-

Min dag började vid 12 tiden, klev upp och satte mig vid datan. Sedan drog jag iväg till Runa och var där en stund, pratade om lite allt möjligt. Hann inte vara där så länge innan jag drog hem och åt, sen fick jag ett sms av en snygging som undrade om jag skulle med ut och glida i hans cab, haha klart jag for. Så åkte vi runt inne i stan och lite överallt innan han skjutsade hem mig för kanske en halvtimme sen. Lyckad dag om ni frågar mig! :)

Nu ska jag ladda ner några filmer och sen gosa ner mig i sängen, tihi. Så vi hörs nog imorgon, pusshej!


Hallååå :)

Dagen har spenderats hos yanka med henne, Komsi och Lollo. Tog moppen dit i ösregnet, inte så himla lyckat.. bara rann vatten i ansiktet och överallt när jag kom fram, hehe. Aja, Komsi och lollo drog hem rätt tidigt, så lyckades övertala yanka att åka med mig på moppen till coop. Hon hade en fedt snygg hjälm, hahaha right yanka? ;) Sen åkte vi tillbaka till henne och kollade nån film på tv, "Georgias rules" tror jag den hette, eller nått liknande! Kom hem för drygt två timmar sen och nu ska jag fixa det sista på bloggen sen sova :)

Godnatt alla!


Edit; Är nå fel på blogg.se så kan inte ladda upp bilder i inlägget, så bilder från idag kommer väl upp imorn om det funkar då!


Ny bloggdesign!

Finns dock lite småsaker att fixa men det kommer jag ordna så fort jag har tid/ork :) Den är ganska lik den förra, har egentligen bara ändrat bild och lite färger.. men jag tycker det blev fint :) Eller vad säger ni?

Just nuu

;)

Nytt i garderoben!


Skopunkten - 149kr
GRYYMT SNYGGA! Är seriöst kär, haha :') Nej men blir perfekta till Pdol i helgen!


Skopunkten - 399kr
Hittade ett par pefekta skor till hösten, eller ah..  till lite kallare sommarkvällar också ;)



Gina tricot - 99kr                      & H&M - 99kr


Sen lite underkläder och ett helt vanligt vitt linne men det orkar jag inte fota, haha! :)

Woopwoop!


Godmorgon bloggen!

.. Eller kanske goddag? haha jag är iallafall jätte trött, känns som att jag sover fortfarande.

 Hur som helst så sitter jag på jobbet nu, känns som att varje inlägg börjar så nu för tiden? Aja, ska jobba till 13.45 sen kommer mamma och hämtar upp mig och skjutsar mig till moppekursen. Känns som att det kan behövas en sista gång så jag är helt säker på allting inför imorgon då jag sticker till Kalix :) Sen efter det ska jag antingen tillbaka till jobbet i typ 2 timmar eller så far jag hem, får se hur jag gör. Har ganska mycket att göra idag så vet inte riktigt om jag hinner. Ska bl.a göra lite fler ljusa slingor, tvätta håret några gånger med skumtoning så alla gula pigment försvinner, fixa det sista i mitt rum, hämta ut pengar osv osv..

Har inget mer att skriva om just nu så vi hörs lite senare, pusshej!


Edit; Förstår inte varför det blir ett stort mellanrum mellan rubriken och själva inlägget, BARA när jag bloggar från jobbet. Aja, kan inte göra något åt det så.. -.-'


Dagens köp!

