ÄNTLIGEN!

Åh jag är så lycklig nu!! Kolla vad jag beställde nyss, wiiiie den är så fin! Klickade även hem lite kläder som vanligt hehe, men tänkte inte visa er bilder på dom fören jag har fått hem paketet, lite hemligheter måste jag ju ha ändå! ;)

#Fuckin'happiestgirlintheworldrightnow yeah

Heyheyhey

Har inte bloggat så mycket som jag velat dom sista dagarna. Bara idag har jag haft 3 prov, lämnat in 2 skrivuppgifter och haft redovisning vilket förklarar ganska mycket. Nu har jag bara ett prov imorgon sen tar jag mitt efterlängtade sommarlov, ska bli sjuukt skönt! Eller ja, nästan iallafall.. har bal på torsdag och avslutning på fredag nästa vecka men är ledig resten av veckan så. Nu ska jag fortsätta läsa igenom mina papper om hur en motor funkar, haha inte min starka sida om jag säger så. Uppdaterar mer sen så fort jag är klar, puss på er <3
Love ya! :love:

Brb school

Måste sticka till skolan, börjar om 10 min. Men tänkte bara visa er hur jag ser ut idag, hihi.

I'm all yours


Svar på tal!

Anonym om Måndag 28/5:
Åker du ännu till norskarna och umgås?

Svar; Nej det gör jag inte, längesen jag var där sist. Kommentera gärna med namn nästa gång :)

dite om Sick and tired:
hoppas du haft en toppen dag :D
superfin blogg iaf, gjort designen själv? :)

Svar; Detsamma hörrudu! :)
Tack så mycket, ja jag gör alla mina designer själv. (:

Sick and tired

Fortfarande lite sjuk och totalt orkeslös, jag försöker göra saker på dagarna men det går liksom inte.. Vet inte varför det är så här helt ärligt men jag börjar bli väldigt less på att vara i zombie-mode hela dagarna. Nu ska jag göra bort några skrivuppgifter i biologi och sen blir det att bara kolla en film eller två. Inte så värst spännande kanske men har som sagt ingen ork så ska bara försöka göra bort det viktigaste. Det är ju trots allt bara 3 riktiga skoldagar kvar nu, wiie!


Just nuuu

Svar på tal!


Meli om Look of today:
1.Kan inte du göra mer videoinlägg! 2.Kan du inte visa oss när du sminkar dej, inte visa bara sminket utan visa NÄR du sminkar dej! Plzzz.. Skulle vara schyst! Kram Meli :D Gillar din blogg Btw

Svar; Tack så mycket! Som jag redan sagt förut, sminkvideos är inte min grej riktigt. Därför jag bara visade produkterna :) Så tror tyvärr inte att det kommer bli någon video när jag sminkar mig, hehe.


Heidi om Dope:
grym blogg hördu! :) och så läste jag din presentation i din profil, så grymt skön attityd! :D

Svar; Åh tack så sjukt mycket! Din kommentar gjorde min dag :)
Tove om Sjuuuuuk:
Cool keps!

Svar; Tack så mycket!
Vad snyggt det blev! Gillade den förra med regnbågen och din keps är jättesnygg, men den nya var tuff! Gillar spegelbilden i glasögon där. Istället för kameran så är det palmer, snyggt! :)

Svar; Tack så himla mycket! Sånna här kommentarer är jätte roliga att läsa när dom är lite längre. Super kul att du gillar min blogg :)

Måndag 28/5

Hallå allihopa! Idag slutade jag skolan ganska så tidigt faktiskt, klockan 11. Något som uppskattade en hel del av mig, hehe. Planen var att åka hem och plugga efter det eftersom jag har lite för mycket att göra den här veckan men ah.. det gick väl som det gick med det. Slutade med att jag skjutsade runt min lillebror lite, fixade lite grejer i epan och avslutade kvällen med att vara barnvakt snäll om jag är. Efter det har jag bara legat och halvsovit på soffan och kollat big brother, helt okej alltså! Nu ska jag slänga på någon film sen blir det en dejt med John Blund, därför hörs vi nog inte fören imorgon. Puss på er, ha en bra natt alla! :love:
Sen var det ju det hära med att vara seriös på bilder också, något jag inte är så bra på hehehe.

