Nu tar jag natt!

Eller ska försöka iallafall, fast börjar fundera om det ens är värt? Ska ta tåget som går 06.47 alltså måste jag kliva upp klockan 05.00 (!!!!) och klockan är 01.55 nu. Hm.. gör ett sista försök att sova, annars vakar jag.

Godnatt allihopa! :)

Svar på tal!


Ronja K om Blir så less..:
Helt sant det finns verkligen dom som inte har något liv utan bara klaga på andra och ger kommentarer. Bara för att du har en bra blogg och dom kanske är lite avis ska dom inte kommentera dumma saker!

Svar; Kul att någon håller med mig! Och tack så mycket! :)

Anonym om Blir så less..:
Snygg blogg, skriv ett inlägg om hur du sminkar dig? :D

Svar; Tacktack, kul att höra! :D Jo visst, vet inte när det blir men det ska komma ett, lovar!

felicia om Grattis till min fina bror!:
Herregud vad söt!

Svar; Hihi jag vet, man blir ju helt kär! :)

A N G E L I J N A
om -:

fin bild :)

Svar; Tack så mycket! :)

Anonym om Svar på tal!:
sucks to be fröken populär :P

Svar; Haha nu ska vi inte vara sådana! :)


Testade nå redigeringsprogram i mobilen, och här har ni resultatet!

Godmorgon bloggen!

Är på betydligt mycket bättre humör idag, känns skönt! Planerna idag är att städa rummet och träna som vanligt. Har sjuuukt mycket träningsvärk i magen från igår, haha men det är fint för det betyder att träningen har gett någonting ;) Dock har gymmet stängt under helgerna så får träna hemma, vilket kanske är lite tråkigt men på tisdag kör vi på fysioterapin igen! Hinner inte träna imorgon för jag och mamma bokade en liten resa till Luleå imorgon med hela familjen. Så det blir nog mysigt, lite quality time helt enkelt! :)

Har också klickat hem en Burton jacka och ett par Adidas skor
, men dom får ni se när jag har fått hem dom! :) Nu fattas bara den där klänningen till julavslutningen, nobellmiddagen och nyår men tänkte att jag kikar i Luleå först och sen beställer jag om jag inte hittar något där. Hur som helst, ska hoppa i duschen snart och sen slänga på en ansiktsmask och bleka tänderna. Ska också bleka mitt vanliga hår och slänga i en skumtoning i löshåret så dom varma tonerna försvinner, det kommer nog bli hur bra som helst tror jag! Har inte så mycket mer att säga nu så vi hörs lite senare, pusspuss!


Raubtier, looove big time

Är så himla arg, irriterad, ledsen och förvirrad nu.. vet själv inte ens vad. Känner för att bara mysa ner mig i sängen och gråta tills tårarna tagit slut. Därför hoppar jag över att skriva något längre idag. Är så himla arg på mig själv. Varför ska jag alltid förstöra allting?! Åååh vad less jag blir. Helvete, det var inte så här det skulle bli! "Bara att glömma och gå vidare, för jag bryr mig inte." ah tjena. Aja, har inget mer att säga om det här nu för kommer bara bli massa depp texter osv.. pusspårumpan, hejdå.

Raubtier - Hjärteblod
Har kärat ner mig totalt i låten, eller så är det bara mitt humörs fel att jag älskar den just nu? Anyways, slänger upp den så får ni avgöra själva vad ni tycker!


"Kärlek är som en vässad kniv, i onda händer tar den liv."

Haha bilden har inget som helst med inlägget att göra, tyckte bara den var lite charmig. Typ "Chacha, här står jag och fotar mig när jag borstar tänderna!" yeye


Tänkte bara säga att jag lever!

Har inte haft någon inspiration alls till att blogga dom senaste 2 dagarna. Har stått helt stilla i min skalle, har börjar skriva ett flertal inlägg men inget har blivit speciellt bra så valde att inte publicera dom :) Lite kul ändå att min statistik är så pass hög fast jag inte uppdaterar, massor med kärlek till er läsare!!