Ja, skulle egentligen köpa ett läppstift och en parfym också men tar det nån annan dag! :) Här är det jag köpte/fick iallafall:


Mood slingblond - 50kr x 2


Proffs volume powder - 50kr & Proffs Dry shampoo - 50kr


Fanta - 17kr & Goldwell skumtoning - 99kr


Trosor - 60kr x 3
Haha inte världens snyggaste men behövde lite "vanliga" eller vad jag ska kalla det xD

En liten uppdatering

Har precis ätit en barnbox från Sibylla, haha tjockt. Nu sitter jag och grejjar med fakturor och sånt på jobbet, inte det allra roligaste direkt. Planerna för idag är iallafall att jobba till 3-4 tiden nångång och därefter ska jag in till stan en sväng eftersom att jag fick min lön för 2 veckor idag, lite i förskott ;) Nu känns alla dom här timmarna värda. Ska bl.a på Kicks och köpa en ny parfym och ett nytt läppstift från makeup store. Lyckas säkert få med mig nå fler roliga saker hem, men visar bilder på allt när jag är hemma lite senare idag. Nu ska jag fortsätta jobba, så vi hörs! :)


Brb, jobbet!

Skriver mer när jag är där! :)


-

Yeye, har inte hänt något alls sen jag bloggade sist, har haft migrän 2 dagar i rad (!!) Fick åka hem från jobbet tidigare för mådde så gryymt illa, hojja.. Måste boka tid till läkaren för sista månaderna har fan inte varit okej, migrän varenda dag känns det som. Aja, har varit ensamma hemma hela helgen men vad hjälper det när jag bara legat och degat i soffan, suck -.-'

Om bara 3 dagar sticker jag till Kalix och visar vem som är kung
, är taggad till tusen verkligen! :D Förresten, är det något som vet hur lång tid det tar att få kortet efter man klarat AM-provet? Alltså får man det direkt på vägverket eller måste man vänta, och isf hur länge? Sen fattas bara en tralla, men det löser sig nog, har ju åtminstonde aeroxen tills jag hittat nån naajs epa ;) Sen direkt jag gjort provet sticker jag och familjen på Ikea i haparanda, ska bl.a köpa ett klädställ, ni vet hur jag menar va? Aja, slänger upp en bild här nedanför anyways. Kommer säkert få med mig lite fler saker hem, hade behövt lite nya sängkläder till nya rummet och typ nå nya kuddar och kanske ett par gardiner :) Vet inte om jag har skrivit det men har ju bytt rum med robin. Kan slänga upp bilder när allting är klart här inne. Har nu mera vita tapeter iallafall så tänkte köra på vitt/brunt/beige/svart tema typ.. kommer bli grymt bra när allt är fixat! ;)

Haha blev ett ganska långt inlägg såg jag, hade kunnat fortsätta skriva i evigheter men det tror jag ingen hade orkar läsa ändå. SÅ därför avrundar jag här med ett par bilder, pussen :*



Gryyym!


Äntligen beställt!

Känns grymt bra! :) Hade lite problem att välja färg men blev den svart tillslut ;)


Kunde inte sagt det bättre själv!


Beställt!

Woho, är lite gladare nu. Har dessutom pratat med världens finaste vän för ett litet tag sen, hjälpte mer än mest kan jag ju säga. Är ganska så säker på att jag gjorde rätt val just nu, känns som att det annars bara hade fortsatt i samma spår.

Hur som helst
, klistade ihop ett väldigt slarvigt collage på det jag beställde, haha förlåt men hade inte ork till nå mer ordentligt.



Bilden säger det mesta så nu ska jag tala lite med mamma och mysa framför tv;n. Sen godnatt så jag orkar upp till jobbet imorgon, pusshej :*

Mår skit helt ärligt.

Förlåt för dålig uppdatering, har bråkat en hel del med en väldigt viktig person. Sen igår fick allt sitt slut, mår skit helt ärligt och har ingen ork till det här. Hela gårdagen har jag i princip bara legat i min säng och gråtit tills det riktigt brände i ögonen och tills jag verkade ha slut på tårar. Sen natten till idag har jag knappt kunnat sova, har vaknat precis hela tiden och gråtit. Har heller inte ätit något på 1,5 dygn. Har ingen ork till något. Därför skippar jag mest troligt jobbet även idag, känns inte helt okej eftersom 1000 kr just flög iväg.. Men vad ska man göra?


