Guess who's going to New York?

JAG! Datum är dock inte bestämt men nångång under våren/tidigt i sommar. Har äntligen hittat två som kan följa med mig, ska bli grymt kul :) Jag har fått en hang-up på NY sen en kompis i Luleå konstant pratade om den staden, haha! 
 
Sen är det bara 43 (!!) dagar kvar nu tills jag, Rappz och Amanda drar ner till Stockholm och kollar Lil Wayne, Mac Miller och 2 Chainz live i globen. Vi kommer att stanna där hela helgen och bo på hotell, springa på stan och bara må bra. Längtar sjuukligt mycket, speciellt nu när jag är så less på den här hålan jag bor i. Tur att det inte är så länge tills jag flyttar igen. Men mer om det senare :) Nu ska jag fixa mig inför jobbet. Ni får ha det bäst så länge!
 
Bilden är lånad från tumblr
 

Bränt pengar

Nike air max, Promarkers & saker till tatuering. Fick lite smått ångest när jag sen såg vad allting slutade på men absolut värt varenda krona! :D
 

DaCosta - Tatuera mig

Det är för mycket annat som är i vägen just nu. Jag mår inte bra helt enkelt därför är inte bloggen prio nummer 1. Hur som helst, tänkte inte prata om tråkiga saker nu. DaCosta släppte nytt igår och känner att ja måste lägga upp den här dels för att låten heter just "tatuera mig" och dels för att DaCosta är en av dom tyngsta. Sen är min älskade Näääk med i videon, ögongodis <3
 
Har egentligen inte destomer att säga just nu märker jag, haha! Sitter och kollar på resor för är äckligt less på den här hålan. Vill åka till ett helt nytt ställe och bara få rensa tankarna en stund. Synd bara att alla andra har skola, jag kan ju åka i princip när som helst. Aja uppdaterar mer senare när jag känner att jag har något att skriva om. Vi hörs :love:
 
 
Bild från idag, Näääkish tröjan <3

Kompis det går bra nu!

Tror ganska många redan har sett detta, men eftersom alla inte följer mig på instagram eller är vän på facebook så lägger jag ut bilden här också. Jag har alltså tatuerat mig själv för ett par dagar sen, men jag fyllde i den igår. Det är första tatueringen jag gör på människohud så det säger väl sig själv om den inte är helt perfekt. Men jag är nöjd ändå!
 
Kommer i varje fall inte ångra den. Eftersom tatuering är något jag vill jobba med så lär jag ju skaffa betydligt många fler med tiden. Då kommer det vara en kul grej att ha första tatueringen jag gjort att jämföra med. Jag beställde alldeles nyss hem lite fler nålar, andra färger på bläck o.s.v för att inom kort kunna tatuera andra också. Ska bli riktigt roligt! Kompis det går bra nu! ;)
 
Hade inget stencilpapper så körde helt utan mönster, därav blev inte textstilen så spännande kanske. Men det kommer mer!
 
Lägger upp bild på en text jag skissade upp för ett par dagar sen också, blev nöjd!

Tattoo inspo

Hallå! Kvällen har spenderats genom att rita upp tatueringar åt folk, riktigt kul! Ska se ifall jag får lägga upp några bilder på dom senare. Nu sitter jag även och funderar ut idéer till mina egna gaddningar. Jag har bestämt att jag ska ha sleeves nån gång i framtiden, vet bara inte hur dom ska börja. Det enda jag egentligen vet är att dom ska vara svartvita, ha ett tema och vara uppritade av mig själv för det blir mer personligt så. Jag har en hel del idéer men jag måste lyckas sortera dom till något vettigt, vilket är lättare sagt än gjort.
 
Är jag helt slut eftersom jag klev upp 6 imorse. Jag tänkte därför bjuda på lite tattoo-inspo från tumblr och sen tar jag natt. Sov gott allihopa! :love:
 

Jockiboi talar ut, fejk!

