Svar på tal - tatuering

 
Amanda
Vad ska du göra för tatuering? :D
 
Svar; Vill inte lägga upp bild exakt på hur den ska se ut innan den är gjord så någon gör likadan, hehe! Men lägger upp en sneak peak så länge så får ni bättre bild så fort jag har gjort den, är ju inte så många dagar kvar nu ;) Några av er kan säkert gissa redan nu vad det ska stå.
 

Kommentarer
Postat av: Alexander

var med i min tävling på bloggen där du kan vinna en iphone 5!

2012-11-11 @ 16:19:32
URL: http://Pussinuss.se
Postat av: Linnea landström

Det står ju carpe diem, typ de vanligaste citatet att tatuera, så svårt att säga att "så någon inte gör likadan"

Svar: Jag vet att det finns många andra som har just det citatet, men de gör ingenting. Finns en tanke bakom just min så :) Tänkte bara så att ingen i Gällivare tar samma textstil och/eller gör den på samma ställe eller något sådant nu innan jag hunnit göra min, för då skulle det kännas ganska tråkigt.
Viktoria Rosenberg

2012-11-11 @ 19:53:15
URL: http://nattstad.se/linnejjha
Postat av: Linnea landström

Många som har liknande/likadan textstil också. Visst du har ju valt det och det är din tatuering men jag hade då valt nåt mer oeiginellt

2012-11-12 @ 08:08:35
URL: http://nattstad.se/linnejjha
Postat av: Elin

Men usch förlåt men, vem fan bryr sig om det är "originellt"? Vem bryr sig om ens det finns andra som har likadant för det kommer det alltid att finnas. :') Jag ska skriva "Carpe Fucking Diem" på underarmen!

2012-11-12 @ 12:34:46
URL: http://miichelin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback





Jag som driver bloggen heter då Ronja Viktoria Rosenberg och är 17 år ung. Mitt största intresse är tvspel och datorspel, främst League of Legends. Men också hiphop, webbdesign, teckning och tatuering. Jag har hoppat av skolan och jobbar för tillfället extra i en matbutik undertiden jag försöker klura ut vad jag vill göra med mitt liv. I bloggen kommer ni få ta del av min vardag, få dom senaste låtarna inom svensk hiphop och förhoppningsvis bli inspirerade inom streetwear.

xoxo Ronja