Nu är jag alldeles för trött för att skriva något vettig, var på gymmet igår och det tar minst sagt på krafterna. Körde igenom träningsschemat jag fått och det innehåller 7 maskiner och en Crosstrainer (som jag förövrigt älskar! hehe) samt ett flertal övningar med en pilatesboll som jag ska göra hemma för att bygga upp ryggen. Detta träningsschema ska jag köra på i  3 månader nu sen ska jag få något lite svårare. Är riktigt taggad, verkligen! Har dock inte så mycket träningsvärk nu efteråt som jag trodde jag skulle ha? Men skönt det! Aja, nu ska jag lägga mig på spikmattan ett tag sen sova, så godnatt alla fina!


Jag igår på gymmet, hm...? ;) hehe slänge ihop en liten serie i photoshop, allt förrutom bilden på killen (första rutan) är ritat av mig, så copyright gäller, kom ihåg det!

Blir så less..

Snälla små rara haters, lägg ner med era helt blåsta kommentarer är ni söta :) Varför ge mig skit för att jag bloggar? Jag gör det för att jag tycker att det är kul att skriva och för att om något år kommer det vara hur kul som helst att läsa om mitt liv som 15år, alltså inte för att ni ska gilla det jag gör. Ibland kan det hända att det finns något jag vill ha sagt men inte kan prata med någon om, då skriver jag om det istället! Bloggen är lite som min dagbok, dock skriver jag ju inte exakt allting här dvs inte för privata saker (det vore bara konstigt, haha) men en stor del av det som händer. Det jag vill komma fram till är att ni behöver inte gilla det jag gör, men hoppa över att lämna den där lilla negativa kommentaren efter er. Jag skiter i de flesta sådana kommentarer men sen finns det dom där få som träffar riktigt hårt och på helt fel ställe, och det gör ont. Dessutom raderas oftast totalt onödiga kommentarer så vad får ni ut av det egentligen?

PEACE

Bruun mage osv, heheh

Visst har blivit lite brun? ;) hihi känns riktigt fräscht, tänk så mycket lite färg kan göra? :D Aja, klämde precis en pizza från Manuella, haha mindre fräscht men åh så gott! Mamma tyckte vi skulle fira att jag fått så bra betyg på ett prov och en skrivuppgift i SO, so we did!

Nu ska jag klicka hem lite kläder i brist på annat, haha grymt bra tidsfördriv alltså! Måste bl.a hitta en klänning till nobellmiddagen (på skolan), julavslutningen och nyår.. kommer nog köra på 1-2 olika klänningar, fast det beror helt på om jag hittar någon riktigt bra som funkar i alla lägen eller inte :) Sen lär det nog bli en hel del annat också, hehe ni vet hur jag är? Aja, håller er uppdaterade! ;)

Just chillin'

.. i skolan! :) Yes, sitter i datasalen och letar nå fakta om Rio de janeiro (stavning?) som är en stor stad i Brasilien. Ska skriva ett brev av något slag med fakta och sådant i. Inte sådär superkul direkt! :( Slutar med att jag sitter och läser massa bloggar med spotify i hörlurarna istället, hehehe like a baws typ. Anyways, nu har jag lunch så ska gå ner och kika om det är något ätbart idag (dvs något jag tycker är gott, jag är kräsen! ;)) annars blir det konsum! :) Vi hörs när jag är hemma vid 2 tiden, puss!

Videoinlägg! ;)

Bara för att det var länge sen och för att jag har tråkigt, haha enjoy! :)

(HAHAHAH stillbilden, snyggggg -.-')



Grattis till min fina bror!

Har helt glömt att göra ett grattisinlägg åt min fina bror, men bättre sent än aldrig! :)

ÄLSKAR DIG BEBIIIS, 1 år redan! (19 oktober) hihi gud vad tiden går fort men du kmr alltid vara min bebis! Tyckte nyss du låg när nästan nyfödd i min famn :D aw, blir ju tårögd.. fina minnen av världens finaste bror! ♥


-

Kom precis hem från solariumet, väldigt skönt var det och brun har jag blivit! woho :D haha. Har grymt ont i huvudet, är säkert migrän som vanligt. Så ska ta en eeze (stavning?) och slänga mig i sängen i nån timme i hopp om att det ska gå över. Bloggar mer lite senare när jag mår bättre!

