Nytt i garderoben!

Köpte en klänning för ett tag sen men har glömt att visa den så tänkte att då kan jag ju lika gärna göra det nu! :) Har tänkt ha på mig den på nobellmiddagen i skolan, julavslutningen och eventuellt nyår också. Men får se hur jag gör! Har inte riktigt bestämt vad jag ska ha till den men det lutar mot ett par svarta transparenta strumpbyxor och sen nå snygga, höga svarta klackar ;) Än har jag ett tag på mig att bestämma mig iallafall!


Kommentarer
Postat av: Julia

Hej sötnos!

Jag har runt 500-700 unika läsare per dag och, behöver verkligen en helt ny design. Jag ser att du kanske kan hjälpa mig och fixa en design till mig. Det är betyder verkligen, jättemycket för mig med en ny design just nu. Hör av dig. Kram!:)

2011-12-01 @ 18:23:17
URL: http://juliaofsweden.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback





Jag som driver bloggen heter då Ronja Viktoria Rosenberg och är 17 år ung. Mitt största intresse är tvspel och datorspel, främst League of Legends. Men också hiphop, webbdesign, teckning och tatuering. Jag har hoppat av skolan och jobbar för tillfället extra i en matbutik undertiden jag försöker klura ut vad jag vill göra med mitt liv. I bloggen kommer ni få ta del av min vardag, få dom senaste låtarna inom svensk hiphop och förhoppningsvis bli inspirerade inom streetwear.

xoxo Ronja