Inspiration!

Bilderna är lånade från tumblr och weheartit.

Gårdagens outfit!

Fotade bilder på mina kläder igår eftersom det är många som velat se fler outfit bilder, men glömde lägga upp dom. Så därför kommer dom nu istället, bättre sent än aldrig.. right? :D
 
Skjorta - h&m | T-shirt - h&m | Klocka - Item (köpt på Junkyard för längesen) | Shorts - Lindex

Videoinlägg!


Ny bloggdesign - Vad tycker ni?


Måste bara säga TACK!

De flesta av er läsare är sjukt grymma, som nu den där kommentaren jag fick (läs några inlägg ner). Fick massvis med snälla kommentarer, och det gör mig så himla glad. Ids inte göra en svar på tal igen för då blir det så många, men TACK! Det betyder :) Glöm inte att lämna sånna där kommentarer annars också, blir bara glad och väldigt pepp på att blogga då.
 
NOOOO, skrev ett superlångt inlägg nyss men så flippade internet och hela inlägget försvann?! Jaja, skriver om det lite kortare. Vaknade vid 6 tiden idag, alltså för inte alls längesen. Trodde jag skulle lyckas vända tillbaka dygnet igår eftersom jag knappt sov något då men icke. Det hela slutade med att jag blev övertrött och somnade inte fören 8 på morgonen. Blir så himla slö av att sova sånna här tider, så därför ska jag bara städa rummet lite snabbt och sen duscha. Sen håller jag på med en ny bloggdesign som mest troligt kommer upp inatt/imorgon. Den blir lite mer somrig än den jag har nu :) Måste också sätta mig ner och kolla runt vad jag vill ha när jag fyller år eftersom det börjar närma sig, hehe som att det skulle vara något problem?? Sitter ändå jämt på junkyard, ridestore osv och dregglar haha! Jaja, ska ta tag i städningen nu eftersom mitt rum är kaos. Ligger kläder överallt här inne. Skriver mer senare ikväll, ha det bäst så länge! :love:
 
 
Bilderna är från förra veckan då jag precis hade färgat håret :)

Svar på tal - sista jag skriver om det här.

Anonym

hahaha aah, för jag sitter verkligen i luleå. jag är i gällivare ditt pucko

 

Svar; Well, när jag sökte på ditt ip nummer så tillhörde det någon i Luleå stod det. Men ja, sidan hade väl fel antar jag. :) Om du nu tycker jag är så fruktansvärt pucko och stör dig så otroligt mycket på mina bilder så förstår jag inte vad du fortfarande gör på min blogg? Lämnar du en endaste till kommentar så lägger jag en spärr på ditt ipnummer så du inte längre kan kommentera, ditt val.

 

det där var sååå skrattretande att läsa, jag tycker du är grymt fin ronjis som vågar vara dig själv och köra på din egen stil. Till skillnad från nån omogen unge som måste sitta och vara som alla andra! Din stil är hur skön som helst, love it! peace out bro, puss! <3

 

Svar; Tack bästis, du är finare! puss :love:

 

det finns folk som är så jävla omogna! skit i dom, du är skit fin i keps! 
:)

 

Svar; Tack! Jo sant det, men ändå så himla onödigt. Just jag tar inte åt mig men någon annan hade säkert gjort det :)

 

 


Html-tips: Kopieringsskyddad blogg

Eftersom att jag ett flertal gånger upplevt att folk kopierar mina bilder så har jag nu bestämt mig för att skaffa ett kopieringsskydd på bloggen. Jag vill börja med att säga att det inte finns några som helst sätt att göra det helt säkert på, men detta försvårar kopieringen såvida man inte är datakunnig. Men vad jag har märkt så är den vanligaste anledningen att folk kopierar att dom inte kan göra själva, alltså dom som kopierar är inte speciellt datakunniga.
 
