Vars får jag inspiration ifrån?

Svar; Nästan överallt! Men den här gången är det från mitt eget rum faktiskt. Jag har satt upp en del av det jag ritat på väggen så nu ser jag bilderna varje gång jag sitter vid mitt skrivbord vilket händer ofta. Så det blir som en liten påminnelse till mig själv varför jag gör det här. Detta är bara en liten del av allt jag gjort, har många fler bilder liggandes och mer är på väg! Jag håller er uppdaterade :)
 
Annars kommer den från tumblr, weheartit, twitter och självklart youtube. Ni kan följa mig på dessa sidor:
Tumblr - http://KeepCalmAndStaySupreme.tumblr.com
WeHeartIt - http://weheartit.com/rrosenberg
Twitter - https://twitter.com/RonjaRosenberg
 
Ps. Twittern är skapad i förrgår därför har jag knappt några tweets men det kommer!
 

Kommentarer
Postat av: Ebba

asså fan vad fint du ritar, om du fortfarande tatuerar om några år eller ja om du tatuerar så ska jag gå till dig helt klart! :)

2013-02-25 @ 20:32:52
URL: http://ebbamathildas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag som driver bloggen heter då Ronja Viktoria Rosenberg och är 17 år ung. Mitt största intresse är tvspel och datorspel, främst League of Legends. Men också hiphop, webbdesign, teckning och tatuering. Jag har hoppat av skolan och jobbar för tillfället extra i en matbutik undertiden jag försöker klura ut vad jag vill göra med mitt liv. I bloggen kommer ni få ta del av min vardag, få dom senaste låtarna inom svensk hiphop och förhoppningsvis bli inspirerade inom streetwear.

xoxo Ronja
Ronja-R@live.se