Frågestund

Avslutas när jag tycker jag har fått in nog många frågor, så fråga på nu!!
 
 

Sjuk, igen..

Herregud vad jag är less på att vara sjuk nu. Den här gången blev det magsjuka vilket betyder att jag inte kan äta något överhuvudtaget. Mina ben är som spaghetti och det är just så jag orkar ta mig upp från sängen för att gå på toa, dessutom skakar och fryser jag hela tiden. Kanske har feber också? Hur som helst så måste jag lyckas ta mig till coop ikväll för har nästan ingen mat kvar, hur det nu ska gå?! 
 
Dagarna går åt till att kolla Cartoon Network och sova, haha ytterst spännande jag vet. Förhoppningsvis så släpper magsjukan snart så jag kan äta igen. Känner också att jag faktiskt inte har tid att vara sjuk då jag redan missat alldeles för mycket skola under dom här två första veckorna, inte bra alls! Nu ska jag slå på en film, samla lite ork och sen försöka ta mig till coop och bara hoppas att benen inte sviker mig, uppdaterar mer senare. Ha det bäst så länge :love:
 
Mitt tidsfördriv, haha!

Svar på tal

Patricia
you are sticking false eyebrows to the head in the place of the ones real?
 
Svar; "To the head"? Trodde jag hade dom i ansiktet och nej verkligen inte haha. Det är mina egna som jag fyller i med två olika ögonbrynspennor. Dock gjorde jag dom lite tjockare på just dom bilderna för att det är kul å testa på nya saker :) Men som alltid, haters gonna hate!
 

Ny header!

Fixade lite småsaker på bloggen då jag inte riktigt var nöjd med hur den såg ut innan, nu är jag iallafall 110% nöjd med allting! Känns mycket roligare att blogga när allt ser ut som jag vill :) Fixade mig för ett litet tag sen, nu ska jag ta och laga någon middag. Sen blir det snabbstädning av lägenheten innan hjärtat kommer hit, ska bli så himla roligt att få träffa honom igen eftersom det var nästan en vecka sen sist. Har egentligen inte destomer att berätta just nu så slänger upp bilder på hur jag ser ut idag:
 

Home sweet home

Godmorgon alla! Nu är jag hemma i Luleå igen i min lägenhet, dvs nu kan jag blogga bättre. Kommer ju trots allt inte vara i Gällivare så ofta nå mer så jag ville passa på att träffa kompisar och familjen när jag var där och inte sitta framför datan. Ni förstår säkert :) Blev ingen skola för mig idag, sov så himla dåligt inatt och har väldigt ont i huvudet nu. Har verkligen ingen motivation till att ens kliva upp på morgonen under veckorna, hjälp mig?! Kommentera era bästa tips på hur ni hittar motivation till alla saker man måste göra, skulle vara grymt roligt att läsa. Kanske funkar för mig med, då vore det ju superbra! 
 
Ska iallafall fixa i ordning det sista i lägenheten idag, måste även handla. Så det får nog bli en städdag fram tills min fina kommer hit ikväll :)
 
Just nu: morgonfika :D

rrosenbeerg @ instagram

Halloj, vaknade redan vid 9 tiden idag klev dock inte upp fören strax efter 10. Är som sagt i Gällivare nu, är ensam hemma i lägenheten än så länge. Vid 4 tiden kommer min ena lillebror hit så ska vara barnvakt ett tag åt honom, efter det drar jag iväg till Yanka som fyllde år igår. Ska bli riktigt kul att träffa henne igen eftersom det var så pass längesen sist! :) Köpte en fin liten present åt henne igår då jag sprang på stan som tidsfördriv innan tåget gick, hehe. Lägger upp bild på den senare då jag inte vet om hon läser min blogg, för ser hon den blir det ju ingen överraskning. Ska alldeles snart ta och äta lunch och efter det hoppa i duschen. Har tyvärr lite dåligt med bilder just nu då jag inte tog med min dator hit, har bara lånat mammas just nu för att kunna uppdatera bloggen. Så därför fortsätter jag tjata om instagram, haha!
 
Ni hittar mig under; rrosenbeerg
Lägger upp bilder dagligen där, så följföljfölj!

Mot stan!

Ska som sagt springa på stan en snabb sväng och leta en födelsedagspresent åt Yanka sen hoppar jag på tåget. Har bara internet på mobilen och eftersom blogg.se appen inte funkar kan jag inte blogga fören jag är framme på eftermiddagen. Puss på er så länge!
 