Tror dom flesta har sett den här videon, om inte så kolla den före ni läser det här.
 
Till en början tyckte jag hela videon kändes väldigt sann och jag tyckte till och med lite synd om honom. Sen när han började gråta tappade han all trovärdighet enligt mig. Det ser bara ut som ett dåligt försök till att fejkgråta. Sen med tanke på hur vidrig han varit i sina förra videos så har jag extremt svårt att tro att detta är något annat än ett pr-trick d.v.s att hans kändisskap minskat och han nu försöker få tillbaka det genom att hitta på ett drogmissbruk och slå på en sorglig låt i bakgrunden.
 
Som ni vet gjorde han videos tillsammans med Hanna Widerstedt förut, henne kan väl ingen ha missat? Deras förhållande var ett pr-trick, hennes personlighet var ett pr-trick (enligt henne själv) så vad får er att tro att detta inte är samma sak? Har däremot lite svårt att tro på att Hannas s.k rollfigur bara var påhittad utan jag tror hon fick nog av alla hatkommentarer, för dom var många, och därför letade efter snabb väg ut. Kanske var det samma sak med Jocke, folk fick nog av hans äckliga attityd och nu försöker kan istället skaffa medlidande genom att göra en snyftvideo? 
 
Nej jag vet inte, jag kan inte tro på den här grejen. Jag kan ha fel, men de kan också vara ni som är för naiva. I'm out.
 

Kort uppdatering

Hallå! Tänkte bara säga att jag lever och dra en snabb uppdatering. Varit på stan idag och köpt lite grejer som jag visar er imorgon. Det kan hända att jag drar till Kiruna imorgon också om jag inte får finbesök här hemma. Men jag berättar hur det blir imorgon. Nu ska jag glo en film och försöka sova om en stund. Det här blev ett kort och konstigt inlägg men är helt slut så skyller på det, hehe förlåt! Godnatt alla :love:
 
Bild från idag

Petter ft. Daniel Adams-Ray - Håll Om Mig

Känns som att det var ett bra tag sen man hörde något nytt från Petter. Såg han live sommaren 2011 i Kiruna. Men nu har han släppt en ny låt tillsammans med Daniel Adams-Ray och jag gillar den faktiskt!
 
Vad tycker ni? 

Macklemore vs Shazaam - Thrift Shop

Älskar låten med Macklemore & Ryan Lewis ft. Wanz, men så hittade jag den här med Shazaam ft. Smojo som också är riktigt fet. Den går dessutom att ladda ner på soundcloud som ni ser, enjoy!
 

New in //

Jag hämtade som sagt ut ett paket i förrgår, jag hade tänkt visa innehållet redan igår men jag var runt på massa affärer och när jag sen kom hem vid 7 tiden så somnade jag. Som en liten unge. Därför är jag hur pigg som helst nu, vaknade redan 4.. lite överdrivet tidigt kanske men jag tycker det är rätt skönt med en lugn stund innan kaoset börjar här hemma. Det finns aldrig en lugn stund så länge mina bröder är vakna, haha! Aja, här under hittar ni bilder på det som fanns i paketet: mina nya, grymt snygga camouflage leggings. Jag älskar dom! Sen så ser ni även dagens outfit, eller ja.. gårdagens outfit* Visste inte riktigt hur jag skulle fota för att bilderna ska ge rättvisa men jag hoppas det funkar så här.
 

Godmorgon!

Första dagen på riktigt länge som jag är nyvaken men ändå pigg vid den här tiden. Har äntligen vänt tillbaka dygnet ganska bra fast jag somnar supertidigt istället. Igår däckade jag med kläder och allt på redan vid 19.30 tiden, haha! Men hellre det faktiskt. Nu sitter jag iallafall och väntar på att mitt kaffe ska kallna och läser lite olika bloggar. Jag ska snart börja fixa mig för jobbet som börjar klockan 8. Men jag har inte så lång dag utan slutar redan 13.00, skönt! 
 
