Ny tatuering!

Dagen har bestått av en nål och lite bläck. Gjorde min 6e tatuering, 5e som jag själv gjort. Det är även första gången jag gjort skuggor så jag är mycket väl medveten om att det kan förbättras. Trots detta blev jag ändå ganska nöjd. Hela tatueringen är en ren spontangrej, precis som resten av mina tatueringar haha! Bild hittar ni här under :)
 

Beställt lite nytt!

Har helt och hållet glömt bort att visa vad jag beställde i torsdags så jag tänkte göra det nu istället. Det fick bli ett par skor som jag velat ha väldigt länge nu, Nike Air Force 1 mid. Dom är riktigt clean och passar till allt verkligen så det är nog ett av dom bästa köpen på länge faktiskt! Sen så passade jag även på att beställa hem en fisheye lins till min iphone så det lär förmodligen bli en hel del sånna bilder här på bloggen framöver, haha! Klickade dessutom hem lite nya promarkers, calligraphy pennor, ritblock o.s.v. Men känns inte som om jag behöver lägga ut bilder på dom sistnämnda sakerna, eller hur?
 
Här under får ni bilder på hur skorna ser ut, för er som inte är en lika stor sneakerhead som mig hehe!

Medina - Miss Decibel (Lyric Video)

Har alltid älskar Medina och kommer nog alltid göra det. Dom släppte en ny låt igår, Miss Decibel. Får väärsta sommarkänslorna av den, så skön! Jag vet redan nu att denna kommer gå på repeat många gånger i sommar. Lyssna på den peeps!
 

KARTELLEN "AM43" (STRESS REMIX)

Äntligen är den här!! Jag pratar självklart om den officiella videopremiären på "AM43" Stress remix. Helt sjukt hur många duktiga människor som är med i en och samma låt. Mord på hög nivå!
 
 
Artist: Sebbe Staxx, Kakka, Sam-e, Lazee, Chapee, Abidaz, 
Grillat & Grändy, 24K, Ison, Ozzy, Piraterna, Eboi, Promoe, 
Petter, Myrna, Lani Mo, Melo 

Producerad av Can "Stress" Canatan 
Mixad av Aryan "Marz" Marzban 
Mastring av Sören von Malmborg
Sång av Nils "Melo" Tull

En video av: Emil N. Nylander www.emilnylander.se
Idé, regi & manus: Emil N. Nylander, Sebbe Staxx
Foto: Emil N. Nylander
B-foto: Robin Knight
Produktionsledare: Mia Tidlund
Klippning/grading: Emil N. Nylander

Executive producent: Patrick P.O Ohlsson, Kinesen
Skivbolag: Soblue Music, Universal Music

℗ 2013 Soblue Music, under exclusive license to Universal Music AB

Creole - Realest On the Rise (Official Video)

Tänkte dela med mig utav Creoles första musikvideo. Jag hade inte hört talas om honom innan men han är iallafall en riktigt duktig kille från Malmö och planerar att släppa sin debutskiva "E’s & L’s” i maj. So stay tuned för jag tror han är på väg mot toppen!
 
This shit gon' be a classic!

Utomlands i en kvart

Ey! Har alldeles nyss käkat lunch och nu ska jag iväg och sola en sväng. Fick ett stämpelkort i julklapp som jag ännu inte använt, haha börjar bli på tiden kanske? Känner mig så frukstansvärt blek och tråkig. Aja, uppdaterar mer när jag kommer hem för nu måste jag stressa iväg. Puss!
 

Alpis - Knutna Nävar (Album Teaser)

Hej på er! Kom hem för en liten stund sen och nu ska jag iväg igen. Ska ner till mormor och morfar och käka middag där sen in till stan en sväng om jag hinner. Resten av kvällen kommer jag vara barnvakt, hur nu det ska gå till eftersom jag håller på somna sittandes redan nu? Får dra och köpa redbull eller nått :)
 
Innan jag drar så bjuder jag på en teaser på en ny låt av Alpis. Det låter tvärfett så kolla in den folks!

Nytt jobb

Hej på er! Vaknade för nån timme sen eftersom jag somnade jättetidigt igår. Nu ska jag hoppa i duschen och börja fixa mig för jag börjar på mitt nya jobb idag. Woho! Ska bli riktigt kul att börja göra något igen, inte jobbat sen i Februari så börjar bli ganska less på att bara gå hemma. Har bara bredvidgång idag dvs ska kolla hur posten sköts eftersom jag inte gjort det innan, kanske en snabb genomgång av kassan eftersom det var ganska länge sen sist. Sen ska vi förmodligen skriva papper och sånt där också. Vuxenpoäng till mig, haha! :)
 
Nej nu hinner jag inte skriva mer, vet inte när jag slutar idag men uppdaterar mer om hur det gått så fort jag kommer hem. Ha en bra dag allihop <3
 
Bild från i förrgår

Dani M - Naiv Med Jacco (Official Video)

En till sak som jag glömt bort är att dela med mig utav den här grymt sköna låten med Dani M och Jacco!
 
