Kingsizegalan 2013

Här under ser ni hur jag röstat i de olika kategorierna, har ni röstat? Om inte, gå in och gör det på http://www.facebook.com/KingsizeSweden
 
Årets låt: Kartellen ft. Dani M - Mina Områden
Årets album: Näääk - Mannen utan mask
Årets grupp: Kartellen
Årets solo: Näääk
Årets nykomling: Malcolm B
Årets producent: Matte Caliste
Årets live: Kapten röd. Han var den enda av dom jag sett live så det är kanske lite orättvist, men jag tyckte han var grym då så röstade iallafall.
Årets battlerappare: Shazaam
Årets video: Stor ft. Linda Pira - Rom & Kush
Årets streetwearmärkte: Galagowear
Årets bäst klädda: Näääk
Årets tv-spel: Call Of Duty - Black Ops 2
Årets youtube-hit: Aki ft. Kapten Röd - När solen går ner
 

26/12

Hallå! Har precis fotat klart alla julklapparna så bilder dyker upp om en stund, men först ska jag färga håret och fixa till min sidecut lite. Resultat får ni se imorgon efter jag slutat jobbet för tvivlar på att jag hinner innan eftersom jag är otroligt seg att fixa mig, haha! Hur som helst, blev jättenöjd med alla julklappar så dom tackar jag för! Julafton var väl egentligen lika seg som alltid, dessutom hade jag bara sovit 3 timmar natten innan så var helt slut. Mormor och morfar verkade uppskatta mina julklappar jag gav dom också, det kändes bra. Jag tycker det är så himla svårt att veta vad man ska köpa till dom, för dom har liksom ALLT? Men tillslut bestämde jag mig för att ge Solsidan säsong 1 och 2. Till mamma gav jag en parfym som jag vet att hon tycker om och mina bröder fick kläder och lite leksaker. Hoppas att alla blev nöjda med det dom fick :) Nu ska jag som sagt färga håret och klippa lite, uppdaterar mer snart. Puss :love:
 
Instagram bild från julafton, hade precis kommit hem

Julafton 2011

Grävde fram lite bilder från julafton förra året, stoor förändring! Dels så hade jag nästan vitt, långt hår med extensions i sen så sminkade jag mig helt annorlunda också. Haha ja, vad ska man säga? Tur att man förändras kanske :) 
 

Ny bloggdesign!

Som ni ser är jag äntligen klar med nya bloggdesignen, innan fanns bara en ful "under construction" header. Bilderna i bakgrunden av headern är alltså bilder som jag själv ritat. Blev väldigt nöjd med den, jag har även lagt till snö som åker ner för skärmen för att fixa lite julstämning även här. Nu ska jag gå och fika något sen beställa hem lite nya böcker, snabbstäda rummet och efter det åka iväg på affären och köpa det sista inför jul. 
 
Vi kommer som sagt att öppna alla paket hemma först, sen åker vi ner till mormor och morfar där min ena morbror och mina kusiner är samlade för att äta julmiddag tillsammans. Tror det kan bli riktigt mysigt trots allt! :) Aja, vi får höras lite senare. Puss på er så länge!

Beats by Dre Solo HD

Rusade in i min lillebrors rum strax efter tolvslaget och skrek att vi skulle öppna ett paket, HAHA ibland kan man undra vem som är 8 och vem som är 16år. Har fortfarande ingen som helst julkänsla, ville bara ha mina beats, är super nöjd med dom! Eftersom att min minsta bror bara är två år så måste jag nu vänta på att få öppna resten av paketen tills tomten kommer på besök, hehe! Men jag lägger upp bilder på allting ikväll eller imorgon, det beror på hur sent vi kommer hem från mormor och morfar. God jul allihopa :love:
 

Råkade klicka hem lite nytt!

Jag som skulle spara till stockholm, kan ju säga direkt att det gick så där..
 
599:- på Junkyard
Tröja "Camo Sweat" - Grey
599:- på Junkyard
Tröja "Collins - NY Yankees" - Black

One life • One chance

Har ritat en del både igår och idag, ni som är vän med mig på facebook har säkert redan sett bilderna men jag lägger upp dom här ändå. Enjoy!
 

Julafton? Nej tack

Det slog mig nyss att faktiskt bara är tre dagar kvar till julafton, haha jag har inte tänkt på det destomer. Dels så vet jag vad jag får i julklapp och dels så har jag ingen som helst julkänsla. Men jag vet inte, gillar inte riktigt julafton. Visst det kan vara mysigt att träffa släkten som man kanske inte gör så ofta annars men det känns som att man förväntas vara så himla glad och kärleksfull då. Är ingen större fan av julmat heller, äter i princip bara skinka och köttbullar. Men då ska jag väl också nämna att jag är väldigt kräsen när det kommer till mat, haha! Nej, nu ska jag sluta vara negativ och försöka sova en stund, klockan är ju trots allt 6 på morgonen. Jag har en sån underbar dygnsrytm, verkligen :)
 
Den här fick mig iallafall på lite bättre humör, haha! 

