En kärleksattack på svensk hiphop

Hallå! Sitter och lyssnar på En kärleksattack på svensk hiphop med Ametist. Just nu är det trainspotters som kör och senare idag kommer MatteCaliste, Dc Grimsta och Alpis dit. Helt underbart :) Gå in och lyssna HÄR!
 
Lånat bilden från facebooksidan för Kärleksattacken

Smutsfolk

Fick hem en väldigt bra present idag, det tackar jag för! Vill ni ha egna klistermärken så kan ni maila till [email protected] så får ni dom hemskickade :) Hur bra? asbra.
 


Art

Senaste dagarna har gått åt till att rita en hel del, så här under hittar ni några bilder på vad jag har gjort :)
 
Rosorna är målade med promarkers och resten i blyerts.
Work in progress på bilden ovanför.
Pokémon <3
Och självklart Näääken

Word

Ni som är minsta lilla insatta i det här vet vad jag pratar om, ni andra kan läsa en artikel på aftonbladet här: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article16296126.ab
 
Förstår inte varför det ska bli en sån stor sak av det här och dessutom att vissa arrangörer ska avboka dom. Weed är mindre skadligt än alkohol och det finns inte ett enda döttsfall av själva "drogen". Man är fortfarande samma person bara under ett rus, vad man sen gör under ruset bestämmer man ju själv. Det är tex inte speciellt smart att sätta sig i en bil och köra precis som undertiden man är alkoholpåverkad. Självklart kan det också vara så att det blir en ingång till tyngre saker men det är väl ändå ens egna val isåfall, inte cannabis. Kan säga nu direkt att nej jag röker inte på själv, men skulle inte heller bry mig om nån gjorde.
 
Vad tycker ni om det här? :)
 

Jag ska se tillbaks och le åt allt knas

Allting är bara upp å ner just nu, därför så ska jag slå på en film och sen försöka sova. Men innan det så bjuder jag på en fin låt som gått på repeat här hela dagen. Godnatt alla!
 

New in //

Kom på att jag glömt lägga upp bilder på vad jag köpte i Kiruna så det hittar ni här under. Köpte även lite smink men kändes onödigt att fota det.
 

DaCosta - Studiofreestyle (Albumteaser)

Sjukt fet! Den 22a mars kommer hela albumet ut, ska bli riktigt spännande :)
 

Just nu är livet inget disco

Tror rubriken säger det mesta faktiskt. Aja, nu ska jag kolla klart Kingsizegalan. Började se den redan igår men hade migrän så klarade inte av att se hela. Om någon annan missat den så ligger den ute på tv4play.se nu. Jag lägger upp den här under också :)
 
Kingsizegalan%202013

GRATTIS BABY NÄÄÄK!

Äcklig besviken på mig själv, missade kingsizegalan igår och hittar inte hela klippet någonstans. Om någon vet vars det finns får ni mer än gärna kommentera länken, det skulle göra min dag för flera veckor framöver!
 
Har suttit och kollat varenda litet klipp jag hittat om det vilket bara är några låtar. Vet iallafall vilka som vann och jag säger grattis till min babe Näääk som vann både "årets album" och "årets soloartist". SÅ VÄRD!! Grattis tusen gånger om!
 
Lägger upp dom två klipp jag hittade med honom. 
N%C3%A4%C3%A4%C3%A4k%20vann%20%C3%85rets%20soloartist
N%C3%A4%C3%A4%C3%A4k%20och%20Nimo%20p%C3%A5%20r%C3%B6da%20mattan%20till%20Kingsizegalan

Ny animerad bloggdesign

I brist på annat så slängde jag ihop en ny bloggdesign, en animerad dessutom! Så headern har nu två bilder på mig, hehe dubbelt så ego :) Nej men jag blev då nöjd iallafall. Det finns säkert lite småsaker som behöver fixas men det tar jag nån annan dag när jag ids. Om något skulle se konstigt ut är det bara att uppdatera sidan så ska det bli rätt.
 
Vad tycker ni?

