Happy Birthday

Hej! Vet att uppdateringen inte ligger på nu men har som sagt ingen dator ännu så det blir bara mobilbloggar fram tills nästa vecka nångång. Dels så tar det längre tid att skriva dom och dels så är det svårare att göra dom fina. 
 
Igår var jag iallafall och firade morfar, någon som är som den pappa jag aldrig haft. Hela 65 år och många fler ska det bli! Sen drog jag hem, lyssnade säsongens sista kärleksattacken och efter det somnade jag. Har alldeles nyss käkat tårta till frukost. Eftersom jag är ensam hemma är det helt okej att göra så haha! Vad som händer sen vet jag inte ännu men är lite sugen på att dra en utgång. Får se helt enkelt :) avrundar här så hörs vi sen, puss!
 
Jag och morfar för ett antal år sen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag som driver bloggen heter då Ronja Viktoria Rosenberg och är 17 år ung. Mitt största intresse är tvspel och datorspel, främst League of Legends. Men också hiphop, webbdesign, teckning och tatuering. Jag har hoppat av skolan och jobbar för tillfället extra i en matbutik undertiden jag försöker klura ut vad jag vill göra med mitt liv. I bloggen kommer ni få ta del av min vardag, få dom senaste låtarna inom svensk hiphop och förhoppningsvis bli inspirerade inom streetwear.

xoxo Ronja
Ronja-R@live.se