Dagens outfit!

Kass bild på outfiten, har som sagt inget objektiv så kan inte använda systemkameran för tillfället. Hoppas dock att jag får låna nått av mammas objektiv för sånna här bilder är ju inte riktigt okej!

Har iallafall på mig:
Jeans - Cubus, Vit halvt transparent skjorta - Cubus, Fjäderhalsband - h&m, Flätat bälte - kommer inte ihåg vars det kommer ifrån!


haha var tvungen att ha handen där för annars hade jag flashat waaay to much! :D


Behövde skriva av mig..

Ja, vet att man kanske inte borde skriva ut sina känslor osv på en plats där vem som helst kan läsa. Slutar oftast med att man får en massa skit för det, ganska löjligt egentligen att folk försöker trycka ner en för att man är "riktig", håller ni inte med?

Hur som helst, jag är så otroligt splittrad nu.. Har ingen aning om jag valde rätt eller fel väg. Men jag hoppas, verkligen bara hoppas att jag valde rätt. Det var absolut inget lätt beslut, men det känns som att Du, har sårat mig alldeles för många gånger och jag har gång på gång gett dig nya chanser och förlåtit det mest jävliga du har gjort. Givetvis finns det bra delar som jag aldrig någonsin kommer glömma, men det som hände i vintras är absolut inget jag kommer kunna glömma och förlåta helt, någonsin. Det värsta av allt är nog att jag är så sjukt godtrogen, alltså tror alltid det bästa om folk. Det är nog de som förstör för mig själv, att jag på ett sätt "låter" folk köra med mig för att jag hoppas att det inte är sant eller bara en tillfällighet typ. Är väldigt svårt att förklara. Jag hatar dig för det du har gjort men jag älskar dig för alla stunder som du faktiskt har funnits där, men har det någonsin varit på riktigt? Sånna tankar dyker upp lite då och då. På tal om tankar så tänker jag alldeles alldeles för mycket på allting. Vänder på saker 1000 gånger om och gör dom steger värre varje gång. Om någon gör ett litet snedsteg så tror jag alltid att det är förstörd och helt åt helvete fel. Asså allting som jag skriver nu kommer nog låta helt sjukt men vet inte hur jag annars kan förklara så att någon ska förstå..

Helt ärligt känns det inte som att jag har någon jag faktiskt kan prata med om precis vad som helst. Försöker bara tänka att med tiden kommer allting lösa sig, och det är på god väg faktiskt. Men än är det en bra bit kvar, som förhoppningsvis går snabbt!


Känns som att jag precis tömde hjärnan på tankar, haha. Nej men det var nödvändigt. Tvivlar på att någon kommer orka läsa texten, men det gör ingenting. Var mest för min egen skull :)



Du ljög fan bättre än delfinerna simmar

Kom hem från skolan för drygt två timmar sen, nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar :) Sen ska jag iväg till en fin, som vanligt, haha! Var även där igår så är därför det blev sämst uppdatering.

Har lite kommenterar att svara på och bilder att lägga upp, men det kmr ikväll.. lovar :)
Har inget mer att skriva just nu så vi hörs väl ikväll, pussss

haha lika seriöst varje gång, yee.

Miss sunshine

Gryym kärlek på statistiken igår, tihi fortsätt så! :*


Kom hem för ett litet tag sen, slutade skolan vid 2 tiden och då drog jag på stan med mami. Köpte en vindjacka och vindbyxor till Norge (åker dit om en vecka) ett par byxor med svin snygga skindetaljer på.. visar snart! Sen kom jag hem och då hade jag två paket som väntade på mig :D Där i fanns en väska med nitar på, dock inte en sån där stor som jag velade ha utan en mindre och så ännu ett par byxor.. As nice! :) Nu ska jag vänta till maten är klar och sen ska jag troligtvis iväg till en fin. Slänger upp bilder på kläderna snart!

Just nu med nya jackan, haha skev tumme.


