Filmkväll

Hallå! Är supertrött och varit det hela dagen. Höll på somna sittandes i skolan så fick kämpa med att hålla mig vaken haha! Nu väntar jag på min fina, blir nog bara en filmkväll eftersom jag är så himla trött. Men sånna behövs också. Ska mysa ner mig i sängen så länge, fryser hela tiden, jättejobbigt!
 
Lägger upp bilder på skorna jag hämtade ut igår så får vi höras imorgon. Har även tänkt göra videoinlägget med svaren på frågestunden då, beroende på hur pigg jag är hehe! Vill liksom inte sitta och se ut som en zombie på videon. Men vi får se helt enkelt, ska ta tidig kväll idag så är nog ganska pigg imorgon. Ha en bra kväll allihopa :love:
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag som driver bloggen heter då Ronja Viktoria Rosenberg och är 17 år ung. Mitt största intresse är tvspel och datorspel, främst League of Legends. Men också hiphop, webbdesign, teckning och tatuering. Jag har hoppat av skolan och jobbar för tillfället extra i en matbutik undertiden jag försöker klura ut vad jag vill göra med mitt liv. I bloggen kommer ni få ta del av min vardag, få dom senaste låtarna inom svensk hiphop och förhoppningsvis bli inspirerade inom streetwear.

xoxo Ronja
Ronja-R@live.se