Vilken hårfärg?

Är så galet less på mitt hår just nu så ni förstår inte, tänkte först slänga i en svart färg igen men det känns ju nästan ännu tråkigare. Så varför inte köra på något galet istället? :) Har haft i princip alla hårfärger som går redan men de var länge sen nu. Har haft grönt, blått, gult, orange, lila, rosa, grått, vitt, massa olika röda, massa olika blonda, massa olika bruna, svart ett flertal gånger och olika dipdyes. Så är absolut inte rädd för förändring haha!
 
Står mellan rött och lila så klistade ihop två bilder i photoshop lite snabbt. Lämna gärna en kommentar vilken ni tycker jag ska köra på, det skulle hjälpa!
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Rødt.

Svar: Alla förutom en svarade rött så kör på det! :)
Viktoria Rosenberg

2013-09-20 @ 21:33:04
Postat av: Anonym

Rött!!!

Svar: Aa ska köra på det! :)
Viktoria Rosenberg

2013-09-21 @ 15:29:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag som driver bloggen heter då Ronja Viktoria Rosenberg och är 17 år ung. Mitt största intresse är tvspel och datorspel, främst League of Legends. Men också hiphop, webbdesign, teckning och tatuering. Jag har hoppat av skolan och jobbar för tillfället extra i en matbutik undertiden jag försöker klura ut vad jag vill göra med mitt liv. I bloggen kommer ni få ta del av min vardag, få dom senaste låtarna inom svensk hiphop och förhoppningsvis bli inspirerade inom streetwear.

xoxo Ronja
Ronja-R@live.se