PEACE

Svar på tal!


Anton
om Fit for fight:

Lycka till med träningen! (: ,Fast att du blocka mig på msn var kallt!

Svar; Tack! Fast jag blockade aldrig dig, loggade bara ut. Ids inte vara inne på msn för direkt jag loggar in skriver typ 10 pers "Webbsex? ;););)<3333" "Vill du se min k*k? ;);)" osv osv!

haha fråga inte mig vad jag har för folk på min msn, för det vet jag inte! :)

Hallåååå!

Hade ingen lust att blogga igår, hände lite grejer så mitt humör var verkligen i botten. Satt med en klump i halsen på bussen hem.. inte okej. Anyways, ska lägga allting bakom mig och ställa mig rakryggad igen. Ids inte gå runt och må dåligt för någon som inte skulle må dåligt för mig! Känns som att det alltid bara är jag som försöker och sen får jag bara skit tillbaka. Inte kul alls faktiskt, börjar bli ganska leds på att det alltid är så. Näe, finns bättre människor jag hellre lägger ner min tid på! :)


Fit for fight

Ni vet sportbhn jag beställde för några dagar sen? Den har kommit, och jag älskar den!! Speciellt ryggen, hur fin är den inte? :D Wiie, tagga gymmet nu då! Är ju sjuk idag så blev ingen träning som jag planerat, aja.. tar igen det imorn om jag hittar någon som följer med mig :)

haha fint att lappen hänger kvar där.. Och jo, jag vet att jag har gropar i svanken. (syns dock mer i verkligheten än på bilderna) Har fått väldigt många komplimanger för just dem, förstår själv inte ens varför..? :o


Svar på tal!




Svar;
Haha jadu, känner mig lite tvingad till det för annars börjar folk gnälla, vilket dom är väldigt bra på att göra! Var alltså den här bilden han menade (antar att det är en kille, men vem vet? haha);

Haha herregud..

Har folk verkligen inget bättre för sig än att klaga på andra? Näe tror inte det faktiskt.. Liksom folk ska alltid lägga sig i saker som absolut inte rör dom, som nu till exempel mitt hår?! Vem fan lider av att löshåret skiftar i just lite varmare toner än mitt egna hår, förrutom jag själv.. om ens det? Tycker heller inte att det är något speciellt allvarligt men folk får det att låta som att hela jorden håller på gå under. Herregud säger jag bara, nu har det spårat.

Nu ska jag ta och fika något och sen kika gårdagens avsnitt av Modelljakten, hihi! Vi hörs väl imorgon för tror inte jag kommer blogga mer ikväll. Ha det bäst!

Hemma från gymmet!

Fast kollade mest på lite övningar till min rygg som är helt trasig, måste börja med att bygga upp den lite mer. Sen så bokade vi en ny tid imorgon där vi ska gå igenom lite maskiner och sånt, så det ska bli kul! :) Direkt efter gymmet åkte jag in till stan på Intersport där jag köpte ett par tights att träna i. Linnen och sånt har jag ju redan ;) Åh är så himla taggad på det här, kommer bli asbra tror jag verkligen! Anyways, slänger upp en bild jag tog alldeles nyss.. visst börjar mina biceps synas redan? :D haha nej skämt åsido, är redan så biff som man bara kan bli, heheheh.


Håret råkade växa lite, ooops!

Hehe, dock är det överdrivet långt nu så ska klippa bort rätt mycket senare! :) Men jag är grymt nöjd iallafall, och det kan ju bara bli bättre! ;)

Sen ikväll kör vi en sista blekning av mitt egna hår och sen en tandblekning på det, TAGGA!


Bloglovin ikonen funkar inte?

Whuut, kan kommer till nån konstig sida när man klickar på bloglovinen ikonen?! Konstigt.. verkar vara så för alla! Ska fixa med lite koder sen när jag kommer hem och försöka fixa det!

Humöret är på topp!

Åh så skönt det känns, är alldeles för länge sedan jag var riktigt glad. Anyways, nu ska jag äta något sen hoppa i skorna och gå iväg till skolan :) Vi hörs senare, pusspuss!

Så här ser jag ut idag;



haha glad iallafall!