Inspiration!


Bilderna kommer från weheartit.

Ny bloggdesign - before and after!


Hallå från en stressad Ronja!

Har så himla mycket att göra nu så det är inte sant, 6 inlämningsuppgifter, 2 prov och 2 redovisningar på SISTA vanliga skolveckan. Hatar att skolan jag går på nästan alltid gör så, dvs sätter alla uppgifter i alla ämnen samtidigt. Ska bli gode skönt att flytta säger jag bara, ny stad, ny skola och nytt folk.. Underbart!

Men men, bara se glad ut och jobba på. Känns verkligen som jag tagit tag i skolan nu dom sista veckorna, har höjt mig i ett flertal ämnen. Däribland matte vilket är det ämne jag är mest stolt över. Matte är det ämne jag tycker är svårast, därför blev jag överlycklig när jag höjde mig från g till vg. Fick lite beröm för att jag jobbade så bra på lektionerna också, kändes superbra verkligen. Älskar när folk ser att man verkligen vill något! Nej nu ska jag fortsätta jobba, ska försöka hinna med lite inspirationsinlägg senare också så stay tuned! ;)

Klickade hem lite nytt!

Beställde som sagt lite nya kläder som jag lovade att visa bild på, och här är dom:

New New New!

Var ju som sagt hos frisören igår, här nedan ser ni resultatet! Blev ingen ändrad frisyr eller så utan klippte bara bort det som var slitet :) Blev riktigt nöjd! Dessutom hämtade jag ut ett paket som hade kommit och i det fanns ett nytt halsband gjort i krossade snäckskal. Även det kan ni se på bilderna här nedanför, dock syns det inte så bra så visar er bättre bilder imorgon tänkte jag. Har alldeles nyss klickat hem lite nya kläder också, hehe blev en massa nytt nu. Slänger upp bilder på vad jag beställde alldeles snart så vi får höras alldeles snart igen, puss på er sålänge! :love:

Sminkvideo - Efter förfrågan

Sminkvideos är inte min grej, haha! Men eftersom några har frågat så snällt så tog jag mig tid och gjorde en video :)


Har ni fler önskemål om vad ni vill se i mina inlägg är det bara att droppa en kommentar så ska jag absolut försöka fixa det!


Chatroulette

haha sitter och fular mig på chatroulette, så här kan det se ut:

Har pringles i munnen på sista bilden, haha!

Look of today


Laserbeam

BIG LOVE!

Sorry dudes!

Har så himla mycket att göra just nu, har som ni vet varit borta väldigt mycket från skolan så nu har det gått så långt så det blivit bokat möten och liknande med skolan. Har väl förstått allvaret lite mer nu kanske för dom senaste tre dagarna har jag varit i skolan varje dag och pluggat mer än jag gjort på totalt flera veckor. Helt sjukt stolt över mig själv faktiskt. Kan ju säga att det känns betydligt mycket bättre nu i efterhand också.
Har alltså inte gjort destomer än att gå till skolan, plugga och sen sova. Men just nu är alla inlämningsuppgifter klara och ivägskickade så tänkte belöna mig själv med en burk pringles, en kall cola och big brother. Herregud, har inte ens hunnit se big brother den här veckan och då är det illa ska jag säga, haha! Tänkte bara säga att jag lever och förklara min situation för er, nu är det inte många skoldagar kvar och inte så värst mycke arbeten heller så ska absolut försöka ta  mig tid till bloggen. Men tar skolan i första hand nu, vill ha hyffsade slutbetyg i alla ämnen vilket ni förhoppningsvis förstår. Puss på er! :love:
Bilder från igår, ser så himla trött ut :( Vill bli frisk, NU

I'm alive!

