mina renar, det är ballt!


Ingen ser på mig som du gör

Kärlekens dröm, snälla jag vill inte vakna
Vem är han som ser på mig som ingen annan
får mig att le, får mig att se
får mig att vela stanna?


Det jag fick med mig hem i fredags!

Ber om ursäkt för sämst kvalla på mobilbilderna, men kan som sagt inte använda min systemkamera just nu..


Från Kicks, tror det gick på runt 300kr tillsammans. Det är då en rengöringskräm, ett ansiktvatten och sen en återfuktningskräm till min nu, alldeles för torra hy i ansiktet. Använde dom igår på morgonen och det kändes då bättre direkt så jag hoppas på ett grymt resultat om nån vecka ;) tänkte jag kan skriva en liten recension på dom om typ 1-2 veckor, låter det bra? :D


Två av sakerna som fanns i h&m paketet. Ett par alldeles för stora vantar, men mysiga var dom! Och så mitt galet snygga halsband, mhm kärlek på det <3


En skjortaaa! Ogillar att mina ben såg sjukt skeva ut, haha :(


Också en mössa och en huvtröja som dock inte syns så bra, men ah.. jag är grymt nöjd med allting! :)

Igår

Förlåt för sämst uppdatering både igår och i förrgår.. men har inte haft tid helt enkelt. Har som sagt sprungit på lite affärer, varit i skolan och sen på kvällarna har jag umgåtts med en fin. Därav har jag glömt bort att blogga, ajm sorriii ♥

Charmigt, hehe yeeees man.
Ignorera min grymt snygga tv i bakgrunden!


Ser ut som att jag inte har något hår, men det är bara uppsatt!! haha

Det här blev för mycket!

Övertrötthet och sånt här funkar inte, hahahahha dör hit..

Sådärja!

Ny jacka och ny mössa.. gillagillagilla! :D Hämtade också ut paketet från h&m och köpte lite grejer på Kicks.. men det visar jag senare!


Klart!

Sköljde bort blekingen för lite drygt en halvtimme sen. Dock räckte det inte till hela utväxten så måste köpa en till blekning imorn efter skolan och slänga i. Ni får bättre bilder på resultatet imorgon när jag har fixat mig, nu ska jag hoppa i sängen så jag orkar med skolan imorn.. Godnatt sötnosar! :)

haha vackert med fläckar av blekningen på t-shirten..



Just nu:


Klickade hem lite nytt, igen!

Jag måste köpa en ny vinterjacka, eller måste väl inte.. men ska! För är så himla less på min dunjacka nu. Beställde ju en från ginatricot men den var jätte konstig, tog storlek 34 och den var alldeles för stor! Så den åker tillbaka. Men har iallafall hittat en annan som jag ska åka och kolla på imorgon, så hoppas den passar ;) Sen måste jag köpa nån mössa och lite småsaker. Får väl se vad som följer med mig hem, brukar ju bli en hel del, hehe.

Har glömt att visa vad jag beställde i förrgår, så klistade ihop ett collage lite snabbt :)


Life is a beach and I’m just playin’ in the sand.

Jag är sjukt glad, trots att jag är sjuk och allt.. För jag tror att jag har hittat något bra, något riktigt bra. Ska försöka hålla fast vid det här, för jag har en förmåga att släppa saker som faktiskt gör att jag mår bra. Varför vet jag inte. Hur som helst, behöver inte skriva några namn ♥

Och med det här säger jag godnatt för nu ska jag krypa ner i sängen och kolla tv tills jag somnar, sov gott snyggingar! ;)

Bilder från idag, schleten som fan, haha.


Kul man kan ha med en banan!

Och ja, rubriken kan misstolkas. Men det är helt okej, yeah.



Paniik!

Jag skulle egentligen ha farit till skolan idag men orkade inte för jag är sjuk ännu.. känns som att det är de enda jag skriver? Men ah, har varit sjuk i snart 2 veckor.. och istället för att bli bättre har det blivit sämre. Har dessutom lyckats dra på mig en fin ögoninflammation så måste åka iväg till en läkare idag så jag blir frisk nångång. Och jag som är rädd för sjukhus, nålar och sådant, jag verkligen hatar det.. brukar till och med svimma! Så har lite smått panik nu :(

(Bilden är lånad från google.se)

Jeffrey Campbells ♥

Finns nog inget snyggare vad det gäller skor! Priset däremot är dock inte lika kul, för lite drygt 1700 blir dom dina. Jag har bestämt att jag SKA äga ett par snart, så är kanske bäst att börja spara? :)




I’m just a regular everyday normal motherfucker

Sitter med underbara dubstep i högtalarna, dock så misshandlar mina högtalare låtarna brutalt för dom suger.. Måste köpa nya för det här är inte okej! :( Hur som helst, har alldeles nyss gjort klar matten som jag låg efter med över 2 veckor i när jag varit sjuk en massa.. Snart kommer mamma med ännu mer böcker och sånt som jag måste göra klart, känns inte sådär super kul direkt. Sen ska jag även städa mitt rum medans jag känner mig lite piggare, det lär alltså bli en rätt så tråkigt dag. Kommer dessutom somna hur tidigt som helst då jag varit vaken sen 2 inatt.. inte bra!

