Svar på tal!

Lovisa om Dagens inspirationsbild!:
fin blogg! :) men hur gör man en egen header eller vad det nu heter på blogg.se?

Svar; Tack så mycket! Det är helt omöjligt att säga exakt hur du ska göra en header. Dels för att den kan se ut precis hur som helst och dels för att det skulle bli väldigt mycket text. Så mitt tips är att du laddar ner photoshop eller något annat bildredigeringsprogram och provar dig fram, testa olika mönster, olika texter osv och se efter vad du själv tycker blir bra! Övning ger färdighet, glöm inte det ;) Photoshop är ingenting man lär sig på en dag, utan det tar tid!

Dagens inspirationsbild!

Dagens inspirationsbild är något jag nu mera lägger upp varje dag, har även skapat en egen kategori för just sånna bilder så det blir lättare att hitta och hålla ordning på allting :) Hoppas ni gillar det!

Om det är något speciellt som ni vill se i bloggen, så kommentera bara så ska jag försöka fixa det!

Bildens källa: Weheartit

New in //

Som sagt, blir aldrig less på nya kläder så klickade hem en ny kepa, awesome as hell! Blev helt kär i den så var bara tvungen, hehe!
Vad tycker ni?
Brukar du använda kepa?

Dagens inspirationsbild!

Bilden är lånad från Weheartit

Turn all the lights on *

Vill bara börja med att säga att min statistisk är skyhög just nu, det betyder massor. Så TACK alla som läser min blogg! Glöm inte att lägga till mig på bloglovin sen bara ;)


Idag har jag inte gjort något speciellt alls, vaknade vid 1-2 tiden nångång eftersom jag var och skjutsade folk inatt så somnade runt 7 tiden imorse. Vid 5 tiden åkte jag ner till mormor och morfar och lånade deras gård för att tvätta epan och slängde på sommardäcken. Det blev verkligen stor skillnad, till det bättre såklart! ;) Efter det åkte jag och handlade lite godis, dricka och sånt för att dra en mysig hemmakväll. Nästan ingen är hemma nu och dom som är hemma dricker, kul liv oh yes. Men snart kommer min fina hem som tur är!

Nu tänkte jag faktiskt ta och slå på en film, har laddat ner den nya american pie, reunion ni vet? Kommer säkert vara värdelös kvalité på den, men jag överlever nog. Får se om jag ens hinner se klart hela filmen innan jag somnar, var och skjutsade folk inatt vilket resulterade i att jag knappt fick någon sömn så är supertrött nu! Jaja, avrundar här så hörs vi imorgon. Godnatt alla fina :love:
Såhär fin blev stjärnan efter tvätten och med sommardäcken på! ;)

Godnatt från mig!

Gjorde en liten beställning!

Som rubriken säger så beställde jag lite kläder, igen! Tror aldrig att jag blir less på det, hehe. Tog storlek L på båda tröjorna så dom kommer vara hur stora och mysiga som helst :)

Instagram


Dagens inspirationsbild!


Sorry duuudes

..för dålig uppdatering! Har bara inte haft destomer blogglust under dom här dagarna och en hel del i skolan. Just nu sitter jag och är barnvakt åt min älskade bror Svante medans mamma är och hämtar pizza, mums! Dagens planer är inget speciellt, har så himla ont i magen, hate it! Därför har jag knappt varit i skolan idag, gick bara och gjorde nationella vilket var det allra viktigaste sen körde jag hem med finmercan och drog en välbehövlig powernap. Har nationella direkt efter lovet igen, dvs på onsdag, men det ska nog gå bra :) Igår fick jag tillbaka lite omdömen och sånt, alltså inga riktiga betyg utan bara hur jag ligger till just nu. Kan säga att jag blev riktigt nöjd, var bättre än jag trodde. Har höjt mig i ett flertal ämnen trots att jag knappt är i skolan och verkligen aldrig pluggar, haha sjukt!

Har inte destomer att säga just nu så avrundar här, vi hörs! Pusshej :love:
hahaha snygg bild

Kick out the epic motherf**ker

Hallå allihopa! Känns som att jag börjar varje inlägg så nu för tiden? Haha jaja, har knappt varit hemma under helgen så har inte haft tid till att blogga. Under den största delen av helgen har jag varit hos norskarna, som vanligt. Annars har jag bara tagit det lugnt och umgåtts med släkten. Var förbi mormor och morfar en lång stund idag, det är alltid lika mysigt. Man hinner inte mer än komma innanför dörren där så börjar dom mata en med allt möjligt gott, haha! Har ni också det så?