Ytlig brud, woho

Haha som rubriken säger så känner jag mig hyffsat ytlig nu, slänge nyss iväg två beställningar. En på ett löshårssätt från Rapunzel Of Sweden och sen ett tandblekningssätt från The White One! Ska bli så himla kul!! Det är något jag velat göra länge men har alltid valt att lägga pengarna på annat. Men nu när jag hade lite över så tänkte jag "Varför inte liksom?!":D

Jag undrar om det här blir ett av mina impulsköp? Jag brukar vara bra på sådant nämligen. Att jag handlar upp typ alla mina pengar på saker jag vill ha just då och sen sitter jag där helt luspank och ångrar mig, haha. Men men, vi får väl se. Just nu känns det grymt bra! ;)

Just nu

Nä, nu tar jag natt! Klockan är 05.02 och är inte ens trött, men känner mig lite tvingad för ids inte sova bort hela dagen imorn. Planerna är väl att träffa Philip, får se om det blir av. Aja, nu ska jag sova.. Godnatt sötnosar! :*

Vem är främlingen som kallar sig min pappa?

"Vad gör du när din pappa går?
Finns inget mer för dig att ge
Vem är främlingen som kallar sig din pappa?"

Block 44´s texter får mig alltid att tänka extra mycket, för dom är så sjukt tunga. Vet dock inte om det är något bra eller dåligt att jag tänker en massa..?
Inget bra slut på kvällen, mår skit helt ärligt. Har förlorat en sjukt viktig person idag. Sen så vet jag inte ens varför, jag kanske har gjort nå fel? Får inget svar så har ingen aning. Och när jag är på sånt här humör tänker på på allting mellan himmel och jord = kaos.

Anyways, tänkte bara säga att den jag anser vara mest "pappa" till mig är min morfar. Han har alltid funnits där och alltid varit som den där extra föräldern. Minns att jag kallade mormor och morfar för "Gammelmamma och gammelpappa" när jag var lite, haha cute!

Loveu morfar ♥

Lördagsmys!

Livet är underbart ibland!

Inspiration på hög nivå!

Ni vet väskan jag beställde igår? här har ni min inspiration! så sjukt snyggt verkligen :)

Bild lånad härifrån!

Klickade hem lite nytt!

Perfekt tidsfördriv! ;) Sen så kom mamma hem från Kiruna med lite grejer åt mig, men det visar jag bilder på imorgon!



Har jag blivit nå brun?

- Oh yes I have!

Kanske inte riktigt lika brun som jag såg ut på bilden, dels för att jag var röd när jag precis solat och dels för att det var nå konstigt ljus i det där rummet. Men ska ta och sola mer nästa vecka så jag blir riktigt brun! Känns mycket fräschare, speciellt på vintern när man kan känna sig lite blek och tråkig. Tycker inte ni också det? :D


Du kan få mig så lätt nu '


Var utomlands en sväng!

Ja, gick och solade en kvart med mamma. Lite kvalitétstid helt enkelt ;) hihi! Är så sjukt skönt med lite värme nu när det börjar bli så kallt ute. Nu hoppas jag bara att jag fått lite färg också! Men det återstår och se imorgon när jag vaknar och alla pigment har lagt sig :) Nu ska jag hoppa i duschen och sen mysa ner mig i sängen framför en film eller två så vi får höras imorgon, puss!

Myyys i solariumet! Gjorde en liten censur för annars blir det en massa gnäll, hoppas ni är nöjda nu!! *suck*

Svar på tal!

Måste bara säga att det är riktigt kul när ni har börjat kommentera mer, keep up the good work dear readers! ;)


Louise om 15 sanningar om mig!:
Vad ska du starta för företag? :) nyfiken!

Svar; Jag ska starta eget inom webbdesign då jag anser att det är de jag är bäst på! :) Sen är det, som de flesta kanske vet min allra största hobby att hålla på och fixa med photoshop, html och css koder. Verkar kanske lite ologiskt att jag då ska gå Fordons > Billackering och karrosseri på gymnasiumet men det känns som att jag kommer längre på det än att välja Estet. Därför väljer jag att starta eget nästa sommar när jag är 16år (det är åldersgränsen för att få göra det.) för då får jag ändå hålla på med det jag vill, fast på sidan om! :D

Hemligt eller nå ? om Igår:
Fan vad du är sexy :D

Svar; Hahaha tack, eller nått. Kommentera gärna med namn nästa gång! ;)

Mathilda om Ber om ursäkt för dålig uppdatering!:
Vad fin du är! Och söt blogg :)

Svar; Tack så jättemycket! Och detsamma :)

Brb skolan!

