Sjuk

Hej på er! Ganska länge sen jag skrev här nu men har helt enkelt inte haft någon större inspiration till att blogga. Har jobbat och nu har jag dessutom lyckats bli sjuk, usch! Får hoppas det går över snabbt. Är fortfarande alldeles skakig men nu har jag iallafall lyckats ta mig upp från sängen och fått i mig lite mat. Tänkte fördriva tiden med filmer och kanske nån serie. 
 
Fick förresten hem mina grejer till halloween idag, fast tänker inte visa er vad jag ska klä ut mig till ännu utan ni får vänta lite till ;) Ska även klicka hem hårfärg nu så blir redhead nästa vecka, woopwoop! Aja har inte destomer att säga så tänkte slänga mig i sängen igen. Ha det bäst så länge!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag som driver bloggen heter då Ronja Viktoria Rosenberg och är 17 år ung. Mitt största intresse är tvspel och datorspel, främst League of Legends. Men också hiphop, webbdesign, teckning och tatuering. Jag har hoppat av skolan och jobbar för tillfället extra i en matbutik undertiden jag försöker klura ut vad jag vill göra med mitt liv. I bloggen kommer ni få ta del av min vardag, få dom senaste låtarna inom svensk hiphop och förhoppningsvis bli inspirerade inom streetwear.

xoxo Ronja
Ronja-R@live.se