1. Gå in i kodmallen och leta rätt på kodraden:
<body>
 
2. Efter body lägger ni till följande:
oncontextmenu="return false"
 
Alltså ska det se ut så här om ni gjort rätt: 
<body oncontextmenu="return false">
 
3. Klistra sedan in kodraden i alla kodmallarna (startsida, inlägg, arkiv och kategorier) så att kopieringsskyddet finns överallt på bloggen.
 
4. Klart! Ett väldigt lätt sätt att göra bloggen lite tryggare!
Ps. Är det något speciellt ni vill ha tips på vad det gäller html och css koder så är det bara att lämna en kommentar så fixar jag en guide eller hjälper er med problemet.

Yesterday

Vaknade vid 6 tiden igår, på kvällen. Hatar att jag vändt på dygnet så här mycket, sovit bort hur många dagar som helst helt i onödan. Något som blivit standard för mig är att kolla barnprogram på natten/morgonen, haha klockan 05.30 börjar det, AWESOME. Har tillochmed lärt mig vilka program som går på morgonen och i vilken ordning dom är, sen vet jag inte om just det är något bra precis haha! Hur som helst, när jag vaknade klev jag upp, åt middag, fixade mig osv innan jag åkte ut med epan en sväng. Hade så himla ont i huvudet redan då, något som blev ännu värre sen på kvällen. Av den anledningen åkte jag bara och köpte godis och en dricka och snurrade några varv inne i stan och träffade Emil och några fler en snabbis. Sen när jag skulle hem blev det problem med epan, fick ringa efter hjälp så jag tog mig hem.
 
Nu idag ska den vara fixad, så ska snart fixa mig och gå ner och kolla om det stämmer. Är så himla trött nu så det är inte sant! Somnade runt 8 tiden imorse och blev väckt klockan 11 av min bror så har alltså bara sovit 3 timmar, inte helt okej.. Men tänkte att jag ska plåga mig igenom den här dagen så jag har en liten chans att få en normal dygnsrytm igen. Wish me good luck? Känns lite som att det kan behövas faktiskt för jag håller på somna sittandes just nu. Bjuder på några bilder från igår också!
 
Hade precis sminkat mig så hade fortfarande sov-tröjan på, haha!

Svar på tal!



  Emelie

Hej,dina headers är jätte fina!Var gör du dom?:D

 

Svar; Tack så mycket! De flesta headers gör jag i photoshop cs5. Men jag har nu skaffat photoshop cs6 som jag håller på lära mig, så tids nog kommer jag göra allting där istället :) Kan säga att det lilla jag hunnit testa i cs6 är superbra, så om någon funderar på att skaffa det.. DO IT!

 

omogenp12

asså fyfan ronja, ta av dej den där jävla kepsen. Ser så efterblivet fult ut ... och nu svarar du väl nått i stil med " Moget att kommentera utan namn " eller inte alls.. tycker de är roligt att läsa din blogg för du skriver så puckade och roliga saker, men jävlar när de kommer till bilder. BRÄNN KEPSEN, de är ju skämmigt hur den ser ut på dej. ser du inte de ???

 

Svar; HAHAHA åh herregud. Ja jag tycker det är omoget att kommentera utan namn, speciellt att du sitter i Luleå och kommenterar (man kan kolla upp sånt). Kepsen är en del av min stil och kommer stanna precis vars den är. Bara kolla på ditt namn du angav "omogenp12" så tror jag alla kan se vem det är som är skämmig här :) Jag vågar iallafall köra på min egna stil tillskillnad från dig som sitter och försöker vara elak på en blogg, anonymt dessutom haha.

 

Och bara för att du gillar min keps så mycket så får du massvis med bilder på mig i den här under, enjoy! ;)

Haters gonna hate! 


Torsdag 21/6


Your daily dose of inspiration!

Bilderna är lånade från tumblr och weheartit.