Jag hämtade ut ett paket och köpte lite småsaker på stan igår så dom dyker upp här senare när jag kommit hem. Kunde inte vara nöjdare med grejerna faktiskt :) Detta är inget jag visat ett jag ens beställt så det blir en liten överraskning, hehe!  Aja, nu ska jag sminka mig o.s.v. Ha en bra dag allihop! :love:
 
Bild från igår

Morgonmys..

..med älskade lillebror! Nu ska jag vila en stund sen bär det av mot gymmet. Efter ett alldeles för långt uppehåll (vi pratar månader) så känner jag att det är dags att komma igång med träningen igen. Det är absolut inte för att gå ner i vikt eller så utan för att min rygg är helt trasig och behöver byggas upp, så det blir mitt främsta mål. Jag måste bara finna inspirationen.
 

Dagens outfit - Galagowear

Tröja - Galagowear (köpt på Junkyard)
Lackleggings - Gina tricot
Kedjan vet jag inte vars den kommer ifrån för den fick jag i julklapp
 

Möblerar om

Hej! Just nu håller jag på att möblera om i rummet, blev så himla less på hur det såg ut innan. Sen så har jag fortfarande flyttkartonger här inne som jag inte idats packa upp, haha! Har fått en ny bokhylla och igår efter jobbet var jag på jysk och köpte en ny sängram, det blev superfint. Dessutom fick jag hjälp av en fin att bygga ihop den. Han stod och sa att han var mycket bättre än mig på att bygga ihop saker så det hela slutade med att han byggde ihop den och jag stod å kollade på, haha! ;)
 
Lägger upp bild på sängen och en bild från min instagram som passar in så himla bra just nu. Resten av rummet får ni inte se fören jag är klar för det ligger kläder osv överallt här inne just nu. Lägger också upp dagens outfit alldeles snart så hörs vi lite senare, puss på er! :love:
 

Look at this Instagram - Nickelback Parody

Haha klockren!

Har tatuerat mig själv!

Hallå allihop! Har haft finbesök igår och idag därför satt jag knappt vid datorn alls. Nu ska jag alldeles snart sova, tänkte bara göra en snabb uppdatering och tala om för er att jag lever. Jag gjorde något alldeles spontant nyss, jag tatuerade mig själv haha! Dock blev den inte jättebra så ska fixa till den så fort den har läkt, men det är ju trots allt min första tatuering jag gör på människohud. Jag var verkligen sjukt nervös innan men det gick jättebra annars, förutom att den behöver fyllas i då.
 
Lägger inte upp någon bild fören den är läkt och fixad som jag vill ha den, vill visa er när den ser som bäst ut :) Nu måste jag iallafall sova så jag orkar upp imorgon, ska på stan en sväng med mamma. Har sett lite grejer jag funderar på att köpa så vi får se ifall jag får med mig något kul hem, hehe! Gör jag det så visar jag er imorgon, puss på er så länge :love:
 
Bara 63 dagar kvar nu!!!

Tay Tay, Mandalaten & Pierre Berg - Du och jag

Ingen ny låt eller så men hittade den inte fören ett par dagar sen. Finns säkerligen en del av er som inte hört den så lägger upp den ändå, jag måste bli bättre på att blogga om musik igen. Enjoy!
 

Framsteg

Svårt är det, jag skulle ljuga om jag sa något annat. Men det har verkligen gått framåt! Imorgon plockar jag upp nålen och fortsätter för nu kör jag all in på det här. Jag håller er uppdaterade om hur det går för mig.
 

