Nytt: Aki - Fakk en catchig refräng (official video)

#Rödsommar
 
Spontan låt av: Aki och Masse.
Spontan Video av: Mig-L & Masse
Låten snart kommer upp på spotify som b spår till "när solen går ner" Remix.
 

Nytt: Lilla Namo - Tuggare utan gränser

Äntligen kom en ny låt från en av dom tyngsta gärisarna Lilla Namo. Riktigt fet låt så tar er tid att lyssna på den! 
 

hangover

(Detta skulle ha blivit publicerat igår redan)
 
Ey! Behöver jag ens nämna att jag varit bakis hela dagen? Nej tänkte väl det. Men hade riktigt kul igår så det gör inte så mycket, träffade lite nytt folk och sådär :) Vaknade för en stund sen efter att ha dragit en powernap så nu tänkte jag lira lite LoL och bara fortsätta ta det lugnt. Tänkte lägga upp lite musik om en stund också så stay tuned!
 
 
 

@ Work

Ey! Började att skriva ett inlägg igår men vet inte vars det försvann? Hur som helst så sitter jag på jobbet just nu. Skulle egentligen ha varit ledig idag men fick förfrågan om att ta en extra dag och med tanke på hur bra lönen är idag kunde jag inte säga nej. Så nu sitter jag här med en drickyoghurt i handen och ska snart gå tillbaka till kassan. Ikväll är jag bjuden på grillfest så ska förbi där en sväng, kan nog bli riktigt kul faktiskt! :) är hos folk jag inte sett på en evighet nästan. Aja ska fika färdigt sen fortsätta jobba. Ha det bäst så länge!
 
 

Masses gott & blandat #2

Här hittar ni en hel del bra låtar, ingen av dom är nya men vad gör det? :) Albumet är iallafall nytt på spotify. Min favorit är nog "Vem tog min hink" med Sebbe Staxx, Stor och Natty Silver.
 

Godmorgon!

Hej på er! Sov totalt 6 timmar på 2 dygn och jobbade båda dagarna så somnade direkt jag kom hem igår. Det blev några timmars jobb på förmiddagen sen en runda på stan och avslutade med mat på Sibylla.
 
Jag vaknade redan 4 imorse alltså för två timmar sen haha! Har en massa tid över för börjar inte fören 10.30 idag så tänkte lira lite LoL innan. Bra morgon! Tänkte göra ett par tidsinställda inlägg också så ni har något att läsa fram tills att jag slutar :)
 
Vad jag fick med mig hem från stan igår, återstår att se vad jag ska göra med håret :)
 
Provade kläder inne på Lindex men köpte inget där.
 

Natti!

Hallå! Kom hem vid 21.30 tiden, fikade och sen har jag bara spelat LoL som vanligt. Nu blir det sängen och smsa med nå fint folk tills jag somnar. Nu är det jobb som gäller i 5 veckor framöver så måste försöka vända tillbaka dygnet. Men går och tänker på alla resor till stockholm hela dagarna så det ska nog gå att ta sig igenom ändå ;) Sen är det ju Kirunafestivalen nästa helg också. Tagga!
 
Riktigt trött så känns jag bara skriver massa skit just nu, haha avrundar här. Sov gott alla!
 
Lånade en bild på A$ap Rocky från tumblr, yum!

Jobb snart!

Vaknade vid 12 tiden idag för snart är det jobb som gäller. Riktigt otaggad faktiskt för är helt förstörd i skallen, har knappt fått någon sömn alls. Återstår att se hur jag tar mig igenom dagen men som tur är jobbar jag bara 16-21 idag :) Var egentligen bara det jag tänkte säga haha! Nu ska jag fixa mig, käka middag osv så slänger upp nått inlägg när jag kommer hem ikväll. Ha det bäst så länge <3
 
 

Nytt: Linda Pira - Bang Bang / Bäng Bäng


Just nu:

 

KARTELLEN FEAT ADMIRAL P & ROBERT ATHILL "SKRIKER UT" OFFICIELL

Min favorit just nu. Dessutom blev videon som kom ut idag riktigt fet. Bara kärlek!
 
 
Artist: Kartellen, Sebbe Staxx, Admiral P, Robert Athilll
Producerad av Can "Stress" Canatan 
Mixad av Aryan "Marz" Marzban 
Mastring av Sören von Malmborg
Executive producent: Patrick "PO" Ohlsson, Can "Stress" Canatan, Sebbe Staxx
Skivbolag: Soblue Music, Universal Music

Video, foto, klippning credits - tbc


℗ 2012 Soblue Music, under exclusive license to Universal Music AB

Övningskörning och sommarjobb

Godmorgon haha! Vaknade nyss så ska äta något och sen fixa mig för vet ni vad som händer idag? Jo jag ska gå introduktionskursen och sen börja övningsköra. Som jag saknat att köra bil! Kommer bli jättekul :) Har även fått ett sommarjobb nu men mer om det senare. Ska lägga upp lite musik innan jag åker också så ni har något att lyssna på, har hamnat efter i låtsläppen när jag varit utan dator. Ha det bäst så länge!
 
bild från igår
 

-

Problem. Problem. Ännu mer problem. Behöver inte säga mer än så tror jag. Inget jag kan eller vill ta upp här utan ska gå och sova så hörs vi imorgon. Vet att jag lovade er inlägg idag och ber om ursäkt för att det inte blev några men jag orkar helt enkelt inte just nu. Sov så gott alla!
 
