151 Pokémon röster!

Jag lekte alltid med pokémons när jag var liten, hade flera hundra små figurer som någon dessvärre tog av mig.. Lite synd kan jag tycka då jag annars gett dom åt mina småsyskon. Hur som helst, den här tjejen gör röster till ALLA 151 pokémons, haha så grym! :)

New clothes!

T-shirten köpte jag i Piteå och skorna köpte jag nu senast vi var i Luleå, alltid kul med nya kläder :) Köpte också en hel del annat som jag glömt bort att visa.

Videoinlägg


Babysitting


Luleåkalaset

Idag planerade jag och Jenko allt inför Luleåkalaset. Det kommer bli så sjuuukt grymt säger jag bara! Vi åker dit på onsdag nästa vecka och stannar till söndag, vi ska in på området båda dagarna dvs fredag och lördag. Vi kommer bl.a få se Kapten röd, Dead by april, Lillasyster, Linnea Henriksson, Ulrik Munther med fler! Taggad till tusen :) Sen kommer vi sova i min lägenhet på Skurholmen, tror det bara blir vi två men det är flera stycken som frågat om dom får plats där så får se hur det blir. Annars har jag inte gjort destomer idag, vaknade 5 på eftermiddagen, haha värdelöst! Jaja, nu ska jag göra ett försök att sova så vi får höras imorgon helt enkelt, godnatt alla! 
 
Snart så!! Kapten röd :love:

Svar på tal!

Anonym
Vart har du beställt byxorna ifrån? ;)
 
Svar; Junkyard, dock verkar dom inte finnas kvar. Men du hittar liknande HÄR och HÄR! (Orden är länkar)
 
Jennie
Asså jag diggar din stil så mycket :o jag har samma och hittar knappt såna coola saker som dig haha ^^
 
Svar; Aw, tack så mycket! Mina kläder kommer från helt vanliga affärer, bara lägga ihop dom rätt så har du min stil ;) haha
 
Åh ronja, jag måste bara fråga dig! 
Vart hittar du alla dina kläder? :D
 
Svar; Köper dom oftast i helt vanliga affärer. De flesta kläderna kommer från H&M och Cubus, herrkläder då! Sen tar jag alltid större storlek (M eller L) bara för att dom ska sitta baggy :) Har även några saker från Junkyard och Hollywood.
 

Långa, jobbiga dagar just nu

Tar tillbaka det jag skrev om videobloggmaraton tidigare, kör ett senare istället. Dagarna går fruktansvärt segt nu, mitt humör är inte på topp och jag har inte riktigt ork till att fixa mig för att sedan synas på video för flera hundra människor här på min blogg. Ber om ursäkt för det, mitt humör är verkligen inte okej. Har varit så här under en längre tid nu. Hade inte tänkt ta upp det i bloggen överhuvudtaget men känns som att jag borde berätta varför min uppdatering suger vissa dagar. Väldigt less på allt det här så ska skriva ner vilka dagar det är, hur jag mår, vad jag tänker osv och sen boka tid för att prata med någon om det, en läkare eller så. Har mina aningar om vad det gäller men vill ändå ha en diagnos om det är möjligt på det och sen isåfall komma på en lösning. Jag är egentligen världens gladaste person så dessa dagar är väldigt jobbiga för mig, för det är inte sån här jag vill vara! Det är alltså hela dagar som bara går åt till absolut INGENTING? Jaja, förhoppningsvis så får jag hjälp med detta snart och kan blogga varje dag precis som jag vill göra. Tills dess får ni helt enkelt ha lite förståelse till att allting är som det är. Puss på er :love:
 
Min fina skatt, aldrig utan dig!  (Och självklart min andra bror som aldrig vill vara med på bild)

Gårdagens outfit

Flera av er har bett om fler outfitbilder, so here we go!
Fruktansvärt hett med duckface, oh yes

Home again!