Godmorgon!

Jag har alldeles nyss ätit frukost, blev ingen skola för jag hade sjukt ont i magen imorse och vaknade så sent så hade fått springa till skolan isåfall. Ingen bra kombination! Nu ska jag packa lite smått och sen springa på stan en sväng och köpa något fint åt Yanka som fyller år idag, om du läser det här grattis! Sen klockan 14.55 tar jag tåget till Gällivare, är väl framme vid 5 tiden nångång skulle jag tro. Känns som att jag varit borta därifrån i flera månader även fast det bara gått en vecka, haha sjukt.. Aja, slänger upp bilder på dagens outfit om ett tag so stay tuned!
 
Ps. Följ mig gärna på instagram: rrosenbeerg
Där lägger jag upp bilder dagligen!
 
Vinterjackan som jag beställde för ett tag sen, Nike 6.0 kampai jacket.. nöjd tjej!
 
 

I'm alive!

Jo jag lever! Händer bara lite mycket just nu som gör att jag inte har destomer tid för datorn. Idag var första riktiga skoldagen, var faktiskt riktigt kul! Dom flesta eftermiddagarna/kvällarna har spenderats men den bästa som tyvärr inte är kvar i stan nu. Igår på kvällen var jag även ute med lite luleåbor, fint att lära känna folk! Imorgon är det fredag så direkt efter skolan hoppar jag på tåget och åker hem till Gällivare under helgen. Vet egentligen inte vad jag ska kalla för hem, har ju trots allt två nu. Hur som helst så ska det bli riktigt kul att träffa fina vänner där borta, saknat världens bästa Johanna galet mycket! Trots att jag ser fram emot detta så känns det som att helgen kommer gå sjukt segt eftersom min fina kommer tillbaka till Luleå först på söndag, längtar!! Nu ska jag ta och fixa ihop någon middag sen får jag se vad som händer, tror inte det blir att göra destomer faktiskt. Ska nog bara slå på en film och packa lite smått till imorgon, är helt slut efter första skolveckan haha! Ha det bäst så länge :love:
 
myskläder - check!

Du är nog lite för bra för att vara sann

Helloooow Estland, idag var som sagt första skoldagen här i Luleå. Vi hade inga vanliga lektioner utan det var mest bara information och en rundtur på skolan. Imorgon är det inte heller några lektioner utan vi skulle göra nå gruppövningar för att lära känna 1orna på skolan, kan nog bli kul om man hamnar med rätt folk i gruppen. Slutade redan vid 1 tiden idag, gick hem och fixade mig lite snabbt innan världens finaste kom förbi. Lycklig! Han åkte för ett tag sen och efter det har jag hunnit laga mat, kollat lite tv och även diskat. Tråkigt men det måste ju göras nångång.. Nu ska jag fortsätta vara duktig och gå å boka en tid i tvättstugan, haha hoff vad jag låter gammal. Bloggar senare när jag har något roligare att berätta om, puss på er! :love:
 

Flyttat!

Hallå allihopa, i fredags flyttade jag som sagt till luleå. Hade fullt upp med att packa och bära grejer hela dagen så hann absolut inte blogga. Sen gick mammas bil sönder efter vägen så mormor och morfar var tvungen att skjuta oss med släpet till Luleå, haha värsta resan någonsin. Men nu är jag här iallafall! Mamma och mina bröder åkte hem tidigare idag, dom har varit här och hjälpt mig fixa i lägenheten hela helgen. Än är det lite rörigt här men det börjar ordna upp sig iallafall! :) Imorgon börjar skolan, är väl inte allt för taggad.. men ah, what to do?
 
En fin åkte nyss härifrån och jag är gladare än på länge, feels great! Börjar 11 imorgon, har bara upprop så blir nog inte borta så länge. Efter skolan måste jag på stan en sväng och leta någon lite present åt en kompis som fyllt år, sen blir det att umgås med några föredetta jokkmokksbor som nu flyttat hit, blir nog riktigt bra! Nu ska jag hämta något gott från köket och sen spela lite wow, hehe. Godnatt alla :love:
 
Förresten, fick med mig en iphone 4s hem i fredags, tänkte mobilblogga men appen funkar inte att logga in på. Såg att det var fler som hade samma problem, dåligt där blogg.se!! Fixa det så är appen säkert superbra, skulle vara så mycket enklare att kunna mobilblogga ibland också.

