Lottar ut en bloggdesign, passa på!

Kommer att sluta göra gratisdesigner, har varken tid eller ork till det då en design tar flera timmar med kodande och allting. Kommer göra max 1 bloggdesign i månaden (till folk jag inte känner då) och man kan INTE ställa sig i kö utan det är först till kvarn som gäller, dvs den som frågar först får den! MEN kommer att lotta ut en bloggdesign lite då och då. Och det här är en sådan gång! Vill du vara med så kommentera bara det här inlägget! Glöm inte att skriva mailadress/bloggadress så jag kan kontakta dig ifall du skulle vinna! Utlottningen går till så att jag slumpar någon av namnet på de som kommenterat. LYCKA TILL!

Några av designerna jag har gjort:

Svar på tal!


Vendela om Svar på frågestunden! | 25/1 2012:
Älskar din blogg,så sjukt fin! :)

Svar; aaw, tack så mycket! <3 Blir så himla glad när någon gillar det jag gör :D

GÖRAN P om The world's greatest ♥:
VEM FAN ÄR DENNA UNDERBARA MÄNNISKA !?!?!?!?!
/ Johan

Svar; Världens finaste, behöver inte nämna några namn! ;)

Anonym om Svar på frågestunden! | 25/1 2012:
vad har du valt? :)

Svar; Jag har valt:

1. Fordons i Gällivare
2. Fordons i Kiruna
3. Industri

Men ska bara gå ett år i Gällivare/Kiruna sen väljer jag inriktningen lackering och karosseri och flyttar ensam ner till Östersund ;) Är typ 99% säker på att jag kommer in på fordons här i Gällivare, valde mest fordons i Kiruna bara för att vara helt säker på att jag kommer in på den linjen!



Bilderna är lånade från google.se!

Chillin' at school, fuck yeah

Haha yes, sitter i skolan just nu och skriver en personlig utvärdering på mitt, Emmas och Linneas träningsschema som vi har gjort den här veckan. Eftersom att vi har temavecka och temat träning har vi inte haft några vanliga lektioner förrutom slöjden som är idag, sjukt skönt! Har bland annat varit en personlig tränare och pratat på skolan, och det var riktigt kul att lyssna på vad han sa då jag som sagt är intresserad av allt som har med träning och kost att göra :) Slutar 13.50 idag, då blir det gymmet direkt efteråt.. ska köra benen och lite armar hade jag tänkt. Sen hem och sova ett tag och sen duscha osv! Tagga lan ikväll med Jakob, haha! Nej men det blir nog kul tror jag ;) Tänkte att jag slänger in ett videoinlägg eller två när jag kommer hem, så kika in här lite senare! Tills dess får ni ha det bäst, tänkte bara säga att jag lever. Pusspuss :love:

Just nu i skolan;

Back on track!

Yes, ni läste rätt.. NU KÖR VI IGEN! Eller ja, jag skriver och ni fortsätter vara lika duktiga på att besöka mig, okej? okej! Kom hem från gymmet alldeles nyss. Jag körde armar, rygg och mage. Dock blev det ett ganska kort pass eftersom jag hade missat tiden lite, trodde dom stängde 9 fast dom stängde redan 8. Men det kanske var lika bra, eftersom det var rätt länge sen jag tränade sist. För tro mig, dom här 40 minuterna kändes! Är helt slut i armarna nu, är tillochmed jobbigt att skriva det här, haha då kanske ni förstår?! Har nationellaprov imorgon i svenska, önska mig lycka till? Känns som att det kan behövas, är så nervös, hehe! Men men, det går nog säkert bra.. har en tendens att oroa mig i onödan över saker. Jaja, nu ska jag hälla i mig lite vitaminer och äta något sen blir det sängen för min del. Vi får höras mer imorgon, sov gott alla fina :love:

Oredigerad bild från förra veckan. Förstår ni nu varför jag redigerar bilderna? Jo för att få dom i bättre kvalité!



Bloggpaus - men jag är snart tillbaka!

Som ni kanske har märkt har jag inte bloggat på flera dagar. Det har hänt en hel del, har varit på 50års fest, krockat med epan så den är helt trasig nu, fått reda på att en väldigt nära och älskad släkting kanske är väldigt sjuk, bråkat med viktiga personer och en massa mer! Så ja, mitt humör är inte direkt på topp just nu. Därav har jag inte heller haft någon lust till att blogga heller, men det kommer.. jag lovar! Tar en paus till den här veckan är slut, är tillbaka senast på Måndag. Tills dess får ni ha det bäst! Jag ska bara vila, prata med världens bästa S och försöka ordna upp så mycket som möjligt av allt som hänt. Men som sagt, vi hörs på måndag om inte redan imorgon så kika in här då! Puss :love:

Just nu: Mys i sängen framför Gossip girl!







Jag som driver bloggen heter då Ronja Viktoria Rosenberg och är 17 år ung. Mitt största intresse är tvspel och datorspel, främst League of Legends. Men också hiphop, webbdesign, teckning och tatuering. Jag har hoppat av skolan och jobbar för tillfället extra i en matbutik undertiden jag försöker klura ut vad jag vill göra med mitt liv. I bloggen kommer ni få ta del av min vardag, få dom senaste låtarna inom svensk hiphop och förhoppningsvis bli inspirerade inom streetwear.

xoxo Ronja