Tatuera grisar

Heeei! Dagen har gått åt till att göra mest ingenting, sjukt seg dag! Det enda vettiga som hänt är väl att jag fixat grisskin (HAHA) inte allt för mysigt att ha hemma men nu ska jag absolut lära mig tatuera. Läste någonstans att det var bra att öva på då de tydligen ska vara som en människas skin. Så nu har jag plockat fram tatueringsmaskinen och ska alldeles snart börja träna. Kan hända att jag lägger ut bilder lite senare men lovar ingenting, det beror på hur resultatet av det hela blir haha! Tycker det är grymt svårt att veta hur djupt man ska köra.. aja, lär väl mig snart förhoppningsvis :) Hoppas ni andra får en fin kväll, nu ska jag mysa med lilla grisen hehehe
 
både tröjan och mössan är ny, älskar dom båda!

Gymnasieval

(Detta skulle ha blivit publicerat natten till idag egentligen)
Hallå! Planen var att sova tidigt idag men det gick ju inte så bra, vilken tur att jag inte går i skola! Dom senaste dagarna har spenderats med en av dom bästa som förhoppningsvis kommer hit imorgon också, I got a good feeling 'bout this.
 
Det enda som som känns lite jobbigt är att jag inte har någon som helst aning om vad jag vill gå för program till hösten. Behöver egentligen kanske inte oroa mig över det redan nu men vill inte lämna det till sista sekunden heller, något som jag är bra på. Dessutom ska väl det preliminära valet göras typ nu, om det inte redan är gjort? Kommer inte ihåg så om nån 97a läser detta kan ni mer än gärna tala om det för mig, hehe. Ska iallafall söka in på någon lugn linje med så lite plugg som möjligt. Hittade något praktiskt gymnasium i Kiruna vars det är halva tiden skola och halva tiden praktik, det kanske vore något för mig? Där känner jag ju lite folk iallafall så blir inte helt ensam. Om någon går på den skolan eller vet någon som gör det, skriv!! Haha det här blev värsta kontaktannonsen nu känner jag så ska avrunda här, ha det bäst så hörs vi! :love:

Detta är stort för mig

Vaknade upp, kollade instagram av vana och hittade det här. Kan lätt säga att det gjorde i princip hela min dag, åh så glad jag är! Både Danne och Bleckan från Salong Betong är riktigt stora förebilder för mig. Dom tog sig från ingenting till nånting, det vill jag också göra en dag.
 

Grattis Dani!

Världens bästa Dani M blir ett år äldre idag. Grattis på 23-årsdagen bror :love:
Jag ska självklart skriva en hälsning till honom på facebook och tycker att ni också borde göra det!
 
Bilden är lånad från hans sida på facebook 
 

Påminnelse till mig själv - Börja leva mer.

Jag har inte försvunnit jag har bara låtit datorn vila dom senaste dagarna. Kan säga direkt att det var välbehövligt, det blir för mycket med allt ibland. Nu är det dessutom ett nytt år med nya möjligheter, har funderat lite kring vad jag själv vill göra. Jag tänker inte sätta upp några speciella nyårslöften för det slutar ändå med att nästan ingen håller dom utan det blir mer en liten påminnelse till mig själv: Att leva mer. Depressionen har förstört så mycket för mig året som var, har suttit hemma och mått dåligt alldeles för mycket. Självklart kommer den inte försvinna i första taget men jag vill kunna ha kul ändå. Nu är det slut på hemmasittandet och dags att börja leva mer. Jag vill ta mig ut depressionen och jag hoppas att jag har någon som hjälper mig.
 






Jag som driver bloggen heter då Ronja Viktoria Rosenberg och är 17 år ung. Mitt största intresse är tvspel och datorspel, främst League of Legends. Men också hiphop, webbdesign, teckning och tatuering. Jag har hoppat av skolan och jobbar för tillfället extra i en matbutik undertiden jag försöker klura ut vad jag vill göra med mitt liv. I bloggen kommer ni få ta del av min vardag, få dom senaste låtarna inom svensk hiphop och förhoppningsvis bli inspirerade inom streetwear.

xoxo Ronja