Svar på tal - Varför jag vill flytta


Många som inte verkar förstå hur jag vill flytta hem till byn igen, haha! Det är visserligen ganska skönt att kunna göra som jag vill när jag vill men ändå, jag trivs inte med att bo själv. Det är alldeles för tyst och tomt här hemma. Bo själv hinner jag göra sen när jag tagit stundenten, tills dess ska jag gå i skola och jobba på deltid. Dessutom har jag ju mer pengar över att leva på om jag bor hemma, då behöver jag ju inte lägga dom på ex mat och annat tråkigt. Tänkte bara skriva lite om hur jag tänker med hela den här grejen. Finns även dom som försökt få mig att stanna och försöka en gång till, det uppskattas även fast jag nu bestämt mig att flytta hem igen!
 
Lämnar ju trots allt min fina pojk här, känns otroligt jobbigt. Men kan inte stanna bara därför, trivs inte här så. Vi ska iallafall försöka få det att funka ändå, hur det går återstår att se. På helgerna lär han ju ändå bara vara 9 mil ifrån mig då han kommer från ett litet ställe i närheten av Gällivare. Om du läser det här så vill jag bara säga att jag älskar dig mest! :love:
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag som driver bloggen heter då Ronja Viktoria Rosenberg och är 17 år ung. Mitt största intresse är tvspel och datorspel, främst League of Legends. Men också hiphop, webbdesign, teckning och tatuering. Jag har hoppat av skolan och jobbar för tillfället extra i en matbutik undertiden jag försöker klura ut vad jag vill göra med mitt liv. I bloggen kommer ni få ta del av min vardag, få dom senaste låtarna inom svensk hiphop och förhoppningsvis bli inspirerade inom streetwear.

xoxo Ronja
Ronja-R@live.se