Sätter punkt, vänder blad och går vidare

Hallå! Varit lite mycket på senaste tiden igen, gode less. Men jag skriver inte för att klaga, utan för att berätta att jag läst ut en hel bok på en kväll igår. Inte vilken bok som helst utan Punkt av Johan Alander (Ismen och Sober). Den handlar om hur hela hans liv sett ut, hur han tog sig ur missbruk osv. Jag fastnade direkt, kunde inte sluta läsa! Det måste absolut vara den bästa och mest rörande bok jag vet om.
 
Kan inte säga annat än att Johan är en sjukt stark person som klarat av att gå igenom allting. Sen tycker jag absolut att ni ska läsa boken själv för ni kommer inte ångra er. Nu är jag iallafall på jakt efter en ny, helst verklighetsbaserad, bok att läsa. Om ni har några tips får ni mer än gärna lämna en kommentar, det skulle uppskattas! :)
 

Svar på tal - Nedräkning

Anonym
Vars gör man såna där nedräkningar?
 
Svar; Jag använde appen "Big day" på min iphone, vet dock inte om den finns till android. Men du kan ju kolla! :)

Beställde lite småsaker!

Saknar mina töjningar jag hade i öronen förut, så jag har bestämt mig för att fixa tillbaka dom. Dock blir dom lite större den här gången, men det är ju bara fint! Det är alltså 12mm tunnlarna jag ska ha i öronen när jag töjt klart, tills dess blir det spiraler i massa olika mönster som ni ser på bilderna här under. Detta är ytterligare en sak att se fram emot, även fast det lär ta tid innan jag är klar då det sista man ska göra är att stressa.
 

Kan det inte bara bli 2013..?


New in //

Fick med mig lite småsaker hem från stan i måndags tror jag det var, bild hittar ni här under. Har också hämtat ut 3 paket idag, dom innehöll kläderna jag beställde för ett par dagar sen och lite julklappar. Jag ska fota kläderna imorgon och lägga upp bild, då ska jag även hämta ut mina nya skor som ligger på posten och väntar. Jag behöll alla kläderna förutom jackan, den var tyvärr inte lika fin i verkligheten som på bilden så den ska skickas tillbaka. Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och kolla en film eller två tills jag somnar, är helt slut redan nu. Har äntligen fått lite bättre dygnsrytm :) Aja sov gott allihop så hörs vi imorgon, är ledig då. Puss på er :love:
 
Ardell lösögonfransar nr 105, face primer och nagellack - allting kommer från Kicks

Lil Wayne, Mac Miller och 2 Chainz live i Mars!!!

GISSA VEM JAG SKA SE LIVE? Lil Wayne, Mac Miller och 2 Chainz. Det är helt galet! Biljetterna är bokade och jag har dansat runt på rosa moln hela dagen idag, haha! Den 15e Mars 2013 befinner jag mig nere i Stockholm i globen med Rasmus, kommer bli grymt :D Behöver jag ens nämna att jag längtar otroligt mycket? Det är länge sen jag var så här glad sist.
 
 
Låten börjar på 1.40
 

Jobb, jobb, Kiruna och mer jobb!

Hallå! Vet att jag inte skrivit som jag borde, har tappat lite inspiration. Händer väl inget destomer speciellt nu heller, imorgon ska jag jobba och sen på tisdag drar jag till Kiruna. Det blir tyvärr bara över dagen eftersom jag jobbar på onsdag, tänkte åka redan imorgon och stanna en natt men då ringde dom och frågade ifall jag kunde jobba. Kanske lite tråkigt men pengar är ju alltid bra att ha! Så fort jul och nyår är över tänker jag åka till Luleå på mellandagsreorna, har en känsla av att jag kommer slösa en hel del pengar där så, hehe!
 
Nu ska jag fika något sen lägga mig i sängen och försöka sova, ska upp vid 11 tiden imorgon. Slutar relativt tidigt, klockan 5, så ska ge er några inlägg då. Får nästan lite ångest när jag ser att det faktiskt är många som besöker min blogg även fast den har lite halvtaskig uppdatering vissa dagar. All kärlek till er! Ska bättra mig :) Godnatt alla!
 
Haha kolla vad mamma kom hem med! Känner mig som en liten unge igen, fast den är ju rätt gullig ändå :)

Beställt lite nytt!

Klickade alldeles nyss hem lite kläder och även ett par skor, kunde inte vara nöjdare! Letade efter en kavaj till julafton och nyårsafton men alla var så himla korta eller tråkiga, sen hittade jag den här gråa som är helt perfekt! Den är dessutom i mjukare tyg, inte så där hård som vanliga kavajer är, haha dålig förklaring men ni förstår säkert. Därför passar den min stil bättre, uppklätt men ändå bekvämt :)
 
Skorna tyckte jag var otroligt söta, hade nästan likadana för något år sen då alla sprang runt i sånna där håriga moon boots ni vet? Haha fina tider.
 
Jackan blev jag kär i direkt jag såg den, springer alltid runt i min dunjacka annars men ville ha en lite kortare jacka också. Sen är de flesta av mina jackor svarta så det blir perfekt med lite färg nu i vintermörkret :D
 
Underkläder behövs alltid, dessutom är det väldigt roligt att köpa sånna saker. Tycker man känner sig sjukt snygg med nya underkläder även fast dom inte syns, haha!
 