Söt tjej!

haha, fixade lite på min baby! :')


Kul att vara förkyld <3333333

Kan inte skratta för hela magen gör ont, och så hostar jag typ hela tiden.. Inte alls en bra blandning. Och har svårt att andas så typ missbrukar astmamedicin nu, hah. Och som om inte det räckte har jag ont i skallen och är täppt i näsan, haha låter som en smurf eller nånting! Dessutom har jag ont i halsen och ser helt död ut. Näe, nu ska jag sluta gnälla och hoppa i sängen, puss :*

Bjuder på bilder från i fredags!

HAHA snygga syskon, yeye ;)




Yee, glad chey med ny mobil, och självklart äre facebook som är öppet ;)


Hjälp mig!

Såg dom här gal1 snygga sjalarna på ginatricot, helt fel just nu med tanke på att jag nästan är pank.. haha men ah, funderar på att klicka hem en ändå. Men då är frågan, vilken färg?! Kan inte bestämma mig så ni får hjälpa mig nu!! :)


Live like it´s heaven on earth




Danza kuduro -'

Är så gaaaaalet glad idag, haha helt sjukt! :D Allting håller på lösa sig nu, känns fint. Finally säger jag bara..

Hur som helst, kom hem för kanske 1 timme sen och ska snart hoppa i duschen och fixa mig.. ska bli skönt då jag har varit osminkad och schleeten hela dagen idag, haha. Igår var jag i skolan till 12, sen hämtade jag ut nya mobilen, är så grymt nöjd! På kvällen åkte jag iväg till en fin och kollade film och där tillbringade jag även natten, tihi mys. Känns lite surt att behöva sova själv inatt, men men.. :)

Har inget mer att skriva just nu så uppdaterar mer sen.. puss!




Gryyym!


haha sant ;)


Vafaan.. Försvinner saker!

Har försvunnit en bakgrund, en bloglovin ikon, en "kontakta mig" ikon, faktarutan.. hel skumt! Näe, nu blir det att byta lösenord dirrm0de och fixa till allt igen.. Hojj vad less jag blir.

10 års vänskap helt åt helvete..

Sjuukt moget att hänga ut mig, hoho. 10 års vänskap helt åt helvete. Kul!
Trodde jag kunde lita på dig men uppenbarligen inte!

Svar på tal x 4!




Svar: Tack så mycket, jätte kul att höra! :D



Svar; haha ja eller hur!



Svar; Åh, nu blev jag sjukt avis på dig.. haha! :D Har bara hittat med guld på, sen ändrade jag färg på nitarna i photoshop för tyckte det passade bättre till dom kläderna, haha :p



Svar; Måste väl vara nått sånt skulle jag tro! :)

Höst collage - inspiration!

Ja, tänkte visa lite vad jag kommer använda flitigt i höst. Jag tänker köra på lite oversize skjortor i mer transparent tyg, svarta jeans (funkar alltid) vita converse som passar till det mesta, Mycket smycken med kors.. älskar det!! Och så är väskan med nitar under en given favorit som jag inom kort måste införskaffa!


Haha dagens skämt eller?

Fick höra att jag är en tjockis och ett fetto, haha ah.. vars då? :) Bara undrar.
Bilden är dock gammal, vilket syns på hårfärgen, haha.

Och sen att bilden skulle vara "för mkt" Fuck no! Alla går ju runt sådär på badhuset/stranden ändå, punkt.


HAHAHAH humor!

Alla CrazyPictures filmer är grymma men orkar inte slänga upp alla klippen, så kolla youtube NU! :D



Lite kort om igår!

Tog bort depp inläggen, orkar inte med att få massa skit för det senare.. så ah, nu kör vi glada inlägg istället! :) Igår drog jag till yanka vid 6 tiden, vi satt hos henne och chillade innan jag drygt 3 timmar senare hade övertalat henne att åka på coop med mig, haha! Så tog hon på snygg-hjälmen och så for vi, hehe ;) Köpte godis tjock som jag är. Drog hem redan vid 10 för väntade besök av en fin men sen sket allting sig, så gick och la mig redan vid 12 tiden.