Halloooow Estland

 
..som Jockiboi skulle ha sagt. Vaknade vid 3 tiden idag, klev upp, fikade och sen bar det iväg till gymmet nästan direkt. Har så himla mycket träningsverk från igår, mest i axlarna och på insidan av låren. Vill inte ens veta hur det kommer kännas imorgon, haha! Fast träningsvärk är ju i och för sig ett bevis på att träningen ger något, vilket är väldigt kul! Känns att jag varit borta lite för länge, tappat en del styrka. Men ska jobba mig upp till samma nivå som förut och bra mycket högre än så!
 
Efter gymmet så åkte jag hem, åt middag och sen kom min lillebror hit eftersom jag skulle vara barnvakt. Han somnade ganska så tidigt som tur var och efter det har jag bara suttit och kollat tv, ätit onyttigt och vilat en stund. Mamma kom alldeles nyss hem, med sig hade hon två av mina paket. Det ena paketet innehöll onepiecen jag beställt, men den var tyvärr för liten så ska skicka tillbaka den och byta till en större storlek. Det andra paketet innehöll mina superfina gråa tröja jag beställde för några dagar sen. Happy girl! Kan visa bilder hur den ser ut på imorgon. Nu ska jag boka biljetter till kirunafestivalen som börjar närma sig och därefter leta lägenheter, något som blivit standard nu för tiden. Det är så himla svårt att hitta någon bra :( Men det löser sig nog snart. Kommer nog inte skriva mer fören imorgon, så säger godnatt redan nu :love:
 
Bilderna är från i lördags. Älskar dig bebis!

Beställt nya kläder igen - check!

 

Lights out, go crazy

Hallå allihopa! Vet att uppdateringen inte varit den bästa. Det beror på att jag inte suttit speciellt mycket framför datan, dels för att jag inte varit hemma lika mycket som annars och dels för att jag haft migrän flera dagar den senaste veckan. Får migrän för att jag ätit dåligt och sovit "fel" tider, därav tyckte jag det var dags att ta tag i träningen så idag har jag varit på gymmet för första gången på väldigt länge. Förut tränade jag ju 5 dagar/veckan som några av er vet, sen tappade jag all motivation till att fortsätta. Men nu är jag på g igen! Har gjort en deal med mig själv faktiskt. Beställde hem ännu mer kläder idag (haha) och tränar jag inte varje vardag tills det paketet kommer måste jag skicka tillbaka det, något som kommer kännas sjukt dåligt. Så därför är det bara att jag kör på som jag gjorde förut. Det jobbigaste är ju trots allt att ta tag i allt och börja träna, sen när man väl kommit igång är det bara kul! Så därför har jag räknat ut att när paketet kommer så är jag igång med träningen. Inte så bra för min börs men väldigt bra för min hälsa, så de är absolut värt det! :) Har nyss ätit fiskbullar och ärtor, haha världens bästa kvällsfika. Nej men var sjukt hungrig efter gymmet, det är jag alltid. Så nu ska jag bara spela och ta det lugnt ett tag innan det blir sängen, är supertrött. Imorgon väntar gymmet och så ska jag vara barnvakt åt min minsta bror ett tag på kvällen, får se om jag hinner göra något mer.
 
Update; Förresten så ska jag klista ihop ett collage med alla kläder jag beställde nu, så det kommer upp alldeles snart!
 

Svar på tal!



Sanna

Hur får du dina ögonbryn så bra? 
Btw,kan du göra ett video inlägg när du sminkar dig? :) kram!

 

Svar; Har redan sagt att sminkvideos inte riktigt är min grej, hehe. Men det kan hända att jag gör en video när jag sminkar ögonen och ögonbrynen, eftersom så många har frågat nu! :) Kram.

 

Moa

Men harregud va du är riktigt lik BB-Camilla! ;o 
Ps. du passade i hårfärgen :)

 

Svar; Haha shit, inte första gången jag får höra det. Men jag kan fortfarande inte riktigt hålla med. Däremot tycker jag BB-Camilla är supergullig så jag tar det som en komplimang! ;) Tack så mycket!


Resultatet!