Vars får jag inspiration ifrån?

Svar; Nästan överallt! Men den här gången är det från mitt eget rum faktiskt. Jag har satt upp en del av det jag ritat på väggen så nu ser jag bilderna varje gång jag sitter vid mitt skrivbord vilket händer ofta. Så det blir som en liten påminnelse till mig själv varför jag gör det här. Detta är bara en liten del av allt jag gjort, har många fler bilder liggandes och mer är på väg! Jag håller er uppdaterade :)
 
Annars kommer den från tumblr, weheartit, twitter och självklart youtube. Ni kan följa mig på dessa sidor:
Tumblr - http://KeepCalmAndStaySupreme.tumblr.com
WeHeartIt - http://weheartit.com/rrosenberg
Twitter - https://twitter.com/RonjaRosenberg
 
Ps. Twittern är skapad i förrgår därför har jag knappt några tweets men det kommer!
 

Vi Är Kvar Här

Näääk, vars ska man börja? Så jävla fint léende och rösten ska vi inte ens snacka om. Tror jag kollat videon 50 gånger bara idag, haha! Ni som följt min blogg ett tag vet att han är och förblir nummer 1 för mig.
 
ENJOY! 
 
<333333333

Hemma igen

Hallå! Kom hem från Kiruna strax efter 4 idag, sov alltså där. Fick med mig lite grejer hem från stan där som jag ska visa er om en stund. Så bra gick det med att spara.. Nu har jag just hjälpt mamma med ett par saker här hemma så ska ta och spela LoL för vilken abstinens jag haft!! haha riktigt illa. Sen blir det en film eller två tills jag somnar, har ont i hela kroppen och känner mig nästan lite bakis även fast jag inte druckit? konstigt.
 
Bild från när jag satt på tåget hem idag.

Kiruna

Hoppar i bilen och åker till Kiruna nu. Får se ifall jag kommer hem ikväll eller imorgon, ni lär ju märka :) Ha en fin lördag allihop! 
 

Purple hair

Färgade håret lila igår men det blev mer mörkrött än lila så ska färga en gång till imorgon. Blir det inte bra då heller får jag gå till frisören för lila ska det bli! Lägger upp en bild här under så får ni se hur det ser ut nu efter första färgningen. Nu ska jag fortsätta fixa mig, tänkte bara köra en snabb uppdatering. Puss på er så länge!
 

New in //

Hämtade ut paket igår som sagt, bilder på vad dom innehöll hittar ni här under :) Grymt nöjd med allting!
 

Inspiration

Alla bilderna är lånade från tumblr.

Rihanna - Stay ft. Mikky Ekko

Älskar videon, den är så fin. Därför tänkte jag dela med mig av den här. Enjoy!
 

Färga eller inte?

Drog aldrig till frisören igår för har blivit sjuk, jag har fått feber. Är alltså helst slut. Vaknade vid 4 tiden igår på eftermiddagen, åt middag och sen somnade jag igen. Sen vaknade jag inte fören vid 12 tiden inatt, har alltså sovit 17 timmar!! Haha knas. Nu ska jag hämta alvedon, äta något och sen göra ett nytt försök att ta mig utanför dörren. Wish me luck! 
 
Gjorde förresten en ganska dåligt photoshopad bild på hårfärgen nyss med före och "efterbilder". Vad tycker ni? Ska jag färga röd/lila eller bara mörkbrunt igen?

12/2

Hallå! Idag har jag jobbat kväll så kom hem vid halv 11 tiden. Nu sitter jag och kikar tågresor igen. Jag var ju som sagt i Kiruna i torsdags, det har alltså inte ens gått en vecka och jag vill redan härifrån igen. Fick nästan lite ångest när jag satte mig på bussen hem till Gällivare. Men med lite tur får jag spendera alla hjärtans dag med min favorit från norr, hehe det ni! ;)
 
Men nog om resor nu. Imorgon ska jag hämta ut paketet med mössorna o.s.v i och sen måste jag förbi en frisör och plocka upp lite hårfärg. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med håret så det återstår att se men är grymt sugen på att färga typ lila/rött. Ska exprimentera lite i photoshop och se ifall jag passar i det. Nu har jag inte destomer att säga så ska sova om en liten stund så jag orkar upp någorlunda tidigt imorn, godnatt allihopa!
 