Gråa tröjan köpte jag mest för att den såg mysig ut, den är oversize vilket jag älskar. Den kommer att användas flitigt nu under dom lite kallare dagarna :)
 

Labababyrint

Slängde precis iväg en röst på Labyrint som är nominerade i kategorin "årets hiphop/soul" i p3 guld. Det var inget svårt val även om det fanns fler bra artister bland nomineringarna, Lilla Namo och Grillat & Grändy. Labyrint är några jag alltid har gillat väldigt mycket därav hamnade min röst på dom, helt utan tvekan! Jag tror dom har riktigt bra chanser för att vinna faktiskt men vi får se vad som händer, röstningen avslutas 4e januari 2013 men galan är inte fören 19e :)
 
 
Låten är från förra året, men minst lika bra nu som då!

Gå min egen väg

Helt underbar, finner inga ord! LYSSNA PÅ DEN NU!
 

6/12

Jag tror att John Blund har glömt bort mig helt, har inte fått sova bra alls på flera veckor nu.. Ska upp klockan 12 för att åka på stan en sväng, måste köpa lite småsaker bara. Sen börjar jag jobba 5, skulle egentligen ha varit ledig men då ringde dom och frågade ifall jag ville jobba. Dumt nog sa jag ja trots att jag inte mår bra alls.
 
Jag beställde aldrig nå kläder igår därav kom inga bilder upp, det kan hända att jag gör det senare idag istället. Är förövrigt väldigt sugen på att dra till Kiruna snart igen, hehe! Så det kanske blir en liten resa snart :) Det här blev ett ganska rörigt inlägg för jag har tusen tankar snurrandes i huvudet så ska avrunda här och försöka vila en stund innan jag måste upp, ha det bäst så hörs vi senare idag! :love:

Bad day

Har inte uppdaterat som jag borde, jag vet. Dom senaste dagarna har inte varit bra alls, det är alldeles för mycket skit nu igen. Känns som att allting rasar. Nåja ska inte klaga allt för mycket nu, tänkte bara berätta hur läget är och varför inte uppdateringen är på topp. Förhoppningsvis blir det väl bättre snart.. nu ska jag fika något sen klicka hem lite grejer, haha tröstshopping typ! Hittar jag något lägger jag självklart upp bild på det om en stund. Hoppas ni andra får en bra dag! :love:
 

Sjuk

Eeey! Tror jag håller på att bli sjuk för det känns som om jag har feber nu, jätte jobbigt! Men jag tror ändå jag ska slita mig till jobbet imorgon som den krigare jag är, he-he. Dagen har alltså gått åt till att vila, har inte haft ork till något annat. En ganska stor sak har ändå hänt, jag har ställt mig i bostadskö lite överallt i sverige bl.a i Uppsala. Jag kommer inte flytta nu utan det blir senare men eftersom det är otroligt svårt att få tag i lägenheter passade jag på redan nu :)
 
Aja, nu ska jag hämta något att äta sen slänga mig i sängen och glo lite Inkmaster sverige fram tills John Blund har tid med mig. Godnatt alla!
 
Bilder från i somras just innan skolavslutningen. Herregud vilken skillnad, haha!

Lupe Fiasco & Guy Sebastian - Battle Scars

Hallå! Vaknade ganska sent idag, tror klockan var runt 4? Haha aja, är ledig så det spelar ingen roll. Nu ska jag fixa mig och sen dra ut en sväng, får se vad som händer senare ikväll. Blir nog bara en lugn kväll eftersom jag ska upp ganska tidigt imorn, ska på stan en sväng och köpa lite nytt smink och sen kolla när min lillebror spelar upp någon teater med sin klass. Kan säkert bli kul! :) 
 
trivs riktigt bra i sidecut!
 
Bjuder på en riktigt bra låt också, enjoy!

Svar på tal - ögonfransar


arianna
åh gud så otroligt snygg du är!:o 
hur gör du så att dina ögon fransar får en så otroligt fin form?
 
Svar; Tack så jätte mycket! :D
På bilden har jag lösögonfransar på, Ardell 105. Fast jag har ganska långa ögonfransar annars också, hehe! Hur som helst, this is how I do: lägger först på eyeliner, sen böjer jag mina egna ögonfransar och lägger på mascara på dom, sen limmar jag på lösögonfransarna och böjer alla fransar tillsammans :) Hoppas du fick svar på frågan nu!






Jag som driver bloggen heter då Ronja Viktoria Rosenberg och är 17 år ung. Mitt största intresse är tvspel och datorspel, främst League of Legends. Men också hiphop, webbdesign, teckning och tatuering. Jag har hoppat av skolan och jobbar för tillfället extra i en matbutik undertiden jag försöker klura ut vad jag vill göra med mitt liv. I bloggen kommer ni få ta del av min vardag, få dom senaste låtarna inom svensk hiphop och förhoppningsvis bli inspirerade inom streetwear.

xoxo Ronja