Vad tycker ni?
Passar jag bättre i ljusblondt eller brunt/askblondt?

Förändring på g!

Just nu! Visar er resultatet så fort jag är klar :)


Videoinlägg!


New clothes //

Som ni vet skrev jag igår att jag satt och kollade runt på kläder, givetvis slutade det med att jag klickade hem lite grejer. Blev mest lite "basic" stuff, men jag är då nöjd :)


Vad tycker ni?
Brukar ni beställa kläder ofta?

Back 2 life

Hallå allihopa! Vaknade vid 3 tiden idag, totalt onödigt att sova bort dagarna egentligen. Därför ställde jag ett larm på klockan 12 idag men har inte ens reagerat av det, greeeeat. Känns som att jag kommer ha väldigt svårt att ta mig upp på morgonen när jag har flyttat till Luleå ensam, hehe. Sen har jag sjukt dåligt morgonhumör så jag tycker synd om den som försöker väcka mig, haha! Hur som helst, var och hämtade ut mitt körkort nyss. Blev ganska så missnöjd med bilden på det, men jaja.. 2 år kvar tills jag får ett nytt så :) Har kört lagligt sen förra sommaren redan, har bara glömt att skicka in det där pappret för att få själva körkortet. Bra minne? Nja, tveksamt. Nu sitter jag och kikar runt på olika klädsidor, som vanligt. Funderar starkt på att klicka hem något, men får se eftersom jag köpte nya kläder ganska nyss :) Beställer jag något lägger jag självklart upp bild på det. Har inte destomer att berätta nu, tror jag kommer göra ett videoinlägg lite senare ikväll/inatt så stay tuned!


Just nu!

Ny design åt Johanna!

Jag blev då väldigt nöjd med den iallafall. Gjorde den dock för längesen fast glömde bara bort att lägga in den, hehe. Sen är dropdown menyn inte klar som ni ser, det ska självklart finnas text och länkar där men det ska fixas imorgon då hon behövde hjälp med det :)

Besök Johannas blogg HÄR eller klicka på bilden!
Vad tycker ni?
Funderar på att ha en tävling om en bloggdesign igen, är det någon som är intresserad?

Sunshine

LOVE LOVE LOVE!

20 minuter i Turkiet

Dagen blev inte riktigt som planerad, sov bort hela dagen så vaknade vid 5 tiden. Hade absolut ingen ork till att träna så klev upp, åt middag och sen gick jag och solade med mamma. Behöver motivation till att träna, hjälp mig någon!! Ska sätta mig och kika runt på weheartit, brukar hjälpa eftersom alla är i princip perfekta där, hehe. Efter det har jag inte gjort något speciellt alls, känns nästan lite drygt att veta att jag inte har nästan något alls inplanerat på 10 veckor. Liksom vad ska jag göra när alla andra jobbar?! Känner mig sjukt rastlös redan nu. Vill åka någonstans med fint folk och ha riktigt kul, helst i flera veckor. Aja, får se vad som händer :) Det jag vet nu är att jag ska på kirunafestivalen som är ganska snart, 20/6-1/7. Kommer nog bli hur nice som helst! Nu ska jag som sagt leta motivation till min träning, så vi hörs :love:
Censurerat och fint, yeees.

Roadtrip till Piteå

Internet funkar knappt här hemma just nu, därför jag inte kunnat skriva något. Hur som helst, igår vad jag på roadtrip med Tommy, vi fick för oss att dra till Piteå vid 9 tiden på kvällen. Så jag hoppade i duschen, sminkade mig lite snabbt osv och vid 11 tiden satt vi i bilen på väg mot Piteå. Väl framme åkte vi till Piteå havsbad campingen och plockade upp två till innan vi styrde in mot staden igen där vi snurrade runt ett tag och Tommy käkade på Max. Jag hade migrän hela den dagen så jag var nog inte den roligaste att umgås med just då, hehe. Nångång mellan 3-4 tiden på natten bar det av hemåt, kom hem just innan 6 på morgonen och då gick jag direkt och däckade i min säng, haha! Hade då riktigt kul iallafall trots min hemska huvudvärk och illamåendet. Langar upp två bilder, fotade tyvärr inte så mycket den dagen. Sen ska jag gå och sova så jag orkar med allt jag tänkt imorgon vilket är gym, städa rummet, fixa i epan inför fotograferingen på tisdag (berättar mer imorgon.), fara ut en sväng med longboarden och kanske gå och sola ifall det inte är bra väder så jag kan sola utomhus :)