Tycker jag borde förklara lite saker. Har fått tabletter som jag ska käka varje dag för att må bättre, dessa gör mig sjukt trött och förvirrad därför glömmer jag typ hälften av allt jag hör/ska göra.. Även därför bloggen fått lida lite senaste tiden för att jag helt enkelt inte orkat göra något. Visst jag brukar vara trött annars också men detta är bara sjukt. Aja, hoppas det släpper snart annars måste jag nog gå till läkaren..
 

Cassie - Rockabyebaby

Helt glömt bort att skriva om detta, men som ni vet älskar jag Cassie. Jag tycker hon är perfektion på alla sätt och vis. Nu har hon släppt ett helt gratis mixtape med bl.a Wiz Khalifa, Rick Ross och French Montana. Ni kan ladda ner det HÄR! Mina favoritlåtar är helt klart Paradise och Numb så jag lägger upp videorna till dom här under, även hela mixtapet.
 
 

Download Mixtape | Free Mixtapes Powered by DatPiff.com

And that's who I am...

När jag satt och kollade runt på Tumblr som vanligt så hittade jag tillbaka till dom här "who I am" bilderna. Tycker dom är himla bra därför satte jag ihop ett collage på vem just jag är.
 

Inspiration

Det var ett tag sen sist så kände att det var dags för ett inspirationsinlägg, enjoy!
 
Alla bilderna är lånade från tumblr

Resultatet

Hej på er! Astrött nu så tänkte bara visa vad som hände med håret innan jag går och sover. Tror nog att några av er kunde lista ut detta men jag skaffade tillbaka min sidecut imorse! Blev så himla less på mitt hår som inte ens är lila nå mer utan någon konstig urtvättad färg, så tog rakapparaten till min hjälp. Måste säga att jag är riktigt nöjd! Nu ska jag bara slänga i lite färg i håret så jag får det jämnt, vilken det blir återstår att se.
 
Varit vaken i ett dygn och det känns som att jag bara ordbajsar nu, så vi hörs imorgon helt enkelt. Godnatt allihop!
 
 

YOLO

Det råkade hända en grej, hehehe! Visar er snart :)
 

Matte Caliste - Så kallt (streetvideo)

"Senaste tidens flit i studion har resulterat i solo-låten “Så Kallt” där han sätter fingret på den politiskt såväl som klimatmässiga kylan i vårt avlånga land."
 
Kärlek säger jag bara, riktigt bra budskap! Sverige behöver en förändring NU. Vi kan inte fortsätta som det ser ut idag. Så lyssna på låten och ta in varenda ord!
 

11/4

Hej på er! Första gången på flera veckor som jag är vaken så här tidigt, har dock inte sovit en enda minut inatt så får se hur länge till jag orkar vara vaken. Min morgon blev iallafall superbra, eftersom mamma äntligen köpt ett löpband så passade jag på att ta premiärturen på det. Det blev väl runt 10 min promenad och sen sprang jag även 10 min. Inte alls lång tid men jag måste ta det lite lugnt i början med tanke på hur dålig min kondis blivit sen jag slutade träna och för att jag dessutom har astma. Efteråt slängde jag mig på soffan en stund, duschade och fixade världens godaste frukost. 
 
Nu ska jag snart ta och sminka mig, slänga på nå finare kläder och sen blir det stan med mor min. Måste bl.a. köpa nytt puder, nya ansiktsprodukter, ny foundationborste och ny mascara. Jobbigt att vara tjej ibland alltså.. Har även fått hem en sak som jag tänkte visa er senare, ren kärlek säger jag bara. Och vet ni vad? Idag är en BRA dag.
 

Kingsize intervjuar Ken Ring om AkustiKen

Hoppas verkligen att ni hört Ken Rings nya album AkustiKen, det är så fint. Om inte så lägger jag upp det här under intervjun, enjoy!
 
 

New in //

Hej på er! Lite mycket nu igen, speciellt igår. Behöver inte säga mer än att TACK skallskadade bitches för att ni än en gång påminde mig om varför jag hellre hänger med killar. Ni kan ju försöka sprida falska rykten om någon annan :)
 
Annars så hämtade jag ut ett paket idag, det jag beställde från Junkyard hade kommit. Har fler paket på väg hem också. Men vad dom innehåller får ni se lite senare!
 






Jag som driver bloggen heter då Ronja Viktoria Rosenberg och är 17 år ung. Mitt största intresse är tvspel och datorspel, främst League of Legends. Men också hiphop, webbdesign, teckning och tatuering. Jag har hoppat av skolan och jobbar för tillfället extra i en matbutik undertiden jag försöker klura ut vad jag vill göra med mitt liv. I bloggen kommer ni få ta del av min vardag, få dom senaste låtarna inom svensk hiphop och förhoppningsvis bli inspirerade inom streetwear.

xoxo Ronja