Ja jag lever, halvt iallafall. Mår fortfarande inte bra alls men släpade mig till skolan idag iallafall eftersom jag är så illa tvungen. Nu har jag gjort bort dom flesta restuppgifter jag hade, känns mer än bra! Ett nationella kvar att göra imorgon, men sen är jag ikapp. Har tappat en del då jag varit borta lite för mycket senaste månaderna, är så himla skolless!! Tur att det snart är sommarlov iallafall, nästan så jag börjat räkna ner dagarna :) Har dessutom bokat tid hos frisören, på fredag gäller det! Sen så fort jag klippt mig ska jag färga håret också som jag tänkt göra hur länge som helst nu. Har varit och köpt färg men tänkte inte visa er vad det blir för något fören det är klart :D Nu taggar vi balen och skolavslutningen alla!

Slänger upp bilder på vad jag hade på mig idag eftersom det är några som velat se mer av sånt. Hope u like it!
Inge smink runt ögonen och fortfarande sjuk, ser sådär lagomt pigg ut ja..

Inspiration!

Eftersom jag fortfarande känner mig dålig blir det mest inspiration, musik och svar på kommentarer just nu. Men det kan ju vara minst lika kul, älskar känslan då man hittar en ny favoritlåt eller en riktigt fin bild :) Sitter och kikar runt på både weheartit och tumblr nu, så tänkte slänga upp några av dom bästa bilderna och animationerna som jag hittade. BIG LOVE


Still sick

Jag är fortfarande sjuk och febrig så jag hoppas ni förstår att jag inte orkat sitta vid datan så mycket nu. Ligger mest i sängen hela dagarna och kollar antingen tv eller film. Fast har blivit lite bättre nu iallafall så ska försöka få igång uppdateringen imorgon, har lite kommentarer att svara på och kommer kanske lägga upp dagens outfit ifall jag är någorlunda pigg då. Har inte känts så kul att lägga upp det då jag gått runt i reklam t-shirtar, mjukisar och tofflor dom senaste dagarna. Dessutom med ett osminkat ansikte och håret i en boll på huvudet, haha känner mig så vacker så. Men men, what to do? Nu ska jag slå igång ett avsnitt av big brother och sen blir det en dejt med john blund för min del. Imorgon kör vi igång som vanligt igen då, hoppas ni är lika taggad som jag! ;)

Någon frågade om kläderna från förra fredagen, skriver vars dom kommer ifrån här nere:
Chinos - h&m
Huvtröja - Bikbok
Väst - h&m

Don't hate it, Love it

Hey you.
Stop being unhappy with yourself.

You are perfect, stop wishing you looked like someone else or wishing people liked you as much as they like someone else.
Stop trying to get attention from those who hurt you, stop hating your body, your face, your personality, your quirks, love them.

Without those things you wouldn’t be you, and why would you want to be anyone else? Be confident with who you are.
Smile. It will draw people in. If anyone hates on you because you are happy with yourself then you stick your middle finger up in the air and say ”screw you”

 

My happiness will not depend on others anymore. I am happy because I love who I am, I love my flaws, I love my imperfections, they make me me, and ”me” is not perfect, but ”me” is pretty amazing!

Tumblr_m1k1g0dlja1rszpl4o1_500_large

Tumblr_m0c548v6rj1qj4ngjo1_500_large

Tumblr_m3dzxbu7c71rswuxxo1_500_large

Bilderna kommer från weheartit!


Dope

Hanna
Vilka är dina favoritmärken på kläder, om du nu har några? :) Älskar din blogg, kram!

Svar; Mitt absoluta favoritmärke just nu måste vara Dope! Alla deras kläder är verkligen galet snygga. Andra favoriter är Sweet, Humör, Galagowear, Eivy och Urban classics.

Slänger upp lite bilder på Dope kläder som jag lånade från Ridestore.se. Enjoy!



Svar från frågestunden!

Har ni fler frågor förrutom dom jag svarade på nedan så är det bara att ni skriver en kommentar så kommer jag att svara på dom iallafall! :)

Vicoo
Du har sjukt skön stil! =D

Svar; tack så mycket! :D
Anonym
Gillar du justin bieber?

Svar; Jag varken gillar eller ogillar honom. Musiken han gör är inte min smak men han ändå inget emot honom :)


Petra
Är du kär i någon? vem?