Men mitt i allt det här negativa så finns det något bra också, mitt paket jag beställde med jackan och tubhalsduken i har kommit, as nice! Mamma skulle hämta ut det vid 4 tiden, så TAGGA! :)




Beebis <3

Kan inte sova eftersom jag mest sov/vilade hela dagen igår, så det är en himla tur att jag har mitt WoW, tihi kärlek på min beeebis! Tar hand om henne som ett litet barn <3 hahaha åh, natthumor!

Call from babylon

Grymma låtar, hehe! :)






Sjuk fortfarande!

Är fortfarande sjuk så vet inte hur mycket jag orkar blogga fram tills jag blir frisk.. Har feber och är förkyld som fan, dessutom hostar jag som en kärring som rökt i 50 år typ, kul värre! Men tänkte bara skriva det här så ni vet varför jag inte uppdaterar så mycket! :) Ha det bäst!


-

Lär spendera resten av kvällen nere i matteboken, kul.. verkligen.

Sur, osminkad och sliten tjej vill inte räkna matte, haha!


Övertrött.se nr 2

Och med det här säger jag godnatt!

Övertrött.se

haha hojj, bjuder på bilderna!
Givetvis har jag händerna likadant på typ varenda bild också!




Godmorgon bloggen!

Ja, klev upp från sängen för ett litet tag sen.. Är ju helg nu så ingen stress här inte! ;) Är dessutom ensam hemma hela helgen, as nice! Har dock ingen aning om vad jag ska hitta på men ska försöka få hit nån som sover med mig iallafall för jag är verkligen sjukt mörkrädd, haha!

Näe, nu tänkte jag skruva upp volymen på spotify rejält och sen gå till köket vars jag hör hemma, haha nej skämt åsido.. men måste laga mat, en av nackdelarna med att vara ensam hemma kanske? :) men men.. vi hörs lite senare, puss!

Bjuder på en gammal bild! Saknar mitt hår lite, trots att det var väldigt gult/oranget i topparna..


Svar på tal!


Emma Johansson om Har gjort om bloggen!:
Hur många unika besökare har du per dag? :)

Svar; Just under 100st :)

johanna eriksson om Beställt lite höst/vinter kläder!:

kolla på scorett, dom brukar faktiskt ha rätt fina "vinterskor" :)!

Svar; Det ska jag absolut göra, tack!

Har gjort om bloggen!

Ah, som ni märker så har bloggen fått ett helt nytt utséende, igen :) Om det ser konstigt ut så prova uppdatera sidan så ska det funka!

Sen tycker jag att alla kan slänga in en liten kommentar om vad ni tycker, vore kul att veta vad jag kan förbättra till nästa gång osv! :)

Hade kunnat bo i onepiecen, lätt!

Åh vad jag älskar min onepiece, haha absolut värd varenda krona! Blir inte sämre med duntofflor till heller ;) Har inte varit i skolan idag för är sjuk, ännu. Trodde jag var frisk igår men icke.. Därför langar jag en "Dagens sjuk-outfit", hehe!


Beställt lite höst/vinter kläder!

Var verkligen sjukt kallt med bara fjällräven jackan idag, men Gina tricot brukar ju ha snabba leverans tider så får hoppas jag har den på måndag redan eftersom att det är helg snart! :) Tack mamma :love:

Förresten, letar fortfarande efter ett par höst/vinter skor.. så om någon vet några fina så får ni gärna slänga in en kommentar med länken i, vore jätte snällt!

En massa peeps - från facebook

Ja, gjorde en sån där sak på facebook "Alla som kommenterar detta ska jag skriva vad jag tycker om på min blogg" typ.. så here we go! :)


Pontus Malteryd
Känner inte alls, haha. Men ser väl bra ut å de :)

Jonas Åström
Ingen aning om vem du heller är så vet inte vad jag ska skriva, heh. Nån random på facebook helt enkelt :p

Stephenie Blombacke
Du är Nathalies lillasyster och vi brukade väl umgås när vi var små. Vet inte vad jag mer ska skriva :)

Sandra Öhman
Sööt och snäll tjej som går i min klass!