Börjar om 3 min så måste skynda mig.. vi hörs! pusspuss

Svar på tal!


Emma om Tränaaa!:
Hej! fin blogg :) Jag undrar hur man får enn egen bloglovin ikon som du har högst upp på din blogg? Tacksam för svar!

Svar; Hej! Har för rätt länge sedan gjort en tutorial på hur man gör. Du hittar den HÄR!
Är det något du undrar över eller inte riktigt förstår instuktionerna, var inte rädd för att fråga för jag bits inte! ;)

Tränaaa!

Haha har blivit beroende av att träna typ? Nej men ända sen igår har jag varit mycket piggare och nu kan jag inte sitta still, känner att jag måste ut och träna! Dessutom har jag en fet träningsvärk från igår och den ska bort NU. Herregud vad duktig jag känner mig ;) Och givetvis har jag med en powerade i handen, mums!

Haha bilden är för söt, nästan likadana mössor. Beeeebis <3


Nytt i bloggen!



+ Att jag har fixat så att det finns fler inlägg på varje sida.
Alltså ni kan läsa fler inlägg utan att behöva söka i antingen kategorier eller månader!

Aj aj aj!

Har ont precis överallt, åååh stackars mig. Är också allmänt jävla less på precis allt och alla, så säg inte emot mig idag.. kan hända att du  får en rejäl utskällning. Hojj.. pms-kärring.se typ.

Aja, slänger upp lite fler bilder från idag för som ni märker blir inte det jag skriver så himla bra just nu.. enjoy!

Jo men hej, seriöst bild yee. HAHA såg ut som en hamster!!




Sticker ut och bränner fett

..Om jag hade något! :D

På mig har jag min gamla konståkningsjacka, haha därför det står mitt namn på den ;)



Svar på tal!


sandra
om Du är bra för mig, ändå förstör jag allt.:

vars är ditt halsband ifrån? :)

Svar; Det kommer ifrån h&m! :)

Ella-Maria om Jag vill vara 10 år igen:
De två första styckena var helt fantastiska ju!! :D (bara att det heter ville och inte velade ;))

Svar; Tack så mycket! :) hehe okej, ska komma ihåg det till nästa gång ;)




Tappar ännu fler hjärnceller, om det ens är möjligt?

Yes, som rubriken säger blir jag just nu steget osmartare, om det ens är möjligt? :D Sitter med blekning i håret för att äntligen få bort min utväxt, känns fint! :) Sen ska jag hoppa i duschen, sätta på en ansiktsmask, måla om naglarna och lite andra småsaker.. har gått och varit ofräsch i princip hela helgen så det blir väl behövligt! ;)

Skola imorn, har gjort klart lite saker så har ett antal saker att lämna imorn. Känns riktigt riktigt skönt! Sen har jag även grejer att få tillbaka om dom är rättade dvs, så det ska bli kul med skola imorn för en gångs skull :) Haha känner inte igen mig själv när jag skriver det här, kul med skolan.. pft. Ändrar säkert mig imorgon klockan 06.00 när klockan ringer! ;) Näe, nu ska jag slå på ett avsnitt av Simpsons innan blekningen ska sköljas bort.. så vi får höras, puss!


Bilden har inget med inlägget att göra, men satt och kollade igenom gamla bilder när jag hittade denna. Är från nyår 2010/2011.. haha vadå skillnad? :D

Godmorgon bloggen!

Började dagen med att se att jag fått en ny prenumerant på bloglovin, alltid lika kul! Sen har jag sålt iväg min systemkamera nu, så ska köpa en ny snart. En Canon eos 550D hade jag tänkt satsa på :) Har läst i recensioner och sånt att den ska vara bra, så får hoppas det stämmer!