Äre lugnt om jag kallar dig baby?




Ny bloggdesign!

haha kunde inte hålla mig, tänkte inte lägga upp den fören 25;e då jag drar igång med lite nya projekt i bloggen. Jag har verkligen sjukt dåligt tålamod, allt ska hända på en gång! :D Aja, men nu kommentera sötnosar!

Just nu:

HAHAHAHAH dör

Varför i helvete blir det alltid såna snygga bilder på mina videoinlägg? :(

INTE okej alltså!!


Videoinlägg mitt i natten!






Fyfan vad jag är snygg alltså!!

Vadå tråkigt?

Hittills under HELA 2011 har du:

Varit full? - nä
Däckat? - av trötthet, yes
Kysst en främling? - ja typ, haha
Gjort ett sugmärke? - nope
Har haft oskyddat sex? - yeo
Har strulat med fler än en person under 24 timmar? näe
Kysst en kille i klassen? - nå nä
Gjort något dumt? jaa
Gjort något som du ångrar? - yees
Strulat med ditt ex? - nej
Sagt nej till sex? - ah
Fixat dig i timmar? - jies
Gråtit inför mer än 10 personer? - nejnej
Smygit ut? - nah
Haft kvar känslor från ett tidigare förhållande? - hm.. nä
Sovit brevid någon av samma kön? - tror faktiskt inte
Sovit brevid någon av motsatt kön? - jadå
Älskat någon så du skulle kunna göra vad som helst för den?- yes
gråtit dej till sömns?: yes
skärt dig?- neej
haft sex i skogen?- hahah nej
vaknat av att du gråter?- jaa
kallat någon för slampa eller hora?- yes man!
Blivit slagen på skoj? - yees
lärt känna 10 nya kompisar:- har jag säkert
Varit på sol semester? - nä
badat i havet?- tror inte
Sett en hel fotbollsmatch? - nej
Varit på sjukhuset? - nej
Sovit i över 12 timmar? - givetvis :)
Sett en film mer än 10 ggr? - nej
Lärt känna någon via internet? - jo
Velat dö? - ja
Fått ett IG? - näe
Åkt buss i över 10 timmar - nä
Varit ute en hel natt - nej
Blivit tagen av polisen - neej :)
Svikit en vän - vän kan man då inte kalla det.
Visat röven för för en kompis farmor och farfar ? HAHAHAH nej
blivit våldtagen av en lärare ? HAHAHAh dör, vafan äre för frågor?! :D


Dagen outfit!


Ogillar att mina ben ser feta ut på varenda bild! :( Extremt fint att jag var tvungen att hålla i remmen också, ahah!


Ren spegel.se

Beställd!

Yes, sket i en iphone och kör på en LG istället! :) Grymt fränt med dual core processor i en mobil, hehe! Och 3D gör ju inte saken sämre heller ;) Näe, nu taggar vi torsdag så jag kan hämta ut den!!


Everybody knows I've got the magic in me

Sämst uppdatering igår, förlåt för det! Hade migrän hela dagen.. ändå tvingade jag mig själv iväg till Yanka och pratade om allting mellan himmel och jord, tack för att du finns vännen, loveu! ♥ Sen vid 9 tiden kom Pecka och hämtade mig och så for vi till honom och kollade en film.. Kommer inte ens ihåg vad den hette men helt okej var den :) Drog hem redan vid halv 12 och hoppade i sängen på en gång eftersom jag fortfarande hade ont i huvudet :(

Idag var första dagen i skolan, ganska onödigt egentligen med tanke på att jag var där i typ 40min. Haha men men.. :) Fick nya schemat som förvånadsvärt var helt okej. Har sovmorgon 2 dagar i veckan och längsta dagen är till 14.55 :D Innan det var jag på banken och fixade iordning det sista till Visa kortet, så nu slipper jag be mamma om hjälp när jag ska beställa något, fett skönt!