Onepiece

Kolla vad jag klickade hem nyss! Dock ingen "äkta" men vad spelar det för roll, lovar att denna kommer vara minst lika mysig. Åh, längtar redan tills jag fått hem den! Jag är som ett barn på julafton när det gäller paket, haha :D

Nymobil.se - Lagar din iPhone

"För eller senare går mobilen sönder så är det. Antingen blir det sprickor i displayen eller så får man räkna med en vattenskada! När detta väl inträffar väljer de flesta att köpa en ny mobil men det är inte nödvändigt. Istället kan du lämna in mobilen på lagning, Nymobil.se är ett företag som lagar alla typer av skador till riktigt bra priser. De är även speciallister på Iphone 4s. Så nästa gång när mobilen ger upp vet ni vart ni ska vända er!"

Life is good!

Lycka stavas s-o-m-m-a-r-l-o-v, haha nej men känns så sjukt bra att grundskolan nu är helt avslutad och klar. Är rätt så nöjd med slutbetygen och gårdagen var den bästa på länge. Kom hem strax efter 1 och hade varken röst eller ben kvar, haha! Men det var helt klart värt. Har inte fått alla bilder från kameran ännu som mamma fotade med så måste vänta tills hon kommer hem innan jag kan lägga upp dom. Har även några få bilder från skolavslutningen i kyrkan som dyker upp senare idag.

Ska alldeles snart åka och hämta ut mitt paket med longboarden + lite kläder i, hehe spännande! Jag är iallafall sjukt taggad på att lära mig åka :) Lite senare idag kommer även mormor och morfar förbi här och äter tårta för att fira att jag är klar med grundskolan. Blir nog supermysigt!

För idag är en bra dag!

Avslutningsmiddag & prom tonight!

Kom hem för drygt en timme sen, har varit på avslutningsmiddag på skolan. Helt sjukt egentligen att det var sista gången vi alla var på skolan tillsammans, nästan alla iallafall. En av lärarna hade dessutom förberett ett supersött tal bara till oss, blev sjukt rörd trots att hon egentligen inte har varit någon favoritlärare eller så. Anyways, nu ska jag börja förbereda mig inför balen och röda mattan ikväll, är så fruktansvärt nervös alltså!!

Såg att någon hade frågat i en kommentar när och vars balen är, och insläppet är mellan 7-8 på Nex.
Kom gärna och titta på oss! :)

Ska försöka lägga upp bild på hur jag ser ut innan jag åker, men annars kommer det en fet bildbomb antingen inatt eller imorgon, promise! Om inte annat så lär det ju dyka upp en massa bilder på facebook som allt folk tagit, så ni som är vän med mig där kan ju kolla in där :) Hinner inte skriva mer nu, puss på er!



Nationaldag- och födelsedagsfirande

Dagen har bestått av gófika hos mormor och morfar eftersom världens bästa morfar fyller år idag och även för att det är sveriges nationaldag. Mormor hade bakat en supergod tårta med marräng i, mums! Därefter bar det vidare till Sibylla med mamma och mina två bröder. Alltså en riktigt fet dag, haha. Men sånna måste ju också få finnas ibland! Efter det åkte jag hem och testade  en massa smink och olika frisyrer, har nu kommit fram till exakt hur jag ska se ut imorgon (!!) då det är grundalbal. Kommer vara så himla nervös när jag ska gå på röda mattan så usch, haha! Nu är även skjutsen fixat, kommer åka i en supersnygg bmw cab. Ska bli så himla kul! Här har ni resultatet av håret och sminket:


(flätan i luggen ska dock bort imorgon.)