Svar; Nej det är jag inte :)


Malin Oskarsson
Brukar du kolla på big brother, isf vem tycker du ska vinna?
Hur mycket har du i statistik dagligen?
Vad tycker du om min blogg? :)

Svar; Ja det brukar jag, jag tycker att Annica eller Amandus ska vinna!
Har mellan 300-400 läsare dagligen.
Jag tycker din blogg är jättefin också, läser tyvärr inte den annars men det jag läste nu verkade då bra :)


Erica
Vad använder du för smink?
Hade varit kul om du nångång kunde tex göra ett videoinlägg på hur du sminkar dig :)

Svar; Till vardags använder jag foundation, concealer, puder, mascara, fyller i ögonbrynen med en ögonbrynspenna och ibland använder jag lite eyeliner men inte ofta alls :) När jag har blivit frisk så kan jag göra en video där jag visar vilka märken jag använder och sånt.


Amanda
Lägg ut dagens outfit oftare. Gör en kategori med de å lägg ut, du har grym stil så :D <3

Svar; Det här skrev jag i ett inlägg tidigare att jag ska göra, men tänkte att jag svarar på den här också. Tack så mycket!!


Mysan
Glöm aldrig att du är unik och underbar precis som du är! ;) STOR kram! <3

Svar; Tack så mycket! Blir så glad av sånna här människor :) Stor kram på dig också!


Anonym
Du har en jätte bra blogg :) hur får du den så bra? några tips?

Svar; Tack så mycket, vad roligt att du gillar den! :) Hur jag får den så bra vet jag faktiskt inte, hehe. Men skriv om det du själv känner för, kör blandade inlägg tex vardagliga inlägg, inspiration, videoinlägg, frågestunder osv! För då finns det mycket nytt att läsa om varje dag. Sen kan jag tycka att utséendet är ganska viktigt för att man som läsare ska stanna på en blogg, så satsa på en fin och rolig bloggdesign. Och glöm inte att en bra uppdatering är viktigt, lycka till!


:) om Kick out the epic motherf**ker:
var har du köpt tröjan? :D

Svar; Har köpt den på h&m för längesen, tror inte det finns kvar där tyvärr :/


Sjuuuuuk

Har blivit sjuk, därför uppdateringen inte har legat på topp varken igår eller idag. Gick hem från skolan igår för att jag kände mig orkeslös och hade ont i halsen och huvudet. Sen på kvällen blev det ännu värre, fick hög feber också så har sovit i nästan 20 timmar. Hinner inte mer än vakna i kanske 10min innan jag sover igen, helt sjukt. Har nyss klivit upp från sängen och fikat och tagit alvedon så nu känner jag mig lite piggare, iallafall för stunden. Fick hem ett brev om att mitt paket med min balklänning i har kommit, mamma åkte precis iväg och hämtade det. Plötsligt blev min dag lite bättre! Hehe :) Nu ska jag slå på nån film och lägga mig å vila igen, så vi hörs antingen lite senare idag eller imorgon. Det beror helt enkelt på hur jag mår. Men ni får ha det bäst så länge! :love:
Eftersom jag är sjuk så slänger jag bara upp nå bilder från förra veckan, tror dom är från fredagen :)

Look-a-likes?

Har fått super många kommentarer om att ni gillar min stil, tack så mycket! Det är jätteroligt att höra :) Jag blir så glad. Det var även någon som tyckte att jag borde lägga upp dagens outfit oftare och i en egen kategori, det ska jag absolut göra.
Sen fick jag en lite rolig kommentar faktiskt, om att jag skulle vara lik Camilla Jacobsen, ni vet BB-Camilla? Kan inte riktigt hålla med om det men jag lägger upp en bild så får ni själva jämföra.
Vad tycker ni, är vi lik varandra?
Om inte, finns det någon annan jag är lik?

Inspiration!


Kör igång en frågestund!

Har fått en massa nya läsare, och ni undrar säkert en massa om mig? Så därför kör jag igång en frågestund. Den avslutas när jag har fått nog många frågor, så fråga på nu! Svarar helt ärligt på allt så länge det inte är alldeles för privat.