Förövrigt är jag sjuuukt taggad på allting just nu! På torsdag köper jag en iphone 4, hur nice är inte det? Mitt h&m paket ska komma idag men eftersom deras leveranstider brukar vara helt fucked up så får jag hoppas att det iallafall kommer innan veckan är slut.. Och snart är det september vilket betyder EPA!! Fyyfan vad jag ska glida ;) hehe. Har hittat några stycken jag kan tänka mig. Så får prata med pappa lite eftersom han betalar och så ser jag ju vilken det blir :) TAGGATAGGATAGGA.

Haha vart ett sjukt långt inlägg, så avrundar här.. pusshej!


Mm, det här är värt att dö för, jag tror mitt hjärta blöder

ÄLSKAR den här covern, lätt värt att lyssna på! Tror jag hunnit lyssna på den nu 20ggr i rad.. haha!

Blondiie

Trivs grymt bra i blondt så jag är helnöjd! :D Dock är det som sagt lite varma toner i nedre håret, syns också på bilden att det är lite mörkare. Bara mamma kommer hem från skolan så ska hon ringa och boka tid hos någon frisör, hoppas på att få tid senast fredag. Och direkt allt slitet är borta så slänger jag i en till blekning så det ordnar sig! ;)



Bilden är från igår, men w/e

Tävling!

Ja, sa redan igår att jag skulle starta en tävling men blev lite försenat så tar det idag istället :) Eftersom jag håller på med en ny design så tänkte jag lotta ut min nuvarande då många gillar mina designer.

Tävligen går till så att du kommenterar detta inlägg, INGA andra. Kommentarer angående tävligen på andra inlägg kommer inte att räknas med som bidrag. I kommentaren ska det stå varför just du vill ha designen. Bästa motivering vinner! Lycka till nu! ;)


Edit; Givetvis byts alla bilder + texter ut.

Resultatet!

Hade egentligen bara tänkt få bort dom varma tonerna i det nedre håret men så helt plötsligt satt jag där som blondin. Lite kul ändå! Men nöjd blev jag då :)

Är fortfarande liite varma toner kvar men det fixar jag nu i efterhand med silverschampoo och skumtoningar! Imorn drar jag sista blekningen, enbart där blekningen idag inte riktigt räckte till. Hade kanske behövt en till blekning i hela håret men det får bli senare för mitt stackars hår mår inte alls bra nu. Ska ringa och boka tid hos frissan på måndag, en väl behövd klippning blir det. Har inte riktigt bestämt om jag bara ska toppa eller klippa nån frisyr. Finns ju trots alls snygga, lite kortare frisyrer! Exempel ligger här nedanför!

haha osminkad sliten tjej, därav kladdet på bilden.


Nått i stil med det här hade jag tänkt mig!



Just nu: Misshandel av mitt hår


Så här borde det se ut varje dag!



Hamnade även på blogg.se´s startsida under "mest kommenterade"
vilket resulterade i att statistiken fick nytt besökrekord och jag fick förhoppningsvis en eller två nya läsare :D Tack alla! <3

Vart jag mig i världen vänder..

Står jag här med tomma händer, längtar efter något som kan rädda mig.

Näe, nu ska jag faktiskt ta tag i saker och göra någonting åt mitt hår
. Haha har bara skjutit upp det hela tiden, kan ju inte säga något annat än att det fortfarande känns riktigt riktigt tungt men what to do liksom? :( Bilder på resultatet av blekningen kommer upp så fort jag är klar. Kommer också lägga upp en liten tävling ikväll, låter det bra? ;) Ah klart det gör!

Vi hörs lite senare!