Kom hem från Luleå igår vid 8 tiden, var supertrött. Satte mig framför datan för att uppdatera bloggen men det ledde ingenstans, kom inte på något alls att skriva om så jag berättar om helgen nu istället :) Vi åkte till Luleå med 06.49 tåget på lördagmorgon. Hade vakat fredag-lördag så var sjukt trött redan då. När vi kom fram gick vi i ett antal olika affärer, fick med mig en hel del grejer hem också som jag ska visa bilder på senare. Sen gick vi och åt lunch på max, gick i lite fler affärer och efter det så gick vi till hotellet vi skulle bo på, Quality hotel heter det och ligger alldeles inne i stan, perfekt! Där lämnade vi alla grejer, vilade ett tag, fixade oss lite snabbt innan vi gick ut och åt middag på någon restaurang som hette Kebabhuset. Efter middagen gick vi förbi hemmakväll och köpte godis och sånt, sen gick vi tillbaka till hotellet och bara kollade tv och tog det lugnt. Ett väldigt bra avslut på en lång dag! Sen på söndagmorgon väckte mamma mig vid 9 tiden så fixade vi oss innan vi gick ner och åt hotellfrukost som jag älskar! Finns nog inget bättre :) Sen gick vi upp på rummet och packade innan vi checkade ut och gick ner mot tågstationen igen. Därifrån promenerade vi bort till Skurholmen vars min lägenhet är, men det var inte så långt så det gick bra. Där borta mötte vi upp hyresvärden och skrev på kontrakt samt kollade runt vars allting låg osv. Fick även med mig nycklarna till lägenheten hem, fast kommer ändå inte börja vara där fören 17onde augusti då mamma är ledig och kan föra ner alla mina saker dit. Ska bli så himla roligt att flytta, verkligen! Men samtidigt sjukt jobbigt att behöva städa och allt själv. Sen är jag, som jag nämnt tidigare, fortfarande rädd för att jag ska tappa bort mig helt å hållet hahaha! Jaja, det löser sig nog :) Nu ska jag städa ihop i mitt rum här i Gällivare och börja packa lite smått, vi får höras senare. Ha det bäst så länge :love:
 
Bild från hotellet, var söndagmorgon

Åker till Luleå

Hallå allihopa! Om 10min ska vi åka till tågstationen för att ta tåget till Luleå. Blir där till söndag kväll nångång. Kommer inte att ta med datan så det blir tyvärr ingen uppdatering, KANSKE gör ett videoinlägg från telefonen när vi är framme på hotellet men lovar inget. Det vi ska göra där är att springa i affärer och kolla på min lägenhet som jag får 1a augusti, spännande! Är tyvärr väldigt stressad nu så hinner inte skriva mer, puss :love:
 

Nytt i garderoben!

Haha osminkad och "fin" på sista bilden. Byxorna var även väldigt svåra att fota, så bilderna ger dom inte riktigt rättvisa tycker jag :( Men jag är då väldigt nöjd!

Dear Junkyard, oh how I love you!

249:- på junken, billigt och bra! :) Hoppas den hinner komma innan jag åker till Luleå bara, men Junkyard brukar ha snabba leveranser så får hoppas det gäller nu också.
 
 
 

Ny bloggdesign!


New in //

Idag kom mamma hem med ännu ett paket åt mig, det innehöll ett linne som jag totalt älskar! Nu ska jag sätta mig och leta någon ny keps å klicka hem, känns som det är på tiden med något nytt att ha på huvudet eftersom jag använder keps nästan varje dag. Aja, hittar jag något slänger jag självklart upp bild på det. Peace out!
 

Vår Betong / Stationen [Mash Up Cover]

Helt kär i låten, till och med bättre än orginalen så kände mig tvungen att dela med mig av den. Feta creds till Joakim Gissberg!
 

Humör 'Santiago' jeans - Snart mina!!

Åh jag är så glad just nu, efter alldeles för lång tid är dessa snyggingar snart mina! Dom gick på 999:- men det är absolut de bästa köpet jag har gjort på länge.
 

Inspiration!


Svar på tal!

Anonym:
hej Ronja, jag tycker att din blogg är superfin och hade vela önska mer svar på tal och flera video inlägg. som det du skrev tidigare i bloggen om att ha en hel vecka med bara videoinläggg och svar på tal minst en gång per vecka, det hade varit super kul! Dina headers är klockrena med årstiden sommar då ska det vara en sommar header och alllt dedära. + ville bara säga också att din epa är snygg. kommer inte på några tips att ge dig din blogg är redan awesome.
 
