It's not easy facing up when your whole world is black

Godmorgon! Precis som igår är jag vaken före fan, har redan hunnit klippa mitt hår haha! Blev så otroligt less på min frisyr och dessutom blev topparna slitna av blekningen igår. Färgade även håret rött men lyckades bli mer morotsfärgat så måste dra och köpa annan färg direkt Ica öppnar. Så jobbigt för jag vill ju bara ha fint hår nuuu!! 
 
Är inte på så där jättebra humör idag så känns som det kommer bli en lång dag. Som några av er vet är jag deprimerad till och från. Till en början hade jag jättesvårt att skriva ut dom orden. Skrev några meningar om det men raderade dom alltid lika snabbt. Varför? Det är ju inte förbjudet att må dåligt och det är inget jag valt men tänkte inte riktigt så då. Sen fick jag alltid höra "ryck upp dig nu Ronja" förut, hur skulle det hjälpa att sätta press på någon och tala om att personen måste vara glad när hela ens värld är svart.
 
Aja nog om det. Ska fördriva tiden med LoL och sen köpa härfärg som sagt. Ska även på stan senare idag och hämta ut två paket. Ni får vänta lite till med resultatbilder tills jag är helt nöjd :) Smell ya later!
 
Bild från i förrgår

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag som driver bloggen heter då Ronja Viktoria Rosenberg och är 17 år ung. Mitt största intresse är tvspel och datorspel, främst League of Legends. Men också hiphop, webbdesign, teckning och tatuering. Jag har hoppat av skolan och jobbar för tillfället extra i en matbutik undertiden jag försöker klura ut vad jag vill göra med mitt liv. I bloggen kommer ni få ta del av min vardag, få dom senaste låtarna inom svensk hiphop och förhoppningsvis bli inspirerade inom streetwear.

xoxo Ronja
Ronja-R@live.se