I´m in löööve

Galet snygg skor! Och "Ameena" är då namnet på dom, ifall någon inte förstod.. haha! Hade velat ha ett par nya boots så funderar starkt på att klicka hem dom så fort jag har fått min lön, är det värt? :D


-

Faaaaaan vad jag är less alltså. Samma sak varenda jävla helg, alla och då menar jag alla är ute och dricker medans jag sitter hemma, själv. Går liksom inte att uppskatta helgen som jag kanske borde. Skulle jag kunna dra från gällivare redan imorgon hade jag inte tvekat en sekund, usch..

Har inga bilder så får bli nån gammal.


Hemliga projekt! hehe

Yeah.. jag, precis som många andra, får lön 25e och då kommer jag även dra igång lite nya grejer i bloggen, hehe spännande! Kommer tyvärr inte avslöja någonting innan dess förrutom den här lilla sneakpeaken nedan ;)

Vad tror ni att det handlar om? :D


say whuuuut

Upptäckte precis att jag har en känd bloggare på min msn, hur gick det till?


Raise your weapon *

Nu ska jag slänga på mig myskläder och kladda på lite smink, sen ska jag bege mig ut i regnet för att hjälpa lillebror att sälja jultidningar.. jag är för snäll ibland! haha förstår själv inte ens hur jag orkar.

Sen efter det ska jag direkt hem och duscha, dra på mig nå lite ordentligare och sen åka iväg till en fin. Blir nog en grym kväll, som vanligt i hans sällskap. Aja, vi hörs väl senare nångång, pusshej!


Fixat Ronjas blogg!

Blev alldeles nyss klar med Ronja karlssons blogg, ni hittar den här: http://rrroonjakarlsson.blogg.se/
Nu har jag ytterligare 3 bloggar att fixa, haha! Men kul är det :)

Vad tycker ni? ;)

Just chillin'


Är lite smått kär i bebis dubbelhaka på den bilden ♥


HAHA så jäävla söt bror jag har!!

Här ska det vara en rubrik

Ja, blev lite ändrade planer.. behövde inte åka någonstans för att en galet snygggg pojke kom hit istället, tihi. Vi kollade filmen "Kung fu panda 2" hahah hojj, humor på hög nivå dära! ;) Nu har jag laddat upp med polly, cola och ytterligare några filmer som jag tänkte slänga mig i sängen och kolla på så vi hörs nog inte fören imorgon, därför säger jag godnatt redan nu! :)

Svar på tal!




Svar; Lätt! :) Fixar det när vi är inne på msn samtidigt så får du skicka bilder och de :)


Btw om fler vill att jag ska fixa deras bloggar så FRÅGA! Jag sa förut att jag inte gjorde gratisdesigner längre och det berodde på att jag fick typ 5 förfrågningar/dag så hade varken tid eller lust till det. Men om jag har lite tid över så fixar jag gärna bloggar, är bara att slänga iväg en kommentar så fixar jag det ;)

Right nooooow

hahahah var tvungen, så jävla snygg!



Svar på tal!




Svar; Tack så mycket! Fick den av Morfar så har ingen aning om vars den kommer ifrån. Gjorde en liten snabb sökning på google och hittade en nästan likadan på Naturkompaniet för 1799kr. Annars finns det säkert billigare på Tradera och liknande ställen eftersom det är lite av en vintage jacka, kolla där vetja! :D

Snabb uppdate

Har fortfarande inte börjat med håret, haha fan vad lat jag är! Näe, nu blir det fix och sen iväg till en fin i en timme eller två :) Vi hörs väl lite senare, pusss


Förresten, såg att jag hade fått 3 nya prenumeranter på bloglovin bara under den senaste veckan, tack så grymt mycket! <3


And I´m like..


And I´m like..

Svar på tal!