Ny bloggdesign!

Vad tycker ni??
 

Stressad!

Hallå! Vet att uppdateringen inte legat på topp dom senaste dagarna, men jag har som sagt varit sjuk. Har haft feber 4 dagar i rad, men nu börjar den släppa som tur är men halsen är fortfarande lite uppsvullen och blå på ena sidan. Även fast jag är sjuk har jag massvis med saker jag måste göra. På fredag flyttar jag och har ännu inte börjat packa någonting alls?! Förstår inte varför jag alltid väntar med allt till sista minuten, lär mig aldrig att det bara blir problem då.. Så nu måste jag lägga den mesta tiden på packningen, därför får bloggen lida lite. Har även ett flertal bloggdesigner att göra, men även dom får vänta. Ber om ursäkt för detta men just nu är flytten och hur jag mår viktigare. Ska fortsätta packa nu, men har jag tid dyker ett videoinlägg upp ikväll eftersom dom går fortare att göra än en text. Pusshej :love:
 
Just nu!

New in

Fick hem ett paket från Ridestore idag, är väldigt nöjd med allting! Det innehöll 2 kepsar, en vinterjacka och 2 t-shirtar. Visar er bättre bilder imorgon, tills dess får en instagram bild duga. Har förresten fått tillbaka min älskade Lg optimus 3D från reparationen idag, så glad över det! Jaja, nu ska jag slänga mig i sängen och kolla filmen "The dictator" som verkar super rolig, det är skaparna av "Borat" som gjort den så får hoppas denna är lika rolig. Säger godnatt redan nu så hörs vi imorgon :love:
 
Följ mig gärna på instagram: rrosenbeerg

Jag älskar dig!

 

Godmorgon allihopa!

Vaknade för en liten stund sen, eller blev väckt* kanske jag ska skriva. Båda min bröder är här nu, ska vara barnvakt till klockan 7 och därefter blir det akuten. Hela högra sidan av min hals är helt uppsvullen och öm, gör ont så fort jag rör på huvudet. Har ingen aning om varför det är så här, så lika bra att kolla upp det! Känner mig inte helt frisk annars heller, hade feber igår och lite idag. Men förhoppningsvis är det inget allvarligt iallafall :)
 
Ni som läst min blogg ett tag vet hur rädd jag är för sjukhus, haha finns nästan inget värre! Är verkligen inte taggad på att behöva åka dit. Aja, ska ta och äta något och hämta en alvedon så blir det kanske lite bättre om jag har tur. Vi hörs senare, ha det bäst så länge! :love:
 

Angående bloggdesigner

En av de vanligaste frågorna jag får är om jag gör bloggdesigner åt andra.
- Svaret är ja, men dom kostar 50kr att beställa.
 
Inget speciellt högt pris tycker jag då jag lägger ner runt 3 timmar på varje design, då är kodningen inräknad i tiden. Klart jag vill hjälpa folk gratis men tiden räcker inte till. Därför har jag varit tvungen att sätta ett pris på mitt arbete, ett ganska bra sådant, för att minska beställningarna lite. Det är jätteroligt att se att folk fortfarande är intresserade! Har även fått super snälla kommentarer tillbaka från dom jag sålt designer åt, TACK så mycket! Det värmer verkligen :)
 
Är du intresserad så hittar du min mail på bilden här under, eller skriv på facebook!
 

Fall down seven times, stand up eight


Goodbye my lover, goodbye my friend!

Hallå allihopa! Kom alldeles nyss hem från Flottkalaset i Tjautjas (stavning?) vilket kan vara det mest värdelösa jag gjort på länge, tyvärr. Var med fint folk iallafall som räddade kvällen lite, trots att det inte blev så länge. Tidigare idag sålde jag min stjärna, dvs min epa. Kalla mig töntig men jag kommer faktiskt sakna henne, haha! Hade jag fått bestämma hade jag inte sålt henne på bra länge, men kändes onödigt att ha den ståendes då jag flyttat och inte kan ta med den. Men vi fick några fina månader iallafall. Har egentligen inte destomer att berätta om nu, imorgon ska jag försöka ta mig upp någorlunda tidigt och hitta på något. Det är ju trots allt inte så länge kvar av sommarlovet för mig, börjar en vecka tidigare än dom gör här hemma i Gällivare. Känns väl lite smått drygt men hoppas på längre höstlov eller liknande! Aja, ska slå på en film eller två sen försöka sova. Godnatt alla :love:
 
Goodbye my lover.
Goodbye my friend.
You have been the one.
You have been the one for me. 
Haha!

