Fin låt


Håller på koda om bloggen!

Ja, om något ser lite konstigt ut är det för att jag håller på koda om bloggen. Har gjort en ny header, bytt bakgrundsfärg, ändrat lite textfärger osv.. Ska även slänga in lite bildspel och dropdown menyer, hehe spännande! ;)

Aja, ni lär ju märka när jag är klar! :)

Videoinlägg!


BILDBOMB!

yes, släpper en bildbomd, kul va? :) Bilderna är drygt 1 timme gamla, haha. Var ute och fotade världens sötaste bror i svanparkens lekpark!








Internet funkar!! woop woop

Äntligen säger jag bara! 2 hela dagar utan internet, haha höll på avlida. Aja, kom precis hem från "transportbolaget" där jag varit och kollat lite vad det är jag ska jobba med. Har inte hunnit skriva något om det eftersom jag fick veta imorse att jag fått sommarjobb! Är hos min pappa på hans företag, Bl transport heter det. Ska dock bara göra lite jobb på datan. Har en känsla av att det kommer bli grymt långtråkigt men ah.. pengar är ju alltid bra ;)

Förövrigt sticker jag till Kirunafestivalen som börjar imorgon och kollar på Petter, blir troligtvis att åka med Nicke och Matti dit eftersom att Nicke har körkort. Sen när den slutar vid 1 tiden kanske sticker vi alla 3 till Anders stuga som ligger alldeles i närheten av Kiruna och sover där en natt, dvs till Fredag. Och på Fredag drar vi tillbaka in till Kiruna och kollar på September, Daniel-adams ray, teddybears och massa fler. Och efter det vid kanske 2-3 tiden rullar vi hemmåt. Blir nog alldeles perfekt tror jag! :) Och som pricken över i;et har jag tid hos frissan på måndag!

Har en känsla av att det här kommer bli några helt GRYMMA dagar ;)

Såg nu att detta blev ett väldigt långt inlägg så jag tänkte avrunda här, vi hörs lite senare :* pusspuss




fiix!

Hoppar in i duschen och sen sticker jag iväg till min Matti bara han kommer hem från byn. Blir säkert att sova där också :) Mys! ;)

Aja, skriver mer senare om jag sover hemma, annars hörs vi imorn! :)

Bloggdesign tillsalu!

Yes, är redan less på min bloggdesign, haha! Därför har jag bestämt mig för att sälja den :) priset kommer att ligga på 50kr och du kan köpa designen HÄR! (klicka på länken så öppnas den i ett nytt fönster!)

Sjuuuuk for sure.

Usch, vill bli frisk nu!! Har typ magsjuka eller något :( Har spytt ett X antal gånger och mina ben är som gelé typ, ni vet vad jag menar? Har ingen ork till att ens sitta upp så vet inte ens varför jag sitter här och skriver det här.. haha! Aja, har lyckats få i mig ytterst lite av en smörgår idag och lite vatten, hoppas jag får ha kvar det bara..

Nu ska jag fortsätta ligga i sängen och tycka synd om mig själv, puss :*

Gammal helt oredigerad bild, men orkar inte bry mig just nu!


Näe, nu ska jag sova.. på riktigt!!

haha, tänkte gå och sova men kände att jag var tvungen att ta 54 före.. hehe (a)

Är en troll hunter och spelar på Kazzak, har dock en 39;as Blood elf priest på Grim batol också :) Om någon annan spelar på kazzak/grim batol så hör av er! ;)



Hemma!

Är hemma, yeye! Har varit två riktigt fina dagar med familjen. Lyckades även få med mig 4 tröjor och ett par jeans hem, tack söta mamma :* hihi. Iallafall, slänger upp bilder från både onsdag och torsdag imorgon för nu är jag alldeles för trött! Bjuder dock på en mobil bild, där är en av tröjorna, en magtröjan ;) och jeansen!

Puss, godnatt <3

brb nordpoolen

yeah, drar iväg på en fin liten familjesemester (haha) till luleå, boden och sen byn! Kommer hem på torsdag kväll så vi hörs då :)

Nordpoolen!



chillm0de

yeye, osminkad chey drar onepiece mys och spelar WoW! Fett naaajs ju :)


Beställa design?




