Livet är bra!

Herregud vad längesen sist men det sjukaste är nog ändå att ni fortfarande klickar in här. Tack, det värmer! Har helt enkelt inte haft någon inspiration till att blogga sen har jag varit upptagen med annat under sommaren. Varit en hel del i Kiruna med bästa människorna. Jag hade lätt kunnat bo där!
 
Hur som helst, helgen lär spenderas i Stockholm dvs hemma om allt går jag som vill. Håller verkligen tummarna! Då blir det förmodligen en tur till uppsala också. Sen nästa vecka sticker jag, Kevin och Johan iväg på en sista minuten resa till antingen Ayia Napa eller Magaluf. Behöver jag ens nämna att jag är taggad?! nej tänkte väl det. Nu tänkte jag fördriva tiden med att beställa lite kläder. Livet är bra. Smell ya later!
 
random bild som inte har något med inlägget att göra egentligen
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag som driver bloggen heter då Ronja Viktoria Rosenberg och är 17 år ung. Mitt största intresse är tvspel och datorspel, främst League of Legends. Men också hiphop, webbdesign, teckning och tatuering. Jag har hoppat av skolan och jobbar för tillfället extra i en matbutik undertiden jag försöker klura ut vad jag vill göra med mitt liv. I bloggen kommer ni få ta del av min vardag, få dom senaste låtarna inom svensk hiphop och förhoppningsvis bli inspirerade inom streetwear.

xoxo Ronja
Ronja-R@live.se