Egen domän på bloggen

Trodde faktiskt att det skulle ta längre tid, därför skrev jag att nya saker inte skulle komma upp fören imorgon. Men strax efter att jag publicerat det fick jag ett mail om att domänregistreringen gått igenom så nu har jag alltså min egna adress, dvs utan blogg.se i slutet. Dock fungerar blogg.se adressen också, den kommer bara att leda dig hit.
 
Det här namnet är inte lika långt och därav lättare att komma ihåg, jag hoppas att detta leder till fler besökare. Lägg nu nya adressen på minnet! ;)

Kommentarer
Postat av: Erics

Vad kostar en egen domän? :)

Svar: 89-99kr/år beroende på om du vill ha .com eller .se :) inte helt hundra på om det funkar på nattstad utan webbhotell (kostar mer) men kolla upp det på https://binero.se!
Viktoria Rosenberg

2012-11-05 @ 21:45:20
URL: http://nattstad.se/hiphoplifestyle
Postat av: Ella - I USA ♥

Fin blogg du har!

Allt bra med dig?:)

2012-11-05 @ 22:53:46
URL: http://elikas.se
Postat av: Ella - I USA ♥

Sv, tack dina är också fina! Det är super med mig :D Vad har du gjort idag? :)

2012-11-05 @ 23:00:04
URL: http://elikas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback





Jag som driver bloggen heter då Ronja Viktoria Rosenberg och är 17 år ung. Mitt största intresse är tvspel och datorspel, främst League of Legends. Men också hiphop, webbdesign, teckning och tatuering. Jag har hoppat av skolan och jobbar för tillfället extra i en matbutik undertiden jag försöker klura ut vad jag vill göra med mitt liv. I bloggen kommer ni få ta del av min vardag, få dom senaste låtarna inom svensk hiphop och förhoppningsvis bli inspirerade inom streetwear.

xoxo Ronja