Nytt förnamn

Bloggen har legat nere ett tag nu. Som några av er vet har jag bytt förnamn till Viktoria så en ny bloggdesign, domän och allt som hör till kommer att dyka upp här inom kort. Känns lite oaktuellt att blogga på en bloggadress med mitt gamla namn just nu. Ska även fixa nytt körkort osv till veckan så JA jag har bytt förnamn på riktigt, såg av några inte verkade förstå det riktigt hehe!
 
Anledningen då? Jo jag har alltid ogillat namnet Ronja, tycker inte det är fint helt enkelt och vet inte hur många gånger jag fått lyssna på Ronja Rövardotter. Sen så har jag liksom aldrig kunnat ha ett seriöst smeknamn med det namnet, därför jag trivs bättre med Viktoria för då finns det flera smeknamn. Favoriten är då Vicky vilket min nya bloggadress kommer innehålla. Men jag lovar att hålla er uppdaterade kring när den nya bloggen ligger uppe, är ännu mycket som ska fixas. Men det är superkul med förändring både på bloggen och i verkligenheter, det gillar jag!
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

blogga dååå

2013-11-13 @ 15:06:19
Postat av: amanda.

gu vad fin du var i rött hår! passar verkligen.

Svar: Åh tack så mycket! :) har en ny blogg nu så kika gärna in där istället: www.ViktoriaRosenberg.blogg.se
Viktoria Rosenberg

2014-01-20 @ 11:41:46
URL: http://samasinsamantha.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag som driver bloggen heter då Ronja Viktoria Rosenberg och är 17 år ung. Mitt största intresse är tvspel och datorspel, främst League of Legends. Men också hiphop, webbdesign, teckning och tatuering. Jag har hoppat av skolan och jobbar för tillfället extra i en matbutik undertiden jag försöker klura ut vad jag vill göra med mitt liv. I bloggen kommer ni få ta del av min vardag, få dom senaste låtarna inom svensk hiphop och förhoppningsvis bli inspirerade inom streetwear.

xoxo Ronja
Ronja-R@live.se