Sanna Blombacke
Du har g-rymt fin hår, fett med avis.. hehe! Du går i min klass, är snäll å de :)

Robin Wärnberg
Jadu, har som träffat dig typ 1-2 gånger va? Så vet inte alls vad jag ska skriva :)

Pontus Wallgren
Vikken g asså, helt sjukt.. haha nej men känner inte dig, men säkert snäll!

Elin Persson
Söt och snäll chey! Tycker vi borde ta och umgås snart! blir kanske lite svårt när du flyttat men vi löser det säkert! :)

Jennifer Wettainen

Super snäll tjej, helt klart :) Synd bara att vi inte umgåtts något ännu, det måste vi göra snart!

Denice Johansson
Känner inte alls, hara bara träffat typ 1-2ggr. Men du ser riktigt bra ut iaf! :)

Julia Unga Apelqvist
Går i min klass, helt gaaalet fint hår har du! :)

Sofia Öderyd

Ett ord, saknad! Vi måste umgås snart!

Johanna Eriksson
En jätte söt tjej som jag väldigt gärna skulle lära känna för du verkar hur snäll som helst! :)

Alexandra Roden
Söt tjej som jag inte känner, men du är säkert jätte snäll!

Jonas Gördén
Snäll kille! Är dock jätte länge sen jag har träffat dig :)

Frida Persson
Söt tjej som jag har bott tillsammas med för länge sen, hihi. Känner inte längre, lite synd kanske!

Alia Gasim
Har gått i samma klass så länge som jag kan minnas :) Söt och snäll är du då.

Therese Johansson
Känner inte, har bara träffat några gånger. Men snäll är du!

Lucas Nilsson
Har ingen aning om vem du är, aldrig ens träffat så finns som ingenting att skriva. :)

Ammi Midbjer
Känner inte men går på samma skola som mig. Söt är du då och säkert snäll!

Jonathan Johansson
Frän kille som jag inte träffat på väldigt länge nu. Känner inte speciellt bra men nå är du snäll (:

Alexander Ärlebrand
Ännu en frän kille som jag inte känner alls typ, haha. Men nå är du snäll :D

Marcus Isaksson
Känner inte, har bara träffat några gånger :) Men snäll och söt är du!

Melinda Gundmalm
Söt tjej som jag tyvärr inte känner, kanske vi borde ändra på? :)

John Eriksson
Frän kille som jag tyvärr inte känner. Har träffat några gånger och snäll är du då (:

Ett litet tips!

Som jag alltid gör. Efter att du tvättat håret så prova att skölj det i kallvatten! Kan låta obehagligt men håret känns mycket fräschare efteråt! ;)

(bild lånad från weheartit.com)

Back to school!

Yes, är rätt så frisk nu så sticker iväg till skolan, pusshej!


sjuk, sjuk och återigen sjuk!

Åååh, skulle inte ha gått ut och powerwalkat igår.. nu är jag jätte sjuk! :( Har feber, ont i halsen, ont i alla leder.. orkade inte ens öppna min cola flaska själv!! Men men.. är man dum så får kroppen lida, hehe. Just nu ligger jag och väntar på att Fast five är klar så ska väl kolla den och sen försöka vila lite.. får se hur mycket jag orkar uppdatera idag, men nu vet ni ju hur det ligger till iallafall :) Puss!


Smart b-rud!

Gissa vem som var så smart att hon drog ut och powerwalkade 0,5 mil i ösregn, trots att hon dessutom redan är förkyld? Åh, kommer må skit imorn känner jag.. Nu blir det onepiecemys framför tvn med varm oboy, mums! :)

Bättre bild på håret!

Ut och träna!

Gud så duktig jag känner mig, hehe! Vi hörs senare, puss!

Har klippt av mig håret!

Eller ja, 10-15cm av det iallafall :)

Katterjokk & Narvik - bilderna jag lovade!

Här har ni dom, enjoy!



Söta Sandra!




Matilda! :)


Alia fick en sjuukt läskig fisk, hahah den vägde väl typ 8-9kg!


Bjuder på den! hehe osminkad och hade just duschat :)

Det är söndag, och jag är glad!

Tror jag iallafall. Haha vet faktiskt inte för hände lite saker igår som jag inte tänker ta upp här, men det var kanske inte så farligt ändå. Hoppas det iallafall!