Haha pinsamt?

Haha vad får någon ut av att kommentera min blogg flera gånger, fast med olika "namn"? Ganska uppenbart att det är samma person. Säger bara en sak, pinsamt! För jag ser alla ip adresser på dom som kommenterar bloggen. Man får dock inte skriva ut hela ip adressena därav censuren på bilden här under, men tror alla ser att det är samma nummer. Vill du något så skriv ditt riktiga namn nästa gång! :)
 

Svar på tal - min lägenhet

Anonym
Har du en stor lägenhet i luleå? :)
 
Svar; Det är en 1a på 30 kvadrat, räcker bra åt mig! :) Kan lägga upp bilder på den senare när jag fått in alla saker och fått ordning på allting vilket blir ungefär när skolan börjar, 20e augusti.
 
Just nu ser det ut så här direkt man kommer in genom dörren, fast man ser inte så bra på bilden. Längre in finns köksbordet och ett eget litet rum där köket är. Och toan är till vänster på bilden. Men som sagt, fixar bättre bilder senare när jag fått in alla möbler osv! Ska även byta till en större säng, blir skönt!

Inspiration!


Nytt från Ridestore/Junkyard/Stadium

Tog och klickade hem lite grejer nyss, blev från tre olika hemsidor så ides inte skriva vars varje sak kommer ifrån. Men är det något ni undrar så fråga!
 
NÖJD!

Outfits från helgen som varit!


I'm back!

Väldigt längesen jag bloggade, det beror som sagt på att jag varit i Luleå sen i onsdags och har inget internet i lägenheten ännu. Tänkte blogga innan jag åkte men det blev väldigt stressigt med tåget och allt så hade jag bloggat hade jag missat det, tyvärr! Men nu kommer uppdateringen vara som vanligt igen :) Stannar i Gällivare i lite mer än en vecka, åker ner 17onde augusti igen. Då blir det även en liten resa till Haparanda för att gå på Ikea, behöver lite småsaker så som gardiner, ett nytt skrivbord m.m! Måste dock erkänna att det är ganska så skönt att vara hemma hos mamma igen, haha här behöver jag knappt göra någonting alls själv. Har nog blivit lite för bekväm av mig under åren! Tänkte berätta lite kort om helgen också:
 
Onsdag orkade jag inte göra något alls då jag kom fram till Luleå på kvällen så packade bara upp mina saker, gick och köpte godis och hade myskväll.
 
Torsdag drog jag ut och träffade Kevin, Tess och Jesper. Vi träffade även en massa andra men jag kände absolut ingen av dom, kommer inte ihåg vad alla hette ens haha! Vi gjorde absolut inget speciellt, ganska tråkig dag faktiskt..
 
Fredag blev det partyyyy hemma hos mig, eller ja.. förfest iallafall. Vi var inte så jättemånga där, ganska skönt ändå. Vi spelade "Jag har aldrig" och bara umgicks. Sen vid 10 tiden drog vi in på området och kollade Lillasyster och nå fler. 
 
Lördag blev den absolut bästa dagen under helgen, även då blev det fest dock inte hos mig. Hamnade ensam hemma hos Anton med massa luleåbor, kände ingen alls där haha! Men lärde ju känna folk om inte annat :) Även där spelade vi "Jag har aldrig" och det blev nog lite för mycket för mig minst sagt.. Inne på området träffade jag massvis med folk, bl.a Ellinor och Matilda som jag spenderade resten av kvällen med. Vi åkte karusell, kollade Kapten röd, Dead by april och hade det bara väldigt bra helt enkelt!
 
Bilder från lördagen innan jag drog ut!






Jag som driver bloggen heter då Ronja Viktoria Rosenberg och är 17 år ung. Mitt största intresse är tvspel och datorspel, främst League of Legends. Men också hiphop, webbdesign, teckning och tatuering. Jag har hoppat av skolan och jobbar för tillfället extra i en matbutik undertiden jag försöker klura ut vad jag vill göra med mitt liv. I bloggen kommer ni få ta del av min vardag, få dom senaste låtarna inom svensk hiphop och förhoppningsvis bli inspirerade inom streetwear.

xoxo Ronja