Svar på tal!

Malin Oskarsson om Heart attack:
Vart solar du? :)

Svar; Jag solar på badhuset i malmberget :)


Jonna ~Modebloggerska~ om Your daily dose of inspiration!:
Hejsan! Jag ville bara säga att du driver en mycket härlig blogg med intressant text och fina bilder.
// Ha det bra! :)

Svar; Tack så himla mycket, blir super glad av sånna här kommentarer! :D :love:

Klara (;! om Grundskolan - check!:
Hej! Vela bara säga att jag tycker du är super super fin! Önskar jag såg ut som dig. Älskar även din stil, den är så grym! Hade gärna varit roligt med ännu mera outfit bilder!

Kram :)!
Svar; Tack så mycket! Men varför har du "klara" och "Sanna" i kommentaren nedanför samma ip nummer och är kommenterade 5 minuter efter varandra? hehe någon som ville vara snäll två gånger eller?

Sanna om Grundskolan - check!:
sjukt fin! :)
Svar; Som jag skrev nyss, lite konstigt med samma ip nummer, men tack så mycket haha :)

Heart attack

Hallå allihopa! Sitter just nu och väntar på att mamma ska komma hem från jobbet, hon slutar 4 och då ska vi direkt gå och sola. Ska bli så himla skönt med lite värme för det har ju inte varit sommarväder här precis. Hoppas att jag hinner få lite färg innan balen som är på torsdag också, hehe. Sen har alla studenter sin bal ikväll så kanske åker förbi där en sväng och kollar läget, får se ifall jag hinner :) Har inte destomer att skriva nu så slänger upp några låtar som går på repeat hemma hos mig just nu:

Gårdagens shopping + hämtat ut paket!


"Snowwhite and the Huntsman, klassisk saga i ny mörkare tappning"

Förhandsboka / köp biljett till Snowwhite and the Huntsman nu!

Måndag 4/6

(Detta skulle alltså ha blivit publicerat igår men det blev något fel.)
Har migrän så mår sjukt illa och känns som jag ska spy vilken sekund som helst, dessutom håller hela min skalle på explodera så tänker inte sitta destomer framför datan. Har varit och hämtat ut paket idag och köpt en massa grejer, bl.a lite saker till balen. Men visar er det imorgon för nu ska jag sova innan det blir värre, puss på er!
Haha två gamla bilder jag hittade på mobilen, fixar ny imorgon för känner mig som en död råtta just nu.

Your daily dose of inspiration!

Alla bilderna kommer från tumblr.

Grundskolan - check!

Vaknade alldeles nyss, hehe. Igår blev jag klar med precis allting i skolan så nu har jag tagit sommarlov, nästan iallafall.. Har balen med torsdag och skolavslutningen på fredag men annars så är jag ledig hela veckan, superskönt! Har förresten glömt och visa er min balklänning tror jag? Vet att några av er som läser min blogg är vän med mig på facebook och då har ni ju sett den, men sen finns det även läsare som jag inte är vän med så slänger upp bilden ändå :D
La upp bilder både med och utab blixt för det är väldigt svårt att fota paljetterna och ge dom rättvisa.
Vad tycker ni??






Jag som driver bloggen heter då Ronja Viktoria Rosenberg och är 17 år ung. Mitt största intresse är tvspel och datorspel, främst League of Legends. Men också hiphop, webbdesign, teckning och tatuering. Jag har hoppat av skolan och jobbar för tillfället extra i en matbutik undertiden jag försöker klura ut vad jag vill göra med mitt liv. I bloggen kommer ni få ta del av min vardag, få dom senaste låtarna inom svensk hiphop och förhoppningsvis bli inspirerade inom streetwear.

xoxo Ronja