Svar på tal!

En intresserad människa om Godmorgon allihopa!:
Så du håller på Bruins? Vilka är dina favoriter? Själv gillar jag centerforwardsen Peverley och Seguin, men annars är jag mer av ett Rangers-fan.
Svar; Haha nej jag håller inte på Bruins. Tog bara den kepsen jag tyckte var snyggast :)

Emelie om Då var vi här igen..:
Gillar din stil! ;) <3
Svar; Åh tack så mycket! :) Blir så glad av sånna här kommentarer.

:ppPpp om Videoinlägg!:
snygg tjej
Svar; Haha tack! Kommentera gärna med namn nästa gång ;)

Då var vi här igen..

jainaba om Videoinlägg!:
haha vadå it's all about Swag? haha du har inte swag bara för att du har keps på dig :S läs på :)
please .

Svar; Då var vi här igen. Elaka kommentarer, vad skrev jag två inlägg ner om det? Jo jag skrev så enkelt som "Som det står i headern också, "den här bloggen är garanterat fri från elakheter" så här ska vi vara snälla med varandra!" Men lyssnade ni? NEJ. Eller ja, iallafall inte den här tjejen. Jag är mycket väl medveten om vad ordet "swag" betyder, har aldrig påstått att jag har det för att jag har keps på mig? så hahah please på dig också. Kepan har jag på mig för jag tycker det är snyggt, detsamma gäller mina oversize kläder.

Gillar ni inte det jag skriver så dra bara härifrån och spara eran tid istället för att slänga iväg elaka, totalt onödiga kommentarer. Puss!


Godmorgon!

Klev upp från sängen för lite drygt en timme sen, är så himla trött nu så det finns inte. Somnade runt 5-6 tiden igår, inte helt okej. Men men, ska snart hoppa i duschen innan mamma kommer hem med grillmat åt mig, mums! Sen har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska göra, funderar starkt på att springa på affären och köpa hårfärg och exprimentera lite med mitt hår för jag är så himla less på det. Men får se hur jag gör :) Något jag tycker är galet snyggt är dip dyed hair, alltså när topparna är i någon fin färg. Så jag kanske kör på något sånt? Jaja, nu ska jag kolla tv ett tag sen fixa mig så vi hörs lite senare. Pusshej :love:

Bitch please..

Anonyma kommentarer, really? BITCH PLEASE. Känner du att du har något elakt att säga och absolut måste skriva det så kan du väl åtminstone stå för det och skriva ditt namn, så svårt är det väl inte? Om du däremot inte kan stå för det du skriver tycker jag du bara ska skita i att ens yttra dig, det blir bäst så. Varför? Jo för vad får du ut av att ens försöka trycka ner någon annan? Och vad har du för rätt alls att klaga på mig om du själv inte ens vågar berätta vem du är?

Nej sluta nu, annars skaffar jag likadant kommentarssystem som Kissie har dvs att man måste vara inloggad på facebook för att kunna kommentera. Som det står i headern också, "den här bloggen är garanterat fri från elakheter" så här ska vi vara snälla med varandra! Jag vet att jag har hur många snälla läsare som helst eftersom 80% av kommentarerna jag får är positiva, fortsätt så! Det vinner vi alla på :) PEACE

Green pants //

Paketet jag hämtade ut idag innehöll alltså ett par gröna chinos, likadana som mina beiga som jag är totalt nerkärad i. Så vad passade då bättre än att köpa fler färger? :D

Har ingen helbild och nu är det för mörkt för att få bra bilder, men här ser ni färgen och så på dom:
haha charmerande duckface, ohyes

Länkbyten

ps. Om fler vill göra länkbyte så hör av er!!


Supersöt tjej, tycker ni alla kan besöka hennes blogg!
http://catchingclouds.blogg.se/
BESÖK BESÖK BESÖK! :D
http://www.jacquelinesb.devote.se/
En kram leder till en puss, En puss leder till en kyss, En kyss leder till hångel, Hångel leder till sex, Så vågar du krama mig då haha? 
Ni borde också kolla in den här tjejens blogg :)
http://www.nattstad.se/Sharklady

TACK alla!!