Bilden är lånad från tumblr
 

Äntligen!

Har äntligen fått datorn så nu håller jag på installera alla program. Sen när allt är i sin ordning ska jag försöka få upp minst en inlägg om dagen som det ska vara. 
 
Ska snart dra och kika på studentbalen tänkte jag. Är så himla avundsjuk på alla som tar studenten i år med tanke på att jag själv börjar 1 till hösten igen.. Aja, tänkte bara berätta hur läget är måste stressa iväg nu så vi hörs när jag är hemma igen. Puss!
 
 
 

Ny musik: Labyrint - Gottsunda

Jag vet inte vad det här är ens, kanske bland det sämsta jag hört.. Hoppas verkligen att det är ett skämt och att dom kommer tillbaka med sina sköna reggaebeats snart.
 
Lägger ändå upp både låtarna och videon här under så får ni avgöra själv.
 

Saker att se fram emot:

Vaknade på helt fel sida idag. Sen kom jag på att jag har massvis med roliga saker att se fram emot närmsta tiden, woho! Har ni något att se fram emot?
 
* Mina nya ROSA dator kommer nu i veckan vet dock inte vilken dag.
 
* 11 Juni kommer Kartellens nya låt "Skriker ut" ut. Jag har redan hört den och tro mig när jag säger den är FET!
 
* 13 Juni ska jag gå introduktionskursen och efter det får jag börja övningsköra! Saknat att köra bil faktiskt.
 
* 27-30 Juni är Kirunafestival, så sjukt taggad på att få se Syster Sol!
 
* 7 Juli blir jag 17 år inget som jag bryr mig om destomer. Då kommer jag mest troligt befinna mig i Uppsala/Stockholm hos bästa E och D och DET är vad jag ser fram emot!
 
* 16-17 augusti är det Musikens Makt i Luleå vilket betyder att jag får se Syster Sol en gång till och även Lilla Namo.
 
* I augusti på obestämt datum flyttar jag även till Luleå, ska bli gode skönt att komma tillbaka dit!
 
* 24 Oktober står jag och Rasmus längst fram i globen (golden circle) och ser MAC MILLER och LIL WAYNE live, sjukt säger jag bara! Ska även vara en ersättning för att 2 Chainz inte kunde komma men vem det blir vet jag inte ännu.
 
 
bilden är lånad från tumblr

Just nu:


Happy Birthday

Hej! Vet att uppdateringen inte ligger på nu men har som sagt ingen dator ännu så det blir bara mobilbloggar fram tills nästa vecka nångång. Dels så tar det längre tid att skriva dom och dels så är det svårare att göra dom fina. 
 
Igår var jag iallafall och firade morfar, någon som är som den pappa jag aldrig haft. Hela 65 år och många fler ska det bli! Sen drog jag hem, lyssnade säsongens sista kärleksattacken och efter det somnade jag. Har alldeles nyss käkat tårta till frukost. Eftersom jag är ensam hemma är det helt okej att göra så haha! Vad som händer sen vet jag inte ännu men är lite sugen på att dra en utgång. Får se helt enkelt :) avrundar här så hörs vi sen, puss!
 
Jag och morfar för ett antal år sen

Yesterday

Yo! Som några av er kanske vet så var jag i Luleå igår. Blev en liten spontan resa för att slippa Gällivare och se något annat bara. Fick med mig lite saker till min iphone och en superfin klänning hem. Klänningen slutar just ovanför knäna där framme, lite längre där bak och sen är det en tiger tryckt på framsidan. Bild hittar ni här under som vanligt :) Jag trivs sällan i klänningar men tyckte denna var väldigt fin. Dessutom så fyller morfar år om två dagar så då blir den perfekt att ha på mig! Jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska ha till men det lutar åt en vit lite kortare skinnjacka och mina älskade AF1or. 
 
Annars har det väl inte hänt destomer förutom att nya datorn är beställt för ett par dagar sen. Byggde en egen så valde alltså alla komponenter själv. Vet inte om det är något ni är intresserad av att läsa? Isåfall skriver jag ut det i ett annat inlägg. Annars räcker det väl med att jag säger den är ROSA! Haha :) Den kommer dock inte fören nästa vecka nångång. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge sägs det..
 

Nytt album: Kid Ink - Almost Home

Jag älskar Kid Ink och har alltid gjort. Nu har han släppt ett nytt album och jag blev INTE besviken, överfett på alla sätt! Favoriten är låten "Money and the power".
 
LOVE LOVE LOVE 






Jag som driver bloggen heter då Ronja Viktoria Rosenberg och är 17 år ung. Mitt största intresse är tvspel och datorspel, främst League of Legends. Men också hiphop, webbdesign, teckning och tatuering. Jag har hoppat av skolan och jobbar för tillfället extra i en matbutik undertiden jag försöker klura ut vad jag vill göra med mitt liv. I bloggen kommer ni få ta del av min vardag, få dom senaste låtarna inom svensk hiphop och förhoppningsvis bli inspirerade inom streetwear.

xoxo Ronja