Har inte destomer att berätta om just nu så slänger in två låtar och en bild här under så ska jag gå och spela lite MW3 tills jag somnar. Enjoy!
Ny profilbild - check!

Duckface

Hoppade över middagen tillsammans med klassen då jag hade ganska hög feber tidigare idag, lyckades istället övertala mamma till att laga plättar åt mig. Och jag kan garantera att dom var 110% godare än vad thaimat hade varit, hehe! Efter middagen tog jag några alvedon så jag orkade ta epan till coop, med mig hade jag min lillebror. Köpte bara en dricka och lite annat som var nödvändigt för min filmkväll med me, myself and I. Har varit så sjukt rastlös hela dagen, men ändå har jag inte varit frisk nog till att hitta på något. Haha big problems! Resten av kvällen spenderades i min säng tillsammans med the love of my life, dvs mitt playstation 3, och det såg ut ungefär så här:
charmigt duckface, oh yes

Thai

Godmorgon alla! Eller morgon för mig iallafall, klev alldeles nyss upp från sängen. Jag har fortfarande ingen ork alls så har inte varit i skolan idag heller. Fick sms för ett tag sen att klassen ska ha någon middag på thai tillsammans ikväll, så ska slänga mig i duschen nu och försöka ta mig dit trots att jag inte känner mig helt frisk. Mycket mer än så kommer nog inte hända idag då jag känner att jag måste vila, orkar verkligen inte vara sjuk. Så jag har nyss skickat iväg mamma på konsum för att köpa lite godis åt mig (haha) och nu ska jag ta och sätta några filmer på nedladdning.

Men nu måste jag som sagt börja fixa mig, lägger kanske upp bilder lite senare på hur jag ser ut. Ifall jag inte är allt för sliten :) Vi hörs senare då :love:

Sjuk

Ååh, orkar inte!! Har lyckats dra på mig en magsjuka och dessutom feber på det hela. Är totalt orkeslös, skakar, fryser ena sekunden och svettas andra. Har heller inte kunnat äta på hela dagen så jag ligger och tänker på mat hela tiden, haha. Skulle egentligen ha gjort ett nationellt prov i engelska idag, men det missade jag ju. Så ska försöka samla ork att ta mig till skolan imorgon och isåfall göra provet då istället. Vill inte dra på mig en massa restuppgifter nu när det är så kort tid kvar av skolan. Trots att jag har sovit i princip hela dagen är jag supertrött, så nu ska jag gå tillbaka till sängen och spela lite MW3 tänkte jag. Skriver mer så fort jag är lite piggare, ni får ha det bäst så länge :love:

Satt och kollade igenom gamla bilder igår och hittade den här. Helt sjukt vad jag saknar mitt hår men mest av allt min piercing, måste absolut göra om den snart!!

Folk med hjärna kör bil med stjärna!

Hallå allihopa! Jag kom hem för ungefär 3 timmar sen, sedan dess har jag inte gjort speciellt mycket alls. Har fikat lite, det satt fint. Blev mammas supergoda muffins och en yoghurt med smak av jordgubb på det! Efteråt spelade jag lite MW3, har börjat spela det ganska ofta sen jag fick hem mitt ps3 hehe! Och därefter har jag bara kollat runt på facebook lite och tagit det lugnt. Något jag gör varje dag på facebook är att använda applikationen "spåkulan". Jag tycker faktiskt det är jätteintressant även om det inte är sant, haha! Det läskiga är att ibland så stämmer det in sjukt bra på just den dagen eller perioden. Som idag fick jag till svar att:

"Du ogillar någon som har kommit in i din bekantskapskrets. Saken är den att denna person har kommit för att du ska lära dig något viktigt om dig själv."