Svar; Den kommer från h&m! :)

Dagens planer!

ja, har sovit i lite drygt 15 timmar, hehe. Nu ska jag hoppa i duschen och sen bleka lite slingor i hopp om att få bort alla varma toner i håret. Annars blir det att boka tid hos frisören :) Sen tänkte jag dra mig till nån affär och köpa godis och allt möjligt tjockt och gosa ner mig till nån film. Känns som det passar väldigt bra nu när det är sånt skitväder, dvs grått och regnigt. Har ni några filmtips får ni gärna skriva en liten kommentar!

Resultatet av blekningen kommer upp lite senare idag, tills dess får ni ha det bäst! :*



Beställt.. igen!



Det jag fick med mig hem igår!


Bättre bilder på fjällräven jackan :) Ignorera att mina ben såg feta ut, buhu.


Silicondroppar från Kicks - 119kr
Hörde att dom skulle vara bra så tänkte att då kan jag lika gärna testa! måste börja ta bättre hand om mitt stackars slitna hår nu..




Läppstift från Make up store, köpt på Kicks - 180kr

Färgen heter "Exit" och det är den mer transparenta färgen jag köpte. Vill inte att det ska synas allt för mycket om man har det i tex skolan.




Någon som har lite att göra?

Samma ip som kommenterade tidigare också, någon som har lite att göra ganska?




Fixat jennifers blogg!

Hade lite brist på fantasi just igår men blev rätt nöjd ändå :)

Vad tycker ni? :D

Fjällräven jacka, käärlek!

Åh, morfar var precis förbi och lämnade en sak åt mig.. gissa vad det var?! En äkta fjällräven jacka!! Gladare tjej får man leta efter!

Hur snygg är den inte på en skala? ;);)





Kommer bättre bilder när systemkameran laddat klart!

Hatar h&ms leveranstider!

Sådär! har precis varit och hämtat ut mitt paket från h&m, tog drygt 3 veckor för det att komma, hatar h&ms leveranstider!! Men men, den som väntar på något gott! ;) Fick även med mig lite småsaker hem från Kicks, dessvärre har systemkameran slut batteri men sätter den på laddning nu så lägger jag upp bilder lite senare idag :)

Nu ska jag prova kläder, tihi.. vi hörs!


-

Nu sticker jag på banken och fixar lite saker, hämtar paket och sen ska jag svänga förbi Kicks och Ericssons center också :) Vi hörs lite senare!

Glaaad chey!

Ännu ett videoinlägg!


Videoinlägg!



Svar på tal



Svar; Självklart! Gör ett videoinlägg lite senare idag :D

Fyhelvete vilken dag

Usch, idag har verkligen inte varit någon bra dag alls. Har känt mig nere hela dagen. Har tusen negativa tankar i huvudet som jag tänkte gå och försöka trolla bort med lite sömn. Har nog aldrig känt mig så här ensam helt ärligt..

Slänger upp nån rand0m gullig bild.
l

I miss the days when life was simple

Kom precis hem från jobbet och nu ska ja slänga i mig lite mat sen dra tillbaka dit. Har kört moppe både dit och hem, väldigt mysigt att köra i ösregn. Kändes som stenskott i ansiktet och jag såg ingenting, perfekt alltså!

Aja, vi hörs när jag slutat vid 4 tiden kanske! Puss :*

Just nuuuu

När små p12or ska leka gud

Fan vad irriterande när små p12or ska låtsas leka Gud typ. Nej usch fyfan -.-'
Klart som fan jag ska möta han i en match, och oneshotta ut äcklet ska jag också göra för att han förstörde mitt humor rätt rejält.


Tidsfördriv

yeye, hade lite tråkigt så slängde iväg en liten beställning ;) Här är det jag klickade hem:


Såååja! ;)

Dingade 60 för ett tag sen, köpt flyingmount osv.. as nice! Och nej jag healar inte, är speccad som shadow men hade jag haft på shadowform hade man inte sett speciellt mycket :)

Min baby <3

Besöksrekord igår, woopwoop!