Wohoo

Gillar min frisyr efter att ha legat och sovit i soffan tidigare idag, hahah åh så vackert!
Funderar för övrigt på att vaka, får se om jag orkar :) skriver mer sen, puss!


gooodmorgon! :)

Yes, kom precis till jobbet, känns väldigt tungt.. men men :) Planerna för idag är iallfall att jobba till runt 2-3 tiden. Sen direkt efter det sticker jag ner till mommo och moffa och tvättar moppen som är grymt smutsig nu. Känns ju inte speciellt kul att sälja den om den är helt full i lera, haha! Efter det sticker jag hem och äter och sen ska jag färga håret. Blir bara lite mer blonda slingor i hopp om att få bort alla röda toner i underhåret :) Näe, nu ska jag gå iväg och hämta en mugg cappuccino så jag förhoppningsvis blir lite piggare! pussshej! :D

jobba, jobba och jobba lite mer!

Åh så kul man kan ha, fast nä -.-' Kan ju alltid roa mig med lite pauser ibland som går åt till att läsa bloggar, checka facebook och ah.. kladda på mina händer med en bläckpenna. haha hojja! :( Har bara suttit här i 20 min nu och är redan gal1 uttråkad! Känns ju ganska förjävligt att jag faktiskt måste sitta på just precis den här stolen fram till klockan 3-4 nångång. Näe nu ska jag sluta gnälla!

Jag har fått lite kommentarer som jag glömt att svara på så slänger upp en "Svar på tal" när jag kommer hem sen :) Bra va?

Eeey folket!

Har som ni märkt inte bloggat på hundra år,rlåt för det! har inte haft tid helt enkelt, jobbar ju nu som ni vet + att jag håller på med Am-kortet samtidigt. Den lilla lediga tid jag har lägger jag på familj, min pojkvän och sen är jag alldeles för trött för att göra något annat..

Finns en hel del att berätta, i torsdags (7/7) blev jag 15, vilket betyder byxis och allt! ;) hahah, sen så har jag klarat både 30 provet och uppkörningen till klass 1. Så nu fattas bara provet på vägverket, och det ska jag göra den 27 juli, alltså snart.. sen är jag klar med det! Och inte nog med det här, kommer inom kort få en epa av pappa, hihi tack!! :D Hojj vad glad jag är över allt, helt sjukt! :) Sen tänker jag kirra en ny header snart också, vill ha något ännu enklare, haha! Aja, ni ser ju vad som dyker upp ;) Ska göra bildspelet lite mer avancerat också, hehe spännande!

Juste, har klippt mig också! Inga jätte stora förändringar utan frissan klippte bara av drygt 2cm och tog bort allt slitet. Blev iallafall jätte nöjd! Sen idag drog jag en 20 minutare, fett skönt! Ser ut som en kräfta nu men imorgon har pigmenten förhoppningsvis lagt sig så jag är bruun och fin! :) haha.

Aja, blev ett rätt långt och rörigt inlägg så vi hörs lite senare, pusspuss!

haha bjuder stenhårt på bilden, är från i lördags innan jag drog ut. Började kvällen med lite vin men resten vill jag inte prata om, haha slutade i kaos!



chacha bloggen! :*** xoxo<3<3<3<3<33<3<<3

heh, skojjade. Sitter på jobbet just nu, har fetttt jävla tråkigt, usch! :( Så iställlet för att göra det jag ska sitter jag på facebook för att få ut fler timmar, hoho smart jag är :> Nej men, är gal1 trött så ser knappt vad det står på tangenterna, haha xD Sen direkt efter jobbet, vid 2 tiden, sticker jag iväg till medborgarskolan och visar att jag är gryyym på trafikregler, huhu. Ska göra bort 30 provet, dvs klass 2. Är nervös redan nu faktiskt, haha! Sen har jag bara klass 1 provet och stadskörningen kvar! Glad tjej.se typ!
 