Det finns någon som jag träffade ganska nyligt, och den här personen håller på ta död på mig med sitt sätt, haha. Jag klarar inte av honom. He's just too much! Okey you get the point, right? Och då börjar jag givetvis tänka på det som står där, att jag ska lära mig något av det? Ja, möjligtvis att förbättra mitt tålamod. Jaja, nu ska jag sluta klaga och istället dra mig mot sängen för att slå på några avsnitt av Gossip girl innan jag somnar. Ska på Dundret med skolan imorgon, har alltså inga vanliga lektioner och dessutom en ganska kort dag, superskönt! Är så himla skoltrött nu så det finns inga ord för det. Dock är jag nog inte den enda som känner så, eller hur? Det är egentligen helt sjukt att det bara är åtta veckor kvar, sen är mina 9 år i grundskolan avklarade (!!) Nej nu tänkte jag avrunda här, så vi får höras imorgon helt enkelt. Slänger in lite bilder från idag här under:



Åkte ner till Mormor och Morfar och lånade deras gård till att polera fälgarna som suttit på min gamla epa, den gråa 740n. Dom blev sjukt fina efteråt, så nu ska dom säljas! Städade även insidan av min älskade merca, dock väldigt slarvigt. Ska vänta tills det blir lite varmare ute, då ska jag storstäda hela insidan och även spraya grillen svart. Lite småfix helt enkelt :)


Yesterday


Skjorta: Cubus
Väst: Har gjort den själv av en helt vanligt svart hoodie
Leggins: Lindex
Keps: New Era (Köpt på Sportamore)
Klocka: Item (Köpt på Mondo)
Skor: Skopunkten

VINNAREN

Ber om ursäkt för att inlägget kommer upp lite sent eftersom tävligen avslutades den 15/4. Men ah, bättre sent än aldrig ? :) Min dygnsrytm är helt fel, är vaken hela nätterna och sover hela dagarna typ. Har inte tid för något längre inlägg just nu då jag måste fixa mig inför skolan så skriver bara ut vinnaren så hörs vi lite senare idag när jag har kommit hem, har lite saker att berätta! :love:



Vinnaren blev då: Moa Svanhem
Grattis! Visste inte riktigt om du har någon blogg därför blev det ingen länk, men hör av mig senare idag :)

My love ♥


7 saker som ni kanske inte visste om mig!

Jag älskar "killsaker" så som hockey, tvspel, dataspel, bilar och actionfilmer!
Jag ska starta eget företag nu till sommaren då jag fyllt 16, håller redan på att planera inför det!
Det äckligaste och läskigaste som jag vet är insekter, haha!
Jag kan absolut inte spara, får jag pengar slösar jag alltid upp dom på en gång. Mestadels på kläder och godis.
Jag är född i Piteå men har bott i Luleå två gånger, i  Boden två gånger och på tvåsiffrigt antal ställen i Gällivare/Malmberget.
Jag tvivlar allt för ofta på mig själv.
Jag är målmedveten, vill jag ha något ser jag till att få det och vill jag klara av något kämpar jag tills jag klarar av det.

New things


Står en ny beeeebis på parkeringen, ohyes

Ååååååh, helt sjukt vad jag är glad idag! Började morgonen med att kliva upp just innan 10. Kollade lite tv, satt vid datan, fikade osv innan jag vid 12 tiden drog på gymmet. Hade dock inte tid att träna så länge idag så det blev bara ett 45 minuter långt benpass. Men tro mig, det känns ändå! Efter det stressade jag hem och duschade och sminkade mig lite innan mormor och morfar kom och plockade upp mig för att sedan åka vidare mot Kiruna. Väl framme i Kiruna gick vi på någon grill och åt, gick i lite affärer och sånt där innan vi mötte upp en kille för att kolla på en ny epa åt mig. Vi gjorde affär och åkte sedan på ytterligare några affärer innan vi styrde hemåt. Det blev en ganska lång hemresa eftersom jag körde epan i cirkus 40-50km/h och mormor och morfar följde efter för att se så att allting funkade som det skulle, haha söta! Kom hem för ungefär en halvtimme sen och jag är mer än trött just nu. Ligger i sängen i något slags zombie-mode och äter godis, haha. Tänkte visa bilder på min nya bebis imorgon, bilen alltså, då det är ljust ute så man ser allt lite bättre. Beställde ju även kläder igår som jag sa att jag skulle lägga upp bild på, det inlägget kommer snart. Ska bara klippa och klista ihop ett kollage på allting lite snabbt :)

Sen så fort jag gjort det klart ska jag slå på en film eller två och bara vila, kommer mest troligt somna på en gång. Så jag säger godnatt redan nu, sov så gott allihopa :love:
Bilden är några dagar gammal, men är alldeles för sliten för att synas på bild just nu. Hoppas ni förstår, haha! Bilder från idag kommer som sagt imorgon :)

æ vil bare dans med dæ, la hele verden se dæ!

