Utan dator nu, ångest!!

Hej på er! Tänkte bara tala om att jag inte lär ha en dator på upp till två veckor nu, ångest!! Grafikkortet verkar ha gett upp helt, riktigt irriterande eftersom det tjorrvat förut också. Det jag vill komma fram till är att jag inte lär kunna göra fancy inlägg med photoshop ikoner eller liknande fram tills att datorn är tillbaka vilket suger! Kommer dock att mobilblogga under tiden och låna mammas laptop Ibland. Hoppas ni förstår!
 
Lägger in bilder på mitt ny hår här under, detta är alltså innan jag färgat det en gång till. Gillar den mer orangea färgen på något sätt :) men tror jag ska lägga i röd färg ändå eftersom det är lite ojämnt just nu.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag som driver bloggen heter då Ronja Viktoria Rosenberg och är 17 år ung. Mitt största intresse är tvspel och datorspel, främst League of Legends. Men också hiphop, webbdesign, teckning och tatuering. Jag har hoppat av skolan och jobbar för tillfället extra i en matbutik undertiden jag försöker klura ut vad jag vill göra med mitt liv. I bloggen kommer ni få ta del av min vardag, få dom senaste låtarna inom svensk hiphop och förhoppningsvis bli inspirerade inom streetwear.

xoxo Ronja
Ronja-R@live.se