Har blivit mycket bättre på att uppdatera, eller vad säger ni? :D Creds till mig själv för det! Det syns även i statistiken, har haft besöksrekord igår faktiskt, tack så himla mycket för det!

Och ni som läser, glöm inte att lägga till på bloglovin! Är bara att klicka på ikonen högst uppe i menyn till höger så kommer ni direkt dit ;)

Gryyymt!






Dag 3 + dag 4

ah, råkade ju som glömma att skriva på den här listan igår så idag blir det dubbla! :)


Dag 3 – Min bästa vän
Jag kan inte säga att jag har någon direkt "bästa vän" för alla mina vänner är bäst på olika sätt! :) Tycker det känns lite mellanstadiet och kalla varandra för bästa vänner, men ah.. that´s just my opinion!


Dag 4 – Den jag senaste pussade + bild
hahaha hojja.. Han vet vem han är. Ångrar mig dock lite så nämner inga namn här, och absolut ingen bild, ehehe! (a)

Idag är ingen vanlig dag..

..för idag fyller världens finaste lillebror år!






Jag ÄLSKAR dig skitunge! ;)

Just nu

Sitter och äter på en päronsplitt, haha! Så fort jag ätit upp glassen ska jag springa ner i källaren och plocka ut moppen och sen sticker jag iväg till en fin och kollar film, awesome!

Haha så ful bild
, jag bjuder!

Inspiration på hög nivå!

Hur j*vla snygg är inte den här tjejen? Hennes stil, ja allt är perfekt! Nej usch.. fick just en himla lust att byta ut hela min garderob, och hennes skulle inte sitta helt fel! ;)







Och ni hittar hennes blogg här: http://www.jenny-fromtheblock.com/

Jag önskar att..

har ser något speciellt i mig.


Godmoorgon!

Yeye, det är morgon och humöret är på topp för en gångs skull! :D Nu ska jag fixa det sista i mitt rum som jag hela tiden skjutit upp, ska hänga upp lite tavlor, byta sängkläder, städa osv! Sen blire spel, hittade min mic, äntligen säger jag bara! Nu kanske mitt Skype konto kommer till användning ;)

Bjuder på bilden, osminkad och nyvaken tjej, haha.


Unknown

Gårdagen spenderades med "P" som sagt, skulle ha farit förbi Jennifer innan men blev inte för hon var så seg, haha! Hur som helst så kollade vi på filmen Unknown som jag rekomenderar starkt! Är en av mina favorit skådespelare med i den faktiskt, Liam Neeson! Varenda film jag sett där han har varit med har varit bra så :D Kom hem vid 12 tiden eftersom jag skulle upp till jobbet imorse, var galet kallt att köra moped, trodde jag skulle avlida längst parkas (stavning?) Hojja.. Tur att jag får epa snart iallafall! I september närmare bestämt ;)

Och idag, eller egentligen igår eftersom klockan är efter 12 har jag varit på jobbet i 5 timmar.. känns riktigt bra. Sen drog jag hem vid 4 tiden och åt och efter det for jag iväg på coop, köpte en dricka och lyckades träffa Yanka, Lollo och Komsi där. Det hela slutade med att vi alla hamnade framför en film hemma hos Lollo, väldigt trevligt! Drog hem redan vid 10 tiden eftersom jag är helt slut efter att ha jobbat nu hela veckan. Därför tänkte jag avrunda här och krypa ner i min jätte mysiga dubbelsäng och somna framför en film, pusspuss!





Dag 2

Om min familj


Jag bor som sagt tillsammans med min mamma Annette och två små bröder. Mina bröder heter Robin (7år) och Svante (1 år i oktober). Jag älskar min familj av hela mitt hjärta och skulle aldrig någonsin kunna byta ut någon av dom för nått i världen. Visst, jag och mamma har våra bråk.. och dom är inte direkt små, hehe. Men sånt går ju över, eller hur? Tror inte det finns en enda människa som inte har bråkat/bråkar med sina föräldrar nångång.