Hallå! Jag lever, trots den dåliga uppdateringen. Har inte heller haft något speciellt att blogga om då jag inte gjort speciellt mycket på det här lovet, än så länge! Har lyckats vända på dygnet totalt, så somnar typ 7 på morgonen och vaknar 6 på kvällen. Inte helt okej! Hade tänkt gå på gymmet idag, så ställde 3 larm innan jag la mig igår. Men givetvis så vaknade jag inte av ett enda så ja.. hinner inte träna idag :( Ska istället kliva upp från sängen vars jag ligger nu och dra på mig mjukiskläder. Sen ska jag bara vänta på att mamma kommer hem så ska vi gå och sola, nice! Resten av kvällen kommer nog spenderas i min onepiece, nerbäddad i sängen framför en film eller två. Känner mig inte helt frisk så det är nog lika bra :( Har ni tips på bra filmer så skriv dom gärna i en kommentar!


Ska också fördriva tiden med att klicka hem lite nytt till garderoben hade jag tänkt. Vet dock inte vad, men lägger upp bilder lite senare ikväll om jag hittat något, så hörs vi då! Pusshej :love:


Tur att det bara är påsk en gång per år, annars hade jag ju rullat fram!



Lägger upp en fin låt också, en norsk! Den går på repeat här i mina högtalare, haha.


We♥It


Tävling #2

Ja, det var ett tag sen den förra tävlingen avslutades. Så jag tänkte starta en ny! Den här gången är det en supersnygg ear cuff från jfr.se som du kan vinna. Man behöver alltså INTE ha hål i örat för att kunna använda den här, bra va?!

Det enda du behöver göra för att vara med är att gilla bloggens egna facebook sida, och länk till den finns både i menyn till vänster och här:
www.facebook.com/RonjaRosenberg

Den 15/4 kommer en vinnare att slumpas av alla de som gillat sidan, lycka till!



Svar på tal!


Lina lindkvist
om I need that one thing, and you've got that one thing:

Vart har du köpt den jacka ? :)

Svar; Den har jag fått av min morfar, så jag vet tyvärr inte vars den är köpt. Men jag vet att det finns likadana på www.naturkompaniet.se, den är av märket fjällräven :)


W A N T


I need that one thing, and you've got that one thing

Har precis fixat mig så nu sitter jag bara och väntar på att få skjuts till norskarna för att ha den bästa kvällen någonsin, hoppas på det iallafall! Vi hörs antingen lite senare inatt eller imorgon, för jag kommer nog inte hem på bra många timmar :) Ha en bra kväll allihopa :love:

Så här ser jag ut:



Eeeeeeeey0

Godmorgon allihopa! Har nästan inte varit hemma något alls i helgen, därför uppdateringen blivit som den blivit. Har iallafall spenderat helgen i Norge, eller ja inte riktigt, men hos norskarna iallafall :) Kanske inte helt oväntat. Vi fördrev tiden med att bl.a. spela tvspel, se på film, spela dataspel och kolla hockey. Alltså helt perfekt!

Anyways, nu ska jag snart iväg till skolan. Hoppade första lektionen för jag har så sjukt ont i magen så jag vet inte vars jag ska ta vägen snart. Mår illa också, ifall någon ville veta, ehehe. Men ska som sagt försöka gå till skolan och vara där så länge som jag orkar. Känner att det kan behövas med tanke på att jag knappt var där förra veckan. Slänger in bilder på mina kläder sen eftersom kameran hade slut batteri nu, har även fått hem lite paket som jag tänkte visa er. Så jag ska gå och sätta kameran på laddning nu och sen bär det av till skolan. Ha en bra dag alla! :love:

Right nooow, jackan är min mammas gamla, love it!



haha alltid så seriös






Jag som driver bloggen heter då Ronja Viktoria Rosenberg och är 17 år ung. Mitt största intresse är tvspel och datorspel, främst League of Legends. Men också hiphop, webbdesign, teckning och tatuering. Jag har hoppat av skolan och jobbar för tillfället extra i en matbutik undertiden jag försöker klura ut vad jag vill göra med mitt liv. I bloggen kommer ni få ta del av min vardag, få dom senaste låtarna inom svensk hiphop och förhoppningsvis bli inspirerade inom streetwear.

xoxo Ronja