Glömde att skriva:
Pengar kan du antingen ge åt mig (om du bor i Gällivare dvs) eller sätta in dom på mitt konto, eller så kan du skicka dom i ett kuvert med posten :)

Godmorgon alla!

Blev väckt för ett litet tag sen av att telefonen ringde -.-' aja, kanske ändå var rätt bra tid :) haha! Nu ska jag gå och diska innan mamma kommer hem från stugan, plockar + poäng här.. hehe ;) nej men, ibland så kan jag faktiskt vara duktig :)

Skriver mer sen, pusspuss :*

Videoinlägg ;)

haha stör mig på en liten toffs i håret som står rakt upp vid luggen -.-' aja, saksamma!



Chacha bloggen! :*****

haha skojja bara! eller..? Har gjort ett videoinlägg som jag kommer lägga upp snart bara videon blir godkänd :) Blev bara ett kort, kan hända att jag gör fler sen.. haha ;) Aja, slänger upp videon strax!

hahahahah hittade fulaste bilden

Gammal fjortisbild jag hittade på gamla datorn. Året var väl.. 2007 xD


-

Sitter hemma hos hjärtat, i hans rum och väntar på att han ska duscha klart. Gal1 seg är han! 5 minuter, ah tjena.. -.-' Men men.. Ska väl ladda ner någon film, sen sova :) Mys! Vi hörs imorn :) ha det bäst!
Hatar bildlösa inlägg, men får bli så nu :(

Beställa onepiece - check!


Besöksrekord igår, woopwoop!

Som rubriken säger hade jag besökrekord igår, tack för det! :') Även +1 på bloglovin, tihi tack för det också :*



Idag är planerna:


- beställa en onepiece, tror nog att alla vet vad det är men slänger ändå upp en bild lite lägre ner :) Har dock inte bestämt vilken jag vill ha.

- Vara med hjärtat som kommer och hämtar mig med deras bil om nån timme. Vet dock inte om jag vågar åka med han? Känns som jag kommer fara ner i ett dike eller två.. haha!


Tog bara någon random bild från deras hemsida, finns ju mönstrade och sånt också..

Klaaar!

Som ni ser så ligger nya designen uppe! Blev grymt nöjd med resultatet :) Finns dock några småsaker att fixa, men kommentera gärna! ♥

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla någon film, så vi hörs imorgon :D


Och ja jag vet att jag har lagt ut denna bild redan, men velade ha den i större format och det går nu när jag gjort wrappern bredare.. därför den åker upp igen, haha!

fix, fix.. och ännu mer fix!

Mja, håller på med en ny bloggdesign :D Lessnar för fort på allting.. haha! Aja, resultatet ligger troligtvis uppe redan inatt :) Var bara det jag tänkte skriva, nu ska jag fortsätta leka i photoshop :> Ha det bäst så länge!


Slänger upp en bild som jag tog för några dagar sen!


Världens finaste pojke

.. är min <3


Ett halvår igår, herregud vad tiden har gått fort!
Jag ÄLSKAR dig!

jag vill ha förändring!!

jag vill färga håret, jag vill pierca mig, jag vill tatuera mig, jag vill ha nya kläder, jag vill göra något drastiskt typ dra iväg på nån helt oplanerad resa.. jag vill ha förändring!! min bästa vän drar iväg till stockholm idag, är inte liite avis! Hatar gällivare nå enormt just nu..

Aja, hur som helst så ska jag försöka ta mig iväg till solariumet lite senare så jag får lite färg :) nu ska jag hoppa in i duschen och sen får vi se vart vindarna tar mig :) pussshej


tänkte bara säga att jag lever!

