I'm happy

Fick en fråga om hur jag mår idag, kan med glädje säga att jag mår bättre nu. Klart jag har nån dålig dag med dom är mycket färre. Varför? Det vet jag faktiskt inte, sommaren eller så kanske jag är på väg att vinna över depressionen? Hoppas självklart på det sistnämnda. I övrigt har jag hållit mig sysselsatt med det som gör mig glad, musik! Har börjat på en egen låt faktiskt. Jag kan inte säga att flowet på rappen alltid ligger där det ska men jag försöker och tränar mycket. Blir den bra får ni säkert höra den sen när den är klar också. Har länge haft tankar på att göra en egen låt faktiskt och nu när humöret blivit bättre kändes det som ett bra tillfälle.
 
Dagen har spenderats ute i solen, äntligen kom sommaren till Norrland också! Fått en hel del färg :) Senare ikväll ska jag färga håret och bara mysa tänkte jag. På fredag blir det Kiruna och sen funderar jag på att dra förbi Piteå och pdol en sväng. Om jag lyckas hitta en sovplats dvs :) Life's good right now! Hoppas det håller i sig.
 
bild från idag
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag som driver bloggen heter då Ronja Viktoria Rosenberg och är 17 år ung. Mitt största intresse är tvspel och datorspel, främst League of Legends. Men också hiphop, webbdesign, teckning och tatuering. Jag har hoppat av skolan och jobbar för tillfället extra i en matbutik undertiden jag försöker klura ut vad jag vill göra med mitt liv. I bloggen kommer ni få ta del av min vardag, få dom senaste låtarna inom svensk hiphop och förhoppningsvis bli inspirerade inom streetwear.

xoxo Ronja
Ronja-R@live.se