And by the way, I'm wearing the smile you gave me

Tro det eller ej, men jag lever. Har inte haft tid att blogga speciellt mycket dom senaste dagarna. Den lediga tid jag har haft har jag lagt ner på någon riktigt fin som absolut är värd den. Annars har jag varit i skolan, spenderat lite tid med familjen och ja.. det vanliga helt enkelt. Imorgon sticker jag till Kiruna över dagen och kollar läget lite, ska på en föreläsning med skolan och några från energigymnasiet så det blir nog säkert bra! På tal om energigymnasiet, fick ett brev därifrån igår. Visste inte riktigt om jag skulle våga öppna det när det ramlade ner i brevlådan, var så himla nervös. För där i stod nämligen beslutet om jag kom in eller inte. Efter en lång stund vågade jag till slut kika ner i kuvertet för att sedan hitta de glädjande meningarna vars innehåll berättade att jag fått en preliminär antagning. Alltså är ingenting säkert ännu men pratade med deras rektor och han sa att så länge jag behåller mina betyg på samma nivå som nu ska det inte vara något problem alls att ta mig in där. GISSA OM JAG BLEV GLAD?! haha :D

Dagens avslutade sedan hos "E" där vi kollade film, socialiserade oss med hans vänner och ah.. gjorde inget speciellt. En riktigt bra dag med andra ord, men sådana är välbehövliga nu för tiden. Finns nog inget som jag tycker är så deprimerande som våren, haha förstår inte varför. Har aldrig riktigt varit något fan av hösten och våren, antingen så är det sommar eller vinter.. inga mellanting! Skulle inte kalla det för vårdepression men inte så långt därifrån heller. Tror inte jag är helt ensam om att känna så heller? Men men, ska lägga ner all min tid nu på att göra saker som jag tycker är kul och blir glad av. Det är ju trots allt inte så länge kvar till sommaren är här, och mina 9 år i grundskolan får ett slut. Något som jag ser fram emot! Vårterminen avslutas även med grundalbalen för alla som är födda 96. Ska bli riktigt roligt, en sista kväll tillsammans. Därför har jag spenderat en stor del av den här dagen till att sitta och klicka runt på olika webbshoppar för att hitta "the perfect dress". Det gick inge vidare, men jag försökte ju iallafall! Imorgon fortsätter mitt sökande, måste även skaffa mig någon att gå med, NÅGON FRIVILLIG SOM LÄSER DET HÄR ELLER?!?! Skoja bara, så desperat är jag inte, hehehehe. Nu känns det som att jag suttit och skrivit i flera veckors tid, börjar nästan få lite skrivkramp i fingrar, haha! Så för mina fingrars skull avslutar jag inlägget här. Ha en fin kväll allihopa! :love:


Kommentarer
Postat av: Nyfiken/förvirrad cheeeyy :)

Skulle inte du gå fordons och bli lackerare egentligen, vrf ändrat dig ? :)

2012-03-27 @ 17:50:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback





Jag som driver bloggen heter då Ronja Viktoria Rosenberg och är 17 år ung. Mitt största intresse är tvspel och datorspel, främst League of Legends. Men också hiphop, webbdesign, teckning och tatuering. Jag har hoppat av skolan och jobbar för tillfället extra i en matbutik undertiden jag försöker klura ut vad jag vill göra med mitt liv. I bloggen kommer ni få ta del av min vardag, få dom senaste låtarna inom svensk hiphop och förhoppningsvis bli inspirerade inom streetwear.

xoxo Ronja