Svar; Åh tack så mycket, u made me smile! Grejen med svar på tal är att jag bara gör ett sådant inlägg när jag har minst 2 kommentarer att svara på för att det inte ska bli så många inlägg i samma "stil", så om ni kommenterar oftare så kan jag göra svar på tal-inlägg oftare! :) Angående det där med videoinlägg, det ska jag absolut fixa. Ska välja ut några dagar så kör jag igång ett videobloggmaraton!
 
Hanna
vad fotar du med för kamera? :)
 
Svar; Jag använder mig av någon superbillig digitalkamera, vet faktiskt inte ens vad det är för märke. Men det är absolut inget märkvärdigt, tror den kostade typ 400:- eller något sådant. Sen redigerar jag bilderna i Adobe Lightroom som jag tycker är typ världens bästa redigeringprogram. Skillnaden på Photoshop och Lightroom är väl egentligen att Lightroom är anpassat för att redigera ljus, kontrast osv. Det är även mycket lättare att förstå sig på Lightroom ifall man inte är van vid att använda Photoshop. :)

Medina

Är fortfarande sjuk, hade feber hela dagen igår så orkade inte göra något alls utan bara vilade. Lär nog inte hända destomer idag så ska göra lite inspirationsinlägg senare, kanske en ny bloggdesign också men tills dess bjuder jag på fin musik från mina kungar Medina.
 
Love Love Love!

Har fått en lägenhet!

Hej allihopa! Jag har blivit sjuk, har magsjuka och feber så formen är väl inte den bästa. Fördriver tiden med att kolla gossip girl och vila så har inte destomer att berätta om. Men en stor nyhet har jag.
 
Jag har fått en lägenhet i Luleå! Så nästa helg åker vi ner och kollar på den och i mitten av augusti flyttar jag in. Kommer bli så galet roligt! Lägenheten ligger på Skurholmen som är rätt nära stan vad jag har förstått? Enligt hon som har den nu ska det bara vara att gå under en gångtunnel så är man i stan ungefär, så det blir hur bra som helst då skolan jag ska gå på är inne i stan :) Så nu under veckan ska jag och mamma åka och köpa det sista som behövs tex stekpannor, grytor, gardiner osv. Inte allt för roligt att köpa sånna saker men det behövs ju trots allt. Sen måste vi även köpa flyttkartonger så jag kan börja packa ihop mitt rum. Som några av er kanske vet är jag inte den snabbaste så det är lika att börja i tid, hehe! Nu ska jag slå på en film och försöka sova ett tag, så jag säger godnatt redan nu :love: Ha det bäst!
 
Bild från igår!

Piteå

Satte ihop ett collage med bilder från Piteå lite snabbt, hope u like it!

Älskade du ♥


Dagen kunde inte ha börjat bättre!

Vaknade vid 12 tiden och hittade två brev liggandes på köksbordet, ett från antagningskansliet fyrkanten (Luleå, Boden, Älvsbyn och Piteå) och ett från NTI-gymnasiet som är en friskola. Var riktigt nervös när jag öppnade breven, men vilken lättnad när jag läste att jag kommit in på estetiska programmet! Nu gäller det bara att hitta en lägenhet också, det är ju faktiskt inte alls länge kvar tills jag flyttar. Skolan börjar 20 augusti och tro det eller ej, men jag är faktiskt riktigt taggad inför att börja skolan. Ser väldigt mycket fram emot att lära känna nytt folk! :) Det enda jag egentligen oroar mig för är att tappa bort mig, både på skolan och i staden, haha! Men det ska nog gå bra, det finna några stycken i Luleå som jag känner litegrann iallafall så i värsta fall får jag väl ringa dom och fråga vars jag ska.
 
Nu ska jag iallafall ta och hoppa i duschen och fixa mig lite snabbt och sen ska jag ut i solen idag igen. Fick faktiskt ganska mycket färg igår, love it! Avslutade gårdagen på bästa möjliga sätt, tog epan och for å lekte efter några småvägar uppe på hermelin området, haha underbart! Körde på 4an växel för första gången (högsta jag har), har bara kört på 3an förut, och fick upp den i 80 km/h efter en grusväg. Varför den inte går fortare är för att det sitter på en gasspärr så den går inte att trycka helt i botten, detta är för att den inte ska gå på för höga varv ifall polisen kommer. Men det var iallafall helt galet kul, längtar verkligen tills jag får vanligt körkort. Nu när jag fyllt år så måste jag och mamma boka in en tid för en 3 timmars kurs och sen får jag åka ut på vägarna och övningsköra, wiie! Mamma verkar dock vara helt livrädd inför att åka med mig, hon säger jag kör som en biltjuv, pfft vars kom det ifrån liksom?! Jag kör alltid lugnt ;) Haha!
 