Imorgon direkt efter skolan så ska jag till frissan, tagga! Sist klippte dom ju inte bort allt slitet tyckte jag och eftersom jag blekt håret ett x antal gånger efteråt så börjar det se hyffsat risigt ut igen. Sitter och funderar om jag ska klippa bort bara det nödvändiga eller ta bort typ 10cm?! Galet, jag vet.. Men känns så jobbigt att ha långt hår, med tanke på hur länge det tar för det att torka efter man duschat osv. Och om jag nu skulle ångra mig när dom har klippt av det så kan jag ju alltid trösta mig med att det växer ut igen. Mitt hår växer faktiskt jätte snabbt, trots att det är slitet.. ganska skumt men jag klagar inte! ;) Näe, nu ska jag fixa mig.. hörs senare, puss!

Bjuder på en bild från förra veckan, haha förlåt för att det bara blir gamla bilder nu.. ska bli ändring på det senare idag!

Osminkat, yee

Eller ah, ögonbrynen då.. men annars inget :)
Redigerade ytterst lite med hjälp av ett filter i Adobe photoshop lightroom, som jag förövrigt älskar!!



Jag blir så less..

..på allting! På falska, avundsjuka människor och allt sånt shiet. Jag hatar, verkligen hatar när folk ska försöka förstöra bara för att man lyckats med någonting bra. Det gör liksom att man tappat orken totalt till att ens fortsätta försöka. Jag vet att jag kan klara vad jag vill, bara jag har motivationen och tålamodet som krävs. Har skrivit det förr men skriver det igen, mitt tålamod suger. Asså det är verkligen asdåligt, haha! Jag ger upp för lätt, det är jag mycket väl medveten om. Känns som att det är dags att ändra på det nu, jag ska nå dit jag vill inom kort. Det har jag bestämt nu!


Tror det blir en tidig fredag!

Ah som rubriken säger så är jag sjuukt trött, kommer somna direkt jag lägger mig ner typ.. Men innan dess ska jag hoppa in i duschen och dra på mig nå mjukisar och sen kommer Danne och hämtar upp mig. Stackarn är ju sjuk fortfarande så därför gör det nog inte speciellt mycket om vi somnar tidigt. Aja, han väntar på mig nu så måste skynda ;) puss!

Gammal bild.

ÄLSKA låten!

hah, har blivit lite smått kär i den här låten med Hardcore superstar! Är egentligen inte alls min musiksmak, men men ;)


Svar på frågestunden!

Anonym om Frågestund!:
vad har du för kamera? :)
du har skrivit att du ska visa dina nya kläder men inte gjort de, kan du göra de?
har du pojkvän? :)

SVAR; Jag har en Sony A230, dvs en systemkamera. Ingen värsting kamera eller så, priset låg på 5000kr men jag är väldigt nöjd med den iallafall! Lägger upp en bild på den lite längre ner ;)

Jo jag vet att jag har sagt det alldeles för länge nu, men har bara inte haft tid eller ork till det. Men bilder kommer, lovar den här gången!

Och om jag har pojkvän vet jag faktiskt inte, haha kanske låter konstigt men jag har en på G åtminstone :)



Melinda om Frågestund!:
har du nå tips på något riktigt bra nagellack? som inte börjar lossna dagen efter man har målat naglarna.

SVAR; Jag målar faktiskt nästan aldrig naglarna, men ett baslack ovanpå färgen gör nog att varenda nagellack håller bättre! Depend har ett billigt alternativ för 39kr, värt att kolla in kanske? ;)



Simon O om Frågestund!:
vem är denna "fina" du pratar om då och då? lite nyfiken bara :)

SVAR; hehe först var det faktiskt "P" men nu är det Danne :)


Anton om Frågestund!:
epa danne som du pussar på ?

SVAR; hehe yes ;)

Elektropop

Ja, gårdagen slutade som sagt tillsammans med Danne som även spenderande natten här, mysigt värre ;) Hade ingen som helst lust att kliva upp imorse, usch! Stackarn har dessutom gått och blivit sjuk nu, så får väl se om jag också blir det.. Om du läser det här, krya! :*

Kom hem för typ en timme sedan. Satt i skolan till 3 och försökte få till ljudet på vår powerpoint presentation av Katterjokkresan men funkade inte, så himla irriterande! Efter det åkte jag ner på stan med mami och köpte en ny mascara och 2 blekningar. Har skolfoto nästa vecka så måste få mitt hår i en bra blond färg innan dess! :) Har inga som helst planer för kvällen mer än att jag måste förbi Danne och hämta min laddare som jag har lyckats glömma där, men regnar ute så har ingen lust alls att sätta mig på racer moppen, haha :(

Har inte hunnit redigera bilderna från Katterjokk och Norge så slänger upp en video som julia och några andra i klassen gjort, man ser mig några gånger faktiskt :) Enjoy!