Min pappa däremot har jag knappt något kontakt med, har träffat människan 3 ggr totalt, och varenda gång har varit minst sagt skum. Har liksom sagt hej och sen har det varit bra så.. Har nog inget mer att skriva om han faktiskt, dels för att jag inte vet så mycket och dels för att jag inte tänker skriva ut alla känslor här i bloggen. Därför tror jag att det blir bäst om jag avrundar här..

Sticker ut ya0

Yeye, nu ska jag ta min extremt fräna moppe och vara extremt frän och åka en extremt frän väg till extremt fräna Coop, hähä. Bara som tidsfördriv tills Jennifer är hemma. Sen ikväll blir det nog film med en snygg, tihi. Aja, Skriver mer när jag är hemma ikväll, blir nog rätt sent..

Tills dess langar jag en söt bild på mig och mina älskade bröder!


Dag 1

Presentation av mig själv + bild

Ja, mitt namn är då Ronja Rosenberg vilket dom flesta nog vet pga namnet på bloggen, haha! Jag är nyss fyllda 15 år och bor i Malmberget tillsammans med min mor och 2 små bröder. Helt ärligt skulle jag inte tveka en sekund på att sticka från den här hålan redan imorgon, men det är ju lättare sagt än gjort! Jag har ingen som helst aning om vad jag mer kan skriva så att ah.. fråga om ni undrar något! :)


Bjuder på bilden! haha


En listaaa!

Dag 1 – Presentation av mig själv + bild 
Dag 2 – Om min familj 
Dag 3 – Min bästa vän 
Dag 4 – Den jag senaste pussade + bild 
Dag 5 – Det här längtar jag efter 
Dag 6 – Några bilder på mig när jag var liten 
Dag 7 – Fem webbsidor som jag ofta är inne på 
Dag 8 – Min dag 
Dag 9 – 3 saker jag vill förändra i världen 
Dag 10 – 3 saker jag vill förändra med mig själv 
Dag 11 – En nytagen bild + Tio fakta om mig själv 
Dag 12 – Bloggar jag läser 
Dag 13 – Min kamera 
Dag 14 – Hobby 
Dag 15 – Favorit årstid, varför? 
Dag 16 – Mina husdjur
Dag 17 – Mina syskon 
Dag 18 – Ett foto jag är nöjd med 
Dag 19 – Mina Smeknamn 
Dag 20 – Min kärlek 
Dag 21 – En vän som alltid ställer upp 
Dag 22 – Fem bilder från ett minne 2010
Dag 23 – Två saker jag inte skulle klara mig utan
Dag 24 – Någon som jag gillat under 2011
Dag 25 – Den person jag senaste fick sms av + bild

Lite kort om igår!

Ja, gårdagen började med jobb i 5 timmar, sen blev det bråk.. Har nu mera ingen hjälm så kan inte köra moppe pga jag blev anklagad för en massa shiet som jag verkligen inte gjort. Känns ju lite surt.. Kvällen spenderades sen tillsammans med Pecka i hans cab, igen.. haha! :D Hann nästan inte mer än komma hem så gick jag och däckade i sängen, var verkligen sjukt trött av någon anledning?

Aja, var bara det här jag tänkte skriva så vi hörs lite senare när jag är hemma! Pusshej :*

Brb, jobbet!

Just nu;






Jag som driver bloggen heter då Ronja Viktoria Rosenberg och är 17 år ung. Mitt största intresse är tvspel och datorspel, främst League of Legends. Men också hiphop, webbdesign, teckning och tatuering. Jag har hoppat av skolan och jobbar för tillfället extra i en matbutik undertiden jag försöker klura ut vad jag vill göra med mitt liv. I bloggen kommer ni få ta del av min vardag, få dom senaste låtarna inom svensk hiphop och förhoppningsvis bli inspirerade inom streetwear.

xoxo Ronja