Snart miiin! haha glad tjej :D

Ny bloggdesign!

Fick nå ryck och kände mig lite extra kreativ så slängde ihop en ny bloggdesign! :) Blev grymt nöjd med resultatet verkligen! Nu vill jag ha just DIN kommentar om vad du tycker, om jag kan förbättra något osv! ;)

Världens finaste bror i somras. Är riktigt stolt över bilden som är en av mina personliga favoriter, därför lägger jag upp den!


15 sanningar om mig!

* Jag är väldigt känslosam, alltså har väldigt lätt till gråt men också till skratt.

* Jag har varit sjukt blyg, men det börjar släppa nu samtidigt som mitt självförtroende har växt. Känns skönt!

* Jag hatar att få ett G i skolan, haha tycker det känns dåligt. Vill minst ha VG för att jag ska känna mig nöjd :)

* Mitt tålamod suger, jag kan verkligen inte vänta!

* Jag kan inte gå upp i vikt, hur mycket onyttigt jag än äter är jag fortfarande lika smal även om jag inte tränar något alls!

* Mitt intresse för webbdesign startade på en sida som heter Stallet.se där jag blev medlem år 2004.

* Jag är super rädd för sprutor, får alltid panik attacker och svimmer om jag ska ta en spruta. Även om det bara är ett litet blodprov!

* Jag var knappt med på lektionerna i biologi för att det handlade om blod och sånt som jag är känslig för och ändå är det de ämne jag har bäst betyg i, sjukt!

* Jag varken röker, snusar eller dricker.

* Jag tycker att Hitler var en väldigt ball person, inte för nazist grejen (den var hemsk) utan för att han fick ett helt land att lyssna på honom och han byggde upp sitt parti själv.

* Jag älskar att spela WoW och får ofta komplimanger för det, bara för att jag är tjej liksom. Lite töntigt för jag tycker inte det spelar någon roll att jag är tjej, haha men men!

* Jag tröttnar alldeles för fort på saker som kläder, skor, hårfärger, frisyrer, spel, tv program, killar.. ja allting!

* Nästa sommar ska jag starta eget företag!

* Kenza är en förebild för mig.

* Blondinbella är även hon en förebild!



Jag vill vara 10 år igen

Ah, rubriken är namnet på en krönika jag har skrivit. De som har läst den har sagt att den varit väldigt bra och rörande så tänkte att jag slänger upp den här i ett inlägg. Jag vill inte ha några negativa kommentarer utan endast konstruktiv kritik. Och vet du inte vad konstruktiv krititk betyder så google it!


"Jag saknar tiden då det största problemet var ett skrapsår på benet, att ens docka tappade ett ben eller att den där jätte viktiga legobiten var försvunnen. När man var liten drömde man obegränsat, jag velade stå på en scen och sjunga precis som britney spears. När det snöade ute blev man överlycklig och pälsade på sig minst 3 tröjor, täckbyxor, jacka och nå kraftiga vinterskor och slängde sig ut i snöhögarna och där ute stannade man tills det var dags för middag, oavsett hur kallt det än var. Den totala lyckan var när man gick in på leksaksaffären och kom ut med en splitter ny leksak eller när man fick stanna vaken ända till klockan 10. Man uppskattade små saker som en glass eller en tjugolapp betydligt mycket mer då. Man tyckte det var kul i skolan och kunde faktiskt längta dit, nu får man släpa sig upp halvt i sömnen för att kladda på smink och fixa håret. Sådana problem fanns inte då, man brydde sig inte hur man själv eller andra såg ut. Ibland kan jag känna att allt har blivit alldeles för ytligt, det är synd. Riktigt synd.

Förut berättade man dagligen för sin mamma hur mycket man älskade henne, man ritade söta teckningar och kladdade dit hjärtan i överflöd. Nu glömmer man bort dom där små orden, man säger dem näst intill aldrig. Speciellt inte bland folk ska jag väl tillägga. Man längtar bara tills den dagen man flyttar hemifrån och får klara sig själv. Man vill känna sig stor, trots att man behöver den där kramen som bara hon kan ge. Man behöver tryggheten.