Det första jag möts av när jag loggar in är en helt GALEN statistik och massvis med nya kommentarer. Sen kollade jag bloglovin, and guess what? Flera nya prenumeranter bara IGÅR. Det här är helt sjukt, men åh så kul att ni gillar min blogg och det jag gör. Kärlek till er läsare, ni är bäst! :love:

Kom precis hem från skolan och nu ska jag ut igen. Ska fixa fotot till mitt körkort och hämta ut paket, vad tror ni det kan vara? ;) Visar er så fort jag kommit hem igen! Hinner inte skriva mer nu för har jätte bråttom, pusshej!
Bilder från igår!

Videoinlägg!

HAHAHAHAHAH stillbilden <3

 


Länkbyten


Ps. Om det är fler som vill göra länkbyten så är det bara att höra av er!

Super söt tjej med en blogg som absolut är värd att läsa! Besök besök besök :D
Ni hittar hennes blogg här; Somethiingforyou
Sen en riktigt snygg tjej som heter Nellie, tycker absolut att ni ska besöka hennes blogg också för även den är riktigt bra :)
Ni hittar henne här: Nels

Music

Någon frågade mig vad jag lyssnar på, så därför tänkte jag lägga upp de låtar som går mest på repeat just nu!

Godmorgon allihopa!

Hoppas ni har sovit gott, det har jag! Lite för gott kanske med tanke på att jag vaknade nu och missade hela skoldagen? 

Dagen kommer iallafall fördrivas med att göra bort några skolarbeten, hämta hem epan, städa rummet ifall jag hinner.. egentligen orkar* haha! Har inte så mycket mer att berätta just nu, sitter här halvt i sömnen fortfarande och skriver så uppdaterar mer senare när jag piggnat till lite :) Ha det bäst så länge!

Brb school

Hinner inte lägga upp nå bättre bilder just nu, men ni ser ju vad jag har på mig iallafall :) Nu ska jag slänga över lite musik på mobilen och sen måste jag kila så vi får höras lite senare idag, pusshej! :love:

Smile!

Dagens inspirationsbild!


Longboards

Sitter och dregglar på Junkyard.se som vanligt, haha! En longboard kommer absolut vara nästa grej jag köper, får se när det blir av bara. Har velat ha en redan sen sommaren 2010 så vet egentligen inte varför jag inte har köpt någon ännu? Slänger upp bilder på mina favoriter, får se vad jag köper för nån :)

New clothes //

Hann inte mer än kliva upp från sängen idag innan mamma kom hem med mitt paket som jag beställde för ett tag sen. Kunde inte ha blivit mer nöjd med kläderna, love them!

Det som fanns i paketet var då chinos, en t-shirt och huvtröjan!
Osminkad och fin därav det svarta för ansiktet, haha.
VAD TYCKER NI?

Godmorgon!

Eller..? Jag vaknade iallafall nyss. Är sjuk så har inte varit i skolan, har inte kunnat sova inatt för hade jätteont i magen vilket jag fortfarande har :( Ska gå och försöka äta något, sen tänkte jag spela lite WoW eller så.. något lugnt iallafall. Blir säkert att kolla en film eller två också, så har du något filmtips så skriv det i en kommentar så blir jag jätteglad!


Haha sliten tjej, men det är helt okej när man är sjuk!

Ny bloggdesign!

Tror ingen har missat att bloggen har fått ett helt nytt utséende? Förhoppningsvis inte iallafall :D Bakgrunden är dock samma som förut men ska byta ut den senare idag tror jag, vädret är helt värdelöst så finns ändå inte destomer att göra idag.. Snöar det hos er?