 
Bytte kläder igår på kvällen innan jag for ut, t-shirten jag hade på mig är ny. Jo, mitt rum är kaos jag vet. Nu ska jag börja fota allt jag köpte i Piteå och Luleå och det jag fick när jag fyllde år, kommer nog ta ett tag för det är rätt mycket hehe. 
 

Dagens outfit

Var jättevarmt ute idag så jag passade på att dra på mig mina nya shorts som jag köpte i Luleå. Tog minsta storleken som fanns men trots det är dom lite för stora, men det går bra ändå :) Vad tycker ni?
Shorts - Gina Tricot
T-shirt - H&M
Keps - New Era (köpt på sportamore)
 
Armbandet är kvar från Kirunafestivalen, haha.

Sweet 16

Igår var som sagt min födelsedag, därför var jag inte hemma allt för mycket. Fick supermånga grattis-inlägg på facebook, meddelanden, sms, folk ringde.. TACK! Gjorde min dag superbra :) Det jag fick var väl mest kläder och pengar, precis som jag ville. Visar er det lite senare för nu ska jag ut i solen och bli brun, tänkte mest bara säga att  jag lever. Puss! :love:
 
haha

Back home again!

Yees, nu är jag hemma efter två fina dagar i både Piteå och Luleå. Har handlat massvis med kläder som jag ska visa bilder på imorgon, är alldeles för trött för att börja fota allt nu hehe. Imorgon fyller jag år, har inga planer överhuvudtaget så får väl se vad som händer helt enkelt. Nu ska jag bara mysa ner mig i sängen framför en film med lite godis, så vi hörs imorgon! Godnatt alla :love:
 

Onsdag 4/7

Hallå allihopa! Dagen har bestått av att städa epan, packa, hämtat ut paket, longboard och mys i solen. Första dagen på hela sommarlovet typ som det faktiskt är riktigt varmt, helt sjukt egentligen. Eftersom jag har vakat så är jag jättetrött nu, därför tänkte jag inte skriva destomer utan jag låter bilderna tala för sig själva. Vad paketet jag hämtade ut innehöll kommer i ett annat inlägg snart :)
 
Ids inte redigera bort datumet och vet inte hur man får bort det i kameran, haha

Trouble

Allt går upp och ner, just nu är jag nere i något jobbigt. Därför har jag inte allt för mycket ork till att sitta vid datan som ni säkert förstår. Bara hoppas att allt blir bättre snart, kommer nog upp ur den här gropen snart ska ni se :)
 
Sov till 5 idag, satte mig vid datan tills jag fick sms av finaste Johanna. Hoppade i duschen, fixade mig och for och hämtade upp henne och Jennifer med epan. Jennifer drog hem nästan på en gång och jag och Johanna rullade vidare mot Gällivare. Väl framme mötte vi Emil, Ylva, Martin, Simon, Nadja, Oskar och massa fler, kommer knappt ihåg alla som var med haha! Vi kollade läget i stan ett tag och körde tre merca-epor på rad, måste ha sett ganska kul ut. Allt gick fint tills vi åkte tillbaka mot Malmberget, då stannade epan efter parkas. Men som tur är var det inget allvarligt eller så, utan det var bara slangen från bränslepumpen till motorn som hade lossnat. Trots det lilla felet stod vi efter ett tag totalt 13 personer runt den och kollade, haha! Eftersom det som sagt inte var något stort problem så ska det fixas redan imorgon (onsdag). Resten av onsdagen kommer att gå åt till att packa då jag åker till Piteå på torsdag. Blir bara där till fredag, men ändå skönt att komma bort ett tag. Desstom blir det ju mer pengar över till shopping om vi stannar där kortare tid, perfekt tycker jag! ;) Ska vaka idag så kommer nog mest troligt upp ett videoinlägg om ett litet tag, ett bra sätt att fördriva tiden på hehe.
 
Lånade bilden av Oskar, hoppas det inte gör något!
 

Jag är så otroligt borttappad just nu.

