Svar på tal - min lägenhet

Anonym
Har du en stor lägenhet i luleå? :)
 
Svar; Det är en 1a på 30 kvadrat, räcker bra åt mig! :) Kan lägga upp bilder på den senare när jag fått in alla saker och fått ordning på allting vilket blir ungefär när skolan börjar, 20e augusti.
 
Just nu ser det ut så här direkt man kommer in genom dörren, fast man ser inte så bra på bilden. Längre in finns köksbordet och ett eget litet rum där köket är. Och toan är till vänster på bilden. Men som sagt, fixar bättre bilder senare när jag fått in alla möbler osv! Ska även byta till en större säng, blir skönt!

Kommentarer
Postat av: Henrik

Har du slutat att blogga, jag tycker aldrig att bloggen uppdateras lika ofta som förut?

2012-08-10 @ 02:15:31
Postat av: Mats

kan du göra typ en frågestund och så typ svarar du typ på frågorna i ett videoinlägg det hade varit rätt så soft må jag säga

2012-08-10 @ 02:21:25
Postat av: Johanna

Snyggt påslakan! Vart har du köpt det? :)

Svar: Tack! Det är köpt på h&m för länge sen, så tror tyvärr inte dom finns kvar :/
Viktoria Rosenberg

2012-08-15 @ 18:50:04
URL: http://getpretty.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag som driver bloggen heter då Ronja Viktoria Rosenberg och är 17 år ung. Mitt största intresse är tvspel och datorspel, främst League of Legends. Men också hiphop, webbdesign, teckning och tatuering. Jag har hoppat av skolan och jobbar för tillfället extra i en matbutik undertiden jag försöker klura ut vad jag vill göra med mitt liv. I bloggen kommer ni få ta del av min vardag, få dom senaste låtarna inom svensk hiphop och förhoppningsvis bli inspirerade inom streetwear.

xoxo Ronja
Ronja-R@live.se