Igår var jag i skolan hela dagen, duktig tjej haha. Nej men seriöst, jag försöker bättra mig eftersom det bara är lite drygt en månad kvar av grundskolan nu så varje litet framsteg är sjukt bra! Hade två prov, ett nationellt och ett vanligt. Båda gick väl helt okej, varken bra eller dåligt. Skönt att dom är bortgjorda nu iallafall! :) Efter skolan lånade jag mormor och morfars gård för att spraya grillen på epan svart. Eller alltså, den gamla färgen hade börjat släppa så fick skrapa bort all den gamla och sen spraya på ny färg. Kan säga att det blev sjukt bra, det lyfte i princip hela bilen! Kom hem runt åtta tiden och då slängde jag mig i sängen direkt för att sen kolla hockey. Hann dock inte se klart hela matchen då jag somnade efter typ en timme, var super trött! Har inte speciellt mycket mer att berätta just nu så ska gå och äta något, sen fixa mig och efter det ska jag mest troligt åka och köpa en hårfärg, får se vad det blir ;) hehehe vad tror ni?



HAHA snygg mobil, har den bara för att min vanliga LG är trasig :bbb

Hämtat ut paket!

Möttes av ett väldigt roligt sms när jag kom hem från skolan idag, där stod nämligen att mitt paket från Hollywood.se hade kommit! Gissa om jag blev glad??

Och paketet innehöll det här:
Hollywood var snäll och skickade även med massa klistermärken och lite godis (längst till vänster) Tack för det! ;)

Godmorgon!

Skrev ju att jag skulle blogga mer igår efter skolan, men så blev det inte. Kom hem från skolan klockan 3 ungefär, bakade sockerkaka haha, sen åt jag middag och somnade redan vid 5 eftersom att jag hade vakat igår. Blev väckt av mamma för en halvtimme sen ungefär så har alltså sovit 13 välbehövliga timmar, skönt! Nu ska jag fixa mig lite snabbt, orkar inte bry mig destomer för har bara skola i 3 timmar ändå. Eller ja, resten ska på nån dansträning sen inför balen men det känns väldigt onödigt för jag har ändå inte tänkt dansa där, haha! Nå nå, slänger upp bilder på hur jag ser ut innan jag rullat till skolan om jag hinner. Nu ska jag som sagt fika något sen fixa mig, så vi hörs senare helt enkelt :)
Ytterligare två bilder från igår! Orkar inte börja redigera bort datumet, haha måste leta reda på hur man får bort den inställningen i kameran för det är jävligt irriterande.

Dagens outfit

Haha hatar orden "dagens outfit" men vet inte vad jag annars ska säga. Ska alldeles snart iväg till skolan för att ha nationella prov i matte så ska springa in på konsum innan det och köpa något gott så jag kanske överlever provtiden. Ska bli så himla skönt när jag är klar med alla nationella prov så jag slipper den här pressen jag sätter på mig själv. Mår inte bra alls av det. Men men, what to do? Slänger upp bilder på hur jag ser ut idag iallafall, så får vi höras lite senare när jag kommit hem från skolan :) PEACE
Tröja - Lånat av E <3
Mjukisar - Cubus (tror jag?)
Mössa - Intersport

Dagens inspirationsbild!

Bildens källa: Weheartit

Videoinlägg!

 


Valborg

Åt helvete med valborg, det är allt jag behöver säga. Kvällen började värdelöst, gjorde inget alls. Sen for jag ut med Johanna i några timmar, vilket var dagens enda höjdpunkt typ. Sen sket sig allt totalt, åkte iväg för att träffa den som betyder allra mest för mig just nu. Det hela slutade med att jag satt ensam i epan påväg hem i typ 80km/h. Var så sjukt arg och less på allting, är det fortfarande. Därför tänkte jag inte skriva så mycket mer just nu, slänger upp några bilder på hur jag såg ut idag och sen säger jag GODNATT :love:
Bytte dock kläder innan jag for ut med Johanna, hehe.






Jag som driver bloggen heter då Ronja Viktoria Rosenberg och är 17 år ung. Mitt största intresse är tvspel och datorspel, främst League of Legends. Men också hiphop, webbdesign, teckning och tatuering. Jag har hoppat av skolan och jobbar för tillfället extra i en matbutik undertiden jag försöker klura ut vad jag vill göra med mitt liv. I bloggen kommer ni få ta del av min vardag, få dom senaste låtarna inom svensk hiphop och förhoppningsvis bli inspirerade inom streetwear.

xoxo Ronja