Brb skolan!

Hann inte lägga upp frågestunden och det igår för att "D" kom hit och sen när jag var klar åkte vi till han och kollade film.. eller ah, sov typ. Sen tillbaka hit och inom en kvart så låg han och snarkade i min säng, haha gulligt!

Aja, nu ska jag sticka iväg till skolan, slutar tidigare idag och har inga vanliga lektioner.. skönt! Vi hörs :*


Hemma, kunde inte bli bättre!

Jaa, kom precis hem efter 3 dagar i Norska/svenska fjällen! Glömde skriva det, eller hann inte* kanske jag ska säga eftersom jag började packa minuterna innan jag skulle åka på måndag morgon. Hur som helst, frågestunden avslutas senare idag och bilder från norge och fjällen kommer! Har dock inte tid riktigt nu för ska hoppa i duschen och sen åka iväg och pussa på en snygg pojke, tihi ;)

Bjuder på en några dagar gammal bild för just nu är jag alldeles för sliten för att synas på bild!

Free fallin'


Frågestund!


Försök inte vara perfekt för någon, vänta på den som älskar dina fel.

Ja, igår kväll spenderades i Dannes epa, ganska chill! Tanken var att jag skulle joina han och leka fyllechaffis men fanns inga att skjutsa just då så vi gled mest runt och pratade med lite folk osv, fin kväll :) Kom hem runt 12 tiden redan för var helt död.. blir ju så nu när det är skola, att man somnar tidigt även på helgerna. Iallafall för mig!

Hur som helst, nu ska jag börja städa mitt rum så att jag vågar släppa in Danne lite senare idag, för just nu ligger halva min garderob på mitt golv. Inte okej! Har ingen aning om vad vi ska göra men vi hittar nog på något :) Vi hörs senare, puss! ♥

Bild från igår, iloveubebis <3

haha så jävla dålig att den blir bra!

Rubriken säger allt :)

"Nu är det faktiskt så att jag mår jävligt bra, fan kan inte alla vara som jag? ;)"


Helg, woopwoop!

Har precis fixat mig, känns skönt då jag har varit i princip osminkad och schleten i skolan idag. Nu ska jag sticka iväg med mami och hämta pizza, hehe tjockt.. Men aja, vi hörs ikväll :) pusspuss

Right now


I´m not perfect, I´m just a little bit better then you are!

skillnaden mellan dig och mig är att,
jag kan få honom att le utan att dra ner byxorna!


Bilden är från förra veckan, men w/e


Hakar på trenden - fast lite sent kanske.

hakar på trenden och kör på halsring! Så galet snyggt till rätt kläder :D Så imorgon är planerna att direkt efter skolan beställa en! Ska även klicka hem lite andra smycken, så som ett par fjäderöronhängen och en dubbelring med ett kors på. Ni vet en sån jag la upp bild på i ett collage för inte allt för länge sedan? :)

Nu blev det en himla prat om beställningar hit och dit
men beställde nyss en svin snygg svart skjorta men spetsdetaljer kring axlarna, kommer passa super till halsringen! Och det matchar jag med uppsatt hår, åh så fint! haha slänger upp ett collage imorgon så ni ser vad jag menar :) Imorgon måste jag också svara på alla kommentarer, har skjutit upp det alldeles för länge nu. Har också glömt att lägga upp bilder på byxorna och väskan jag fick hem för nån dag sen.. Hojj, måste skärpa mig och ta tag i bloggen nu!

Näe, nu ska jag gosa ner mig i sängen och kolla tv tills jag somnar, puss godnatt <3

Bilden är lånad ifrån Kenza.

En snabb uppdatering med ett videoinlägg!

HAHAHAH som sagt så blire alltid snyggast stillbilder på min videos! :(








Jag som driver bloggen heter då Ronja Viktoria Rosenberg och är 17 år ung. Mitt största intresse är tvspel och datorspel, främst League of Legends. Men också hiphop, webbdesign, teckning och tatuering. Jag har hoppat av skolan och jobbar för tillfället extra i en matbutik undertiden jag försöker klura ut vad jag vill göra med mitt liv. I bloggen kommer ni få ta del av min vardag, få dom senaste låtarna inom svensk hiphop och förhoppningsvis bli inspirerade inom streetwear.

xoxo Ronja