Aja, ska gå och äta något och sen fortsätta jobba, hehe jobba.. :) Blev ett ganska oseriöst inlägg men w/e :D
Pusssss

hehehehehhe


Hallåååå :)

Har precis ätit grillmat så nu är jag jätte mätt, ser ut som att jag är gravid!! haha anteckna. Tidigare idag var jag på marknaden med familjen eftersom varenda jävel har lämnat stan, kul!! Dessutom har jag lägenheten för mig själv ända tills imorn, men till vilken nytta liksom? -.-' Aja, fick iallafall med mig en galet snygg ed hardy t-shirt hem och typ godis och sånt.. tack mamma! :* Känner mig grymt rastlös nu så funderar på att plocka fram hopprepet mitt och träna, började med det igår.. Hade glömt bort hur jävla jobbigt det är, tror mitt rekord blev typ 22 hopp i rad för sen höll jag på dö av andnöd! haha fyfan! Senare ikväll drar jag nog ut på mission med nån frän eftersom jag var alldeles för trött igår, haha. Aja, har inget mer att skriva nu så avrundar här och så slänger jag upp bilder på t-shirten sen :) Ha det bäst!

Just nu..

Behövde skriva av mig..

Fanfanfan.. fan! Kan inte lita på någon, hur mycket jag än vill. Har en liten känsla av panik just nu kan jag ju säga, har liksom tappat kontrollen, det som inte fick hända. Jag vill veta vad som händer, jag måste veta vad som händer. Annars funkar det inte, aldrig någonsin. Gud, låter som världens kontrollfreak nu, men nej.. är inte så. Bara det att jag inte orkar starta om från 0 en gång till. Att bygga upp tilliten tar tid, speciellt efter allt som hänt innan. Inga svar på.. 5 timmar. Avslagen mobil, ett X antal mil borta. Allt kan hända, en blick, ett par snesteg och sen är allt liksom.. förstört. Helvete, hatar mig själv lite för att dom här tankarna dyker upp. Är dock inte mitt fel egentligen.

Nej gud, har tusen tankar i huvudet. Kan inte, vill inte, orkar inte.. Försöker få bort dom, men det går inte. Dom är liksom.. fast där. Hela tiden, minut efter minut.


Bilder från weheartit.com


Ingen bra dag..

Är irriterad, ledsen, arg, besviken, less.. typ allt negativt man kan komma på! Orkar inte ta upp anledningen här men ah.. Han eller hon vet vad det handlar om. Känner inte alls för att blogga idag för då kommer det bara bli deppinlägg.. Så skriver ikväll om jag mår lite bättre, eller imorgon. Pusshej!

bild från i förrgår, haha fint med bältet där också men orkar inte bry mig..

Tack för en fin kväll!

Yes, kvällen blev awesome! Drog till Kiruna ändå (tack snälla mamma för skjutsen) vid 10 tiden. 11 började petter så innan det träffades jag, matti, nicke, kevin och jonne innan vi gick in på festivalen. Vi kollade bara ett litet tag för sen hade alla så himla ont i fötterna så vi började dra oss hemmåt. Kom hem strax efter 2 och sedan dess har jag bara suttit här. Blir eventuellt att dra tillbaka till Kiruna imorgon, sova där hos en släkting till Nicke och sen dra hem på lördag. Fett nice isåfall! Hade som sagt en grym kväll med massor av skratt, haha sjukt gäng det där.. på ett bra sätt då! :) Aja, nu ska jag gå och äta något och sen sova :) Pusss


Bjuder på en bild som är tagen strax innan jag åkte iväg :)






Jag som driver bloggen heter då Ronja Viktoria Rosenberg och är 17 år ung. Mitt största intresse är tvspel och datorspel, främst League of Legends. Men också hiphop, webbdesign, teckning och tatuering. Jag har hoppat av skolan och jobbar för tillfället extra i en matbutik undertiden jag försöker klura ut vad jag vill göra med mitt liv. I bloggen kommer ni få ta del av min vardag, få dom senaste låtarna inom svensk hiphop och förhoppningsvis bli inspirerade inom streetwear.

xoxo Ronja