6 days left

Godmorgon! Tog en sovmorgon till 9 idag, var helt slut och skakig igår efter jobbet. Såg förresten att videoinlägget kommit upp idag igen. På Videofyme där jag lägger upp mina videos kan man välja "publicera direkt" vilket jag gjorde från mobilen men ändå dök den upp 3 dagar senare, haha vafan?! Riktigt irriterande att det inte funkar.
 
Ska boka hotell osv nu för om 6 dagar så drar vi till Stockholm och ser Mac fucking Miller!!.Lär nog bli bra många besök på Hollywood också. Sist jag och Rasmus var i Sthlm tillsammans hann vi vara där typ 5-6 gånger på en helg så dom kände igen oss tillslut, haha! Vet inte om vi har något annat planerat men jag ska då hinna till Uppsala minst en gång iallafall. Ååh så pepp på livet nu!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag som driver bloggen heter då Ronja Viktoria Rosenberg och är 17 år ung. Mitt största intresse är tvspel och datorspel, främst League of Legends. Men också hiphop, webbdesign, teckning och tatuering. Jag har hoppat av skolan och jobbar för tillfället extra i en matbutik undertiden jag försöker klura ut vad jag vill göra med mitt liv. I bloggen kommer ni få ta del av min vardag, få dom senaste låtarna inom svensk hiphop och förhoppningsvis bli inspirerade inom streetwear.

xoxo Ronja
Ronja-R@live.se