Vars ska man ta vägen när man inte vet vars man varit, eller vars man är på väg? Jag var så himla säker den här gången, att det verkligen skulle fungera. Men frågan är ju då varför? Varför fortsätter jag att tro att sådana bra saker faktiskt kan hända mig? Ärligt talat så vet jag inte, för det slutar alltid med att jag står ensam kvar oavsett vad. Började dagen med en dålig känsla som om jag visste att något skulle hända, då fanns bara små tankar som nu har växt till stora tankar. Sen kom orden. Jag har ingen aning om vad jag ska göra nu, jag försöker se framåt men det står helt stilla. Det är tomt. Jag fyller år snart, om mindre än en vecka. Ser inte alls fram emot det som jag brukade göra. För några dagar sen gick jag runt och kunde knappt vänta tills den dagen kom, men till vilken nytta? Jag säger bara en sak, ångest. Allt brukade vara så bra, när tappade jag taget om allting?
 
Jag brukar försöka att hålla sådana här dagar utanför bloggen, jag vet egentligen inte varför. Kan det vara för att jag vill försöka framstå som någon som jämt är glad och alltid har det bra? Sanningen är den att jag ofta är ledsen, av en massa olika anledningar men ibland även helt utan anledning. Jag brukar försöka hålla detta för mig själv och bearbeta allting på egen hand. Detta leder till att slaget blir stenhårt nästa gång det träffar mig. Under helgen som var glömde jag allt, för stunden iallafall. Det var så himla skönt att vara i en annan stad, träffa andra människor. Ja se något annat helt enkelt. Flytten börjar närma sig nu, lite drygt en månad kvar. Nu har jag börjat tveka, vill jag ens flytta? Hur ska jag kunna välja hur hela min framtid kommer se ut när jag inte ens vet vars jag ska och vad jag vill? Jag är så otroligt borttappad just nu.
 
 

GRYM helg!

Det här har varit den absolut bästa helgen på länge. Dock funkade inte de tidsinställda inläggen av någon anledning? Men nu är jag back on track igen, så det kommer dyka upp minst ett inlägg/dag som vanligt :)
 
Tillbaka till helgen, åkte till Kiruna redan i torsdags för att se på det supergrymma bandet Raubtier. Dock var jag bara där över dagen (egentligen kvällen) innan det bar hemåt för att sova och nästa dag packa innan jag åkte tillbaka dit. Under dessa dagar jag hunnit med en hel del, har träffat massvis med nya människor och sett hur många bra artister som helst. Även fast alla som uppträdde inte är några självklara favoriter så var dom grymma på scenen! Tror jag har kramat fler människor under den här helgen än vad jag vanligvis gör på flera veckor, haha kramkalas alltså. Jag var en av väldigt få som inte drack ihelg, vilket var lite smådrygt där ett tag men det ordnade så småningom upp sig. Träffade som sagt massa nytt folk, en hel del av dessa bor i Kiruna och var hur sköna som helst! Därför tror jag starkt på en retur dit snart, väldigt snart. :) Fotade tyvärr inte destomer under helgen, hade helt enkelt inte tid med det. Ska leta fram nån bild iallafall så dyker den väl upp senare idag skulle jag tro. Nu är det bara att vila upp sig och sen börja tagga nästa festival om det nu blir någon, har inte riktigt bestämt mig ännu. Men mest troligt blir det iallafall en till, sen om det blir PDOL eller Luleåkalaset återstår att se.
 
Såg bl.a Europe, visste inte exakt vilka dom var fören mamma nämnde "The final countdown" som jag tror att verkligen ALLA har hört?! Dom var absolut en favorit under festivalen, mestadels för att det var sånt SJUKT tryck när dom spelade, speciellt under sista låten som självklart var just "The final countdown."
Videon är från 1986, haha!






Jag som driver bloggen heter då Ronja Viktoria Rosenberg och är 17 år ung. Mitt största intresse är tvspel och datorspel, främst League of Legends. Men också hiphop, webbdesign, teckning och tatuering. Jag har hoppat av skolan och jobbar för tillfället extra i en matbutik undertiden jag försöker klura ut vad jag vill göra med mitt liv. I bloggen kommer ni få ta del av min vardag, få dom senaste låtarna inom svensk hiphop och förhoppningsvis bli inspirerade inom streetwear.

xoxo Ronja