Har inte bloggat på hundra år känns det som, förlååt! Ska bli ändring på det nu :) Igår hade jag migrän så låg i sängen hela dagen, spydde och en massa shiet.. fyfan! Sov knappt något i natt heller så är inte sådär jätte pigg nu.. Ska snart bädda ner mig i sängen och kolla 3 filmer, om jag orkar dvs men det är min plan iallafall, haha! Filmerna är The green mile (kan aldrig ses för många ggr) Paranormal activity 2 och Paul. Den sistnämda är någon komedi om 2 killar som ska hjälpa en utomjording att hitta hem, hahah! Får se vad det är för något :)

Slänger upp iallafall 2 bilder från förra helgen. Mitt lightroom har slutat funka av någon konstig anledning så måste redigera allting i picnik vilket suger. Det tar mycket längre tid och blir sämre resultat. Därför blir det bara 2 st bilder just nu iallafall :)




dnsfnsfmdaö, sämst dag!

Mja, som rubriken säger. Tidigare idag var jag grymt taggad, skolavslutning och allt! Hade grymma planer för idag men allt sket sig, ovanligt? Svar: nej!  Hojjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, punkt.


glaaad chey!

Dingade 50 nyss, haha yeah! ska dra 51 också sen blir det sängen för mig, är alldeles slut :( Eller ah, ska försöka kolla någon film innan jag somnar :)

Hur som helst blir det ingen skola imorn för min del eftersom dom andra ska dra till Linafallet och tälta och jag vägrar följa med.. haha! Och ingen skola på onsdag heller då. Så går jag torsdag, lär ju inte vara några lektioner eller så och på fredag förmiddag är det avslutningen, NAJS! :)

Aja, nu ska jag slå på någon film, lägger upp bilderna imorn istället. Pusspuss :*

[kan inte ladda upp bilder så bjuder på en gammal.]


Hemma!

eller kom hem redan igår men då var jag alldeles för trött för att orka blogga, haha! :) Nu ska jag hoppa in i duschen, sen fixa mig. Slänger upp bilder från helgen efter det :) Vi hörs <3


bjuder på en bild på mig och Robin :]




"Då får du migga hem till mig ;)"

haha lite kul var det allt!
Går nerifrån :)


Gief me!!!1

Helt seriöööst, klarar inte av min mussepigg datamus nå mer. Och den här vore perfa :) Det som suger är väl att jag råkar vara helt pank nu, haha hojja :( Någon snäll som känner för att ge mig den? (a)




Och well.. ett nytt headset hade inte heller skadat!

laggggg

Blogg.se laggar, är det bara för mig eller för alla? Kan inte se statistiken, är bara helt vitt, buhu :( Aja.. förhoppningsvis funkar det imorgon :) Vet dock inte hur jag ska lösa det med internet i byn heller, men ska kolla med mamma om jag kan ta med mig 3g internet grejen dit, haha vet inte vad det heter! Men ni vet hurdan jag menar? :D

Har inget mer att skriva om just nu mer än att jag ska ta lvl 50 i WoW, sen sova för är galet trött! :) Godnatt alla söta <3


Fett tuff tjej asså!

yeah, på fredag eftermiddag drar jag till byn och där stannar jag till söndag. Kommer typ bo uppe på min moped hela helgen, haha! Förövrigt känner jag mig jävligt frän i hjälmen, är dock inte min utan har lånat min plastsyrras för min egen som jag beställde har inte kommit ännu. Bjuder på en bild iallafall ;)


Videoinlägg, haha usch..

Men men, ibland måste man bjuda på sig själv! :) haha enjoy!



Min, bara min!







Lovade som sagt bättre bilder på moppen, och här är dom! :D Kommer förresten lägga ut ett videoinlägg alldeles snart bara videofyme har godkänt den! :)






Jag som driver bloggen heter då Ronja Viktoria Rosenberg och är 17 år ung. Mitt största intresse är tvspel och datorspel, främst League of Legends. Men också hiphop, webbdesign, teckning och tatuering. Jag har hoppat av skolan och jobbar för tillfället extra i en matbutik undertiden jag försöker klura ut vad jag vill göra med mitt liv. I bloggen kommer ni få ta del av min vardag, få dom senaste låtarna inom svensk hiphop och förhoppningsvis bli inspirerade inom streetwear.

xoxo Ronja