 

Ang tatuering

Måste bara skriva om ett par grejer jag kom att tänka på idag. Det är de här med tatuering.
 
Jag hade sagt att jag skulle gadda en kompis för ett par dagar sen. Det ska jag fortfarande men varför inte idag? Jo för att jag inte vill ha en dålig/halvbra tatuering på mitt namn. Tatuering är något jag vill syssla seriöst med. Därför om någon frågar vem som gjort den vill jag inte att han svarar "Ronja Rosenberg". Sen är det förmodligen inte kul för personen i fråga heller om jag inte vet basic stuff som hur djupt man ska köra osv. Då tycker jag det är mycket bättre att vänta. Om personen fortfarande vill ha motivet sen så lär han/hon ju komma tillbaka. Detta leder i sin tur till att det är mindre chans att det bara är en spontan idé och att personen ångrar sig.

Sen en annan sak, det är hur många småbarn som helst som frågat om jag kan tatuera dom. Jag hade inte direkt tänkt att ha någon åldersgräns MEN jag kommer INTE att tatuera 12-13 åringar. Av egen erfarenhet har man inte allt för bra idéer i den åldern och det är väldigt stor chans att man ångrar sig. Helst vill jag väl att man är runt 18 år och uppåt men är man 16 och har förälders tillåtelse så kan det nog gå att ordna iallafall. Detta av den enkla anledningen att jag inte vill ha massa arga föräldrar efter mig, haha!
 
Angående att rita upp tatueringar så försöker jag så gott jag kan. Jag har en hel del att göra där så gör dom när jag klarar av det och har tid helt enkelt. Jag gör ju trots allt det mesta gratis än så länge.
 
Nu har jag inte destomer att säga så avrundar här, har ni frågor så är det bara att lämna en kommentar eller två. Puss på er :love:
 
Bilden är lånad från tumblr

Beställde lite nytt.. igen!

Hej! Dagen har bestått av fredagsmys hemma, tänkte egentligen dra ut men det blev inget av det. Får se ifall det blir något imorgon istället :) Beställde lite grejer nyss, jag kan inte spara pengar. Bilder på vad det blev för något hittar ni här under.
 
Nu ska jag spela ett par games i LoL och sen höra ifall John Blund vill hoppa i säng med mig. Pusshej :love:
 
Mössorna och kepsen är från Mitchell & Ness, tröjorna från WeSC (obvious) och jackan från Urban Classics.

Ison & Fille - Örfila dig själv

Ingen ny låt eller så men den är tung så den åker upp här ändå, enjoy!
 

Hämtat ut paket

Som rubriken säger hämtade jag ut ett paket igår. Inuti det låg mina nya älsklingar nämligen mina Nike air max, yummy! Bild hittar ni här under. Nu ska jag boka tågbiljett till Kiruna och sen plocka fram tatueringsmaskinen och köra lite. Jag ska gå på nästa steg och lära mig skugga nu, spännande! :) Grymt sugen på att göra en 3e gadd på mig själv också. Om jag gör en lägger jag förmodligen upp bild på den lite senare idag. Ha det bäst så länge!
 
 






Jag som driver bloggen heter då Ronja Viktoria Rosenberg och är 17 år ung. Mitt största intresse är tvspel och datorspel, främst League of Legends. Men också hiphop, webbdesign, teckning och tatuering. Jag har hoppat av skolan och jobbar för tillfället extra i en matbutik undertiden jag försöker klura ut vad jag vill göra med mitt liv. I bloggen kommer ni få ta del av min vardag, få dom senaste låtarna inom svensk hiphop och förhoppningsvis bli inspirerade inom streetwear.

xoxo Ronja