Men det finns en sak jag önskar att jag visste då som jag vet nu. Jag har aldrig haft någon kontakt med min pappa. När jag var liten trodde jag att det var jag som hade gjort något fel. För alla hade en pappa förutom jag. Alla ritade sin mamma, sin pappa och sig själv som en enda stor lycklig familj. Men jag förstod inte riktigt vem den där tredje personen var, för vad var en pappa? Det vet jag fortfarande inte. Visst, jag kan gå runt och låtsats som att jag inte bryr mig om det, och aldrig har gjort det heller. Men då skulle jag ljuga för det är inte så. Jag kunde inte göra något åt hans val då och det kan jag fortfarande inte. I somras fick allt en liten vändning, jag träffade honom. Han som ska föreställa min pappa. Dock sa vi i princip bara hej åt varandra och sen gick vi åt olika håll. Helt sjukt när jag tänker efter. Efter den lite halvt konstiga händelsen har vi växlat några ord på sms med varandra.

 

Det jag velade komma fram till med den här texten är nog att du, jag och egentligen alla borde vara mer tacksam för det vi har. Vi borde också börja se saker lite mer positivt som man gjorde förut och sist men inte minst våga drömma! För att en dröm ska bli verklig får vi mest troligt jobba lite för det, men ingenting är omöjligt. Jag kommer att se idag som en ny start på det hela. Jag tänker inte låta något alls hindra mig att nå dit jag vill och det borde du också göra!"


Gåshud 100 gånger om!

Seriöst, fan vad bra den är! Har lyssnat på den säkert 100ggr bara igår och får fortfarande gåshud varje gång, åh kärlek ♥

-

Har som sagt varit en helt värdelös dag, har sårat folk jag absolut inte velade såra. Någon som betydde grymt mycket för mig. Vet inte om du läser det här men du är en grymt fin person och du är värd någon bättre.

Har varken ork eller lust till att vara vaken längre så ska hoppa ner i sängen och kolla en film eller två, sen sova. Så vi hörs väl imorgon, puss godnatt ♥


Du är bra för mig, ändå förstör jag allt.

Helvete, känner mig så fruktansvärt dålig nu. Jag är helt splittrad. Har därför ingen lust att blogga om något vettigt just nu, känner att allt jag skriver kommer bli fel. Därför langar jag en ego bild från skolan i brist på annat och skriver mer när jag är lite gladare.

Hoppas ni förstår, puss!



Fuck it..

Åh blir så irriterad, varför skriver dom inte det direkt när jag hade lagt beställningen?! Dåligt där ******!
Detta är då överraskningen jag skrev om för några dagar sen. Så nu blir det försenat IGEN, blir så himla less :( Aja, ska prata lite med mamma så får hoppas att det löser sig ändå på ett eller annat sätt!


Vad som fanns i paketet!

Bilderna är som sagt tagna med mobilkameran så ber om ursäkt för kvalitén.


Dubbelring med ett kors på. Åh, jag tror jag är kär! Helt sjukt snygg :D


Fjäderörhängen, gillar dom starkt!

Blir som ett barn på julafton!

Fick hem ett paket igår, super kul! Blir som en 7 åring på julafton igen, dvs hyper :D Haha visar snart som fanns i paketet, tills dess kan ni gissa på ;) Gäller samma sak här, den som gissar rätt får en länk!


Hemligheter, hihi!

Skrev för länge sen att det skulle komma ändringar i bloggen, men det blev lite försenat. Ber om ursäkt för det! Men nu är det beställt och som det står kommer det vara fixat inom 2-3 arbetsdagar, dvs vardagar. Så ungefär på tisdag eller onsdag ;)


Vad tror ni att det är för något?! :D Gissar nån rätt får dom en länk!






Jag som driver bloggen heter då Ronja Viktoria Rosenberg och är 17 år ung. Mitt största intresse är tvspel och datorspel, främst League of Legends. Men också hiphop, webbdesign, teckning och tatuering. Jag har hoppat av skolan och jobbar för tillfället extra i en matbutik undertiden jag försöker klura ut vad jag vill göra med mitt liv. I bloggen kommer ni få ta del av min vardag, få dom senaste låtarna inom svensk hiphop och förhoppningsvis bli inspirerade inom streetwear.

xoxo Ronja